15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#11667 why ? :)
Megpusztulkodott az 560, vagy eladtad egy esetleges csere miatt? :) -
#11666 Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
-
Csokis #11665 Mass Effect, totál lebutítva. Picit hibás is, látni Shepard arcán, de ez van. Most kénytelen vagyok olyan játékokkal játszani, amik egyáltalán elindulnak.
-
#11664 kosz a kepeket ;) kicsit elvettetek a kedvemet (mw3 nagy csalodasa utan ez a masodik pofon CoD -tol) -
mester1987 #11663 Nálam a futurisztikus pályán már stabil minden. Minden FULL-on. Kocka monitoron ugye 1280x1024 a legnagyobb, de elég is. a VRAM-ot nem néztem, de a 3 mag ~70%-on megy, de hogy mi az istentől, fogalmam nincs.
Érdekes, de ez közel sem tökéletes. olyan, mintha egy 2004-es grafikájú és egy 2011-es grafikájú pályák lennének, ebből lesz a kulimász xD -
#11662 Nálam szépen futott, nem ingadozott, nem lassult, külső területeken szeretett beállni fix 37 FPS-re, belső helyszíneken vsync 75, 720p-ben, mindent graf beállítást feltornázva + 4x MSAA. Amin viszont elszörnyűlködtem az első percekben, az az volt hogy a VRAM használata 1000+ MB feletti értékre állt be...aztán 1011 MB csúcs lett belőle időnként, de mindig az 1024-es keretben maradt, ilyen szinten mondhatni telitalálat az optimalizálás. Hogyha nálad lassult akkor lehet a VRAM-ot zabálta fel hamar... Nincs ez összegányolva, csak rúgja még az utolsókat a bizonyos engine, de már nagyon csereérett lenne, kíváncsi vagyok meddig húzzák a Frostbite 2-re váltást... -
#11659 Black Ops II - 2. és egyben utolsó adag tőlem.
-
#11658 "Kint voltak" csak be kellett őket hozni, mostanra sikerült...
Black Ops II - Egész szépen felgyúrták a f0scsi endzsint', nem tűnik olyan idejemúltnak mint 1-2 éve. Helyenként azért kilóg a lóláb hogyha nagyon odafigyel az ember a részletekre, de az összhatást tekintve meglehetősen látványos...
-
#11657 Mar feloraja van Black Ops II. es nincsenek kinnt a kepek ? :) Lassultok ? :)
-
morzsi555 #11656 Morrowind
-
#11655 A 4.kép bizakodásra ad okot a többit nem is említem mert katasztrófa! -
#11654 Ha már Crysis..
Crysis 2 - Crysis 1 mod
Maradjunk abban hogy ezen még összességében van mit dolgozni.
Elsősorban nem lenne rossz ha az ember szemét nem égetné ki a túlszaturált színvilág, és a HDR.
#11653:
uhh sorry, azt passzolom. Ezt nem most raktam össze, hanem baromi régen, és már nem igazán emlékszem.
Esetleg a fileneveket meg tudom mondani ha az segít. -
bcrics #11653 Szép képek, megvan az első rész maximum edition kiadásban, megérdemelte, és nem is drága.
Szal lehet felrakom a laposra, szabad tudni milyen modokat tettél fel?
-
mester1987 #11652 Nem nagyot vártam tőle, nem is volt az első 2/3-ában semmi, aztán a végére beindult. Látszik, hogy a Kaos Sudios a THQ berkein belül azért tud egyszemélyes kampányra Battlefieldhez hasonló feelinget adni.
Ekkora meglepetés régen ért, hogy a végére beindul meg minden.
CryEngine-nel még szehb lesz majd ha kijön a következő és azért ennél persze tartalmasabban. Ilyesmiknek kéne lenni a Call of Duty-knak is, nem filmszerűen gyorsan végigmenni egy adott célkitűzésen, hanem kicsit visszaadva (ilyen lehet a Battlefield 3 multiban, eszméletlen lehet).
