Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Múltkorában találtam hozzá egy textúra packot, és ha már egyszer úgy is fent van a játék a gépen, mondom megnézem milyen is.
Szvsz egész korrektül fest így. Végre nem 320x240-es lowres textúrákat kell bámulni 😊

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Tényleg ennyire bonyolult? A tárhelyre ahova feltöltöttem a képeket, már valaki tedd fel azon a napon iylen névvel képeket.. Na és ilyenkor mi történik? Na? igeeen átnevezi a másikat amit szintén iylen névvel akarsz feltölteni..
Csak én meg ezt nem tudtam, hanem csak átírtam a linkek nevét a megfelelõ sorszámúra, és ez lett belõle..
De ha megnézed a #9173-ban szereplõ képek nevét, láthatod is hogy nevezi át a rendszer <#whatever>#whatever>
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Hát ez a játék valami kegytelen jó. Látványos, izgalmas harcok, jól eltalált fejtörõk, és egész hosszú ahogy látom.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Korrekt, jól összerakott, érdekes történettel rendelkezõ RPG. A gfx nem 1 nagy durranás, de szerintem emészthetõ kategória.
A honosítást ezúton is köszönöm a fordítóknak, nem lehetett kis munka.
Mert van akinek borzalmas de nekem pl stabil 30fps.
Szép is, jó is. Az elõd színvonalát simán hozza (sõõõt)

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Hát nem tudom de sztem kvajól néz ki a játék,képek alapján is szép,meg mikor játszik vele az ember akkor is.Nekem csak a demo volt meg de nagyon szép volt.