Napszemüvegek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
Szerintetek gáz a kerek üvegû szemüveg?
Adi
15-18e vitték neki!! Kieset az üzlet szekrényébõl....

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

szurmakotium
Dolce & Gabbana 467S

By the perception of illusion we experience reality.

spyderco
Én nem mondtam hogy 38 ezerért megéri, az enyém nem annyi volt. De hát úgyse veszel fél évente napszemüveget csak 1x kell 1 jót venni. Az oakley-nál sajna elég húzós árak vannak, pl. uez a szemüveg polarizált lencsével 15k-val drágább.

http://www.o-store.hu

akkor oszd meg velünk földi halandókkal hogy szerinted miért éri meg 38ezerért napszemcsit venni, mikor kb 10-15 ért is kapnál iet.... sõt, olcsóbban is...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

spyderco
Én most vettem egy ilyen oakleyt és nagyon jó. Az a 135$ magyar forintban ~38300 Ft.

http://www.o-store.hu

átszámoljam magyar valutára, vagy lejön belõle a lényeg így is ? ;P

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Oakley: Full Metal Half Jacket w/Iridium Lens
Our Price: $134.95

Gery1980
..szal ezeket hordom:)

Gery1980
Én ezt ezeket hordom:

shaba23
nincs is jobb, mont egy kis piros x alakú napszemüveg
shaba23
nekem ez teccik

De az Nem Oakley, hanem Ooklei :DD

Biztos megkapod piacon a töredékéért.Vagy vegyél az Auchan-ben, én is ott vettem 499 HUF-ért..

[HUN]PAStheLoD
min. 50 K

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Geeryy
egy ilyen mennyibe van?

Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Oakleyk szerintem a világ legszebb szemüvegei, de röhejes hogy 30-150ezer forintot kérnek el értük.

Dzsega
Hali!
Az Oakley-ról mi a véleményetek? most erre vagyok nagyon rákattanva csak nincs rá pénzem :(

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

""mégatomtámadásellenisvédõ"

:DD

kácco kázolo pácsó

[Walaki]D`Lair
Illik hozzád...:DDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

seAke
Avanglin-rendezvényen kaptam nem kell rá vigyázni mert van még 6 ilyesmi!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Blasta
Valami olyasmi vér csordogálhat bennem, tutira! :-DDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Taranov
az ellen nemvéd

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Na te kis Nosferatu :)
Blasta
ÁZ :-)

[HUN]PAStheLoD
Jawro :D

[HUN]PAStheLoD
eddig egy ilyen szupermárkás (990Huf) NewYork -os fekete (mer nyáron az tuti jó :P) baseball sapkát használtam de most hosszú a hajam aztán sapkába inkább hajazok 1 bolondra ;] és kéne valami szemüge (kerékpározásnál fúj a szél :)

Blasta
Ez milyen márka?

Blasta
Jól ám basszameg. :-)

AMúgy amíg AVANGLION-t vásároltam addig szartam a szemüvegeimre, nyaranta elbasztam vagy 2-3db-ot.
Mióta költök rá (cirka 5 éve) azóta mint a szemem fényére, úgy vigyázok rájuk...
Nekem megéri, mert fényérzékeny a szemem és nyáron sehova nem mehetek szemcsi nélkül...

seAke
Ezt most kire?

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

[HUN]PAStheLoD
ilyen még a dzsémsz bóndnak sem van :)

seAke
Csak barna sárga lencsével!

seAke
Nekem ez van!

[HUN]PAStheLoD
és még jól is néz ki ;]

Blasta
Ez pedig a mostani.
Smith - Buzzsaw (3 féle cserélhetõ lencsével)

Mondjuk kissé drága (24k) de nagyon fasza, strapabíró szemcsi és lehet hozzá utánpótlás lencsét venni AMI NAGY SZÓ!

Blasta
Régi nagy kedvencem (már kifutott modell asszem).
DIRTY DOG - Morph

Dzsini
a bõrvédõs napszem nem hülyeség, de leginkább vízközelbe vagy hóra kell, ott verõdik vissza olyan hatalmas mennyiség... amúgy egy normális, nagyobb lencséjû eszköz elég.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punker
akkor is lol, ez az ami jellemzõ sajna erre az országra egyszerûbb bemocskolni a konkurenciát mint tisztességes módszerekkel piacot szerezni. :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

[HUN]PAStheLoD
jah ,de ha van igazság benne akkor nem annyira vicces

Punker
hát ez lol

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

[HUN]PAStheLoD

[HUN]PAStheLoD
engem is érdekel , mert akaródzok vásárolni valami istenkommersz trendi napszemüveget :)

Dzsini
értem :( kár, jó lett volna tudni...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]PAStheLoD
hát most komolyan segítõkészség munkált bennem , de mivel nem ma történt az olvasásos dolog velem és foggalam nincs mikor hol melyik újságban .. milyen naplencsiket vizsgáltak ..

Dzsini
ja, így nevek nélkül, forrás nélkül információdús a dolog... köszi, segítettél sokat.

[HUN]PAStheLoD
a 250 ft-os bóvli jobban teljesített UV teszten meg polarizációban , mint a 30+ K-s MÁRKA (TM) -es .. röviden ennyi ...

Dzsini
ennél kicsit részletesebben is beszélhetnél róla...

[HUN]PAStheLoD
errõl volt 1x egy cikk , amiben teszteredmények voltak .. tanulságos