Nem a legjobb helyen készült képek;
Homefront
-
#11651 :)
Igen, pont arra gondoltam hogy kissé sötét lett :)
Majd szórakozok vele ha nagyon ráérek. :) -
#11650 ez doom3 motor? (árnyékok) -
#11649 Puszta kíváncsiságból tegnap meglestem mit kezd az agyontuning Crysis-ommal a 660 :)
Lőttem is pár képet, me mé ne :D
Néhol kicsit sötét, de semmi sem lehet tökéletes :) -
mester1987 #11648 Singularity
-
CamelX #11647 5.-nél paint-el csinált friszkó "odabasz" -
mester1987 #11646 Az utolsó előtti-előttti FPS az idén amivel játszok és ami motíváló.
Egy jó öreg megszokott Raven Software minőség, mellesleg amiben még nem csalódtam, de kevés címük is van.
SIиGULAяITY
-
#11645 Jövőre végre kész a magyarítás és én is tolhatom! -
#11644 Fallout New Vegas
-
#11643 De abban is igazatok van hogy a régebbi rész azért ütött akkorát mert hozott valami újdonságot a piacra.
Ugyanez a helyzet a doom és a quake szériával is (második részig bezárólag)
Mindenki azokat emlegeti mint etalon, pedig manapság labdába sem rúghatnának mai elvárásoknak megfelelő gfx mellett sem.
Azóta sokat változott a világ, (azon hogy milyen irányba, órákat és oldalakat lehetne vitázni) az a játékmenet ami 10-15 éve elég volt, manapság már kevés.
Ez a helyzet a DNF-el is. -
#11642 lehet hogy mondazs valamit.
Illetve a sok (értsd NAGYON SOK :D ) késés miatt túlzottan is magasak voltak az elvárások. -
#11641 utolsó DNF:
-
#11640 még Duke Nukem Forever:
-
#11639 Nem lett az gyenge főleg a DLC-vel kiteljesedve nem az, csak vén szar lettél :D meg a sok COD, BF teljesen más irányba terelte a piacot. -
#11638 A régihez viszonyítva 15 évvel idősebb is vagy ;) Amugy jah, nem nagy szám a mai játékok közt.
Hamár Duke, tőlem is egy kis esszencia - csak, hogy ne legyek off :D
-
#11637 A régihez viszonyítva sajna elég gyenge lett. -
#11636 A régi Duke Nukem nagy kedvencem volt, de hogy ezzel egy percet sem játszottam az is biztos... Lehet kipróbálom. -
#11635 jaja :D -
#11634 Az a T1000es? :D -
-
#11632 DNF - Doctor Who Cloned Me (+ némi gfx finomhangolás)
-
#11631 Forza Horizon
-
#11630 FarCry 2 csak úgy :)
-
#11629 Crysis 3 alfa multi - Alfához képest gészen jó, pár órán át toltam, a látvány miatt nincs mit szégyenkezni, bár ráfeküdhetnek CryTek-ék az optimalizálásra tavaszig, mert a medium-very high grafikus beállítások között hatalmas eltérést látványban nem tapasztaltam, de sebességben a very high elég gyilkos...med 50-60 FPS mindenhol, very high 20-30 között külterületeken, épületeken belűl viszont rögtön pörög hatvan felett is...
/az első 3 vagy 4 kép very high, a többi medium, a motion blur off-on volt végig mert multiban nekem az nem kell/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
GTV #11628 Az a baj, néhol olyan sötét mint állat. SSAO/HDAO beállítás meg nincs. -
#11627 Ne aggódj lesznek még további DLC-k is ami az ujabb mapokat fogja tartalmazni én megvettem a Painkiller HD CE-t és abban ott van hogy Painkiller HD DLC Preorder ! -
#11626 aha nem lett rossz, bár tehettek volna bele egy kicsit több, és jobb pályákat
Folyt: