Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez melyik játék?

War. War never changes.

hiba

Gothic 2

hiba

Milyen palyanak? Az egesz fold benne van a FS-ben. 24,000 repter majdnem meterre pontosan ott van ahol az eletben. Mindenutt felismerheto a taj nevezetessege. Pl. a grand canyon gyonyoru! 4 CD-s a game.

hen-tes
jóvannmá na 😄
le ne harapd a fejem 😊)
szal akkor a pályának kell ekkora lemezterület ?
csak azért érdekel mert ha annak akkor esély sincs rip verzióra
bocs hogy érdeklõdtem.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

most trainz powa 😊

FREAK

Riszpekk

Glpetyus
Az lett miután kapott egy kicsit

FREAK
hehe, "ghost plane" 😄

Riszpekk

Glpetyus

Glpetyus

Glpetyus

FREAK
pl. jó lenne pár találat, robbanás, zuhanás, törés, katapultálás, felszállás, leszállás, stb

szóval ha történik is valami

Riszpekk

FREAK
csak a "gyertya" póz lett kicsit sok 😄

Riszpekk

Glpetyus
😞(((

Glpetyus
sok??

Glpetyus
Szóljatok ha uncsi,de sztem nagyon szépek...

FREAK
na még egy párat....

Riszpekk

Glpetyus

Glpetyus

Glpetyus

Carlos
Kongracsu!

Þór vígi þessi rúnar

#200 Jubileum 😊

War. War never changes.

Carlos
Nem!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ilyenbõl még jöhet!!!

Þór vígi þessi rúnar

Glpetyus
Nem baj,hogy ilyen nagyok a képek??😊

Glpetyus

Ivan Pjodr
sajna a gif szabvány 256 színû...

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

12346
jah, most lesem, hogy ez mocorog is😊))
elõször csak natur képnek gondoltam

12346
igazán átkonvertálhattad volna jpg-be. nem kerül semmibe.

Glpetyus

Glpetyus
Illetve ha a hang hardveres gyorsítását leveszed,egy PICIT jobb lesz...

Glpetyus
Sajna nem igaz😊)

Ivan Pjodr
És itt van ez a gyöngyszem a Lineage2 nevû MMORPG-bõl, modemesektõl elõre is bocsi 😊

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

Ivan Pjodr
Itt egy másik homeworld2 kép. Jó az a battlecruiser

Nálam eszméletlenül szaggatot a Lock On, pedig simán megvolt a gépigény, majdnem a recommendedet is meghaladta... miután letöröltem mondták, hogy a hang lassít be, ez igaz?

War. War never changes.

Homeworld 2
A képen a játék legnagyobb csatahajója látható akció közben, háttérben épp egy bolygóölõ rakéta csapódik be. Sztem gyönyörû 😊

War. War never changes.

Talan ha egyszer kiprobalod, hogy profi/vagy lelkes pilotakkal multiban 16-18-n egy fasza megtervezettt utat vegigrepultok fullos iranyitassal. Akkor megtudnad miert olyan NAGY ez a game. Hihetetlen hangulata van. A masik lehetoseg az VATSIM/IVAO, ami egy vilagra szolo legteret jelent a neten. Felcsatlakozol es repkedsz minden orszag teruleten mas mas iranyito van. Elofordul olyan, hogy egy repter folott 30-40 gep repul es var az iranyitora hogy lehozza oket. Szabalyokra epul es ha betartjak akkor nagyon hangulatos. Kimondottan repulos fanatikusoknak ajanlott csak.

En ezzel szoktam "repkedni".

Ennel a gepnel a kapcsolok 95% mukodik es hatassal van a gep viselkedesere 😊 Ezzel buli a "repkedes"

Eloszor meg kellene tanulni, hogy miert is repul a repulo, aztan azt is, hogy mi az a sok bizbasz kapcsolo a gepen. Az FS alap gepei kozel sem realisztikusak. Majd mutatok kepet, mi az igazan real panel. Azokkal elmeny repni.

BBird
Elsõ kép: Jedi Knight 2-ben néha szerkesztgetek pályát, és régebben meg akartam csinálni a Quake 2 DM1 pályát. Félúton meguntam, aztán másik pályába kezdtem.

Második kép: Trainz Railroad Simulator 2004 - Az Alpokban

hen-tes
mér ilyen nagy ez a game ? D:

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

FREAK
lol

Riszpekk

robotnyk
FREAK

Riszpekk

Glpetyus

Glpetyus
lol

Glpetyus

Glpetyus

Glpetyus