Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTA San Andreas

pajti
CoD:BO

arty
próbáld meg. 50-55fps lesz vszeg, játszható, de nem tökéletes.

Forza.

Cápafogxy
Erõs géppel játszató már a "gyorsaság"?
Anno mario galaxy-t próbáltam de lassú volt. (régebbi gépemen)
Mostanin már elmenne? (i5 2500k, 560ti, 8GB ram)
Vagy nincs köze hozzá?

Mount & Blade: Warband

Szeretem ezt a játékot 😊

broman191
Ez tetszik, muszáj lesz beszerezni, barátnõmnek jó lesz. <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Maxtreme
WRC 2010

arty
Donkey Kong Country (Dolphin WII emulátor)

Forza.

SZilaJMaGGoT
Nem.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

broman191
A fõsztori végigjátszható a jelenlegi állapotban? Az érdekelne fõleg. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Vice City Stories

SZilaJMaGGoT
Vagy csak van konzolja... 😄

broman191
WTF. Ez nem is volt pc-re tudtommal. Valami emu? <#vigyor2>

Vice City Stories

S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat: Sigerous Mod 1.7 +AtmosFear3 +Absolute Nature 2 (High Detail Green packs) + Absolute Structures v1.0

1024x768 Max detail settings + DX10 Enhanced Lightning

Sry a spamért 😛
Maxtreme
Tény hogy az elõd SOKKAL jobb volt nem vitás.
Ellenben sztem a második sem rossz. Fõleg így hogy sikerült rábeszélnem az x360 controller-re. A legnagyobb problémám vele az irányíthatósága volt anno. Így viszont perfetct! 😊

SZilaJMaGGoT
Nekem a 2 már annyira nem jött be mer túl árkád lett... :/ Pedig a mozgás miegymás az sokkal jobb lett volna...

CalebJoe
a logódhoz méltóan<#smile>
TaRka0107
Fúú ezzel mennyit játszottam régen! Gamestarhoz adták a bloodrayne-t, nem a 2-t.😊 Ezt utána játszottam amikor megszereztem, csak sajna a vége fele már csalást használtam mert túl béna voltam hozzá.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Maxtreme
Kedvem támadt egyet vámpírkodni 😄

SZilaJMaGGoT
Nahmeg megtanulhatnál szöveget értelmezni, mert még mindig te állítasz dolgokat, én eddig mint már többször is elhangzott csak véleményt nyilvánítottam. Te akarsz mindenbõl tényeket formálni.

SZilaJMaGGoT

Még mindig, ha ez számodra elfogadhatatlan az csak a te bajod... ONE LOVE

broman191
Off

Písz már tényleg! 😊

/Off

bajgunar
Nõljek fel?
Már sikerült! Nem írok faszságot, és gondolkozok, mielõtt leírom!
Én meg egyszer se mondtam neked h faszfej, meg buzi, meg sorolhatnám!
Nem is tudom meikünknek is kéne felnõni???
Ok, neked van igazad! Szebb a gyári graf! (amíg ki nem jön rá egy brutál grafikai mod), mint pl DoomIII,Oblivion,SH5, stb...
Addig természetes hogy csodálatos! De amint ha lehet feldobom mod-al a grafikát! Igaz vannak fos grafikai mod-ok is, de ameik NEM elbassza, hanem csak felnyomja, az egyálltalán nem faszság!
Én is tök normálisan reagáltam a baromságodra és szépen leírtam én is, hogy nehogy már elbassza a grafikát egy mod pl (a fent sorolt game-ek)-en! Nem keresek kibúvót a stílusodon keresztül, látom milyen. És nem akarom érvényesíteni a "fölényeskedõ" igazamat, csak én nem állítok faszságot! Mint TE.
Legyen igazad!
Attól függetlenül a szavaidat meg megválogathatod!

