15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#11625 Kib4szott jó remake lett, nehéz letenni, a bétához képest sokat javult a találatok észlelésének ideje, ami talán a legszembetűnőbb hiba volt, így véglegesen már-már tökéletes...jöhet egy hasonlóan színvonalas új rész, vadiúj tartalommal, remélhetőleg ez a rész jelképezi a f0s folytatások idejének végét... :) -
#11624 Painkiller HD
-
#11623 NFS MW 2. felvonás: Corvette krúzolás :]
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#11622 Visszahoz valamennyit a régebbi Colin-os időkből is, hiányzott már ez a hardcore rally stílus, a DiRT részek túlzottan a show irányba mentek el... :) -
#11621 szerintem ez a WRC kibaszott jó lett, végre a RBR után van valami jó rallys, ez már évek óta váratott magára. -
#11620 NFS Most Wanted [2012] - A külcsín menetközben jobban üt, az irányítás suxható, krúzolgatva össze-vissza hangolatos, mivel a soundtrack nagyszerű, a motorhangok szintén...egy ideig elleszek vele, gratula Criterion, sokkal gyengusabbra számítottam! :)
-
#11619 WRC 3
-
#11618 bammeg XD -
#11617 Vagy cigányvajdáskodik második gondolatra, a helyinek ilyen Mercije van... :DD -
#11616 MOHW
-
#11615 Itt is gengsztereskedik.:) -
#11614 Sztréjt gengsztö! -
#11613 Miért tűnik szebbnek mint a bf3? -
#11612 Még egy kis Forza Horizon
megvettem a leginkább hozzám passzoló verdát :)
tuning előtt:
és után
-
#11611 Deadlight - Az összképet tekintve szinte "A" címekkel gurul együtt számomra... :)
-
pcgammer #11610 NFS MOST WANTED 2012
-
#11609 Én is hoztam pár képet FORZA HORIZON-ból! Fasza lett. Majd még jön több is!:)
-
#11608 Hát azért ott cseppet jobban festett :) -
#11607 Forza Horizon
Még az elején vagyok, de nagyon hangulatos. Jó a grafika, jó a fizika, élvezetesek a versenyek meg a szabad mászkálás is. Most még szokatlanul kevés az autó a Forza 4-hez képest (ott többszáz kocsi közül lehetett választani a fejlesztés legvégén itt meg jelenleg saccolva kb 50-60 kocsi van), de itt is lesznek havi DLC-k. Jó lesz ez. -
#11606 European Truck Simulator 2
-
#11605 Deus Ex HR: The Missing Link
-
morzsi555 #11604 Az a klasszikus frizura az eredeti x-comból. Lehetne divat :D. Akkor már:
UFO: Enemy Unknown (X-COM: UFO Defense)
-
#11603 Azt az idióta frizurát nem tudom ki találta ki ami a második képen van. Nekem is ilyen az egyik emberemnek, mindig a fejemet fogom ha meglátom. :) -
morzsi555 #11602 XCOM Enemy Unknown
-
#11601 nem, csak az egyik katonámnak graffitizni támadt kedve. -
#11600 3. képen az heccsát' vót? -
#11599 Akkor az úgy nem rossz :) -
#11598 Bírja, az is be volt kapcsolva, azzal értendő a bizonyos FPS szám! :) -
#11597 a HBAO-t is bírja a vga? Mert igazából az rohassza le a sebességet :) -
#11596 Medal Of Honor WF folytatás.
-
#11595 #2
-
#11594 Az embertelenül szép és nem mellékesen egészen hangulatos MoH Warfighter tőlem is...selymesen ~50 FPS átlaggal futott nálam 720p-ben minden graf. opciót felhúzva [állandó 99% GPU terheléssel [#idiota]], amely ezzel a látvánnyal nagy szó szerintem, ahhoz képest hogy pl. a Crysis 2 a szépítő peccsekkel' a DX11-et aktiválva hogy lelassult és ennél nem feltétlen szebb az összhatást tekintve...a renderelt átvezető videók pedig olyanok hogy először azt hittem valami élőszereplős videókat csináltak a játékhoz... :D Lefogadom az is a Frostbite 2-vel készült valami atom rendszeren. A next-gen konzolok (és hasonlóan erős PC-k) előreláthatólag már "work in progress" fognak olyasmit adni, 1-2 év múlva. Nem semmi. Talán legutoljára 2004-ben a Doom3-HL2-Far Cry idején esett le így az állam...
Bár egy ~660Ti/HD7870 valószínűleg már most meg tudná közelíteni a renderelt átvezetős látványt valós időben számolgatva, csak nem 60-70 FPS-sel FullHD-ban, hanem kb. felezett sebességgel vagy valamivel alatta... :]
ui.: Hosszas szelektálás után is minimum 20+ fotogénnek ítélt képem maradt a végigjátszásból, így 2 db több képes csokor jön spoilerekben...viszont a sztori tekintetében nem spoileres képek! :]
-
#11593 Medal of Honor Warfighter
Nagyon sok újdonságot nem hoz, viszont szerintem piszok jó hangulata van. (még megvételre is esélyes abszolút)
Pedig nem hittem hogy az utóbbi 2 rész után tud nekem meglepetést okozni a sorozat bármelyik jövőben megjelenő tagja. -
bebe78 #11592 Üdv a klubban:D -
#11591 okok :)
Úgy is még csak a squad és a TDM-et próbáltam eddig :) (2 napja van meg, kb 2 órát ha játszottam vele)
A bfbc2 anno valahogy "könnyebbnek" tűnt.
De ahogy nézem, egy valami nem változott. A hitbox, amit most nem szeretnék kommentálni :D -
#11590 Ez ilyen mindenkinek bele kell szokni :D No majd helizünk egy jót ;) -
#11589 Mehet, persze.
Bár még igencsak amatőr vagyok a témában, kissé más mint a cod :D (mielőtt valaki flamet gerjesztene, nem jobb, nem rosszabb, más) -
#11588 Zsír father megvetted látom.. valamikor game ? :) -
#11587 a látványvilágot valóban kicsit szokni kell, de maga a játék nagyon is jó
on:
Némi BF3 multi
-
GTV #11586 Bizonyísd, érdekel miért maradt ki normális grafika...mert ez így egy rakás 0.