15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#3391 sztem meg egyvalaki lassul és az a többiek számára begyorsul lsd:túl a sövényen -
#3390 Max úgy lehetne megoldani mint a fearben :)
Ha 1valaki "lassul" akkor mindenki :) -
csgj #3389 sehogy sem lehet benne multizni... sajnos. De furcsa is lenne, mert képzeld el, hogy előtted vetődik a fickó, vagy lassított mozgásban van...te pedig normális sebességű időben, ami nehezen jönne össze -
Dexantreal #3388 Mi igénytelen munka? A magyarosítás, vagy a kép berakás? Képeknél elismerem, hogy a mandalorian résznél sajnos úgy sikerült, hogy látszott felűl a képnek a teteje vagy mi, de hát erről nem tehetek, mert többinél nincs úgyse ilyesmi. Fordítás: próbálj te akkor lefordítani egy olyan játékot, melynek cselekménye szerte ágazó és több százezer mondat vár arra, hogy magyarrá varázsold... vagy még annál is több. Lehet, hogy nem jó egy-két helyen a fordítás, de legalább megpróbálták és már van hozzá félig-meddig magyarosítás. -
Sanyeee #3387 Hy!
Max Payne 2-őbe lehet multizni?...vagy csak akkor ha eredeti? -
#3386 Tele van félrefordításokkal egy a magyarosítás :( Nagyon igénytelen munka :( -
#3385 Szépnek mindenképpen szép és a modellek is sokkal normálisabban ki vannak dolgozva mint a Legacy-ban (elég csak a Borg kockát megnézni), csak sajnos hihetetlenül nincs kiegyensúlyozva. Négy kocka percekig lövi a Galaxy pajzsát mire az eltünik, leszednek 25%-ot a burkolatból, de a pajzs máris kezd visszatöltődni, vagy a másik, hogy a Sovereign-t meg egyetlen kocka úgy győz le, hogy még a pajzsot se kell lehámoznia, mikor a védelem még csak a felénél van, a hajót máris kezdik kiüríteni, mert így is sérül a burkolat, stb, stb.
Plusz amit még észrevettem, hogy a kocka fegyverei nincsenek rendesen elrendezve. Van két torpedóvető az egész hajón, amik úgy vettem észre, hogy két-két hardpointon vannak elhelyezve, mindegyik a kocka két átellenes oldalán, csakhát ugye a hajónak hat oldala van. -
#3384 az biztos hogy igényesebb mint az új star trek game ^^ -
#3383 Nagyon szép és hangulatos képek, a mod mennyire részletes? érdemes vele foglalkozni? -
#3382 Nexus: Jupiter Incident - Universe at War (StarTrek) mod
Föderáció versus Romulánok
Föderáció versus Borg
-
Dexantreal #3381 Mivan? :S -
#3380 pazdet O_O -
Dexantreal #3379 Itt véletlen a harmadik és negyedik kép felcserlélődött... szóval ahol Xarga szövege van, oda "tegyétek" Xarga képét és ahol Zuka, ott Zuka legyen... sry a hibáért. -
Dexantreal #3378 Star Wars Knights of the Old Republick 2
Mandalorianoknál
Mandalore a parancsnok
Xarga, a mandaloriaiak kiképzője, vagy mije - Kurmust kell megtalálnom épp
Mandalorianok gyakorolnak
Zuka, a mandaloriaiak javítója
Mandalorian őrmester - az egész harci kör irányítója, felügyelője
Harc Kex, a raktáros ellen karddal
Tagren ellen - épp telibe kapott
Tagren ellen harc- hátul a nézők
Tagren ezt mondta, miután nyert - azonban, mituán én győztem le, jóhogy mást mondott... csak arról nem sikerült képet készítenem
Bralor - ő ellen nem lehet harcolni, mert a mindenkori bajnok és felkell kűzdeni magam a ranglétrán, hogy kiállhassak vele
Bralor ellen - miután mindenkit legyőztem
Lézerkarddal Bralor ellen
Bralor is legyőzve - bár azért ököllel is közel jártam hozzá
Ezt a fegyvert kaptam Bralor legyőzése után
-
Dexantreal #3377 Star Wars Knights of the Old Republic 2
Nagy igazságot mondtál Atton - lol
Atris segédjeinek egyike - másnéven Handmaiden
Loppak Slusk-nál
Loppak Slusk-nál 2
Loppak Slusk-nál 3
Mérges Twilek csaj
Az egyik Handmaiden csajszi csatlakozott és most ebbe a cuccba járkál
A Handmaiden csajszi szintet lépett
A Handmaiden csajszi az Eban Hawkon mutatott pár Echani fogást a kedvemért - a gyakorlás sikerrel zárult
A Handmaiden csajszi közelharc közben - pont a Dezanti Zhug fejvadászok szívnak
