307
napszemcsik:P
  • Dzsega #67
    hali megen. de miért kerül ennyibe? most ha megveszem 30000Ft-ért az oakley-t akkor az tutti lesz? mármint nem jönnek át a szemembe a káros sugarak meg ilyenek? vagy ezis csak azé drága mert oakley van ráírva? ha már kicseszek ennyi pénzt egy szemüvegre akkor az védje is ne csak sötétebb legyen.
  • skristof
    azse csunya :)
    akkor elég szépen váltják az usa dollárt :)))
    amugy az előző kommentekhez: ha belegondoltok elég fontos a szemetek :) szal, inkább egy ilyen 4-5(vagy több) évig 30k-ért, mint minden évben 3-4 500ft-os xar, ami inkább csak árt a szemednek. amúgymeg, a sima szemüvegek sem olcsóbbak: amit most vettünk szemüveg 27k volt. ebből a keret 19k. szóval....
    jah, nekem ér ennyit a szemem,nektek nem?
  • spyderco
    Most nézem ez volt annyi. A kék az kb. 31.000
  • spyderco
    Nekem is tetszik a valve, az ára már nem annyira. A boltban amit láttam az 42.000 HUF volt.
  • skristof
    hát, nekem meg ez bejövős:
    Valve
    $110.00 USD

Valve

ööö, ez mennyi is magyar forintba?
  • skristof
    eredetiek vótak?
    mer tök cool hamisitványokat 10k-ért dobálják az ember után... (állítólag:))
  • skristof
    öööööö
    nem :))))
    att függ milyen :P és hogy kin van :)
  • spyderco
    Minden oakley szemüveget zárható vitrinben kell tárolni, azért hogy biztosan eredetit vehess. A srác is azt mondta a boltban ahol vettem, ha nem vitrinben van akkor gyanús.
  • Match
    Ozzy style:)
  • cyrus #58
    eheh... ez arra emlékeztet mikor először látttam oakley szemcsit, és kurvára megtetszett a Racing Jacket (Kép)
    odamentem az eladócsajhoz, mondom mennyi (már akkor gyanús volt hogy miért tárolják zárható vitrinben..:))
    Mire aszondja : 43900.-
    Mondom aha, oké, bye !

• Lazarus
    Szerintetek gáz a kerek üvegű szemüveg?
  • Adi
    15-18e vitték neki!! Kieset az üzlet szekrényéből....
  • szurmakotium
    Dolce & Gabbana 467S
  • spyderco
    Én nem mondtam hogy 38 ezerért megéri, az enyém nem annyi volt. De hát úgyse veszel fél évente napszemüveget csak 1x kell 1 jót venni. Az oakley-nál sajna elég húzós árak vannak, pl. uez a szemüveg polarizált lencsével 15k-val drágább.
  • cyrus #53
    akkor oszd meg velünk földi halandókkal hogy szerinted miért éri meg 38ezerért napszemcsit venni, mikor kb 10-15 ért is kapnál iet.... sőt, olcsóbban is...
  • spyderco
    Én most vettem egy ilyen oakleyt és nagyon jó. Az a 135$ magyar forintban ~38300 Ft.
  • cyrus #51
    átszámoljam magyar valutára, vagy lejön belőle a lényeg így is ? ;P
  • cyrus #50

Oakley: Full Metal Half Jacket w/Iridium Lens
    Our Price: $134.95
  • Gery1980
    ..szal ezeket hordom:)
  • Gery1980
    Én ezt ezeket hordom:

• shaba23 #47
    nincs is jobb, mont egy kis piros x alakú napszemüveg
  • shaba23 #46
    nekem ez teccik

• cyrus #45
    De az Nem Oakley, hanem Ooklei :DD
  • davos80
    Biztos megkapod piacon a töredékéért.Vagy vegyél az Auchan-ben, én is ott vettem 499 HUF-ért..
  • [HUN]PAStheLoD
    min. 50 K
  • Geeryy
    egy ilyen mennyibe van?
  • cyrus #41
    Oakleyk szerintem a világ legszebb szemüvegei, de röhejes hogy 30-150ezer forintot kérnek el értük.
  • Prank
  • Dzsega #39
    Hali!
    Az Oakley-ról mi a véleményetek? most erre vagyok nagyon rákattanva csak nincs rá pénzem :(
  • Coco
    ""mégatomtámadásellenisvédő"

:DD
  • magnum
    napszemüge melegeknek!
  • [Walaki]D`Lair
    Illik hozzád...:DDDDDDDDD
  • seAke
    Avanglin-rendezvényen kaptam nem kell rá vigyázni mert van még 6 ilyesmi!
  • Blasta
    Valami olyasmi vér csordogálhat bennem, tutira! :-DDD
  • Taranov
    az ellen nemvéd
  • I.C.ram
    Na te kis Nosferatu :)
  • Blasta
    ÁZ :-)
  • [HUN]PAStheLoD
    Jawro :D
  • [HUN]PAStheLoD
    eddig egy ilyen szupermárkás (990Huf) NewYork -os fekete (mer nyáron az tuti jó :P) baseball sapkát használtam de most hosszú a hajam aztán sapkába inkább hajazok 1 bolondra ;] és kéne valami szemüge (kerékpározásnál fúj a szél :)
  • Blasta
    Ez milyen márka?