15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • Sland
    3D Sex Villa 3.0-ból kérek sok-sok képet!
    Kivi vagyok mennyiben más mint az előző verziók
  • báttyó02
    pes6

• mila69en
    Richard Burns Rally a legkomolyabb rallis játék ami valaha készűlt:)

• arty
    sztem azért nehezebb, mert jobban "utánozza" a valóságot ;) :P

• Hmuda
    Attól, hogy nehéz vezetni a kocsit még nem lesz kevésbé arcade.
  • robotnyk
    kösz, akkor érdemes várni rá
  • arty
    a francokat vérárkád ... :) ott pro szim módban azért kell küzdeni a kocsival. egy nfs-ben nem kell+ott mandiner kanyar is játszik :( azért az vér-árkád.

mila69en:
    wr2-re ugyan ez igaz, csak sokkal könnyebb megfogni :) azért mindenki a wr2 felől érdeklődik, mert sztem az a _minimum_, ami ma kell egy élvezetes körözéshez :)
  • Hmuda
    Azért Flatout is vér-arcade, bár meg kell hagyni hogy ott könyebb volt vezetni. Itt nagyon figyelni kell, hogy tényleg kénytelen vagy fékezni kanyarban mert úgy kirepül az úttestről vagy kezd el csúszkálni, hogy öröm nézni. Az egyetlen komolyabb viszonyítási alapom a GT4, ahhol mérföldekkel jobb a fizika (bár messze van a tökéletestől), de ha egyszer valaki belejött ebbe, akkor nincs vele komolyabb probléma.

A törés a szokásos: játékos kocsikon egy karcolás sem, a forgalom meg úgy törik, hogy öröm nézni.

A rendőrök meg szigorúak, bár nem túl intelligensek. Minden második ütközésnél nő egyel a körözés (mindegy mekkora a baleset, elég ha egy icipicit megkarcolod a nagy rohanásban, máris jelzi, hogy nőtt a körözés). Elsőnél egy zsaru üldöz, másodiknál minden arra tévedő, a harmadiknál meg kordonokat raknak le. Itt a kordonok végre veszélyesek, mert nem lehet úgy áttörni őket mint az újabb NFS-ekben, hanem ki kell kerülni, mert ha belerombolsz akkor 90%, hogy nem tusz kikeveredni belőle és jön a birság. Az, hogy mennyire csökken a körözés az úgy vettem észre, hogy helyzetfüggő. Free-roamban elég hamar leapad és ritkán találkozunk zsarukkal, de például egy csomagküldiben alig lehet őket levakarni, képesek percekig fenthagyni a körözést.
  • mila69en
    én nem értem miért akarja mindenki a word racing fizikához hasonlítani? egyből ez az első kérdés hogy a wr fizikához milyen?:D szvsz a wr-sem büszkélkedhet a fizikájával-.-
  • arty
    megkövetlek, az életben nem gondoltam, h vki már nyomja a gémet PC-n :)

viszont, ezesetben a játék tényleg szép, és nem az úton útfélen feltűnő gagyi fényhatások, csillogó takony-úttesttől ... :)

ok, nfs-hez képest jobb a fizika, de pl egy world racing-hez képest? egy flatouthoz képest? pl. törés van? rendőrök milyenek? :)
  • Sland
  • Hmuda
    Mármint a játékról? Brutális méretű terület (nem tudom pontosan melyik sziget van lemodellezve, asszem Honolulu), a leggyorsabb járgánnyal is majdnem egy óra csak körbemenni padlógázzal, plusz a belső területek dugig vannak autopályákkal és mellékutakkal. A fizika még erősen arcade kategória, de mérföldekkel jobb mint a mostani NFS-ek bármelyike. Mivel béta, még tele van bugokkal, de elviselhetőek.
  • robotnyk
    ítélet?
  • Dexantreal
    Thanks!
  • Hmuda
    Ilyen rendes játék alatt (csak hát itt nem lehet úgy fényképezni ahogy jólesik, csak hátulról plusz bejátszások közben). A HDR miatt nincs AA (csak a képek kedvéért raktam fel rá, egyébként HDR off->4xAA).

Szóval még mindig Test Drive Unlimited BÉTA

A kollekcióm kábé egyharmada.

Plusz vezetés "élőben".

• Hmuda
    Pedig saját készítésűek, a játékban van beépített screenshot lehetőség, amivel előre be lehet állítani a szöget, miegymást. Közel nem olyan részletes mint ami a GT4-ben van (pedig az meglehetősen gyengébb vasra lett írva), de még viszonylag jó.
  • aaatttika
    Jok a kommentek a kepekhez
  • arty
    jól érzem, hogy ezeket a képeket nem te lőtted? ;)

erősen fotosoppoltnak néz ki :( sztem ebben a topikban nem ezt kéne erőltetni :) (feltéve h nem te csináltad őket és a valoságban nem ilyen jóképű a game :D )
  • Dexantreal
    Ja szép, csak ha jól hallottam fizetős...

CoD képeimről valaki valami véleményt? :S
  • Sland
    Ha lehet akkor linkelj még párat a TDU topicba :P
  • acsati
    ez szép
  • Hmuda
    Test Drive Unlimited BÉTA

• Dexantreal
    Call of Duty

Vörös Tér elfoglalása

A fiúk rohannak, én is megindulok, a gép meg ment

Megfordulni? Azt már nem! Nem akarom, hogy a népbiztosék, meg komisszárék leszedjenek, merthogy áruló lettem :P.

