15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • grebber
    De ez legalább az ezer éves rendszereken is fut!
  • broman191
    ...és sajnos nem segít rajta túlzottan a SweetFX + Reshade sem rajta, de a gameplay kárpótol. Ha elkezdek hajózni mindig beránt pár órára a gépszíj, küldetések nékül is...ellenben a Unity szép, viszonylag kevés tartalommal. A Rogue az első hírek idején nem túlzottan fogott meg és a templar sztorija csak tetézte. Újabb rókabőr, gondoltam. Játszva viszont hozzá képest inkább a Unity felé dől nálam rókabőrségi mutató, ha a szebb külcsínt és a finomhangolt gameplay momentumokon kívüli tényezőket nézem...a Rogue sztorija sem egy díjnyertes regény, de egy hajszállal kevésbé banális mint a Unity esetében. Az ellenséges assassinok jelenléte a városias részeken külön élmény, soha nincs az ember biztonságban (az ilyesmit nagyon át kellene menteni az újabb részekbe is, végre valami kihívás a szinte nullát érő ilyen-olyan katonák hadához képest). A hajós részek pedig...ugyanúgy képes beszippantani mint anno a Black Flag, ha egyszer beindul a portyázás, nem egyszerű leállni... :)
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.03.29. 19:30:56
  • Totti5
    Húdeprevgen. AC Unity-t a fejlesztők kegyetlen mód odapakolták techben, hatalmas a szakadék a két játék közt.
  • broman191
    AC: Rogue bugshot

A sztori...sétálgatok az utcán, hirtelen előugrik a semmiből egy assassin és fejbeszúrja a mellettem sétáló szerencsétlen nőt...az assassin elfut, majd később az őrök leverik. Viszont a nővel nem történik semmi, a hosszú tőrrel a fejében megy tovább a dolgára...priceless lol moment! :D

• Totti5
    Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious

• AntiHero
    Bloodborne (PS4)

• Overburner
    Googléba beirod könyebb ezt elmagyarázni elég nehéz :D Képek megmutatják.
  • AntiHero
    Az miaz? :D
  • RYO21
    Azt nem értem, hogy miért kell erőltetni ezt chromatic aberration effektust az új játékoknál?
  • AntiHero
    nem nem :D de azóta már lecseréltem :D
  • grebber
    Damnation

• shaddam
    Nem esik le a nadrág? :D
  • AntiHero
    BLOODBORNE (PS4)

• Totti5

• Totti5
    Mario Kart 8

• zorrobomber
    Vampire the Masquerade Bloodlines

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.03.21. 20:04:36
  • Kandurex
    Bizony a maga nemébe az egyik legjobb játék lehet majd PS4 -re. ...És jövő héten megjelenik...Collector's Edition berendelve
  • Gabe18
    Hát sajnos ezért majd egyszer vennem kell egy PS4-et...
    Most játszom a Dark Souls-t, a maga nemében az is zseniális. Videók alapján ez is hasonló, csak más környezet. Úgy hogy nem lesz mit tenni, egyszer ki kell próbálni majd.
  • Myselor
    jah értem.én most néztem egy rövid gameplayt a játékból :) örülök hogy nem csak az a 3 ruha van azért xd. nagyon várom de már csak 3 nap:)
  • Kandurex
    Nem sajnos, csak máshol már megkapták, aztán most már kezdik ellepni a netet a játékból a képek.
  • Myselor
    te már játszod vagy mi?:)
  • Kandurex
    Bloodborne

• hunbalee
    Minek? Te is tudod a választ.

Nincs motoros game szóval tökmindegy ki ad ki bármilyen szar motoros cuccot annyian venni fogják, hogy bőven megérje a fejlesztése.
    Frankó árkád motorozás nem is kell ennél több az arcad autos game-ek világa mellé.
  • n000rbi
    Az egyetlen valamirevaló motoros játék a Tourist Trophy, ps2-n. Annak kellene egy folytatás, de amíg a Polyphony a GT-ken ül évekig, addig ne is számítsunk rá. :(
  • RYO21
    Az a meglepetés, hogy létezik ez a játék, mert eddig nem hallottam semmit sem róla. Viszont letöltöttem én is a demót, és szerintem is borzalmas. Kicsit sajnálom, mert így szezon kezdetén jó lett volna kicsit virutálisan is motorozni.
  • Totti5
    De minek? ronda, fix 60 fps mellett is valamitől akad, hang gyenge, fizika az nincs. Igénytelen szamét. Nincs semmi benne amitől ez többet érdemelne. Nincs egyetlen eleme ami jó lenne. Semmi az ég világon. Szokásos Milestone köpedelem, ami biztos valami pénzmosda miatt készült el, mert más különben...
  • RYO21
    No ez számomra egy meglepetés. Nem is tudtam a Milestone új motoros játékot készít.
  • hunbalee
    Ride (demo)

• zorrobomber
  • AnarchoiD
    Elite : Dangerous

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.03.17. 20:03:27
  • Myselor
    hihetetlen jó kis játék,épp a soundtrackjét hallgatom amúgy ^^
  • Totti5
    Ori and the Blind Forest

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.14. 13:10:45
  • broman191
    ...na és a krúzolás ellehetetlenítése felteszi a pontot az i-re, a zsaruk a puszta létedért levillognak úton útfélen...a Most Wanted-ben még nem voltak ilyen gyökerek.
  • Totti5
    S tényleg hasonlít :)
  • n000rbi
    Phil Spencer is szerepel a játékban? :D (utolsó kép)
  • Totti5
    BF Hardline

• CamelX
    Fel is raktam rögtön hogy a spontán meglepődésemet fokozzam (hogy NFS és mégis dejóóó), de a 30 FPS és a köretként produkált posztapokaliptikus fénykeket idéző effektek és a mindennél lejjebb fokozott irányítás miatt csak 10 percet bírt a gépen :(
  • arty
    rivals szebb (hamár...)
  • CamelX
    NFS: Most Wanted (2012)
    2 naponta előveszem félórára és szemem-fülem végignyalom eme két érzék kiteljesedésétől :D

• Totti5
    BF Hardline

Egy szakszerű letartóztatás.