Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anno mario galaxy-t próbáltam de lassú volt. (régebbi gépemen)
Mostanin már elmenne? (i5 2500k, 560ti, 8GB ram)
Vagy nincs köze hozzá?
Szeretem ezt a játékot 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Emulátorral is lehet, de azzal élvezhetetlen.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

1024x768 Max detail settings + DX10 Enhanced Lightning
Sry a spamért 😛
Ellenben sztem a második sem rossz. Fõleg így hogy sikerült rábeszélnem az x360 controller-re. A legnagyobb problémám vele az irányíthatósága volt anno. Így viszont perfetct! 😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Még mindig, ha ez számodra elfogadhatatlan az csak a te bajod... ONE LOVE
Písz már tényleg! 😊
/Off
Már sikerült! Nem írok faszságot, és gondolkozok, mielõtt leírom!
Én meg egyszer se mondtam neked h faszfej, meg buzi, meg sorolhatnám!
Nem is tudom meikünknek is kéne felnõni???
Ok, neked van igazad! Szebb a gyári graf! (amíg ki nem jön rá egy brutál grafikai mod), mint pl DoomIII,Oblivion,SH5, stb...
Addig természetes hogy csodálatos! De amint ha lehet feldobom mod-al a grafikát! Igaz vannak fos grafikai mod-ok is, de ameik NEM elbassza, hanem csak felnyomja, az egyálltalán nem faszság!
Én is tök normálisan reagáltam a baromságodra és szépen leírtam én is, hogy nehogy már elbassza a grafikát egy mod pl (a fent sorolt game-ek)-en! Nem keresek kibúvót a stílusodon keresztül, látom milyen. És nem akarom érvényesíteni a "fölényeskedõ" igazamat, csak én nem állítok faszságot! Mint TE.
Legyen igazad!
Attól függetlenül a szavaidat meg megválogathatod!
2hsz-be belezsúfoltál ennyi csodaszép káromkodást!:
Anyád, buzi, -.- faszfej..., fogyatékos, fasz.
Gratulálok!
Ez is mekkora igaz!:
“Soha ne vitatkozz idiótákkal, mert lealacsonyodsz a szintjükre és ott legyõznek a rutinjukkal…”
Asszem befejeztem, veled nincs több tárgyalni valóm!
Keress mást, akit ócsárolhatsz.
SRT3 MOD V1.7 - ebben vannak az új banda ruhák
Vegetation Pack 3
Real palms v2.0
PROJECT REALITY Beta 2.4
ENB-bõl meg ezt: link, a leírásban van a letöltõ link. depth of fieldet kikapcsoltam, meg a vizen még állítottam. Nagyon nehéz normális enb beállítást találni SA-hoz. Nekem eddig ez tetszik a legjobban.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Akkora marhaságot beszélsz! De látszik is a színvonaladon! Ilyen hsz-t! Grat!
Nem verem a nyálam, nekem sem fut max-on egyik game sem! Nem hogy feltuningolt graffal!
De nem írok be akkora blõdséget, hogy a grafikai tuning elbassza a játékot és hogy a gyári graf meg szebb!
Aztán meg ti jöttetek a gépekkel low-ak! Nem én off-oltam, meg flame-eltem!
omfg, neked se sok lehet az iq-d.
- "Sztem ezektõl a grafikai tuningoktól a játékok csak ocsmányabbak lesznek... :/ "
Igaz van olyan is, amikor már tényleg csak ocsmányabb lesz a game.
De ott a DoomIII,SilentHunterX,TESOblivion,StalkerX,HalfLifeX,stb....
Amire mind lehet olyan grafikai mod-ot rakni, amitõl leesik az állad!
Igaz az is h Õ erre a lepedék GTA Szent András -ra írta, ami magába egy nagy kaki játék, és abból meg nem lehet várat csinálni.
Szóval õ úgy összességében szólta le a grafikai tuningot!
Ezeket a BLUR-okat minden irányból, minden játékban útálom, és azonnal kikapcsolom, vagy tweak-el, vagy ha lehet game-en belül.
Aztán meg:
- "most kõkeményvagy mert kaptál karácsonyra szép bizonyítványért egy gépet?"
Mi köze van itt karácsonynak, meg bizonyítványnak az ajándékozáshoz??? <#lama>#lama>
Nem, képzeld el! Magamnak vettem! (3 éve) Iskolát már (~10 éve) befejeztem!
Kemény meg nem vagyok, mert nem verem a nyálam a gépemre (ami kb már sz@rt sem ér) Bizonyítványt meg nyáron adják, karácsony meg télen van, és ne hasonlíts engem össze magaddal.
Ha meg nem megy max grafon a game, nem flame-elni kell, hanem venni gépet! Ha meg az sem megy, akkor meg elgondolkodni mielõtt megszólalsz!
Mert igenis több olyan grafikai tuning van, amitõl csak szebb lesz a játék és élethûbb a gyári grafikánál.
Én meg nem kezdtem el, és kíváncsi sem vagyok egyikõtök gépére sem!
Peace!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Silent Hunter 5 :
gyári:
mod-olt:
http://i40.tinypic.com/11915rk.jpg
mod-olt2:
http://i44.tinypic.com/21jxjkl.jpg
gyári:
http://img26.imageshack.us/img26/4087/envmod2calmwaves.jpg
mod-olt:
http://img684.imageshack.us/img684/5306/envmod2testingclouds.jpg
Szerintem egyszerûen még a gyári game se megy max-on a gépeden, nemhogy egy feltuningolt!
Akkor meg nem kell flame-elni.

Viszont GTA IV esetében tényleg sokkal szebb eredményt lehet elérni.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Az SA tényleg csúnya (de alapból is)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h