2hsz-be belezsúfoltál ennyi csodaszép káromkodást!:
Anyád, buzi, -.- faszfej..., fogyatékos, fasz.
Gratulálok!
Ez is mekkora igaz!:
“Soha ne vitatkozz idiótákkal, mert lealacsonyodsz a szintjükre és ott legyõznek a rutinjukkal…”
Asszem befejeztem, veled nincs több tárgyalni valóm!
Keress mást, akit ócsárolhatsz.
Ezeket használom:
SRT3 MOD V1.7 - ebben vannak az új banda ruhák
Vegetation Pack 3
Real palms v2.0
PROJECT REALITY Beta 2.4
ENB-bõl meg ezt: link, a leírásban van a letöltõ link. depth of fieldet kikapcsoltam, meg a vizen még állítottam. Nagyon nehéz normális enb beállítást találni SA-hoz. Nekem eddig ez tetszik a legjobban.

Ryder62
Ez melyik mod? Egész jónak nézz ki de a 3. képen az arcoknak valami hihetetlenül ocsmány zöld színû rucijuk lett. :/

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

SZilaJMaGGoT
Érdekes módon más normálisan is tudott reagálni és nekik én is normálisan reagáltam... -.-

SZilaJMaGGoT
Nem azt írtam, hogy elbassza te fogyatékos, a lényeg az lett volna, hogy szerintem(!!!) ízlésesebb a gyári graf mint az utólag gányolt faszságok. Persze kinek a pap... De erre fel te találgatsz be a faszságaiddal mert képtelen vagy lenyelni más véleményét és mindenképpen a sajátodat akarod érvényesíteni mint kizárólagosan elfogadható tényt. Nõjj fel végre, mert most is a stílusomon keresztül keresed a kibúvót a hülyeséged mögül és az én iq-mat feszegeted ahelyett, hogy a sajátoddal foglalkoznál. Ha nem lennél ekkora fasz akkor nem így beszélnék veled, de számomra a te fölényeskedõ stílusod a bicskanyitogató.

berczely
Jó lenne ez csak a fehéres cucclik hdr izé nem kéne!

GTA San Andreas

bajgunar
<#taps> Hogy beszélsz te <#lama>.
Akkora marhaságot beszélsz! De látszik is a színvonaladon! Ilyen hsz-t! Grat!
Nem verem a nyálam, nekem sem fut max-on egyik game sem! Nem hogy feltuningolt graffal!
De nem írok be akkora blõdséget, hogy a grafikai tuning elbassza a játékot és hogy a gyári graf meg szebb!
Aztán meg ti jöttetek a gépekkel low-ak! Nem én off-oltam, meg flame-eltem!
omfg, neked se sok lehet az iq-d.
SZilaJMaGGoT
Anyád flame-el te buzi, egyszerûen leírtam a véleményem, te kelted a flame-et azzal, hogy vered itt a nyálad arra, hogy neked mi, hogy fut. -.- faszfej...

bajgunar
Igazad van! De a gyerek kapásból a grafikailag tuningoltgame-et oltja le.
- "Sztem ezektõl a grafikai tuningoktól a játékok csak ocsmányabbak lesznek... :/ "
Igaz van olyan is, amikor már tényleg csak ocsmányabb lesz a game.
De ott a DoomIII,SilentHunterX,TESOblivion,StalkerX,HalfLifeX,stb....
Amire mind lehet olyan grafikai mod-ot rakni, amitõl leesik az állad!
Igaz az is h Õ erre a lepedék GTA Szent András -ra írta, ami magába egy nagy kaki játék, és abból meg nem lehet várat csinálni.
Szóval õ úgy összességében szólta le a grafikai tuningot!
Ezeket a BLUR-okat minden irányból, minden játékban útálom, és azonnal kikapcsolom, vagy tweak-el, vagy ha lehet game-en belül.

