15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • Hmuda
    Tipikusan az a béta, ami még "nagyon-béta". Egy rakás zóna még le van zárva, egy-két küldetés bugos, a sávszélességet úgy zabálja mint a fene és még eléggé kiegyensúlyozatlan. A hiányzó zónák miatt RvR még lehetetlen, csak a három faj kezdőzónáiban lehet furikázni (ez az embereknél jelent 5-6 zónát). Maga a játékmenet elég jóra sikerült, ezalatt a pár hónap alatt még jócskán csiszolhatnak rajta. Tulajdonképpen a harc teljes egészében a normál MMORPG alapokra épül, azzal a különbséggel, hogy itt számít a sebesség (ha az ellenfél mozog akkor nehezebb eltalálni, de ha te mozogsz akkor téged is ritkábban kapnak el). Nagyon sok potenciál van a játékban. Csak remélhetem, hogy majd vagy bevesznek a normál bétába, vagy lesz trial, mert amit eddig láttam az nagyon igéretes.

Még hát legyünk őszinték. Lehet, hogy az NCSoft MMO játékai nem épp a legbonyolultabbak, de mindegyik baromi igényesen van megcsinálva.
  • robotnyk
    és milyen?
  • Hmuda
    Jah. Most volt egy Penny-arcade béta-hétvége. Még van pár hónap a megjelenésig (2006 Q2-t írnak pár helyen).
  • Glpetyus

Ez az inhell mod ?
    Hogy kell felrakni ? Én bemásoltam,a játékban rá is tudok kattintani a mod-ok közt,de kifagy
  • Glpetyus
    huhh,elég furán néz ki.
  • UnknownAsshole
    Béta ? Én erről a gémről a PC GURU-ban olvastam valamelyik régebbi számban és 2005 végére ígérték. Én sehol sem találom
  • Hmuda
    Auto Assault Béta

A fekete ördög.

Úton a szabadba.

Fény az alagút végén.

Huh, ez közel volt.

No ezt jobb lesz minél előbb leszedni.

Na mostmár tüzeskedhetsz az örök vadászmezőkön.

Munka után édes a pihenés (esetünkben a helyi szerelőüzemben ).
  • Maxtreme

• robotnyk
    tegnap én is kipróbáltam, hát mondjuk úgy hogy mérsékelten jó játék, pedig vártam nagyon
  • Maxtreme
    Crashday

• Maxtreme
    Need for spedd most wanted

• Panzerfaust
    Avagy úgy aham.
  • Hmuda
    Szerencsére a modderek már beüzemelték magukat. :-) Még így is irtó hiányos a kínálat, de még mindig jobb mint a lázadók alig 10 egysége.
  • Panzerfaust
    Nemondjad már hogy ez csak demó! Én vagyok hülye, vagy neked van más verzió? csak lázadókkal mehetek, azis két lightos csata, egy az űrben, egy meg a Tatooinon. Akkor hogy van ez?
  • lord nihilus
    http://www.warrock.net/
    ott regelni, aztán letölt(180 M), 450MB telepítve(eznemsok)
  • UnknownAsshole
    WAR ROCK TOPIK !
  • mila69en
    :DD

war rock
  • gabber_saviola
    mi a gém neve?
  • UnknownAsshole
    Ez kihagyhatatlan volt -.-
  • mila69en
    ingyenes:)
  • Clint EastWooD
    WARROCK

Mondjuk sokat nem értettem belőle, mert nálam a fele oldal koreai-kínai-mongol-japán vagymirák.
  • Esrohnoil
    Boltban a polcról.
  • UnknownAsshole
    Nemtom lehet-e itt ilyet kérdezni, de ezt honnan lehet leszedni ?
    Mert így hogy WarRock, nemtaláltam torrenten és DC-zni nem szoktam.
    Azért ha megtudod mondani akkor THX!
  • [Jakuza]
    Szerinted en jatszom.
    Szerintem te nem... :P
  • lord nihilus
    ja, sry ;)
    WarRock mint ahogy mondták...ingyéres online FPS(bf2, cs, delta force kutyulék :) )
  • Hmuda
    Én tudom, hogy mit töröltem, tőlem játszhatod a hülyét, úgyis jól áll.
  • [Jakuza]
    Az idei legjobb konzoljatekok szavazas 2. helyezetje a Guitar Hero.

• [Jakuza]
    Ugy gondolod ?
    En tudom mit irtam, es azt is tudom, hogy hazudsz, nem veletlen, hogy Bbird megkerdezte miert lett torolve a kep.
    Nem vagy te isten, mint ahogy gondolod, hogy torolheted jogtalanul mas kepeit, utana meg hazudozol ossze vissza.Akar adhatsz buntetotpontot is, nem erdekel.
    Vajon az elozo uzenet is miert lett torolve ugyanis nem volt benne semmilyen lekicsinylo a konzolokrol.

"BBird
    2006. jan. 20. 08:33 | Privát | Galéria | Válasz | #1964

Na most spec azt nem értem, hogy miért törlődött Jakuza képe? Láttunk már nem is egy konzoljátékból képet. GT4 például. Vagy a kép tulajdonosa törölte volna? :-)
    "

• Hmuda
    Lefelejtetted a konzolokat lekicsinylő maradékot...legközelebb teljes üzenettel gyere reklamálni vagy sehogyan.
  • Hmuda
    Nem a képpel volt a baj hanem az anti-konzolos szöveged maitt...gondolkozz mielőtt totális hülyét csinálsz magadból.

Én szoltam, hogy konzol vs PC itt nem téma. Vagy még most is bonyolultan fogalmaztam?
  • I.C.ram
    Azthittem, hogy az csak a site neve, ahonnan a képek vannak.
  • Istencsászár
    WarRock ( jobb alul ott a logo ) :P
  • robotnyk
    igazad van, bár ennél speciel jobb allul ott van a név
  • I.C.ram
    Milliószor kértük, hogy mindig írjátok oda a játékok nevét, mert nekem pl tetszik ez a játék, de ha kiakarnám próbálni, fogalmam se lenne, hogy mi ez.
  • Seth
    létezik olyan dolog hogy képátméretezés, még a paint is tudja. AKkor nem kellene vagdosni...; )
  • lord nihilus

bocsi, de innen-onnan le kellett csippenteni a képből, h felmenjen :D
  • UnknownAsshole
    -NO COMMENT-

• Hmuda
    SW - Empire at War demó

Huston...baj van.

Agyaggalamb-lövészet.

Luke ezt fordítva csinálná...

Ezt a képet csak a szépsége miatt rakom be. Őrjítő, hogy ezért a látványért úgy akad mint a fene. :-(

- Kilőjük?
    - Hát ha már eddig eljöttünk.

Agyaggalamb-lövészet II.

...ide más zene lesz...ramm-pamm-pamm...valami dinóféle, majd megiratom!
  • Maxtreme

• BBird
    Na most spec azt nem értem, hogy miért törlődött Jakuza képe? Láttunk már nem is egy konzoljátékból képet. GT4 például. Vagy a kép tulajdonosa törölte volna? :-)