15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • broman191
    Kib4szott jó remake lett, nehéz letenni, a bétához képest sokat javult a találatok észlelésének ideje, ami talán a legszembetűnőbb hiba volt, így véglegesen már-már tökéletes...jöhet egy hasonlóan színvonalas új rész, vadiúj tartalommal, remélhetőleg ez a rész jelképezi a f0s folytatások idejének végét... :)
  • Maxtreme
    Painkiller HD

• broman191
    NFS MW 2. felvonás: Corvette krúzolás :]

• broman191
    Visszahoz valamennyit a régebbi Colin-os időkből is, hiányzott már ez a hardcore rally stílus, a DiRT részek túlzottan a show irányba mentek el... :)
  • w77d
    szerintem ez a WRC kibaszott jó lett, végre a RBR után van valami jó rallys, ez már évek óta váratott magára.
  • broman191
    NFS Most Wanted [2012] - A külcsín menetközben jobban üt, az irányítás suxható, krúzolgatva össze-vissza hangolatos, mivel a soundtrack nagyszerű, a motorhangok szintén...egy ideig elleszek vele, gratula Criterion, sokkal gyengusabbra számítottam! :)

• broman191
    WRC 3

• w77d
    bammeg XD
  • broman191
    Vagy cigányvajdáskodik második gondolatra, a helyinek ilyen Mercije van... :DD
  • arty
    MOHW

• TaRka0107
    Itt is gengsztereskedik.:)
  • broman191
    Sztréjt gengsztö!
  • Ryder62
    Miért tűnik szebbnek mint a bf3?
  • w77d
    Még egy kis Forza Horizon

megvettem a leginkább hozzám passzoló verdát :)

tuning előtt:

és után

• broman191
    Deadlight - Az összképet tekintve szinte "A" címekkel gurul együtt számomra... :)

• pcgammer
    NFS MOST WANTED 2012

• TaRka0107
    Én is hoztam pár képet FORZA HORIZON-ból! Fasza lett. Majd még jön több is!:)

• Shep
    Hát azért ott cseppet jobban festett :)
  • w77d
    Forza Horizon

Még az elején vagyok, de nagyon hangulatos. Jó a grafika, jó a fizika, élvezetesek a versenyek meg a szabad mászkálás is. Most még szokatlanul kevés az autó a Forza 4-hez képest (ott többszáz kocsi közül lehetett választani a fejlesztés legvégén itt meg jelenleg saccolva kb 50-60 kocsi van), de itt is lesznek havi DLC-k. Jó lesz ez.
  • arty
    European Truck Simulator 2

• arty
    Deus Ex HR: The Missing Link

• morzsi555
    Az a klasszikus frizura az eredeti x-comból. Lehetne divat :D. Akkor már:

UFO: Enemy Unknown (X-COM: UFO Defense)

• Shep
    Azt az idióta frizurát nem tudom ki találta ki ami a második képen van. Nekem is ilyen az egyik emberemnek, mindig a fejemet fogom ha meglátom. :)
  • morzsi555
    XCOM Enemy Unknown

• Maxtreme
    nem, csak az egyik katonámnak graffitizni támadt kedve.
  • broman191
    3. képen az heccsát' vót?
  • Maxtreme
    Akkor az úgy nem rossz :)
  • broman191
    Bírja, az is be volt kapcsolva, azzal értendő a bizonyos FPS szám! :)
  • Maxtreme
    a HBAO-t is bírja a vga? Mert igazából az rohassza le a sebességet :)
  • Maxtreme
    Medal Of Honor WF folytatás.

• broman191

• broman191
    Az embertelenül szép és nem mellékesen egészen hangulatos MoH Warfighter tőlem is...selymesen ~50 FPS átlaggal futott nálam 720p-ben minden graf. opciót felhúzva [állandó 99% GPU terheléssel [#idiota]], amely ezzel a látvánnyal nagy szó szerintem, ahhoz képest hogy pl. a Crysis 2 a szépítő peccsekkel' a DX11-et aktiválva hogy lelassult és ennél nem feltétlen szebb az összhatást tekintve...a renderelt átvezető videók pedig olyanok hogy először azt hittem valami élőszereplős videókat csináltak a játékhoz... :D Lefogadom az is a Frostbite 2-vel készült valami atom rendszeren. A next-gen konzolok (és hasonlóan erős PC-k) előreláthatólag már "work in progress" fognak olyasmit adni, 1-2 év múlva. Nem semmi. Talán legutoljára 2004-ben a Doom3-HL2-Far Cry idején esett le így az állam...
    Bár egy ~660Ti/HD7870 valószínűleg már most meg tudná közelíteni a renderelt átvezetős látványt valós időben számolgatva, csak nem 60-70 FPS-sel FullHD-ban, hanem kb. felezett sebességgel vagy valamivel alatta... :]

ui.: Hosszas szelektálás után is minimum 20+ fotogénnek ítélt képem maradt a végigjátszásból, így 2 db több képes csokor jön spoilerekben...viszont a sztori tekintetében nem spoileres képek! :]

• Maxtreme
    Medal of Honor Warfighter

Nagyon sok újdonságot nem hoz, viszont szerintem piszok jó hangulata van. (még megvételre is esélyes abszolút)
    Pedig nem hittem hogy az utóbbi 2 rész után tud nekem meglepetést okozni a sorozat bármelyik jövőben megjelenő tagja.
  • bebe78
    Üdv a klubban:D
  • Maxtreme
    okok :)
    Úgy is még csak a squad és a TDM-et próbáltam eddig :) (2 napja van meg, kb 2 órát ha játszottam vele)
    A bfbc2 anno valahogy "könnyebbnek" tűnt.
    De ahogy nézem, egy valami nem változott. A hitbox, amit most nem szeretnék kommentálni :D
  • V43 1105
    Ez ilyen mindenkinek bele kell szokni :D No majd helizünk egy jót ;)
  • Maxtreme
    Mehet, persze.
    Bár még igencsak amatőr vagyok a témában, kissé más mint a cod :D (mielőtt valaki flamet gerjesztene, nem jobb, nem rosszabb, más)
  • V43 1105
    Zsír father megvetted látom.. valamikor game ? :)
  • Maxtreme
    a látványvilágot valóban kicsit szokni kell, de maga a játék nagyon is jó

on:

Némi BF3 multi

• GTV
    Bizonyísd, érdekel miért maradt ki normális grafika...mert ez így egy rakás 0.