747
-
#67 20 új kép -
#66 El Matador E3 2006 (40MB) -
#65 Megnéztem egy videot, hát elég gyengének tűnt, tiszta 25 to life csak szebb. -
#64 jah, nagyon sütik az új képek, remélem ez már azt jelenti, hogy közel a "vég". -
#63 Jó.Csak jöjjön má :D -
#62 19 új kép -
#61 7 új kép -
#60 Gameplay movie (79MB)
-
#59 21 új kép -
#58 Na persze hogy megint eltolták a megjelenést :( ITT azt irják 2006 Q3-ra. -
#57 Új képek -
#56 Valamikor májusban jön adták hírül. -
#55 Képek -
#54 Új képek -
#53 El Matador GC 2005 (36MB) -
#52 7 új kép
Hozzáteszem nagyon szépek :D -
#51 El Matador interjú -
#50 Egy kicsit odébb lesz a megjelenés :(
El Matador - 2006. második negyedéve
-
#49 Nem baj az. TPS-nek jó lesz. -
#48 kicsit aggaszt, hogy nem látok FPS-nézetet! -
#47 Képek -
#46 olyan Boiling Point feeling, szóval JÖHET!!! :)
fincsi a videó... -
#45 El Matador E3 2005 (36,93 MB) -
#44 HCG képek -
#43 E3-ra viszik. -
#42 Gamespoton 2005 Q3-van. -
#41 mikorra várható ez a penge eksön game? -
#40 Képek -
#39 Képek:1.2.3. -
#38 Állítolagosan új képek. -
#37 4 új kép -
#36 Képek -
#35 Nekem a trailer után határozottan elment tőle a kedvem. Nem szeretem a Far Cry-t, de akkor már inkább az. -
#34 Hát nem tom ti hogy vagytok vele de nekem bejön a game igy trailerek meg képek alapján de nagyon. -
#33 El Matador EGN tréler
Birdy, 16:16 - Játék: Akció
(Gamers Hell) Az első prerenderelt előzetes után végre kőkemény ingém akciózást láthatunk a Cenega nemrég bejelentett akciójátékából. A Far Cry-t idéző környezetben mindenre elszánt sebhelyesarcú hősünk felveszi a küzdelmet a drogmaffia nemkevésbe mindenre elszánt tagjaival. Mindefelé ládák repkednek, mutatván, hogy itt bizony fizikával megtámogatott 3D motor dübörög a háttérben.
info:Hardwired
Szeggyétek le ezt a közel 50MB-os trailert mert cool. -
#32 ÁÁÁÁÁÁÁ egyre jobban várom.Nice -
coltcannon #31 Szeptemberi kepadag! -
#30 Szép lesz de nagyon. -
#29 A Plastic Reality Technologies a jövő év harmadik negyedévében tervezi megjelentetni az akciójátékot, hála a Cenegának. -
#28 (Hardwired)
Elszánt drogmaffia röfög Latin Amerikában. Mindenre elszánt rosszfiúk ők és a DEA - az amerikai drogrendőrség - legveszélyesebb ellenségei. DEA különleges ügynökként fel kell számolnod a dzsungel mélyén kábszert gyártó gengsztereket. Legyél matador - ki nemcsak bikák ellen harcolót, hanem félelmet nem ismerő hőst is jelent, védd meg a gyengéket és kockáztasd a bőrödet a narkómaffia szitává lövöldözése érdekében. A képeken végig a Far Cry elemeket keresgettem. A fejlesztők modern DX9 3D motort ígérnek. Pixel shader és HDR támogatás, valamint finom animációk és profi arcmimika így alapból befigyelnek.
(A képek elég nagyok, szal nem akarom őket belinkelni. Ha érdekel nézd meg a Hardwireden)
Megnyílt az El Matador webszájt!