Aztán meg:
- "most kõkeményvagy mert kaptál karácsonyra szép bizonyítványért egy gépet?"
Mi köze van itt karácsonynak, meg bizonyítványnak az ajándékozáshoz??? <#lama>
Nem, képzeld el! Magamnak vettem! (3 éve) Iskolát már (~10 éve) befejeztem!
Kemény meg nem vagyok, mert nem verem a nyálam a gépemre (ami kb már sz@rt sem ér) Bizonyítványt meg nyáron adják, karácsony meg télen van, és ne hasonlíts engem össze magaddal.
Ha meg nem megy max grafon a game, nem flame-elni kell, hanem venni gépet! Ha meg az sem megy, akkor meg elgondolkodni mielõtt megszólalsz!
Mert igenis több olyan grafikai tuning van, amitõl csak szebb lesz a játék és élethûbb a gyári grafikánál.
Én meg nem kezdtem el, és kíváncsi sem vagyok egyikõtök gépére sem!
Peace!
broman191
Szerintem nem az ilyen Silent Hunter-es - igényes - finomhangolásokról volt szó, hogy azok csúnyák lennének, hanem olyan esetekrõl, amikor megy a gémre a töménytelen mennyiségû blur, igénytelen, elbaltázott képarányt eredményezõ widescreen mod és hasonló, mérték nélküli, barbár beletúrkálás. Jó dolog mod-olgatni, csak mértéktartóan, és ízlésességre törekedve, több mod esetén összehangolva õket, idõt nem sajnálva a tökéletesítgetésre, mert komolyabb tudású mod-okkal, amelyek engednek sok-sok értéket össze-vissza állítgatni, hamar át lehet esni a ló túloldalára, akkor pedig az eredmény hajmeresztõen borzalmas tud lenni. Mindezek fényében meg is értem, ha egy kevésbé kísérletezõs beállítottságú gamertársunk azt mondja, hogy jó úgy valami ahogy van gyárilag, mert sz4rul modolva legalább annyit lehet rontani az élményen, mint amennyit odafigyelve nyerni lehet. Arra a szintre pedig ne süllyedjünk már le srácok, hogy elkezdjük emlegetni kinek, mibõl, kitõl, miért, milyen a gépe és fõleg ne hogy folytassuk az ilyen jellegû témákat... 😊

Firerock
most kõkeményvagy mert kaptál karácsonyra szép bizonyítványért egy gépet?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

broman191
Gears of War

bajgunar
Nah újra, elburtam.
eredeti:

mod:

mod:

eredeti:

mod:
bajgunar
Benyalok neked a Hõsök terén fényes nappal, ha szebb a gyári, a belepiszkált grafikánál! :

Silent Hunter 5 :

gyári:

mod-olt:
http://i40.tinypic.com/11915rk.jpg
mod-olt2:
http://i44.tinypic.com/21jxjkl.jpg
gyári:
http://img26.imageshack.us/img26/4087/envmod2calmwaves.jpg
mod-olt:
http://img684.imageshack.us/img684/5306/envmod2testingclouds.jpg

Szerintem egyszerûen még a gyári game se megy max-on a gépeden, nemhogy egy feltuningolt!
Akkor meg nem kell flame-elni.
GTA San Andreas

fery02
Azért ha az embernek van rá ideje, nyugodtan szöszmötölgessen vele. Én is elnézegetem az ilyen képeket.
Viszont GTA IV esetében tényleg sokkal szebb eredményt lehet elérni.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

SZilaJMaGGoT
Én a játékokat eredeti formájukban szeretem, nem szeretem ha hozzápiszkálnak... :/

Maxtreme
Na ne mond már nekem hogy pl a doom3 ocsmányabb lett, mert menten tökön szúrom magam 😊
Az SA tényleg csúnya (de alapból is)

SZilaJMaGGoT
Sztem ezektõl a grafikai tuningoktól a játékok csak ocsmányabbak lesznek... :/

GTA San Andreas

broman191
van benne* (átfogalmazás rulz...:])

broman191
Tesz hozzá az alapjáték fõsztorijához, vannak benne nem kevés hangulatos küldetés (a Mafia 1 free run módjából ismert "bomba az autóban vidd el innen oda de ne menj x km/h alá mert bumm" is visszaköszön :]), egy teljes délutánt el lehet vele szórakozni (a küldetések befejezése után is van élet, lehet szabadon mászkálni, esetleg küldetéseket ismételni, mindegyik megvan a térképen, bármikor újra megcsinálhatóak), szerintem megéri az idejét! A Jimmy kiegnél összeszedettebb érezhetõen, az jóval gyengébb volt a küldetések változatosságának, kidolgozottságának terén. 😊

V43 1105
Milyen hosszú ez, hány küldetés, érdemes feltelepíteni MF II-t miatta ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

pajti
HL2 EP2

Maxtreme
áhám, tényleg gázos sajna. (de úgy kb minden téren) A képeken jobban mutatott. 😊