Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

---
Deus Ex Human Revolution, utoljára (végivittem. életem végéig bánni fogom, hogy anno az elõdökkel nem játszottam... ennyire volt csak jó 😉 )
Forza.
Szvsz korunk egyik legjobb (ha nem a legjobb)felülnézetes lövöldözõs játéka! 😊
Ráadásul iylen szintû rombolhatóság a komoly neveknél nincs. (jó itt azért tény hogy könnyebb megoldani)
Next PC upgrade: 2022

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Skyrim - Dawnguard
+ bónusz <#idiota>#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Hitman: Sniper Challenge
-bol hadd fojjon a nyalam 😉
(ez az uj keszulo hitman jateknak valami elofutara)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

GT5 sem attól szar mert nem maradt idõ a modellezés miatt, ez nevetséges .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A grafika értékét lehet állítani az iCEnhancer 2.1-el is???
könnyen belátható, hogy ha egy cég adott büdzsébõl X embert tud alkalmazni és ha azok nagyrésze modellezõ/grafikus, akkor csomo, szintén fontos területre arányosan kevesebb fog jutni: tehát szarabbak lesznek a hangok és/vagy fizika és/vagy kevesebb jut licenszekre és/vagy a játékmenet lesz ótvar.
nem állítottam azt, hogy ez be is fog következni, ez csak egy félelem, amit a gt5nél látottak alapján fogalmaztam meg. ott is minden szar az utolsó csavarig ki van dolgozva, viszont a játék, mint komplett, egységes egész nem létezik. de legalább van pár alázós modell, hûdejó!
Forza.
Shift 2
(ebben se a modellekkel van a fõ gond...)
Forza.

Pontosan látom hetente hogy haladnak, pályákat általában a csupasz beton elkészülte után már ki lehet próbálni, hetente látom mi kerül rá, autókról meg szinte naponta raknak be képeket hol tartanak ....De fél év lenne egy modell, akkor már azelõtt elkezdték, hogy egyáltalán az SMS létezett volna 😄DD Van tucatnyi speedmodelling video, nézz meg párat, rájössz, hogy rutinos szakembernek, megy az mint az ágybasza.... 😄
OFF vége .
---
és h ne csak offoljak:
Deus Ex HR
Forza.
Hogy hogyan kerülnek be a modellek, az egy dolog. Hogy mióta készültek vajon, az meg a másik.
Forza.
De amúgy tényleg pikk-pakk összedobnak egy ilyen autót, pálya modellezés az sokkal tovább tart, de két hónap alatt azt is összerakják ugyan ilyen minõségben .Hetente lehet tölteni az új beta buildet, szóval szinte napra pontosan látni milyen hihetetlen tempóban haladnak .
Aztán hogy a játék milyen lesz, azt nem tudom, de nem amiatt lesz rossz mert minden idõt modellezgetéssel tölt minden ember a cégnél 😊
Kazunori Yamauchi interjúból:
"In GT and GT2, both for PS1, a designer spent a day to model a car. In GT3 and GT4, for PS2, the same worker spent a month modeling the same care due to the increased amount of polygons. In GT5 for PS3, they require 6 months to do the same job."
Namost, ezek a modellek a gt5-belieknél részletesebbnek tûnnek...
Forza.
Forza.