Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Most Wanted 😊

CalebJoe
<#wow1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#wow1>
Maxtreme
Hát ez besírás vazze
Lego wolf3D :blink: :laugh:

Annyira baromi gagyi hogy az már jó :-D

pajti

CoD BO

grebber
CoD Black Ops

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Dragon age Origins

Múltkorában találtam hozzá egy textúra packot, és ha már egyszer úgy is fent van a játék a gépen, mondom megnézem milyen is.
Szvsz egész korrektül fest így. Végre nem 320x240-es lowres textúrákat kell bámulni 😊

dante3
Two Worlds 2.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

HEllo,,vki régebben tolta a most wantedet vmi fasza kis texture packel..hol tudom azt letölteni,vagy vmi hasonlot.

morvaigaben
2 óra alatt végigjátszható? <#eplus2>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Maxtreme
Én is Black ops:

STREEX
Call of duty black ops

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

The Protector
csak vicceltem.nem gondoltam volna h komolyan veszed.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Maxtreme
Jesszusom...
Tényleg ennyire bonyolult? A tárhelyre ahova feltöltöttem a képeket, már valaki tedd fel azon a napon iylen névvel képeket.. Na és ilyenkor mi történik? Na? igeeen átnevezi a másikat amit szintén iylen névvel akarsz feltölteni..
Csak én meg ezt nem tudtam, hanem csak átírtam a linkek nevét a megfelelõ sorszámúra, és ez lett belõle..
De ha megnézed a #9173-ban szereplõ képek nevét, láthatod is hogy nevezi át a rendszer <#whatever>

The Protector
ok.leesett.ezek szerint lopják a nevedet,vagy te másét😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

nekem a hal egy kicsit érthetetlen a 2. képen 😄

Maxtreme
Az elõzõ post melyik része nem érthetõ?

The Protector
filmek hogyan keveredtek bele?

Maxtreme
nabazz..
Asszem valaki töltött már ma fel iylen névvel képeket😊

szal akkor ami kimaradt:

Maxtreme
Darksiders

Hát ez a játék valami kegytelen jó. Látványos, izgalmas harcok, jól eltalált fejtörõk, és egész hosszú ahogy látom.

Maxtreme
James Bond

grebber
James Bond 007: Blood Stone

Maxtreme
A fene sem tudja mi hogy van ennél a custom confignál. Lényeg h baromi szép (ezt a képek annyira nem is adják vissza) meg jól is megy 😊

grebber
Esélytelen.gondolom nincs minden koxon csak annyi!

The Protector
az szép.nincs pedig egy atomerõmûved.vagy már ott tartunk hogy graftuninggal is ilyen fps-el megy a crysis?

Maxtreme
40-50 között külsõ tereken, belsõn 60-80

The Protector
hány fps-el megy?

Maxtreme
Aham. Van rajt egy ~2gb-s textúrapack, meg valami custom config is.

Shep
Van rajta valami mod, vagy cfg módosítás akármi?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
Még némi Crysis 😊

rhazid
Nekem is pont ugyanez a bug volt amikor visszamentem a deputy-hoz 😄

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

fery02
Aki erre azt mondja hogy "nem szép" az bekaphatja!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Maxtreme
Illetve némi TDU 2

Maxtreme
Barangolás a természet lágy ölén 😊 (Crysis)

CalebJoe
jobb mint a Gothic mert nekem elsõre elég furcsának tûnt
Maxtreme
Divinity 2

Korrekt, jól összerakott, érdekes történettel rendelkezõ RPG. A gfx nem 1 nagy durranás, de szerintem emészthetõ kategória.
A honosítást ezúton is köszönöm a fordítóknak, nem lehetett kis munka.

Maxtreme
Én még mindig sw 😊

sherlock1
ArcaniA - Gothic 4

c&c 3

http://youtu.be/4v8qae11_-M

The Protector
Szintúgy nekem is,pedig van egy két klasszis külömbség a gépünk közt.(Az enyém javára<#banplz>

Maxtreme
Megy tökéletesen (meg sem mozdul a 30-as limitrõl)

The Protector
Szarul vagy jól fut?
Mert van akinek borzalmas de nekem pl stabil 30fps.

Maxtreme
Én is gyorsan rálestem még így meló elõtt 😊

Szép is, jó is. Az elõd színvonalát simán hozza (sõõõt)

grebber
Star Wars force Unleashed 2

STREEX
Fallout New Vegas

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

sherlock1
Fallout New Vegas

ArcaniA - Gothic 4

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Rfactor - East Cars

Maxtreme
No még 1 adag 😊

Maxtreme
A grafikával szerintem sincs baj (1-2 dologba bele lehetne kötni, de nem akarok) a játékmenettel viszont annál inkább.

The Protector
Sokan fikázzák a játékot.Meg h a graf is szar.
Hát nem tudom de sztem kvajól néz ki a játék,képek alapján is szép,meg mikor játszik vele az ember akkor is.Nekem csak a demo volt meg de nagyon szép volt.

Maxtreme

Maxtreme
Gothic 4