15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#4687 [közben a rendszámról leolvasta]
de azért oda írhatnád:/ -
A 7-dik kép egy kicsit sincs londonban -
#4685 [banner]
játéknév? -
#4684 Ha esik az eső...
Ha hull a hó...
Ha ködös a táj...
Ha süt a nap...
Sángháj éjszaka, esőben...
Makao egy esős napon...
London-ban a hídon...
Verseny közben...
-
#4683 HálfLájf
-
#4682 Az X3 tényleg elég pofás megjelenésben, de egy kissé hardcore a gazdasági modellje miatt. Esetleg még a Freelancer, ami mai szemmel nézve már egy kicsit talán elavult grafikailag (a dizájn azért feledteti ezt a hiányosságot), de a játékmenet egyszerű és nagyon jó a story-vezetése a szinglinek.
Vagy ha más nem akkor még mindig ott van az EVE-Online trialja. 14 napig lehet hajókázni, bár hozzátartozik, hogy mind a játékmenet, mind a gazdasági modell nagyon "hardcore", nagyon öszetett.
Gyuri: jah, nem egy olyan játék amit pár nap alatt megnéz magának az ember. Akatam berakni egy képet a térképről úgy, hogy a galaxis tányérja az éléről látszik, de jópárezer pötty úgyse mondott volna semmit a topiklakóknak. :-) -
gyuri12 #4681 ezzel játszottam keveset,de nekem túl nagy:D
egyébként nagyon jó! -
#4680 X3 Reunion eléggé franya ! -
#4679 Nájszos képek, ilyen űrös gém van single playerbe, ami jól is néz ki meg játszható is és nem hardkór? ( Homeworld kívül ) -
#4678 EVE Online fejlesztett Trinity motorral.
Kapu töltődik.
Valami "apróság".
Egyik hajómmal "naptúrán".
Szállítóhajó.
Durcás csónak.
"Apróság" 2.
"Apróság" 3.
Shuttle-el megyek bevásárolni.
És a régi Destroyer hajóm.
-
#4677 Hát majd kiderül egyenlőre nem. -
gyuri12 #4676 Na ez egy JÓ játék. Minden szempontból! A 2 meg még jobb lesz,legalábbis a képek,és a videók alapján -
gyuri12 #4675 Persze hogy gyorsabban fut a crysis, a Far Cry még nincs is kész... -
#4674 Hát a Far Cry 2-ről vannak olyan pletykák hogy a Crysis ahhoz képest gyorsan fut a gépeken. -
#4673 neee komoly? -
#4672 Tuti jön majd kis késéssel pc-re is,ahogy az első rész -
#4671 Azt tudod hogy csak Ps3 és 360ra jön. -
#4670 Én is várom a második részt!Láttam a videót és kedvem lett játszani az 1. résszel. -
#4669 Ez egy rettentő jo gamma, anno pécén akadt meg hagyatam is, pár hónapja beszereztem 360-ra, nagyon jóvolt... a második része meg egyenesen brutális lesz a video alapján. -
#4668 Minek vegye? ingyen letőti, krekkeli, gépe ugysincs hozzá, akad, full grafon semmin nemfut el... -
#4667 Condemned:Criminal Origins
-
#4666 Nem az a lényeg ... Két év múlva senki nem veszi már meg ( mondjuk most se :)) ! -
#4665 Jaja, az egész szánalmas ahogy van... akkor a Far Cry is ezlesz? pofádba basszák h majd 2 év mulva jólesz neked is... pedig az nem gagyi krízis lesz remélhetőleg. -
#4664 Most már olvastam!
Nem értek egyet a cikk írójával. " 2 év múlva kit érdekel" lol most viszem végig sokadjára a régi gameket.Uborkaszezonba mindig előveszem a régi gameket. -
#4663 Pontosan..Akkor még talán valahol indokolt lenne a vasigény..
Ezt olvastátok?
Hogy mennyire igaza van! -
#4662 Ez off de engem nagyon zavar.
Igaz amit irok az azért nem valosul meg mert az rettentö gépigényes lenne ,de engem nagyon zavar. Amikor megyünk a gameben akkor rajzolodik ki a héttérben a töbi textúra.Az lenne az igazi ha ellehetne látni baszott messzire ugy hogy látod a dologokat és nem késöbb rajzolodnak ki. -
#4661 Én is krízis.
-
#4660 franko -
#4659 Gut! -
#4658 Ezen az uccsó pár képen High.Minden más medium. -
#4657 Textura nálad mire van állítva? -
gyuri12 #4656 Ez már jóFőleg a 2. kép -
#4655 Crysis
-
gyuri12 #4654 Jaaaa:D
De szép effekt! -
#4653 Akkor ne nézd!Képzeld azt hogy efektbemutaató van -
gyuri12 #4652 Csak hát nem lehet belőlük semmit sem látni:-C -
#4651 Ja hogy ez a gond hát ehez volt kedve. -
gyuri12 #4650 A tieddel semmi baj, a másikkal az volt a bajom,hogy mindig valami hülye effect eltakarja a képet. A vizes kép mondjuk szép. -
#4649 Ja..."Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.
Nem jössz be többé és mindenki boldogabb..." -
#4648 Most ilyen képekhez volt kedvem amikor robbantok meg lőnek rám.Nem közönség kérésére csináltam.