15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#13389 Az a tökig érő fű a 2. képen nem rémlik. Pedig pont ma gémeltem vele és ott a környéken bóklásztam.
1.7?
Bár nekem vér nincs benne.(bug??)
De szerintem írtó jó lett. Szebb textúrák, szép növényzet szóval épp elég arra hogy újra végig vigyem. Az eredeti már eléggé elavult.
-
drago14 #13388 Örülök hogy magyar nyelv is van benne. -
#13387 Watch Dogs (Xbox 360)
-
#13386 vice cry mod? :)
Valamelyik nap én is szórakoztam vele, mondom feldobom a tabletemre, de akkor már legyen szebb.
Hogy jobb lett e, a fene se tudja. Túl steril lett az egész vagy nemtom. :) -
#13385 Egyik régi kedvenc játék. Mindig is el akartam jutni Miamiba. Idén nyáron az álmom teljesül is. -
#13384 GTA Vice City
-
#13383 -
#13382 Wolfenstein The New Order (nem merem csak spoiler-be nehogy valaki besípoljon hogy lelőttem valamit a játékból)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
a shoti faszán néz ki de a többi fegyver is jó design-t kapott -
mester1987 #13381 Kicsit szar ügy (főleg ilyen méret mellett) :( -
#13380 kicsit off wolfenstein
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
toltik paran (egy open trackeren)
-
#13379 Pedig régen a sima dobozosok is zseniálisan néztek ki, szimulátorokhoz 100+ oldalas kézikönyvekkel. :( -
#13378 Tényleg megmosolyogja először az ember. Aztán eszébe jut, hogy ma már ennyit sem tesznek a kiadók.
Helyette vannak a csodálatos angol+lengyel/cseh feliratos förmedvény dobozok, semmi kézikönyv, papírfecnin odavetett aktivációs kódok. :( -
RYO21 #13377 Sírtam amikor először megláttam magyarul a HP-t. "Fejpénz" OMG -
#13376 DreadOut (telefonnal világítós horror)
-
#13375 Semmi sem lehetetlen,csak legyen powa! (fú ez most nagyon SQJ-s lett :D)
NFS HP (2010)
-
#13374 InFamuos: SS (PS4-képek szintén közvetlenül a gépről, ala nézzük, mit tud !most! a gép grafikában)
-
#13373 Hja már régen is igénytelen volt az NFS
-
#13372 valami van ám itt is:
máshol persze recézik, de ilyenek a mai motorok - nem mindenhol müxik rajtuk az AA :( -
#13371 Semelyikben de ez nagyon durva.
Legalább vmi postprocess cuccot raktak volna rá. Az szinte mindegyikben van. -
#13370 manapság melyik játékban van perfekt AA? -
#13369 cONTESTED SPACE
-
#13368 Erre egy szép idézetet találtam :D
"Zimmezum, zimmezum,
Rece fice bum-bum-bum." -
#13367 NFS: Rivals (PS4-képek közvetlenül a gépből kinyerve)
-
#13366 azbezony, egy ester egg ;) -
#13365 Egyik kedvenc játékom, de az a lábnyom nem ismerős. Random encounter? -
#13364 Fallout 2
-
#13363 ott a pont ;) es hogy ne csak offoljak
Torchlight
-
#13362 Konzolon nincs fraps ;) -
#13361 perverz megoldas, ezert jo a fraps mindmaig ;) -
#13360 Pedig az, beépített screenshot funkció van a játékban és odabiggyeszti a logókat. -
#13359 ez nemtunik screenshotnak ;) -
#13358 NFS Hot Pursuit 2010
-
#13357 Dragon's Dogma
-
#13356 egy kis nosztalgia
Homefornt
-
#13355 Én nem ócsárlom, nekem nincs vele bajom (azon kívül,hogy béna vagyok benne mert nekem nehéz,de ez az én bajom)
-
#13354 Nem tudom miért ócsároljátok ennyire, nekem nagyon bejött. A skyrim után az elmúlt időszak legjobbja szerintem. Jó a harcrendszer, tetszik a skill tree, és a crafting is, + a sztori is éredekes.
Aki szereti ezt a műfajt az mindenképp próbálja ki, én nagyon pozitívan csalódtam benne.
A rondaságot sem értem, egyáltalán nem csúnya, + egy egy 4 gigás játéktól senki ne várjon BF4/Skyrim grafot. -
#13353 engem legkevésbé a rondasága zavart,egyszerűen a zenék a menüben az átvezetőben annyira idegeesítőek és mire elkezdödik meghülyülsz tőle :D aztán kapod a béna irányítást és a többi bénaságot.nagyon gagyi az egész midnen benne :| -
#13352 Szerintem nem szar! Van benne kihívás (skyrim, oblivion,gothic összes, Two worlds-ökhöz képest) a harc milyensége okán.
A grafika sem olyan hüde rossz bár érdekes rámondható a Colin szerű (nem sárgaság) barnaság. Az egésznek olyan barnás jellege van.
Kis cég ,próbálkozik nem kell megváltást várni.CI-hoz hasonlítanám őket! -
#13351 olyan szar is mint amilyen ronda? -
#13350 A rucira utaltam.