Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De már kezdem unni az ide-oda kocsikázást ezzel a szörnyû irányítással és fos forgalommal. <#wow3>#wow3> Pedig azt hittem végre végigviszek egy játékot az éven... Elhamarkodott volt a kijelentésem.
Ja meg, hogy mindig én leszek a csicska? Azt Mafia a neve... semmi fõnökösködés meg család élére kerülés, hol vannak az embereim meg a sok pénzem? pff <#nemtudom>#nemtudom>
Az viszont igaz, hogy grafikában és optimalizálásban messze túlszárnyalja a GTA4-et.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Hozzám még csak most jutott el
Rég játszottam ilyen sokat egy játékkal! (Mindegyik unalmas, egy kaptafa stb.) A grafika gyönyörû, a küldetések változatosak, a történet is szépen halad, az idõ múlása is rohadt jól meg van csinálva! Nálam ez most 10/10
A gumiabroncs fizikája meg... lenyûgözõ, hogy mi minden kis apróságra is odafigyeltek! GTA IV elbújhat mellette!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
11532: Szívesen. 😊
Amúgy nemsoká jön a harmadik rész (okt közepe körül) az a video alapján még jobb lesz.!
Aki tud még nyugodtan szóljon a moderátor topicban mert lehet bõvíteni a listát!
#11533 Van magyarítás? Na az este neki is állok ha már megvettem! <#pias>#pias>
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Wrc2
A csúfos elsõ rész után ennek anno sok esélyt nem adtam, de így jobban belemerülve azt kell mondjam, nem rossz ez. Sokkal több "rally hangulatot" nyújt mint pl a DiRT3.
Egyedül a látványvilág amivel elõször kicsit barátkozni kell, mert az nagyon felemás.
Az irányítás viszont szerintem rendben van. Arcade-Sim ötvözet.
Aki tud még jó SG barát képfeltöltõket az írja be ide és kirakatjuk egy moderátorral a bannerba.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Kerbal Space Program Alpha 0.17

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Forza.
Ezt most hallom elõször vagy én vagyok lemaradva és van már olyan videókari ATi-ból ami támogatja<#kerdes>#kerdes>

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Nem vágom magam hanyatt tõle. A hl1 szósz alá rakható hd pack, nem sokkal produkál randább látványvilágot.
Positive Mental Attitude
Az eddigi részekkel csak "belenézés" szinten foglalkoztam, mert annyira nem fogtak meg.
Ez viszont kifejezetten tetszik <#worship>#worship>
Forza.
Tetszik, ahogy változtattak a futáson, mozgalmasabb lett a játék és a Sötét Lovag zenék is feldobják a hangulatot! <#nyes>#nyes> Jó lesz végigvinni kb huszadjára is immár e csodás moddal!