Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ekkora difi meg nincs a 2 gép között.
Jó meg minden, csak nagyon nagy gép kell hozzá. Alig van benne 15fpsem, pedig nem maxon van. Remélem a teljes nem ilyen lesz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Annyira nem rossz, sokkal jobban sikerült mint az elõd (X-blades)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Next PC upgrade: 2022

Nem is rossz ez a cucc. A mai rpg-khez képest elég összetett valami. Nem az a tipikus menj a térképen szereplõ ponthoz, és gyilkolássz le mindenkit típusú játék. Viszont ettõl függetlenül (vagy éppen ezért) egész jó.

Maxtreme: Pedig G25-el kurva jó az LFS, csak voltam olyan hülye hogy eladtam.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Ez pont oylan dolog hogy pl haverom él hal az LFS-ért, engem tuti nem kötne le 5 percnél tovább 😊
Önmagához képest merõ butaság meg makacsság, hogyha olyan játékoktól fosztja meg magát az ember, amiket nagyon szeretne, csak azért, mert venni kéne hozzá egy külön gépet (ami mellesleg manapság már nagyon olcsó).
Nagyon nem szégyen az, ha PC fanatikus beáldoz egy konzolra, felesleges mindenféle lázadás.
Megjegyzem nekem sincs konzolom, de csak azért nincs, mert még gépen sem tudom az engem érdeklõ címeket játszani idõhiány miatt. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
De nem tudom megnézni, ugyanis töröltem a fenébe az egész játékot. Számomra ugyanolyan unalmas és vontatott (volt) mint az alap.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Per Aspera Ad Inferi.
Next PC upgrade: 2022

mit kell másolni és hová mert nekem a játék nem indul el tõle.
ugye csak mappák vannak amiket a játék fõkönyvtárába kellene másolni, de mind a 6 mappát? és mindet ugyanoda vagy hogy?