Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz."
Csak szólok, hogy ne lepõdj meg ha eltûnnek a hsz-eid.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
óó, a tankos pályák a kedvencek, úgy látszik annyira ráizgultam h elfelejtettem shotokat csinálni...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Van a beállításokban nehézségi szint basic,arcade,simulator stb. és saját magad is beállíthatod a nehézséget sok opció van!Elég jól áttítgatható!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
...
Muszály volt berakni a fater fetrengését?
Minden MAX, HDR on

Elég jól megcsinálták benne a karektereket is mert a csaj arca szép a többi karakteré kb 3 pixelbõl áll.
Tárgyak textúrái meg gyök2-es minõségûek.
Next PC upgrade: 2022
Minden MAX, HDR on

Se indián fõhõs...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ja és BMP-be ment a frapsom!
..érdekes én is jpg-be rakom, és szinte 0 a difi a 2 formátum között...