307
napszemcsik:P
-
hali megen. de miért kerül ennyibe? most ha megveszem 30000Ft-ért az oakley-t akkor az tutti lesz? mármint nem jönnek át a szemembe a káros sugarak meg ilyenek? vagy ezis csak azé drága mert oakley van ráírva? ha már kicseszek ennyi pénzt egy szemüvegre akkor az védje is ne csak sötétebb legyen. -
skristof #66 azse csunya :)
akkor elég szépen váltják az usa dollárt :)))
amugy az előző kommentekhez: ha belegondoltok elég fontos a szemetek :) szal, inkább egy ilyen 4-5(vagy több) évig 30k-ért, mint minden évben 3-4 500ft-os xar, ami inkább csak árt a szemednek. amúgymeg, a sima szemüvegek sem olcsóbbak: amit most vettünk szemüveg 27k volt. ebből a keret 19k. szóval....
jah, nekem ér ennyit a szemem,nektek nem? -
Most nézem ez volt annyi. A kék az kb. 31.000 -
Nekem is tetszik a valve, az ára már nem annyira. A boltban amit láttam az 42.000 HUF volt. -
skristof #63 hát, nekem meg ez bejövős:
Valve
$110.00 USD
Valve
ööö, ez mennyi is magyar forintba? -
skristof #62 eredetiek vótak?
mer tök cool hamisitványokat 10k-ért dobálják az ember után... (állítólag:)) -
skristof #61 öööööö
nem :))))
att függ milyen :P és hogy kin van :) -
Minden oakley szemüveget zárható vitrinben kell tárolni, azért hogy biztosan eredetit vehess. A srác is azt mondta a boltban ahol vettem, ha nem vitrinben van akkor gyanús. -
Ozzy style:) -
cyrus #58 eheh... ez arra emlékeztet mikor először látttam oakley szemcsit, és kurvára megtetszett a Racing Jacket (Kép)
odamentem az eladócsajhoz, mondom mennyi (már akkor gyanús volt hogy miért tárolják zárható vitrinben..:))
Mire aszondja : 43900.-
Mondom aha, oké, bye !
-
Szerintetek gáz a kerek üvegű szemüveg? -
15-18e vitték neki!! Kieset az üzlet szekrényéből.... -
Dolce & Gabbana 467S -
Én nem mondtam hogy 38 ezerért megéri, az enyém nem annyi volt. De hát úgyse veszel fél évente napszemüveget csak 1x kell 1 jót venni. Az oakley-nál sajna elég húzós árak vannak, pl. uez a szemüveg polarizált lencsével 15k-val drágább. -
cyrus #53 akkor oszd meg velünk földi halandókkal hogy szerinted miért éri meg 38ezerért napszemcsit venni, mikor kb 10-15 ért is kapnál iet.... sőt, olcsóbban is... -
Én most vettem egy ilyen oakleyt és nagyon jó. Az a 135$ magyar forintban ~38300 Ft. -
cyrus #51 átszámoljam magyar valutára, vagy lejön belőle a lényeg így is ? ;P -
cyrus #50
Oakley: Full Metal Half Jacket w/Iridium Lens
Our Price: $134.95
-
..szal ezeket hordom:) -
Én ezt ezeket hordom:
-
nincs is jobb, mont egy kis piros x alakú napszemüveg -
nekem ez teccik
-
cyrus #45 De az Nem Oakley, hanem Ooklei :DD -
davos80 #44 Biztos megkapod piacon a töredékéért.Vagy vegyél az Auchan-ben, én is ott vettem 499 HUF-ért.. -
min. 50 K -
egy ilyen mennyibe van? -
cyrus #41 Oakleyk szerintem a világ legszebb szemüvegei, de röhejes hogy 30-150ezer forintot kérnek el értük. -
Prank #40 -
Hali!
Az Oakley-ról mi a véleményetek? most erre vagyok nagyon rákattanva csak nincs rá pénzem :(
-
Coco #38 ""mégatomtámadásellenisvédő"
:DD -
magnum #37 napszemüge melegeknek! -
[Walaki]D`Lair #36 Illik hozzád...:DDDDDDDDD -
Avanglin-rendezvényen kaptam nem kell rá vigyázni mert van még 6 ilyesmi! -
Valami olyasmi vér csordogálhat bennem, tutira! :-DDD -
az ellen nemvéd -
Na te kis Nosferatu :) -
ÁZ :-) -
Jawro :D -
eddig egy ilyen szupermárkás (990Huf) NewYork -os fekete (mer nyáron az tuti jó :P) baseball sapkát használtam de most hosszú a hajam aztán sapkába inkább hajazok 1 bolondra ;] és kéne valami szemüge (kerékpározásnál fúj a szél :) -
Ez milyen márka?