15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • Dency
    Doom 3 sima, nem a BFG.

Azért még mai szemmel is jól néz ki. 2004 -ben meg rendesen ütött. :D
  • Dency
    Van ahol jól néz ki és van ahol ocsmány.
  • Totti5
    Dirt 4

• zorrobomber
  • Totti5
    Dirt 4

• Totti5
    Dirt 4

• Totti5
    Jók a hangulati elemek. Kanyarokban ott a közönség ( örjöngenek, mutogatnak, telefonnal videóznak ), pályamunkások, TV közvetítők. Közvetítő helikopterek. Állatok. Random lerobbant versenyutó a pálya szélén. Minden ilyen apróságtól valósabb a hatás, hisz ezek a való életben is ott vannak.
  • Galex1
    The Walking Dead - Season Three: A New Frontier

• zorrobomber
    Mit értesz az alatt hogy minden él? Ez egy autós játék, pont azért lehetnek ennyire szépek (mert szerintem is az), mert csak egy vastömböt kell csúszkáltatni a pályán, a részletek nem nagyon mozognak.
  • Totti5
    Nyilván csodát nem kell várni, de nagyon szép pályák ls körlmények vannak. Minden aprólékos, él, és hangulatos az atmoszféra. Az időjárási körülményekből rengeteg van, az autók szépek. Van amikor le lehet prevgenezni, mert olyan, de prevgen motor van alatta. Viszont csomó fejlesztéssel és sokszor meg impresszív ahogy kinéz. Szakadó eső, éjszaka elképesztő. Én még ilyen durvát nem láttam játékban.
  • arty
    (nem irigylem akinek ez ronda...)
  • ntex
    33 az az fps szám? Nem túl acélos :) Mondjuk sztem nálam sincs meg a stabil 60 ultrában, a DiRT Rallynál megvolt. Itt jobbak a fényviszonyok, a textúrák viszont néhol szvsz ocsmányabbak. Az optimalizáció sem sikerült olyan jól, érezhetően rosszabbul fut.

Az irányításról nem is beszélve, itt egyszerűen nem lehet olyan látványos powerslide-okat csinálni mint a DR-ben, semmelyik autóval sem.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.06.11. 17:55:17
  • Totti5
    Dirt 4

• Galex1
    The Walking Dead - Season Two

• Galex1
    The Walking Dead - Season One

• ntex
    Lehet easter egg a Colin 2005-ös részére, kb ott néztek ki így a (pálya)textúrák :D
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.06.11. 01:41:46
  • Maxtreme
    Hát a harmadik kép az.. vissza 10-évet :D
  • Totti5
    Én ezt nem látom. Nagyon szép a játék.
  • grebber
    Szerintem sokan kezdtük hinni, hogy van pénzze a cégnek... De biztosan ki kellett rúgni a grafikai brigád 90%-át és előszedni a 2014- előtti engine-t ,mert sikerült ocsmányabb grafikát összehozni mint a 2015-ös Dirt Rally
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.06.09. 21:42:05
  • Totti5
    Dirt 4

• grebber
    Refund lol. Az a csicskáknak való akik képtelenek eldönteni videok alapján ,hogy valami érdemes-e a vételre vagy sem. És 567 ezredszerre is nekem minden game amit steamre aktiválok ingyen van = az sem érdekelne ha a világ legszarabb játékai ezek (1-2 az is vagyis fake game-ek)
  • Totti5
    Tudatos fogyasztó.
  • arty
    a refund meg dísznek van, ugye?
    +zsákolod a szemetet tonnaszámra és közben panaszkodsz, hogy minden szar? :DDD
  • zorrobomber
    Rising Storm 2: Vietnam Open Beta

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.05.21. 21:46:40
  • grebber
    Ameddig fizetős az opció (márpedig a valve-t only a pénz érdekli a minőség nem) a végtelenségig lesznek hulladékhalmok...
  • Maxtreme
    Ameddig nincs a steamen semmiféle minőségi ellenőrzés, és mindenki feltehet a sufnituning szarját, sajna ez így is marad :(
  • Mr_no_NaMe
    Nagyon felbuzdultam a képeken, el is kezdtem szedni...aztán elolvastam, hogy miket írnak róla. 8%nál járt, és ment is a kukába. Annyira, és olyan dolgokról panaszkodnak, hogy hagyjuk..nem tudom miért lett divat manapság félkész programokat kiadni.

szerk: nem tudsz benne felbontást állítani elvileg, elnyomhatatlan intro, bolyongsz a világba és nincs benne semmi. ilyenekről írnak.
    Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2017.05.20. 00:08:21
  • Shep
    Ja, azt hittem te játszol vele.
  • grebber
    User screenshotok
  • zorrobomber
    Úgy érted hogy steamről vannak, mint hivatalos screenshotok, vagy steam community-ről felhasználó által készített screenshot?
  • grebber
    A képi világot sokan egyből a Clive Barker's Jericho és a Painkillerhez hasonlítják valóban. Az hogy agyatlan atomhent-e mint azok nem tudom. Mivel ismertek tudjátok ,hogy majd kb 2 év múlva fogok vele játszani.(ezek a képek a steamről vannak)
    Sajnos elrontották az optimalizálását és sok bugról is írnak.
    A fejlesztő már javában dolgozik a javításon.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.05.19. 11:23:09
  • Shep
    Ez ilyen Painkiller klón, igaz?
  • zorrobomber
    Huh, ez képeken nagyon jól fest!
  • grebber
    Inner Chains

• Totti5
    Forza Horizon 3 Hot Wheels

• Dency
    Little Nightmares | Max settings

Aki végigjátszotta az várja meg a stáblistát, végén van egy zárókép.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2017.05.06. 17:16:10
  • CamelX
    Subnautica

• ntex
    Hát pedig új rész valszeg nem lesz már sose :) Elvileg lelépett az eredeti fejlesztőgárda a GSC-től, azért állt le a STALKER 2. fejlesztése, nincs rá csapat. Viszont a GSC ül a jogokon tovább, ezt mondjuk én sem értem. A kiadott bughalmaz részeknél szerintem bárki más csinálna jobbat.
  • grebber
    Már akkor is nagyon messze volt a jótól (sajnos). Nagyon nagy kár ,hogy a játék iparban sokszor hozzá nem értő csövesek kezében ragad pár "kult" cím és semmi céljuk vele és kinyírnak egy "jó" nevet.
  • ntex
    S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha

10+ éves motorhoz képest sztem kifejezetten jól néz ki

Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.05.06. 00:09:46