Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Szerintem nálad van a hiba, nekem 2 magoson GTS450-el gond nélkül futott maxon.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TaRka0107
4 magos proci nem elég neki?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Maxtreme
Lehet a proci kevés neki (nagy terep) v nemtom. nálam 70-80 fps ultrán. (vagy ATi driver problem)
Ekkora difi meg nincs a 2 gép között.

TaRka0107
Sniper Elite V2 Demo:
Jó meg minden, csak nagyon nagy gép kell hozzá. Alig van benne 15fpsem, pedig nem maxon van. Remélem a teljes nem ilyen lesz.

Maxtreme
Aha, valami olyasmi. (nem volt nehéz kitalálni, manapság sajna nem jönnek tízesével a játékok pc-re 😄

Shep
Tudtam ,hogy ebbõl a játékból raksz most képet 😊 Nekem pár viedo alapján olyan Tomb Raider, Devil May Cry egyveleg jött le. Tévedek?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
A fejlesztõk eddigi munkásságát ismerve, én nagy durranást nem vártam tõle 😊

Itt a folytatás.

CalebJoe
Inkább Sucker Punch + X-Blades keverék köze nincs Dante-hoz de még Bayonettához sem, egyszer végigjátszós téma pedig azt hittem hogy valami nagy durranás lesz kár érte<#shakehead>
Maxtreme
Opp az aláhúzás helyett áthúzást akartam. Ezt elqrtam.

Maxtreme
Blades my cry Blades of Time Avagy Barbie Dante újabb kalandjai 😊

Annyira nem rossz, sokkal jobban sikerült mint az elõd (X-blades)

AnarchoiD
Firefall meg mindig

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
Firefall

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

broman191
Just Cause 2

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Maxtreme
Divinity 2

Shep
Hát igen, fõleg hogy eléggé folytatásért kiált a befejezése.

grebber
Felkarolhatta volna ezt valaki és csinálhatott volna folytatást!Hatalmas game!

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Nekem is nagyon tetszett a játék csak a vége mindent elbaszott !
Shep
Na de marha jó. Akkor még egyszer.

Shep
Alone in the Dark 5

Maxtreme
Folyt:

Nem is rossz ez a cucc. A mai rpg-khez képest elég összetett valami. Nem az a tipikus menj a térképen szereplõ ponthoz, és gyilkolássz le mindenkit típusú játék. Viszont ettõl függetlenül (vagy éppen ezért) egész jó.

Maxtreme
A változatosság gyönyörködtet, újabb rpg 😊

Divinity II – The Dragon Knight Saga

Maxtreme
Two Worlds II Pirates of the Flying Fortress (uccsó adag)

Infernal

Maxtreme
tw2

Crysis (Mandate of Heaven)

Maxtreme
Two Worlds II Pirates of the Flying Fortress

Shep
Hát õk ilyen mindenevõk, nekem pl. bõven elég évente 1x pár órára az NFS aktuális 😊

TaRka0107
<#eljen>
Maxtreme: Pedig G25-el kurva jó az LFS, csak voltam olyan hülye hogy eladtam.

w77d
én is hallottam ilyen sztorikat, de ezek egytõl egyig arcade versenyesek voltak. Nem nekik való a program és kész. Akinek egy picit is fekszik a szimulátor világ, az kibaszottul élvezi a Forza-t...

Hát ja, kérdés hogy vagy sim fanok voltak, vagy árkád fanok. Én egy Shift2, vagy inkább Race07 fizikával bõven megelégednék. Ezért az 1db játékért viszont biztos nem vennék boxot, mert a többi exkluzív játék nem érdekel annyira hogy megérné.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Maxtreme
Aha hát aki NFS-en, flatouton és egyéb arcade autós játékon nevelkedett, az nagyon messze kerülje. Valószínûleg nekem sem jönne be.
Ez pont oylan dolog hogy pl haverom él hal az LFS-ért, engem tuti nem kötne le 5 percnél tovább 😊

Shep
2 haverom is azt mondta, hogy nagy csalódás volt számukra a Forza, vitték is vissza a boltba becserélni másra. Pedig mindketten nagy autó mániások.

fery02
Vagy vesz magának az ember egy Xbox-ot a PC mellé...és ezt mindenféle vicc nélkül.
Önmagához képest merõ butaság meg makacsság, hogyha olyan játékoktól fosztja meg magát az ember, amiket nagyon szeretne, csak azért, mert venni kéne hozzá egy külön gépet (ami mellesleg manapság már nagyon olcsó).

Nagyon nem szégyen az, ha PC fanatikus beáldoz egy konzolra, felesleges mindenféle lázadás.

Megjegyzem nekem sincs konzolom, de csak azért nincs, mert még gépen sem tudom az engem érdeklõ címeket játszani idõhiány miatt. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Kb. ennél jobban nem is lehetne kínozni 1 PC-only félszimulátor fanatikust, de ezt már mondtam, azóta csak verem fejem az asztalba ha látok ilyen képeket 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

TaRka0107
<#eljen><#szeret>

w77d
nna akko forza4 tõlem is

arty
Még kettõ, ami kimaradt:

Forza.

arty
Forza Motorsport 4 (showroom, replay, in-game vegyesen)

Forza.

Maxtreme
a legújabbra (1.2 tán)
De nem tudom megnézni, ugyanis töröltem a fenébe az egész játékot. Számomra ugyanolyan unalmas és vontatott (volt) mint az alap.

grebber
Melyik patchre raktad rá azokat (mert az nincs leírva)?

Maxtreme
a játék topikjába leírtam.

Maxtreme
ezen pedig van. (Fxaa) Igaz hogy nem tökéletes, de ha kikapcsolom sokkal szörnyûbb lesz. 😊

Nincs az alapba se sajnos. Recés, mint az állat. Csak iCEnhancer-rel lehet rávakarni.
broman191
The Saboteur

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

RatBaG
erre már ráerõltették az AA-t, vagy az alapjátékba is beletették késõbb valami patch-el?

Per Aspera Ad Inferi.

A sima IV-bõl ettõl szebbet ki lehet facsarni?
grebber
Gondolom leírni itt sem fogod miket használtál és hogyan tetted fel õket?

Maxtreme
Én is rádobtam még ezt az ultimate texture csodát pluszba. (valamennyit javít, de messze van ez a tökéletestõl)

Hello,a gtaivben az iCenchancer progit hogyan kell felrakni?
mit kell másolni és hová mert nekem a játék nem indul el tõle.
ugye csak mappák vannak amiket a játék fõkönyvtárába kellene másolni, de mind a 6 mappát? és mindet ugyanoda vagy hogy?

Grand Theft Auto IV feat. Ultimate Textures 2.0