90
  • Coolfire
    Sőt ki is lehet írni,de az írónak is bivalynak kell lennie.Én kihegesztettem,úgy megy cédéről,hogy be van kapcsolva az összes emuláció a dt-n(mint a Sims2).
  • netuddki
    azzaligen de én a 3.41.essel probáltam
    bakker köcciii
  • Solid Snake
    Pedig 3.47-es daemonnal tutin müxik.
  • netuddki
    máá leszedtem
    de nem indul a buzi
    korrekt cd rom kell neki

ammeg nincs

se crack :(
  • Gibro
    Honnan lehet leszedni??
    Már régóta várom valaki adhatna egy linket!
  • AmadeusHU
    HI
    Lehet valahogy a felbontást változtani a játékban? Nem találtam semmilyen video options funkciót. 800x600-as felbontásba rakja, és hát ugy elég gagyi. Pedig a worms 3d-t akár 1024-es felbontásba is lehetett rakni. Ha valakinek sikerült valahogy felbontást változtatni akkor az kérem írja meg
  • Scholes18
    Milyen a gém?
  • CéZé
    se a clone cd se az alcohol nincs fent nekem
  • CéZé
    3.47-es daemonnal feltelepítettem, indításkor benthagyom a daemonban és megy.
  • totyi
    CéZé hogy sikerült elinditani,mert nekem nem megy.
  • Solid Snake
    Sajna ez is clonos maszlag :( azzal csak a gond van....
  • Solid Snake
    Ugytűnik hogy CéZé-nek sikerült
  • totyi
    Bizok benne hogy nem olyan bonyolult csak én bénázok vele.
    Hátha valaki már elinditotta.
  • Solid Snake
    Ajjaj jól sejtettem, mégse ilyen egyeszerű a beüzemelése
  • totyi
    Le huztam de nem indul.Hogy kell elinditani.
  • Solid Snake
  • CéZé
    ugynéz ki, hogy megy :)

• Solid Snake
    Próbálta vki. műxik rendesen moutolva a daemonnal,vagy marad a kiírhatatlan romantikus cd elb....szós.??
  • grebber
    KIJÖTT!!!!!!!!

Worms.Forts.Under.Seige.Clonecd-CXZISO 615MB
  • grebber
    Worms: Forts Under Siege GOLD!

[2004-11-01 @ 10:43 - sHadeS]

Hehe, jönnek a kukacok :) Már bevették a Monostori erődöt is, és egyre csak haladnak a főváros felé. Ezközeik kenterbe verik az atombombát, az összes "fajtársával" együtt. Olyan csúcsfegyverek vannak a kis férgek birtokában, mint a katapult, hogy csak egyet említsek. De ne is beszéljünk a fegyvereikről, még van idő felkészülni rájuk. Az előzetes becslések szerint november 19-ére érkeznek a város stratégiailag fontos boltjaiba. Szóval vigyázzatok, a kukacockák fel vannak fegyverezve! És nem félnek használni őket :)

info:Gamestar
  • Tom3 #30
    Worms 3D topic
  • Saby
    Helló! Tudom ez f.u.s topic de nem találtam 3D-t. Elakadtam a Worms 3D-ben vki segítsen!!!! A tutorialban a "The Driving Range" nevű pályán. A pályán nem tudok mozogni 1 életem van és egy csomó célkereszt található. Azokba ha belelövök felrobbannak és új jön helyettük mindaddíg míg vízbe esnek. Az összeset vízbejuttattam de nem lett vége a pályának!!! Mit kell itt csinálni???? A campaign menüben meg a "Plaice holder" nevű pályán akadtam el! Egy világítótoronyra kell (a végén) feljutni de csak 2 girderem van (semmi más), ez kevésnek tűnik mert nem tudok felugrani, pedig sztem ott lenne vége a pályának... SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!
  • Tom3 #28
    ja hibás a neve :)
  • Tom3 #27
    worms armageddon-ig keresem hogy honnan lehet letölteni őket valaki nem tudja?jó a worms2-ig is valamelyik.
  • Tom3 #26
    rakjam bele a linket?
  • Bucser
    Akkoör a topic címet javíttasd már ki a Moderátoroknak topicban...
  • Tom3 #24
    csináltam egy worms forts under siege-es weblapot itt
  • Tom3 #23
    az egér kezelés szerintem is gáz
  • Eye-scream
    Nem rossz, bár az egérkezelése elég gáz, a grafikán meg kellett volna még javítani...
  • Tom3 #21
    Milyen gép kell a Worms Forst Under Siege-nek?
  • grebber
    Na én is leszedem mert a a Sötét Doom 3 mellett kell valami más is.
  • Tom3 #19
    Vágtam ki videot de amikor a felvevést elinditottam annyira elkezdett akadni...utána megnéztem a videót és azis ugyan olyan lassú volt.még hozzá az a 1perc 60mb.
    nem igazán érte meg kivágni...
  • Tom3 #18
    Az a helyzet hogy én még a worms 3d-vel nem játszottam csak az armageddon,united,world party-val és az irányitás kicsit szokatlan volt.
  • Tom3 #17
    weblapja
  • Tom3 #16
    meg lehet
  • Tom3 #15
    az utosó kép tetszik :)
  • Tom3 #14
    elkezdtem szedni
  • coltcannon
    Forts Under Siege demó (egy single és egy multiplayer pálya, 145MB)
  • grebber
    Worms Forts Under Siege októberben
  • Carlos
    Massziv járműhasználat... :)))