1917
-
markastor #274 Jujj, ez durva volt,h. nem vettem észre. Mea culpa. -
#273 a faqban a Sfnightmare linkjét lecserélheted ha gondolod erre
http://files.cdmediaworld.com/sfn.rar
-
#272 huh elkezdtem mingyárt a felrakást, de azt leszögezném, hogy nagyonprecízen van felépítve a FAQ...
Aztán pusztitás és egyebek, remélem azért kellően hosszúnak igérkezik a game...kiváncsi leszek radeon9000 allin wander mennyire mozgatóképes... -
#271 Hálás köszönet a FAQ készítőjének! -
kHares #270 Esetleg vigyázó szemed kicsit elmozdítod a banner felé, remélem feltűnik. Amúgy nem megy a leírt módszerrel sem pedig a többi starforce-os működött. A check ablak fölugrik, majd 10 perc után úgy döntöttem ez megfagyott. És nem 5 perc, bő 10-et vártam. Talán segít pár embernek hogy a node-ot lehet a Win2k3NodeDisabler is disable-ni, xp alatt is -
markastor #269 Nekem már elindult, de azért megkérdezném: hol érhető el a FAQ? -
#268 Kész a FAQ. Ezek után a "nem indul" jellegű problémák törölve lesznek. -
#266 Ezt az ötletet én is támogatnám :D És valami ügyes ember összedobhatna egy FAQ-ot is olyan lamak-nak mint én :D -
#265 Na ez jó ötlet... -
#264 Látod, hogy mennyire megrögzült voltam!? :) Egyébként sure jobb lenne körökreosztottan, de nagyon - nagyon jól meg van oldva a realtime rész. Látszik, hogy hallagattak a régi rajongókra.
Egyébként majd összeállítok egy: "Hogyan indítsak el StarForce játékokat, ha sík láma vagyok?!" címmel. -
ronhaven #263 "Csak annyi a baj, hogy nem körökre osztott lesz, akkor esélye sincs a régiek nyomába érni." -
#262 Jó, a nyávogásokat indulás ügyben lehet csökkenteni, vissza kell szépen olvasni, vagy benézni a SF3.3 topikban. -
#261 közben a serialról kiderült hogy nemjó ... másnak se...
ajjajajajja -
#260 Hát ez szívás...
Felraktam leszedtem, de valami megint nem,jó...
most az van, hogy a leírás alapján csináltam mindent, de már nemkérdez serialt... és ez
és még elvileg kéne egy SFNightmare.exe is, valhogy nemsikerült találnom a neten... -
#259 Próbáltam :( -
ronhaven #258 ird be kotojelek nelkul -
#257 mondjuk így végigolvasa a starforce-ról a dolgokat kicsit elrettentem, lehet maradok inkább a jól bevált játékaimnál :P -
#256 Ja, megjelent.
Eljutottam odáig hogy a mindent megcsináltam de a cd serial még mindig nem tetszik neki. Pedig vagy 3 percig bámulom a checking disc feliratot mire kiírja hogy nem jó! Van esetleg valakinek másik serial-ja? -
#255 "megjelent" már a khm kalóz verziója? -
#254 http://www.gameburnworld.com/cdprotectionutilities.htm
Itt találtok SF nightmaret cd hidet etc etc -
multi #253 Na ja , nekem mikor nézi a cd-t azt írja ki hogy nem megfelelő hozzá a cd-kulcs
nekem ezt a cd-kulcsot adták : KK72V-FY895-5X4MN-8Q6G6-5YR4M
( nem eredeti szóval akinek kell az használja , ha tudja :) ) -
Pöty #252 sfrvup nem kell hozzá mert az a Starforce genyát updateli ami jelen esetben uptodate. Nem kell meglepődni vannak akiknél ha megfeszülnek akkor se működik ez a starforce szopatás, lehuzigáltam a kábeleket kipróbáltam mindent megcsináltam sokféleképpen de semi eredménye... -
MIRR MURR #251 Csak azt nem értem mér dobki a progi a windowsba! -
markastor #250 Nerkem ez a sfrvup.exe hiányzik. Honnan lehet beszerezni? -
#249 Na megjöttem a tesztből:
Az nforce alaplaposok, ha a beépített hangkártyát használják, mindenképpen tegyék fel a legújabb drivert, egyéb esetben elszáll a játék.
A játékról: A játékmenet bár realtime, de meglehet állítani, sőt, a gép meg is teszi ezt nekünk elég szorogosan. A csatákban ahogy láttam kb. 20 - 25 embert lehet vinni. Bázis van, labor van, fejlesztés van stb. stb. minden van ami a régi UFO -ba volt! A hangulat is a topon!
