15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#13269 Én is rálestem tegnap.
Ha ezzel valamiféle sikert/eladást akarnak produkálni, még nagyon nagyon sokat kell rajt dolgozni. (és itt most nem a sebességre gondolok) -
#13268 Bugbear:Next Car Game (őrli acessz)
Túlzásnak érzem,hogy eddig megy a roncsderbi volt hogy ,de elég vicces (Bár nem sokat volt fent a gépen mert nem értem miért kell neki NASA gép 7-10fps-el fut csak,pedig ez a látvány nem egy világmegváltó)
-
#13267 Mintha PC-n határozottabban nézne ki. :D -
#13266 Cod 1nek vége is.
Dead Effect (egész jóféle androidos cucc pc-re)
-
#13265 Mert ügyes vagyok. -
#13264 neked miért nincs ott a beta cimke? -
#13263 Trials Fusion
-
#13262 vagy hagyd eredeti méreten vagy 750 szélesre méretezd -
#13261 Egy kis extra közeli egy NPC ről/ből :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#13260 InFamuos:SS (PS4)
-
#13259 Egy szóval: "Ba**eg!" :D Az a sok emlék... -
#13258 Passz lehet a te géped már nagyon új neki -
#13257 Akkor tudjam be nvidia magic-nek? -
#13256 Ennél betonstabilabb 60fps-t életemben nem láttam még!Sehol egy lassulás sehol egy akadás. (Mondjuk be is ba**na ha lenne)
Most Cod maratont tartok ahogy az időm engedi végigzúzom az WaW-al bezárólag őket! -
#13255 Framerate milyen?
Nem rég elővettem újra, de sokszor iszonyat módon tudott droppolni. Az UO meg szinte játszhatatlan. -
#13254 Call of Duty
-
#13253 Trials Fusion
-
#13252 Pang a topik
Apb Reloaded
-
#13251 Watch Dogs, vagyis na, Sleeping Dogs :)
-
#13250 Jah, egy ültő helyben rommá játszottam a böngészős verzióját, szemem a pályán van ennek az ügyében is, jelen pillanatban viszont még méregdrága. -
#13249 4player coop -ot lehet tolni 1 gepen ;) -
CamelX #13248 Juuuj de imádom ennek az eredetijét (és néhány klónját)! :) tuti bepróbálom -
#13247 Creeper world 3
-
#13246 Supermotherload
Az ember belenez, hogy milyen kripli a garafikaja, aztan ottragad elotte - orakig ;)
-
#13245 Meridian New World
-
mester1987 #13244 Faszán néz ki ez is
El tudnám egy ilyesmi minőségben képzelni az alap BioShock-ot is. -
#13243 Soul Calibur 5 (x360)
-
#13242 Fifa World Cup 2014 (demo, x360)
-
#13241 Deus Ex - Invisible War (2003)
-
Csokiturmix #13240 Hát inkább amolyan fapados Origin :) -
#13239 Full ugyanaz mint a többi batman csak oldalsó nézetbe! -
#13238 Kosz a valaszt asszem akkor sort keritek ra ;) -
#13237 ez jóez?:) -
#13236 Batman Arkham Origins Blackgate
-
CamelX #13235 Goat Simulator
-
#13234 Abszolút, amennyiben érdekel a játék története és szeretnéd minél jobban átlátni a Rapture és Columbia közötti szövevényes kapcsolatot, valamint szeretnél a két világról külön-külön is még több részletet megtudni - megfelelő fokú angol tudás elengedhetetlen, majd végigjátszás után egy-egy sztorit elmagyarázós youtube videó megtekintése sem árt. Bár pusztán a vizuális és gameplay élmény miatt is érdemes lehet, persze az csak a játék élvezeti értékének a töredéke... Akiknek nem tetszett a sztori, esélyesen nem látták át megfelelően komplexen a Bioshock 1-2 és Infinite közötti kapcsolatot és/vagy nem emlékeztek a történeteik fontos apróságaira... :)
Igen -
Csokiturmix #13233 Miért? Szerintem egész jól kikerekíti a Bioshock széria történetét. -
#13232 ugyee?én is ezt mondom.csalódtam kicsit -
#13231 A BaS1 miatt semmiképp, az nagyon gyenge volt. A BaS2 miatt se nagyon, mert elég nagy baromság a sztorija. -
#13230 szerintem annyira azért nem voltak jók.pl az ep2 végét már nagyon vártam.és az se lett olyan mint gondoltam.érdekes lett de szar szerintem :C