15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • bcrics
    Bizony bizony. annyira bejött a játék hogy megvan pcre és ps3ra collectors kiadásban, sőt még Xre, annak ellenére hogy nincs is boxom, de megérdemli:)
  • grebber
    Ezt miért nem karolja fel valaki.UE4-el aztán lehetne neki olyan bokalefosos folytatást csinálni hogy az már félelmetes!
  • mester1987
    A művészi Stranglehold

• Panzeradler #11381
    Prototype 2

• CamelX
    Khajiit nightingale ftw :) lassan érik a reinstal nekem is, csak már jóelőtte szénné moddolom :D
  • Maxtreme
    hmm én allergiás vagyok az irányíthatóságra, de ebben a játékban szvsz teljesen jó az autók kezelhetősége klaviatúráról is.
  • broman191
    Pedig egyszerű megszokni az irányítását, tucatárkád könnyedség. :)

Skyrim - Dawnguard

+ bónusz

• CamelX
    Billentyűzettel agyf*szt kaptam tőle anno autók irányítása miatt, de gamepaddal tetszetős. Nagyon szimpatikus a karakter, jól eltalált ír akcentussal
  • Maxtreme
    aha :)
  • S2000
    Ez a játék tényleg olyan kurvajó, mint amilyennek tűnik? :)
  • CamelX
    Akkor most fordítsuk visszafele a címét. Cut-outGuard :D
  • broman191
    Jó a fordítás!
  • Maxtreme
    Szabotőr ismét

Ezúttal dobtam rá egy kis SMAA-t is :)
  • AnarchoiD
    kosz az infot
  • grebber
    Gyenge eresztés képkészítésre sem érdemes!
  • AnarchoiD
    orcs es bf3 melett nem marad erom , valaki tolhatna kepeket a

Hitman: Sniper Challenge

-bol hadd fojjon a nyalam ;)
    (ez az uj keszulo hitman jateknak valami elofutara)
  • AnarchoiD
    Orcs Must Die 2

• w77d
    Take On Helicopters

• V43 1105
    ARMA 2 COMBINED OPS + néhány ADDON

Kattintásra elérhetőek a teljes méretű képek.
  • broman191
    A játék környezete nem változik a játék során, csak más-más zónákban járunk, a kép a red zone legvégén lévő dead zone határon készült, ott a legdurvább a helyzet... :D
  • Ryder62
    6. kép komoly. Már a játék kezdetén ilyen rozzant a környék? :D
  • broman191
    Prototype 2

• CalebJoe
    vazze megint egy rugóra jár az agyunk
  • berczely
    Modern Warfare 3

• Maxtreme
    Szabotőr :)

• lac coo
    Mindegy ki mennyi embert állít mire, attól még a játékfejlesztés nevetségesen kis része a modellezés ! Ha arra nem jut idő vagy pénz az más kérdés, hanyagság, nemtörődömség, nem akarnak olyan gépigényt stb ....

GT5 sem attól szar mert nem maradt idő a modellezés miatt, ez nevetséges .
  • mester1987
    Húú b*zdmeg, ehhez milyen gép kell, ilyen látványért???
    A grafika értékét lehet állítani az iCEnhancer 2.1-el is???
  • arty
    továbbra is mondhatod, ettől még butaság marad :)

könnyen belátható, hogy ha egy cég adott büdzséből X embert tud alkalmazni és ha azok nagyrésze modellező/grafikus, akkor csomo, szintén fontos területre arányosan kevesebb fog jutni: tehát szarabbak lesznek a hangok és/vagy fizika és/vagy kevesebb jut licenszekre és/vagy a játékmenet lesz ótvar.

nem állítottam azt, hogy ez be is fog következni, ez csak egy félelem, amit a gt5nél látottak alapján fogalmaztam meg. ott is minden szar az utolsó csavarig ki van dolgozva, viszont a játék, mint komplett, egységes egész nem létezik. de legalább van pár alázós modell, hűdejó!
  • lac coo
    Nem értem hová akarsz kilyukadni...de mindegy :)))Továbbra is tartom, hogy a modellezés a legkönnyebb része a dolognak, azon semmi nem múlik, semmitől nem vesz el időt ,embert, tudást ...
  • arty
    (a gt5-ben a premium (kidolgozott) modellekkel van a legkisebb gond...)

Shift 2

(ebben se a modellekkel van a fő gond...)
  • lac coo
    Ezekszerint ! :DDDD amilyen szemétbe való lett a GT5 simán így van :)

• arty
    oké, akkor a poliphonynál félamatőr balfaszok melóznak, ezzel le is zárhatjuk :)
  • lac coo
    Ezen nem offolok, nem vitatkozok. :D
    Pontosan látom hetente hogy haladnak, pályákat általában a csupasz beton elkészülte után már ki lehet próbálni, hetente látom mi kerül rá, autókról meg szinte naponta raknak be képeket hol tartanak ....De fél év lenne egy modell, akkor már azelőtt elkezdték, hogy egyáltalán az SMS létezett volna :DDD Van tucatnyi speedmodelling video, nézz meg párat, rájössz, hogy rutinos szakembernek, megy az mint az ágybasza.... :D

OFF vége .
  • arty
    Egyébként itt a screebshot topikban tehetnél fel képet a modellező ismerősük munkáiból ;)

---

és h ne csak offoljak:

Deus Ex HR

• arty
    Rendben, te nyilván dolgoztál komoly játékon, ergo biztosan jobban tudod :)

Hogy hogyan kerülnek be a modellek, az egy dolog. Hogy mióta készültek vajon, az meg a másik.
  • lac coo
    Baromság, nem egy modellező ismerősöm van, két nap alatt ennél durvább modelleket megcsinálnak .6 Hónap egy autóra az kamu ....jól hangzik sajtóban.
    De amúgy tényleg pikk-pakk összedobnak egy ilyen autót, pálya modellezés az sokkal tovább tart, de két hónap alatt azt is összerakják ugyan ilyen minőségben .Hetente lehet tölteni az új beta buildet, szóval szinte napra pontosan látni milyen hihetetlen tempóban haladnak .

Aztán hogy a játék milyen lesz, azt nem tudom, de nem amiatt lesz rossz mert minden időt modellezgetéssel tölt minden ember a cégnél :)
  • arty
    nem kis tulzás ez, hanem orbitális tévedés :)))

Kazunori Yamauchi interjúból:
    "In GT and GT2, both for PS1, a designer spent a day to model a car. In GT3 and GT4, for PS2, the same worker spent a month modeling the same care due to the increased amount of polygons. In GT5 for PS3, they require 6 months to do the same job."

Namost, ezek a modellek a gt5-belieknél részletesebbnek tűnnek...
  • lac coo
    Kis túlzással ezek hetente megcsinálnak 2 db ilyen autót :) Szóval ha valami ,akkor nem ez megy a többi rovására :)
  • arty
    Úgy, hogy adott idő alatt adott mennyiségű munkát lehet X emberrel elvégezni. Ha túl sokan, túl sokáig a modellekkel foglalkoznak, akkor másra kevesebb idő/fókusz jut. Például a gt5-ben is van pár szép autó, de .... :/
  • lac coo
    Egy jó modell hogy mehet a játék rovására ?