Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

isten vagy..hanem nézek be ma ide,sose tudom meg,hogy végre magyar szöveges,annyira letettem már róla,hogy nem is néztem,tart-e valahol 😊
cody1994
uh nagyon vártam rakom a játékok és játszok! 😄

Így van, ha kérdésed van grebber mindig tudja a választ, akár egy twitter 😊
grebber
Ebben még lehetnek hibák.Ez publikus teszt!

Next PC upgrade: 2022

TaRka0107
Úgy tudtam szeptemberben lesz magyarítás!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Immáron magyar nyelven L.A. Noire

Maxtreme
jaja. A Just Cause 2 motorja nem hazudik ha a látványvilágról van szó. 😊 (..és nem csak hogy gyönyörû, hanem piszok jól optimizált is)

arty
+1 +gyönyörû +coopban és szingliben is isten

---

Deus Ex Human Revolution, utoljára (végivittem. életem végéig bánni fogom, hogy anno az elõdökkel nem játszottam... ennyire volt csak jó 😉 )

Forza.

Maxtreme
Renegade ops cold strike DLC:

Szvsz korunk egyik legjobb (ha nem a legjobb)felülnézetes lövöldözõs játéka! 😊
Ráadásul iylen szintû rombolhatóság a komoly neveknél nincs. (jó itt azért tény hogy könnyebb megoldani)

Én azt nem értem, hogy miért használják így ki azóta az UE3-at, hogy mindent szétlõhetsz...stb
Bizony bizony. annyira bejött a játék hogy megvan pcre és ps3ra collectors kiadásban, sõt még Xre, annak ellenére hogy nincs is boxom, de megérdemli😊

grebber
Ezt miért nem karolja fel valaki.UE4-el aztán lehetne neki olyan bokalefosos folytatást csinálni hogy az már félelmetes!

A mûvészi Stranglehold

Panzeradler
Prototype 2

Khajiit nightingale ftw 😊 lassan érik a reinstal nekem is, csak már jóelõtte szénné moddolom 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Maxtreme
hmm én allergiás vagyok az irányíthatóságra, de ebben a játékban szvsz teljesen jó az autók kezelhetõsége klaviatúráról is.

broman191
Pedig egyszerû megszokni az irányítását, tucatárkád könnyedség. 😊

Skyrim - Dawnguard

+ bónusz <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Billentyûzettel agyf*szt kaptam tõle anno autók irányítása miatt, de gamepaddal tetszetõs. Nagyon szimpatikus a karakter, jól eltalált ír akcentussal

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Maxtreme
aha 😊

S2000
Ez a játék tényleg olyan kurvajó, mint amilyennek tûnik? 😊

Akkor most fordítsuk visszafele a címét. Cut-outGuard 😄

broman191
Jó a fordítás! <#nevetes1>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Maxtreme
Szabotõr ismét

Ezúttal dobtam rá egy kis SMAA-t is 😊

AnarchoiD
kosz az infot

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

grebber
Gyenge eresztés képkészítésre sem érdemes!

AnarchoiD
orcs es bf3 melett nem marad erom , valaki tolhatna kepeket a

Hitman: Sniper Challenge

-bol hadd fojjon a nyalam 😉
(ez az uj keszulo hitman jateknak valami elofutara)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
Orcs Must Die 2

w77d
Take On Helicopters

V43 1105
ARMA 2 COMBINED OPS + néhány ADDON

Kattintásra elérhetõek a teljes méretû képek.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

broman191
A játék környezete nem változik a játék során, csak más-más zónákban járunk, a kép a red zone legvégén lévõ dead zone határon készült, ott a legdurvább a helyzet... 😄

Ryder62
6. kép komoly. Már a játék kezdetén ilyen rozzant a környék? 😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

broman191
Prototype 2

CalebJoe
vazze megint egy rugóra jár az agyunk<#nevetes1>
berczely
Modern Warfare 3

Maxtreme
Szabotõr 😊

lac coo
Mindegy ki mennyi embert állít mire, attól még a játékfejlesztés nevetségesen kis része a modellezés ! Ha arra nem jut idõ vagy pénz az más kérdés, hanyagság, nemtörõdömség, nem akarnak olyan gépigényt stb ....

