Windows XP: túl a 210 milliomodik eladott példányon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAX/VMS-rõl hallottál már? Ha igazán megbízható rendszert akarsz, olyat használsz. Mondjuk nem is jó szinte semmire, de tuti nem döglik meg.
Win2k volt hamarabb, utána jött a Me, de emlékeim szerint valamikor november körül mutatták be 1999-ben, szóval még nem nagyon volt.
Esetleg érdemes lenne újra kipróbálni, mert ha te tényleg 5 éve nem használtál Windowst, akkor a W98 lehet számodra az utolsó tapasztalat, azóta meg elég rendesen fejlõdött minden. Csak vigyázz, nehogy kiderüljön, hogy jobb, mint amit használsz :-P
Ne röhögtess! Mit ismerkedjek vele? Kb 7 éve van közöm NIX alapú rendszerekhez és nem csak user szinten. Egyszerûen a munkámhoz kell, de nem vagyok hajlandó lemondani a kényelmes környezetemrõl.
Örömöm már volt vele elég az évek folyamán. (csupa cinizmus, de semmi bántó szándék)
Örömöm már volt vele elég az évek folyamán. (csupa cinizmus, de semmi bántó szándék)
Hát ez nevetséges volt. Még elkötelezett Linuxosként is a Windowshoz méred az oprendszered használhatóságát. Ez kérem egy vicc.
Jó az a Linux. Én is használom virtuális gépben XP alatt 😊
Jó az a Linux. Én is használom virtuális gépben XP alatt 😊
Meg a maradék 0,001%on OS/2, MacOs...
ez a linux 30% erõsen tulzás még akkor is ha 3% ra gondoltál 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
ebbõl hány % a Magyarországi??az a kevés is csak az akinek a géppel együtt rásózták a szar Home-t
Tulképpen elképzelhetõnek találom a 30%-os telepítettségi arányt. Mármint azt, hogy a számítógépek 30%-án van valamilyen Linux disztribúció is. Viszont ha használati arányt nézünk, akkor szerintem még a 10% is erõsen túlzás. Persze most az úgynevezett desktop gépekrõl van szó.
Ezzel szemben szerintem nyugodtan számolhatunk a Windowsok telepítettségi arányánál akár 95 vagy annál is több százalékot, mivel sok Linuxos gépén is ott van a Windows.
Ezzel szemben szerintem nyugodtan számolhatunk a Windowsok telepítettségi arányánál akár 95 vagy annál is több százalékot, mivel sok Linuxos gépén is ott van a Windows.