Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Én 2-szer végig vittem. Nem unalmas az, elkapott a hangulata. Bár az 1-nek százszor nagyobb hangulata van az biztos.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

k0trapali
Nem tudom hol járok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Marty-t lelõtték Clementét meg meg mi intéztük el Joe-val

De már kezdem unni az ide-oda kocsikázást ezzel a szörnyû irányítással és fos forgalommal. <#wow3> Pedig azt hittem végre végigviszek egy játékot az éven... Elhamarkodott volt a kijelentésem.
Ja meg, hogy mindig én leszek a csicska? Azt Mafia a neve... semmi fõnökösködés meg család élére kerülés, hol vannak az embereim meg a sok pénzem? pff <#nemtudom>
Ryder62
Érdekes, pont a Mafia 2 az egyik legunalmasabb játék kerek e világon.<#idiota>

Az viszont igaz, hogy grafikában és optimalizálásban messze túlszárnyalja a GTA4-et.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Shep
Batman:AC

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

k0trapali
haha most vettem észre! Bugzik egy kicsit a cucc 😄 <#idiota>
broman191
A 2. képen kiömlött a mész a kirakatra? <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

k0trapali
Mafia II

Hozzám még csak most jutott el
Rég játszottam ilyen sokat egy játékkal! (Mindegyik unalmas, egy kaptafa stb.) A grafika gyönyörû, a küldetések változatosak, a történet is szépen halad, az idõ múlása is rohadt jól meg van csinálva! Nálam ez most 10/10
A gumiabroncs fizikája meg... lenyûgözõ, hogy mi minden kis apróságra is odafigyeltek! GTA IV elbújhat mellette!

Maxtreme
ha így nézzük a batman is a Rocksteady elsõ munkája, aztán kb mindent kenterbe ver stílust tekintve. 😊

Shep
Na ezt nem is tudtam de ilyen igényes munkára mindig lesz igény szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
Jaja, ráadásul a csapat elsõ projectje volt! 😊 Le a kalappal elõttük, reméljük a jövõben még találkozunk a munkáikkal.

11532: Szívesen. 😊
Amúgy nemsoká jön a harmadik rész (okt közepe körül) az a video alapján még jobb lesz.!

Shep
Igen és igényes munka, nem egy összecsapott valami.

k0trapali
A bannerba került pár link képfeltöltõ oldalakról amiket biztosan kezel az SG motorja!
Aki tud még nyugodtan szóljon a moderátor topicban mert lehet bõvíteni a listát!

#11533 Van magyarítás? Na az este neki is állok ha már megvettem! <#pias>
Shep
Batman: AC Remélem jó lesz!

fery02
Óhó! Jó lesz ez. Köszi! 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Maxtreme
Este kicsit rallyzni támadt kedvem, jobb híján ennek estem neki

Wrc2

A csúfos elsõ rész után ennek anno sok esélyt nem adtam, de így jobban belemerülve azt kell mondjam, nem rossz ez. Sokkal több "rally hangulatot" nyújt mint pl a DiRT3.
Egyedül a látványvilág amivel elõször kicsit barátkozni kell, mert az nagyon felemás.
Az irányítás viszont szerintem rendben van. Arcade-Sim ötvözet.

Devv
Devv
Black Mesa

RatBaG
i minus

Per Aspera Ad Inferi.

Panzeradler
Tinypic ezt használom már jó ideje, tökéletesen mûködik.
k0trapali
www.imagerz.com www.kep-feltoltes.hu

Aki tud még jó SG barát képfeltöltõket az írja be ide és kirakatjuk egy moderátorral a bannerba.
Hát eléggé úgy tûnik, valamiért az sg-re sohasem tudok képet berakni. Mikor felteszem megjeleníti rendesen, de mikor bezárom a böngészõt minden eltûnik. Sehol máshol sem járok így csak itt :S
fery02
Ez neked nem fog sikerülni.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Na még egyszer:
Kerbal Space Program Alpha 0.17

Kerbal Space Program Alpha 0.17

Otherland

broman191
Fura volt számomra is hogy elõjöttek ATi userként az PhysX effektek, általában a legtöbb játékban megoldják hogy csak nVidia karival kapcsolódjon be... Végülis hagytam közepes beállításon a PhysX opciót a kezdeti magas helyett, így a látvány alig tér el valamiben és mellé kevésbé sebességgyilkos. Persze a low PhysX lenne a super smooth FPS-t eredményezõ beállítás, de úgy már-már konzolos érzésem van a látványtól, a havat nem fújja a szél és ehhez hasonló apróságok nincsenek a helyükön...több effektet is a PhysX beállításokhoz rendeltek, amelyeknek nem túl sok közük van hozzá, direkt kib4szás, de akkor sem engedek a zöld oldal csábításának. 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

arty
itt is ez a helyzet. ha amd kártyád van, a physix cpu-n számolódik (1 magon) és ezért szaggat. kivéve ha bazierõs a cpu-d 😊

Forza.

Eddig nem látszódott amikkel én játszottam, csak szaggatott mint a meszes.

k0trapali
Amint látod az egyik képen dirib rarabokra tört valami és ott vannak a darabjai és AMD kártyája van.
ATi tud "NVIDIA PhysX" effektet/támogatást.
Ezt most hallom elõször vagy én vagyok lemaradva és van már olyan videókari ATi-ból ami támogatja<#kerdes>

broman191
Borderlands 2 - A játék isteni, de kár hogy ATi userként "nem kifejezetten gyorsak " a PhysX effektek. A legtöbb egészen hangulatos, csak azt a takony folyadékszimulációt feledném... 😊

Maxtreme
kinek mi, nekem pl nagyon bejött.

AnarchoiD
ebbol volt anno betam, rettenetes egy gamma 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Maxtreme
Oil Rush

Maxtreme
Ránéztem, tényleg nagyon hangulatos. De képek alapján nem jött át 😊

Shep
Pedig sokkal jobb, nyomtak bele egy kis plusz interaktivitást is, úgyhogy nagyon jó lett.

Maxtreme
hátõ.
Nem vágom magam hanyatt tõle. A hl1 szósz alá rakható hd pack, nem sokkal produkál randább látványvilágot.

grebber
Black Mesa

Next PC upgrade: 2022

Ú mennyit toltuk 😛 nagyon jó kis epik jeleneteket lehetett ketten összehozni

Positive Mental Attitude

arty
Splinter Cell Conviction (lan-coop)

Forza.

Maxtreme
transzformátor part 2

Az eddigi részekkel csak "belenézés" szinten foglalkoztam, mert annyira nem fogtak meg.
Ez viszont kifejezetten tetszik <#worship>

arty
jah, anno nagyon bírtam. sajnos most már zavaró a 4:3 (nincs widescreen hack), de a legrosszabb a borzalom FFB (kormánnyal)

Forza.

arty
Race Room Racing Experience Teaser

Forza.

DaemoonHunter
a hangulat mellett a zenék is jók voltak benne 😊 a régi szép idõk..<#pias>

arty
Need For Speed Hot Pursuit 2 (10 éves!)

Forza.

arty
Need For Speed Hot Pursuit 2

Forza.

Maxtreme
transzformátor 😊

grebber
Nem mellesleg nehezebb is lett a moddal!De a látvány kárpótol.

Next PC upgrade: 2022

k0trapali
Half-Life 2 + Cinematic mod 11

Tetszik, ahogy változtattak a futáson, mozgalmasabb lett a játék és a Sötét Lovag zenék is feldobják a hangulatot! <#nyes> Jó lesz végigvinni kb huszadjára is immár e csodás moddal!
k0trapali
I Am Alive