15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • CalebJoe
    Nem, ez lett buzi kinézetű más játékban meg nem nagyon kell a fiatal éneddel menni, nem azt mondom hogy a régi hú de férfias de ennél minden féle képpen jobb, gondolom mivel lányok is játszanak vele ezért nekik is meg kell felelni ja meg japán ez meg mindent elmond.

• Totti5
    Minden ami nem ugyan olyan mint a régi instant kapja a habzó szájú fikát. Már egy kép alapján temetve lett az egész új DMC. Tök felesleges volt a vergődés, mert nagyon jó lett.

Amúgy meg fiatalon mindenki Twájlájt karater volt? vagy miért is lenne az? egy valódi indokot mondj.
  • Myselor
    köszönöm szépen a választ,erre voltam kíváncsi akkor örülök,várom hogy én is játszhassak már vele:)
  • CalebJoe
    Ezt csak te gondolod így, még a legnagyobb fanok is undorral fogadták az új Dantét, ez olyan lett mint valami Twilight karakter, de ha továbbra is hozza a formáját a játék akkor ezt megbocsátom nekik.
  • Totti5
    Dehogy baszták el. Dante az előző részekben sokkal gázabbul nézett ki. Ez a fiatal verzió sokkal emészhetőbb és emberibb.

• CalebJoe
    Az összes DMC játék ugyan olyan hentelős nem hinném hogy bármi változást is hozott volna, ez is ugyan olyan csak elbaszták Dantét.
  • Totti5
    Mivel azt kérdezted hogy milyen, arra azt tudom mondani hogy nagyon jó. Előző 4 részt nem kedeveltem, de ezt az újat igen. Storyt jól adja, a fiatal Dante karaktere nagyon laza, nagyon leszarja az egészet ( így az elején ), sodródik az árral, tudja hogy nagyon pró és mindenkit lever, ez pedig adja a hangulatot rendesen:)

Grafika rettentő szép, harcok olyanok mint régen ( levegőbe hullaverés... ehhez nem értek mélységeiben, nem tudom mennyivel másabb rosszabb vagy esetleg jobb, de ugyan olyan h&s ), de a zene... az ZÚZDA! Nem kicsit:) Van platforming dögivel, így nem unalmas a harc. A környezet nagyon kreatív, esik szét minden körülötted.

Szóval jó, nagyon élvezem... meglepően mennyire.

• Myselor
    miért ne ismerném?nem azt kérdeztem hogy ez melyik játék vagy hogy ez mi a fene,hanem hogy milyen a játék,milyen lett,hogy sikerült.értitek
  • wesker24
    Devil May Cry-t nem ismerni halálos bün ! xD
  • CalebJoe
    Nem ismered a Devil May Cry-t?
  • Myselor
    na milyen a játék?:)
  • Totti5
    DMC

• Seth
    Akkor várj a 3. részre, a 2.-at meg hagyd ki,mert kínszenvedés. A 3.-ban visszatérnek a single kampányra,nincs ráerőltetve ez a multis koncepció
  • Maxtreme
    tudom, megvan eredetibe.
    De már háromszor végigtoltam :D
  • Seth
    1.részt játszd,ezerszer jobb
  • Maxtreme
    Nesze neked, Lost Planet

Agyatlan lövöldözésre vágytam, arra ideig óráig tökéletes.
    De másra sem jó sajnos. :D
    Kár volt ennyire erőltetni ezt a coop témát. Ok, legyen bent, de NE így.

• broman191
    Erősen Dead Space + Red Faction klón, de jól is elsülhet.
  • Maxtreme
    Én nem is azt mondom hogy NEM lehetne belőle jót csinálni, csak ne ma Sparknak. Előre félek milyen lesz a Lost Planet 3.
  • broman191
    A Legendary világában jóval több volt szerintem mint amennyit és amilyen minőségben kihoztak belőle, ezért szvsz megérdemelne a téma egy újragondolást, reboot-ot tapasztaltabb fejlesztők kezei között, nagyobb büdzsével, korszerű látványvilággal. Sok mai "nagyobb címben" pl. a shooting experience aligha jobb mint a Legendary-ban és általában még a nagyátlagtól eredetibb világ kreálásának legkisebb erőfeszítése sincs sehol...a fejlődő grafikus színvonal mögött a középszerűség marad amilyen, a Legendary legalább próbált valamennyire ötletesen az lenni, üthetett volna, hatalmas ziccert hagytak ki vele...kár hogy máig nem vállalkozott senki sem hasonló mítikus teremtményeket felvonultató játékra, pedig magas minőségben állejtő lenne. :)
  • Maxtreme
    Azért az már szegénységi bizonyítvány a jelenkori játékiparra nézve hogy erre a szemétre azt mondjátok hogy nem volt/nem olyan rossz. :)
    Remélem azért a Turning Point-nak nem akartok egy újabb esélyt adni.
  • mester1987
    Múltkor én is kedvet kaptam hozzá nosztalgiázásként, lehet be is váltódik...a történet se annyira rossz...P
  • broman191
    Legendary - Kimaradt anno, ebben a formában elég középszerű, egynek jó kategória, egy nagyobb költségvetésű folytatásnak, mai tech színvonallal örülnék... :)

• a.carkey
    Ezt
  • a.carkey
    A francba! A topik házigazda ki tudná javítani a 3. kép linkjét?
  • a.carkey
    A Stroke of Fate - Operation Valkyrie

Egy magyar vonatkozásokkal IS megáldott "Stirlitz szimulátor" kalandjáték, sok fejtörővel, főleg a Hitler elleni 1944 júliusi merényletre építkezve.

[IMG]http://www.kephost.com/images4/2013/1/10/a1_2013_1_10_282z36y1h1.jpg[/IMG

• Shep
    Binary Domain

• TaRka0107
    dege*i
  • Maxtreme
    A hónap kommentje.
  • Myselor
    lol.dehülye vagy,jót nevettem most ezen xdd
  • Sir Quno Jedi
    de látnak, régi elképzelés volt, hogy nem. látnak csak másképpen
  • broman191
    Morzsi nick --> kutyavizsön' mod, ugye ők nem látnak színeket tudtommal /énkérekelnézést/
  • Ryder62
    Mivan?
  • Myselor
    amúgyis elég színtelen a játék alapból.na de így?:d lolmár
  • Sir Quno Jedi
    hja, ki a p@tsöm tolja fekete-fehérben, vaze?!?!?!?!
  • zorrobomber
    Kés-villa-mod nem gyerek kezébe való.
  • Myselor
    és így jó játszani?:)
  • morzsi555
    The Elder Scrolls V: Skyrim

• broman191
    Az első mondat elég szép ellentmondás, pontosan a konzolosság egyik jellemzője a "buta" textúrázás. :D Csupán annyi a baja, hogy elsődlegesen nem PC-re lett írva, mint a mai játékok 99%-a...aztán korcs kutyából akarnak fajtisztát nemesíteni az utólagos PC-re kozmetikázással.
  • a.carkey
    Nem az a baj, hogy boxos, hanem az, hogy lebutították a textúrákat kb. mindennél.

A középső az én emberem, a jobb szélső a gép által irányított kommandós.

Plusz ugye még ott van a fal.

Ennek a játéknak egy nagy felbontású textúra pack kellene, nem ami az 1.4el jött, és kész.
  • mester1987
    Elég durva, csak kár, hogy az effektek teszik ki a grafika 70%-át, anélkül egy felemás Xbox-s kinézetű a játék.