Worms Forts Under Siege

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solid Snake
Sajna ez is clonos maszlag 😞 azzal csak a gond van....
Solid Snake
Ugytûnik hogy CéZé-nek sikerült
Bizok benne hogy nem olyan bonyolult csak én bénázok vele.
Hátha valaki már elinditotta.<#falbav>
Solid Snake
Ajjaj jól sejtettem, mégse ilyen egyeszerû a beüzemelése <#sir>
Le huztam de nem indul.Hogy kell elinditani.<#fejvakaras>
Solid Snake
<#worship><#law>
ugynéz ki, hogy megy 😊

Solid Snake
Próbálta vki. mûxik rendesen moutolva a daemonnal,vagy marad a kiírhatatlan romantikus cd elb....szós.?? <#hehe>
grebber
KIJÖTT!!!!!!!!

Worms.Forts.Under.Seige.Clonecd-CXZISO 615MB

Next PC upgrade: 2022

grebber
Worms: Forts Under Siege GOLD!

<2004-11-01 @ 10:43 - sHadeS>

Hehe, jönnek a kukacok 😊 Már bevették a Monostori erõdöt is, és egyre csak haladnak a fõváros felé. Ezközeik kenterbe verik az atombombát, az összes "fajtársával" együtt. Olyan csúcsfegyverek vannak a kis férgek birtokában, mint a katapult, hogy csak egyet említsek. De ne is beszéljünk a fegyvereikrõl, még van idõ felkészülni rájuk. Az elõzetes becslések szerint november 19-ére érkeznek a város stratégiailag fontos boltjaiba. Szóval vigyázzatok, a kukacockák fel vannak fegyverezve! És nem félnek használni õket 😊

info:Gamestar

Tom3
Helló! Tudom ez f.u.s topic de nem találtam 3D-t. Elakadtam a Worms 3D-ben vki segítsen!!!! A tutorialban a "The Driving Range" nevû pályán. A pályán nem tudok mozogni 1 életem van és egy csomó célkereszt található. Azokba ha belelövök felrobbannak és új jön helyettük mindaddíg míg vízbe esnek. Az összeset vízbejuttattam de nem lett vége a pályának!!! Mit kell itt csinálni???? A campaign menüben meg a "Plaice holder" nevû pályán akadtam el! Egy világítótoronyra kell (a végén) feljutni de csak 2 girderem van (semmi más), ez kevésnek tûnik mert nem tudok felugrani, pedig sztem ott lenne vége a pályának... SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!

INTEL INSIDE - IDIOT OUTSIDE Hawer fórumja: www.mlnrtms.fw.hu/forum

Tom3
ja hibás a neve 😊
Tom3
worms armageddon-ig keresem hogy honnan lehet letölteni õket valaki nem tudja?jó a worms2-ig is valamelyik.
Tom3
rakjam bele a linket?
Bucser
Akkoör a topic címet javíttasd már ki a Moderátoroknak topicban...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tom3
csináltam egy worms forts under siege-es weblapot itt
Tom3
az egér kezelés szerintem is gáz
Eye-scream
Nem rossz, bár az egérkezelése elég gáz, a grafikán meg kellett volna még javítani...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Tom3
Milyen gép kell a Worms Forst Under Siege-nek?
grebber
Na én is leszedem mert a a Sötét Doom 3 mellett kell valami más is.

Tom3
Vágtam ki videot de amikor a felvevést elinditottam annyira elkezdett akadni...utána megnéztem a videót és azis ugyan olyan lassú volt.még hozzá az a 1perc 60mb.
nem igazán érte meg kivágni...
Tom3
Az a helyzet hogy én még a worms 3d-vel nem játszottam csak az armageddon,united,world party-val és az irányitás kicsit szokatlan volt.
Tom3
Tom3
meg lehet
Tom3
az utosó kép tetszik 😊
Tom3
elkezdtem szedni
grebber
Worms Forts Under Siege októberben

Carlos
Massziv jármûhasználat... 😊))

Þór vígi þessi rúnar

zaki

Adi
Ez ps2 kép nem?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Nem tudjátok, hogy hol van fent a womrs?? Mert dc++ nagyon lassan jön... vmi ftp kellene!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

M@TriX
Inkább új térképpackot adnának a Worms 3D-hez...
de ez sem rossz

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Dzsega
sütiiii!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Tom3
Tom3
A Gamestar 2004. április 29. írt errõl a worms játékról ugy hogy a hír nem túl régi.
Tom3
Képek:

grebber
A képek alapján jó lesz .

Tom3
A Team17 emberkéi az idei E3-ra idõzítették legújabb Worms játékukat. A Worms Forst Under Siege PC-re, Xbox-ra, valamint PS2-re érkezik, elvileg még idén télen. Az E3 Sega standján bemutatásra váró alkotás szerény véleményem szerint nem túl sokat változott, amit a mellékelt képet is bizonyítanak. Mindazonáltal biztos mókás lesz, mint az eddigiek. Na, majd meglássuk 😊

Info: Gamestar

← ElőzőOldal 2 / 2