Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
bocs az offtopicert 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Hát elég ritka a _blank -ban megnyilo 1024*768as képet látni.

Amugy megteszem majd ha lesz idom

BBird
Igen azt...
Ha egy 800x600-as oldalon böngészel, aztán megnyitsz egy képet, ami 1024x768... akkor is hirtelen levelet írsz a szerkesztõknek, hogy mit képzelnek? :-)

Amúgy meg idegeskedés helyett akkor tanítsd meg a srácot lekicsinyíteni a képet. :-)
nem kotelezo, de bazze akkor mindjárt bedobok egy 10000*7000 képet!!! akkor is ezt mondod majd?????

BBird
Nem lehet mindenki olyan zseni, mint te.. :] Ez el kell fogadnunk! :-D

Én inkább azt nem értem, hogy minden topicban az elsõ 25 hozzászólásban tuti van beszólás vkitõl, vkinek, és az megy aztán 1hétig. Természetesen a beszólások többsége egy apróság miatt esik meg. Ez ilyen kötelezõ dolog, vagy mi? :-))
és nem tudja 800*600-asra kicsinyiteni???

BBird
Ez a topic alapból nem a szimpli modemeseknek készült... :-D
Húúúú bazzeg milyen ugyesvagy bevágsz vagy 40 1024*768 képet én nekem is olyan lassan jön be hát akkor annak akinek szar nete van!

Wanted
Hi!
Mi annak a 3cd-s kiegnek a neve?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

ToM86
bocsi, rossz a link, õ lenne az 😄

by: ToM

ToM86
GTA: Vice Citybõl egy letöltött motor.
vagyis inkább motoros roller. asszem a neve Trotonog volt ez a név kb. imitálja a gép hangját is

by: ToM

AnarchoiD
meg egy kis eve meg betateszter idokbol 😉

Untam az eletem, es belekotottem a 10x nagyobb kalozhajoba 😉

Hypergate

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
ez meg egy kis Typhon Rising : Joint operations , istenites 😉

megyeget a Chinok viszi a harcvonalba a nepeket 😉

Jol meg van rakva a gep latszik a ket gatlingnal is egy egy foszer

A szembe levo szeksoron 2 sniper meg egy gyalogos ucsorog 😉

Ez mar a frontvonal beli bazis elottunk a parton egy legparnas jargany varja hogy valaki ra gorduljon mondjuk egy APC -vel 😉

Ihol egy apc 😉

Kozben megint jott egy chinok es lathatolag arra var hogy a nepek beszambazzanak a gyomraba 😉

En meg nyugisan kempelek a stingeremmel varom hogy jojjon valami egyeb nyalanksag amit ledurranthatok 😉

AnarchoiD
forditva 😉

AnarchoiD
soldiers, heroes of the ww2

amint lehetett lecsereltem a shermanokat erre a tigrisre a masik vagy szinten tigris vagy parduc (bal)

kellemes kis babakocsik 😉

BBird
Meg Braveheart-t, ahogy integet... :-)
JuanG
ja, meg a romákat a keletinél 😄...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Még nem pár házat látsz és kész most toltok egy ilyen 3cds kiegészitot ai kicseréli az osszes texturát és olyan grafikát kapok hogy pffffffffff

ba zde jól néz ki! ha lejjebb mész Bp-n lehet látni a házakat? 😊

War. War never changes.

99999láb magasságból a Duna 😊

sry naon nagy, nem tudtam ekkora

kis black hawk down

JuanG
AVP3

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

BBird
Azt hiszem errõl írtak is anno, hogy a 9.11.-es terror esemény miatt nem csinálták meg látványosra a crash-t. :-)
Hmuda
sajna nem fizikailag zuhanunk le, hanem hamegfelelõ sebességgel és megfelelõ szögben durransz neki valaminek akkor vagy lezuhanva. De attól még mindig a legjobb civil repülõszimulátor.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ha lezuhan benne egy gép (de nem szól nagyot hanem pl. leszállsákor nem nyílik ki a futómû) akkor is csak simán felrobba mint pl. a Lock Onban? vagy olyan mint az IL2SFB-ben?

War. War never changes.

Hmuda
Microsoft lfight simulator 2004

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Wanted
Hi!
Melyik gammából voltak a képek?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

jaja 😞

Hmuda
Na igen az már gond lehet, fõleg ilyen sok technikai hablattyal. :-)

foleg annak aki nem tud angolul! 😄 pl. nekem 😄

Hmuda
Erre jó a beépített repülõiskola. :-)

Glpetyus

Szép

BBird
Az a szerencsém, hogy most egy másik játékról kell írnom... de ha tovább szekálsz, felrakom 1-2hét múlva. :-D Bár régen sem tudtam vele rendsen játszani, mert nem értettem a rengeteg beállítást, hogy hogyan lehetne rendes cél repülést, meg ilyeneket. :-( :-))
Hmuda
Van még a tarsolyomban. Muhahaha! :-)

RelakSfromhome
Ez velem is megesett. Mondtákj, hogy szorri, szar volt a vinyó. Arra már nem voltak képesek, hogy legalább használhatóvá tegyék a loginomat 😛

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

BBird
deceméééééét ;-))
Hmuda
Csak itt, csak neked, csak most, csak hogy játsz vele. 😄

Elsõ igazi repülésem egy DC3-al. "Gyorsan" lerepültem a Budapest-Amszterdam távot, de elõtte még megejtettem egy Szeged-Budapestet egy Beechcrafttal (aranyos kis kétmotoros repülõ). Na de a DC3 felszállása (ezután már nem fényképeztem mert elkezdett lemenni a nap és az kihagyhatatlan. :-)

Axon
A parlament:

Ostrom:

Az elsõ tankom:

Roham:

The Entent

BBird
Ne kínozz! Még a végén megint felrakom ezt a gyönyörûséget... aztán szanaszét repülöm a világot. :-)
Hmuda
Most "hirtelen" repültem egyet. Cesna Skyhawk (asszem vagy a másik), Este 7-kor felszállás Texarkanai regionális repülõtérröl, irány Dallas GPS tájékozódással, leszállás kb két óraával késõbb (nemtom pontosan mikor). Eszméletlenül hangulatos volt, hogy felszálltam még szinte verõfényes nappal és éjjel vaksötétben tettem le a gépet. Irtózatosan imádom ezt a programot. :-)

barret
Minek? Úgysem indulna el a gyenge kis gépeden...

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Nekem több mint egy év után az összes képemet törölték!!! Pedig szép gyüjteményem volt már...Szakadjanak meg!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Amse
Ú bazz.Kijött már full?Honnan lehet leszedni?

BBird
Úgy kellett megfogni, hogy ne szaladjon ki alóla... :-D
CrucifX
Vohó, és mondd, a géped túlhúzva van-e? 😉

BBird

Hamarosan úgyis itt a téli olimpia. '88-ból: The Games: Winter Edition. Síugrás kevésbé sikeres ugrással. :-)
Hmuda
Jó játék csak sajna tele van bugokkal, de egész jól el lehet vele szórakozni. Nameg kismillió letölthetõ mod van hozz. :-)

Clint EastWooD
teccik ez a garázsos aknás megoldás

a Winows lefagyott fagyás közben...