Szóval rohanok előre és figyelem közbe a többieket - persze ilyenkor egy-két golyó megtalál sajnos, de hát rohanni kell.

Ismét meghaltam - ez már csak így van. Még jó, hogy az egész virtuálisan zajlik és nem a valóságban élem át... azaz, csak átéltem volna.

Megint rohanok - hajj, ez a futás.... Fuss Forrest, fuss!

Sgt. (azt hiszem őrmester :S) Makarovval - nagy igazságot mondtál haver, de remélem egy népbiztos és komisszár se hallotta, mert lelőnek minket.

Makarovval végülis tovább mentünk és egy házba kitessékeltük a fritzeket, majd elfoglaltam új pozíciom. Aprítani kell a német tiszteket - mesterlövész puskávval tank ellen? Neeem, csak megnéztem magamnak a tankot.

Mesterlövész puskával nézelődés - MG-nél ténykedő németek. Tisztára olyan, mintha Vasili Zajcev lennék.

Na, megvan az egyik német tiszt - te se pofázol már a szegény közlegényeknek és alattad lévőbbeknek. Ezennel átpasszollak a túlvilágra.

Még egy parancsolgató tiszt - te is mész a kollégád után.

A tűzérség megint besegít - na, ez a tanknak ott betett rendesen

• Dexantreal
    Call of Duty - Sztálingrád

Nagyon nagy ez a rész a CoD-ban... mindenkinek ajánlom nosztalgiázásra.

Hajón útban a part felé

Hajón útban a part felé 2

A hajóról épp lekerültem és figyelem a vonuló csapatokat

Parton nézelődve

Katonák állnak sorban lőszerért és fegyverért

Kinek ez jut, kinek az: muníciót kaptam... verjem vele fejbe a fritzet, vagy mi? lol... mehetek fegyvert vadászni

Parton hátamat egy falnak vetve nézem a többieket

Parton hátamat egy falnak vetve nézem a többieket és egy újabb hajó érkezik a "kikötőben"

Az ellenség fennt, én pedig figyelem őket

Az orosz zászlót cipelő elvtárs

Egy rádiós cseveg az egyik őrnaggyal telefonon

Egy rádiós cseveg az egyik őrnaggyal telefonon - csak, hogy emlékezzünk rá, ezért mégegyszer

Meghaltam

Lapulok a romnál és figyelek

Még egy partot figyelős képecske

Feladatot kapok egy elvtárstól - ezt megjegyeztem haver. Legyek golyófogó? Na jó, üsse kő.

Átértem a megadott helyre és megint futhatok jutalmúl - ja, ugyanaz a felállás. Futok és vagy leszednek, vagy nem.

Végre már nem kell rohangálnom - na jó, még a romig ,de az már sima út - kicsi a fejem? zt vegyem bóknak? Lol.

A romahlmazban egy újabb rádiós/telefonos muksóval találom szembe magam

A nagy csata zajban a választ nem lehet hallani, ez már így van elég régóta

A muksó teljes zárótüzet akar - moat mondjam azt, hogy akarni a wc-n kell? Csak vicceltem.

Akarásnak itt nem nyögés a vége - hullik az égi áldás és az elvtársak előre rohannak.

Jönnek ezerrel. Annyian vannak, mint az oroszok... vajon miért?

A bomba jól kisöpörte a németeket állásaikból - irány a Vörös Tér

Egy elhagyott orosz zászló - hé fiúk, nem kell valakinek? Áhh, rohannak a Vörös Térre.

• I.C.ram
    Akkor sem adnék ki ilyen munkát a kezeim közül. Attól még hogy valami sok melő, lehet jól is csinálni.
  • arty
    egy elfekvő Il2 shot:

• wesker24
    Oblivion

Teljes Daedric Armor szettben + Daedric fegyverek

• arty
    és a mai árkád délutánom utolsó "gyöngyszeme", Juiced (sm3 support, pedig nem mai gyerek):

• wesker24
    Oblivion

Teljes Glass Armor szettben + Glass fegyverek

• arty
    MotoGP3:

• arty
    GTI Racing:

• arty
    Nyálveszély!!! :)

Outrun2 Coast2coast, O2SP-Girlfriend mód, E szakasz (legnehezebb) megnyerése:
  • Hmuda
    Én midnig "Zolin" borultam.

"Hey, it's that "arrow-through-the-head" guy again..."

:-)
  • Maxtreme
    bizony :)
  • Seth
    plusz a helyszínek között is van egy két egyedi és gyönyörűséges. Ja és gyors,nem akad
  • Maxtreme
    Aki nem vágná miről van szó, annak itt 1 rövidke, átvezető-ből készített vid :D

Letöltés
  • Maxtreme
    jaja :D :D
    Soxor hangosan röhögök az átvezetőkön :D :D

"give me the keys (kiss)"
  • Seth
    nagy hülyeség, pozítiv értelemben :D
  • 0Fritz0
    ArmA: Armed Assault

• Maxtreme
    Armed and dangerous:

Anno valahogy teljesen kimaradt az életemből. Mos pótolom :D