15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#11264 Spec Ops: The Line
Több lett ez mint egy B kategóriás shooter, nagyon kellemesen csalódtam benne, mindene a helyén van, a hangulat és a világ kidolgozottsága kifejezetten, sokszor AAA címeket közelít, helyenként ver...a nyár nagy meglepetése számomra. :)
-
#11263 Spec Ops The Line
Miért nem tetszenek nekem a mai játékok? -
#11262 Alien vs Predator
-
#11261 Spec Ops The Line
-
#11260 Spec Ops The Line
-
mester1987 #11259 Spec Ops: The Line (Vantage Filter), Ízelítő:
-
#11258 Mostanábani (elég szép szó ) sok xboxozás után rendesen könnyesre sírom a szemem hogy nem vakulok meg a recéktől! Rendesen megnyugtat!
Igaz konzolon nem nagyon látni szépet mert minden recés de legalább nem kell rákölteni az életem ha akarok játszani! -
#11257 Dead island
-
#11256 The Dark Eye: Chains of Satinav
-
#11255 Forza 4
800 kilós súly 300 lóerővel.. ééletveszély :D
ezek meg csak úgy mert..
-
bcrics #11254 Az új Pókember játékról toljon már vki képet, akinek van konzolja persze.
Érdekelne gameplay is. -
#11253 Ghost Recon Future Soldier
-
#11252 egész jó a grafja -
#11251 Ghost Recon Future Soldier
-
#11250 Ghost Recon Future Soldier
-
#11249 Fallout New Vegas
Enyhén modolva :)
Az utolsó 3 kép a saját modomból van, ami még ugyan készül de már a végéhez közeledik. -
#11248 Ez egy szar. Nem kicsi, de legalább nagy :) -
#11247 Sajnos csak a csapattagok lehetnek más gamerek, ők is csak multiban. A szinglis AI rémes. Csapattagoké főleg. -
#11246 ez ilyen online lövölde? úgy értem, hogy az ellenfelek is más gamerek, vagy csak a csapattagok? -
#11245 Resident Evil Operation Raccoon City
Hát kipróbáltam. Nem fekszik nekem ez az agyba főbe hent konzolport izé.
-
#11244 köszöntem mester :D -
#11243 Kiszedtem a bmp-s hozzászólást. Majd beteszi más formátumban aki csinálta. :D (nekem a céges http proxy és tartalomszűrés szerencsére megfogta amúgyis) -
#11242 szerintem ezeket a BMP-ket nyugodtan törölheti egy modi.. ha otthon lennék bajom nem lenne vele, de bejöttem a topicba és még a kollegám gépén is megfogta a netet XXXD -
#11241 Hahaha ezen jót nevettem -
#11240 Hát ja. Kell hozzá vagy 2 diploma. -
#11239 az már túl bonyolult lenne:) -
#11238 akkor tán használj 100% jpg-t vagy png-t... -
#11237 The Lord of the Rings - War in the North (lemaradt) -
#11235 Nekem tetszik ez a sárgás stílus, szempihentető hatása is van, mintha folyamatosan napszemüveg lenne rajtad.
Én pl Windows-ban is használok F.lux programocskát, ami, ha lemegy a nap, kellemes mértékben elsárgítja az egész képernyőt. -
CamelX #11234 Ezt nagyon jól megfogalmaztad. Csoda hogy az autógyárak még nem vezették be a "codemaster sárga" paintjobot :DDD -
mester1987 #11233 Hát igen, már nem dobálják úgy ki az ilyen-olyan címeket, mint pl. 2007-ben amelyik évben volt a legtöbb szerintem az utóbbi 5 év alatt. -
#11232 Lehet szűrőt állítani, a "default" és a "vintage" ennél kevésbé világos és sárgás, én a "vibrant" opciót választottam direkt, egy homok fedte világban szerintem így teljes az élmény, sárgásan, kissé eltúlzottan fényesen. :) -
#11231 Túl codemastersenek sárga minden.Majd tuti lesz hozzá ENB series mod ami kiszedi ezt! -
#11230 Egészen jóféle egy-egyek, a Binary Domain is hangulatos volt pár hónappal ezelőtt, ez sem rossz, minden hónapra jöhetne egy ilyen egyszerű de nagyszerű nem akarjuk a világot megváltani vele TPS shooter, amelyről a megjelenés környékéig azt sem tudtam hogy létezik... :) -
mester1987 #11229 Pedig jobbnak tűnt a mostani csekély terméshez... -
mester1987 #11228 Azért a tucat, kicsit erős...régen volt tucat mostmár inkább 1-1 van :) -
#11227 Spec Ops The Line demó - 12 egy tucat akciógame, a nyári uborkaszezonban fél napra jó lesz... :)
-
#11226 ezek az igazi Resident Evil 2,3-t vagy 3-szor végigvittem anno -
#11225 -
#11224 Resident Evil 2