GT5 sem attól szar mert nem maradt idõ a modellezés miatt, ez nevetséges .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Húú b*zdmeg, ehhez milyen gép kell, ilyen látványért???
A grafika értékét lehet állítani az iCEnhancer 2.1-el is???
arty
továbbra is mondhatod, ettõl még butaság marad 😊

könnyen belátható, hogy ha egy cég adott büdzsébõl X embert tud alkalmazni és ha azok nagyrésze modellezõ/grafikus, akkor csomo, szintén fontos területre arányosan kevesebb fog jutni: tehát szarabbak lesznek a hangok és/vagy fizika és/vagy kevesebb jut licenszekre és/vagy a játékmenet lesz ótvar.

nem állítottam azt, hogy ez be is fog következni, ez csak egy félelem, amit a gt5nél látottak alapján fogalmaztam meg. ott is minden szar az utolsó csavarig ki van dolgozva, viszont a játék, mint komplett, egységes egész nem létezik. de legalább van pár alázós modell, hûdejó!

Forza.

lac coo
Nem értem hová akarsz kilyukadni...de mindegy 😊))Továbbra is tartom, hogy a modellezés a legkönnyebb része a dolognak, azon semmi nem múlik, semmitõl nem vesz el idõt ,embert, tudást ...

arty
(a gt5-ben a premium (kidolgozott) modellekkel van a legkisebb gond...)

Shift 2

(ebben se a modellekkel van a fõ gond...)

Forza.

lac coo
Ezekszerint ! 😄DDD amilyen szemétbe való lett a GT5 simán így van 😊

arty
oké, akkor a poliphonynál félamatõr balfaszok melóznak, ezzel le is zárhatjuk 😊

Forza.

lac coo
Ezen nem offolok, nem vitatkozok. 😄
Pontosan látom hetente hogy haladnak, pályákat általában a csupasz beton elkészülte után már ki lehet próbálni, hetente látom mi kerül rá, autókról meg szinte naponta raknak be képeket hol tartanak ....De fél év lenne egy modell, akkor már azelõtt elkezdték, hogy egyáltalán az SMS létezett volna 😄DD Van tucatnyi speedmodelling video, nézz meg párat, rájössz, hogy rutinos szakembernek, megy az mint az ágybasza.... 😄

OFF vége .

arty
Egyébként itt a screebshot topikban tehetnél fel képet a modellezõ ismerõsük munkáiból 😉

---

és h ne csak offoljak:

Deus Ex HR

Forza.

arty
Rendben, te nyilván dolgoztál komoly játékon, ergo biztosan jobban tudod 😊

Hogy hogyan kerülnek be a modellek, az egy dolog. Hogy mióta készültek vajon, az meg a másik.

Forza.

lac coo
Baromság, nem egy modellezõ ismerõsöm van, két nap alatt ennél durvább modelleket megcsinálnak .6 Hónap egy autóra az kamu ....jól hangzik sajtóban.
De amúgy tényleg pikk-pakk összedobnak egy ilyen autót, pálya modellezés az sokkal tovább tart, de két hónap alatt azt is összerakják ugyan ilyen minõségben .Hetente lehet tölteni az új beta buildet, szóval szinte napra pontosan látni milyen hihetetlen tempóban haladnak .

Aztán hogy a játék milyen lesz, azt nem tudom, de nem amiatt lesz rossz mert minden idõt modellezgetéssel tölt minden ember a cégnél 😊

arty
nem kis tulzás ez, hanem orbitális tévedés 😊))

Kazunori Yamauchi interjúból:
"In GT and GT2, both for PS1, a designer spent a day to model a car. In GT3 and GT4, for PS2, the same worker spent a month modeling the same care due to the increased amount of polygons. In GT5 for PS3, they require 6 months to do the same job."

Namost, ezek a modellek a gt5-belieknél részletesebbnek tûnnek...

Forza.

lac coo
Kis túlzással ezek hetente megcsinálnak 2 db ilyen autót 😊 Szóval ha valami ,akkor nem ez megy a többi rovására 😊

arty
Úgy, hogy adott idõ alatt adott mennyiségû munkát lehet X emberrel elvégezni. Ha túl sokan, túl sokáig a modellekkel foglalkoznak, akkor másra kevesebb idõ/fókusz jut. Például a gt5-ben is van pár szép autó, de .... :/

Forza.

lac coo
Egy jó modell hogy mehet a játék rovására ?