Teloson - azt hiszem - tengerpart mentén egy állattal harc
Végre megvan a lézerkard - leírás
-
Dexantreal #3376 Star Wars Knights of the Old Republic 2
Twilek csávó
Tőzsdénél a izé lény
Chobbo Habat küldönce
Balhé lóg a levegőben
Atton kiakadt kissé hehe
Az új útitárs - Bao-Dur
Dezanti Zhug - egy fejvadász család és értem jöttek
Fogat verseny betöltés
Fogat verseny - gyakorlás
Fogat verseny gyakorlásának végeredménye a verseny szervezőtől
A tapadó gránát a robbanás után - az a kék izé az
A Peraguson felszállás előtt nagy harc - a hajó lézerágyújával söprögetek
Ramana a twilek
Harc Peraguson
Atris
-
peti94 #3375 én meg lehet veszek egy GeForce 5600 GT 128 mb es vga t 15000 é havertól -
#3374 Majd jövő karácsonyra azt kérem! -
#3373 ram kevés lesz neki:) hogy jól fusson kéne még egy giga:D -
#3372 Nekem 3Gig AMD Athlon, 1Gig Ram, Radeon X1600Pro-m van. Akkor ezzel a konfiggal jól fog menni,igaz? A hétvégén leszedem, már tudom is honnan. -
#3371 2005 május
amugy nekem is szinte ugyanolyan a gépem mint neked
radeon9600,768mb ram,2,2ghz proci
a városban néha akadozik,de azon kívül(dzsungel meg ahol nincs sok ember) simán megy -
peti94 #3370 melyik hónapi nekem az kéne mert lehet hogy letölteném
mondjuk nemhiszem hogy simán fog menni mert nem naon britál a gépem
radeon9550 256 mb os vga 768 mb ram meg 2ghz proci
mind 1 nekem a hónap kell -
#3369 ha tetszik a STALKER stílus akkor ez tutira bejön
a gépigény meg...hát igazából nagyon sok ram kell neki :D -
#3368 Köszi a tippet. Az tuti, hogy megszerzem valahonnan. Nagyon tetszik, hogy egy nagy pályán zajlik a történet. Erre kiváncsi vagyok!!! Remélem nem csalódom, bár te nagyon jókat írtál. Gépigény?-majd kiderül!!! -
#3367 Teljesen igazad van. Az egyik leghangulatosabb a Thief 3. Nem tudtam abbahagyni. Imádom ezeket a stealth játékokat. Örülnék egy folytatásnak!!!
Gondolom te is.
Nagyon jól kitalálták Garett karakterét. Nem a megszokott történet és nem is a megszokott kor. Na, szóval mindenkinek érdemes kipróbálni, még ha nem is mai a game. -
#3366 Én megtenném, ha otthon lennék. Nagyon szép game. Jó munkát végeztek a Crytek-esek. De ez még csak a kezdet, jön a CryEngine 2. Na attól a f.kad ketté áll.-bocs a kif-ért. -
#3365 2005ös,fps/rpg iszonyat jó játékmenet,hatalmas nagy bejárható terep töltés nélkül stb.
egy gond van hogy a gépigénye az vmi brutál durva :D -
peti94 #3364 mikori a game ?? (mer még nem hallotam rólla ) -
#3363 úgy hogy eredeti a gém:) -
#3362 Azt hogy csináltad hogy a betöltés helyén rendes textúra van???
Mert nekem nem így van hanem sima üres kék TEXTURE NOT ASSIGNED vagy mi szöveggel. -
#3361 Boiling Point
-
#3360 szintén :)
-
#3359 R6 vegas
-
#3358 Szemét, bővebben még az NFS kalgonnál is szarabb:). Fizika az nincs benne, törés viszont van + a graf is szép. Lényege az hogy menj előre, rombolj, ilyen full árkéd játéktermi feeling... szal kb értelme 0a:) számomra legalábbis. -
#3357 a Burnout milyen boxon? irányitás/fizika megközeliti a flatoutot?
(amugy most én is gamepaddal tolom FO1-t) -
#3356 még mindig flatout1 - megvan a végső kocsi: BoneCracker :D Már csak tuningolni kell és megnyerni a maradék 30 futamot vele ...
-
#3355 Kúl, énis ezzel tolom most Xboxon, a legjobb roncsderby gamma:) -
#3354 folytatom a régen abbahagyott karriert(régóta csak multizok):
-
#3353 Hehe ezek multkor kimaradtak :)
Thief 3 (szerintem az 1ik leghangulatosabb grafikával megáldott járék. Nincs benne ps20, meg nincs agyon bumpmappingolva semmi, ám a képvilága még mai szemmel nézve is igazán elragadó.)
"abból pedig van épp elég, jolett volna ha az R6 szériát nem degradálják le ennyire ... :("
Na igen. De ha már ez lett belőle, próbáljuk bent a jót is meglátni :D -
#3352 abból pedig van épp elég, jolett volna ha az R6 szériát nem degradálják le ennyire ... :(