Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
If you give a little love you can get a little love of your own

Rakok két képet, azért látszik a külömbség!
Játékon belül is iszonyatos külömbségek vannak, bár ekkora placc esetén nem csodálom 😊
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De ha már Riddick akkor elõkaparok pár régi shotot.
The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay (2004)

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Viszont a Dark Athena eléggé félresikerült rész lett. Szinte már mûvészet így elcseszni egy játékot mikor ott volt az orruk elõtt a tökéletes recept.
Most hogy itt a Riddick 3 film jöhetett volna egy új Riddick játék is. De valószínûleg nagyon sokáig nem is lesz...
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Majd 3-4 patch után visszanézek rá!
Én nem játszok vele ,csak belenéztem mit bír a gépem.
Én elvagyok a régiekkel is Shogun 1-en kívül még nem vittem végig más total wart!
Next PC upgrade: 2022