A grafika szerintem csodás! Amikor először indítottam a launch missiont, hát én majd lepisáltam a lábam a gyönyörtől. Félreértés ne essék, a grafika tulajdonképpen "csak" NAGYON JÓ, de az én UFO 320X felbontáshoz szokott szememnek maga volt a valóságos gyönyör. Kihagyhatatlan! Maga a harcok is zseniálisak. Elsőként furcsa volt az RTS irányítás, de pillanatok alatt ráérez az ember és belátja, hogy valóban nincs szükség a körökreosztott játékmenetre! Ezt én mondom AKI MEGRÖGZÖTT UFO és körökreosztott stratéga mániás! Remekül megoldották!
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Mentem aludni. Holnap!
Az SFcure tökéltesen megy, csak egyszerűen tartástok be a játékszabályokat, azaz katt ide! -
#248 itt talán többet tudnak .. -
kolbaszosfank #247 Hali,
Nekem meg nincs meg de tartson mar valaki nekem 1 starforce gyorstalpalot: :)
-SF Nightmare: akkor kell ha lusta vagyok fizikailag lehuzni a drivekat ?
-SFCure: ez mit csinal ? Ez mindenkeppen kell ?
-Ha mountolok, es lehuzom a drivekat fizikailag akkor melyik kell ?
-Ha megirom az imaget DVD-re, akkor melyik kell ?
Koszi, most csak ennyi kerdesem van ;)
(persze, tudom kovetni az nfo-t, meg a tobbit, csak szeretem megerteni
nagyjabol mit inditgatok el, es az mit csinal).
-
#246 "8. game elindit, konfigol, vár a lemez csekkolásra, ha mákod van, megy. nforce2n sokaknak ment, nforce3-4 kétséges, intelekről passz, régebbi VIA-k ok, ujabbak nemannyira ... próba... a lemezellenőrzés 5 perc is lehet! néha megmegfagy a gép, de nyugi, ez csak 5 perc ... !!!" -
ronhaven #245 amig nem birjak elinditani nem igazan fognak a jatekrol regelni
Amugy nekem most masodszor is sikerult megcsinalni egy sfremove utan ugy ahogy az sfcure readme-jebe le van irva es nem ugy ahogy a jatek nfojaba. Mount(en alcoholba),install,elindit, felrakja sfet,restart. Es innen 222es hozzaszolas, 2es pontot ki lehet hagyni. -
kHares #244 Ha a space rangers 2-nek meg tudták pár nap alatt csinálni akkor csak nem fogunk sokat várni. Amúgy sem vagyok bizakodó az aftermath után, majd kiderül. -
Thanatos #243 és izé, itt lessz szó magáról a gameről is vagy csak a hogyaninditsameljjajjj? cimű témáról? :/ -
Thanatos #242 hát crackre még várhatsz egy ideig... -
#241 Igen. -
#240 az "iTwins" egy tím? -
#239 optikai lehúz, előtte az image bemountol mondjuk daemonba, v. alcoholba....
ezzel sokaknak megy.... -
multi #238 Ja még annyit , végigolvastam a forumot, és tényleg leírhatnátok hogy hogyan sikerült elindítani mert én az egész napomat ezzel töltöttem el , valaki segíthetne.... -
multi #237 Sziasztok !
1. is aki még nem tudta leszedni és hajlandó pár 100 forintot arra áldozni hogy kb 2 óra alatt lent legyen a játék : http://wanadoo.atw.hu/ itt rajta van
2. Hogy a fuckba indítottátok el ? meg az a "5. Use "StarforceNightmare 1.12" disable node function for disable virtual drive blacklisting.
Or use "Win2K3 Node Disabler" for it. For me it was only one working way under Win2K.
" mi a fuckot jelent ? -
#236 nekem megy rendesen az sfcure verzió. lenne is egy kérdésem ahhoz a kevés emberhez, aki már tolja: ha ég egy emberem (burning) mi a rákot tudok vele kezdeni, hogy ne haljon meg? hogyan lehet eloltani? mert mindjárt az első akció alatt leamortizálták két csóró katonámat ... -
#235 Addig jutottam hogy rossz a serial :( Kezd a tököm tele lenni vele pedig még el sem indult.... -
kHares #234 Na ez a progi már most nem tetszik pedig még el sem indult. A space rangers 2-nél szintén starforce, sfcure, sfnightmare, disable cuccok. Az ment, ez már nem akar, mostanra viszont képtelen vagyok visszakapcsolni a dvd-írót. Köszi, megvárom a cracket. Érdekes, bios látja a lemezkezelő már nem. Remélem nem kell újrarakni a windowst