90
-
Coolfire #50 Sőt ki is lehet írni,de az írónak is bivalynak kell lennie.Én kihegesztettem,úgy megy cédéről,hogy be van kapcsolva az összes emuláció a dt-n(mint a Sims2). -
netuddki #49 azzaligen de én a 3.41.essel probáltam
bakker köcciii -
#48 Pedig 3.47-es daemonnal tutin müxik. -
netuddki #47 máá leszedtem
de nem indul a buzi
korrekt cd rom kell neki
ammeg nincs
se crack :(
-
Gibro #46 Honnan lehet leszedni??
Már régóta várom valaki adhatna egy linket! -
AmadeusHU #45 HI
Lehet valahogy a felbontást változtani a játékban? Nem találtam semmilyen video options funkciót. 800x600-as felbontásba rakja, és hát ugy elég gagyi. Pedig a worms 3d-t akár 1024-es felbontásba is lehetett rakni. Ha valakinek sikerült valahogy felbontást változtatni akkor az kérem írja meg -
#44 Milyen a gém? -
CéZé #43 se a clone cd se az alcohol nincs fent nekem -
CéZé #42 3.47-es daemonnal feltelepítettem, indításkor benthagyom a daemonban és megy. -
totyi #41 CéZé hogy sikerült elinditani,mert nekem nem megy. -
#40 Sajna ez is clonos maszlag :( azzal csak a gond van.... -
#39 Ugytűnik hogy CéZé-nek sikerült -
totyi #38 Bizok benne hogy nem olyan bonyolult csak én bénázok vele.
Hátha valaki már elinditotta. -
#37 Ajjaj jól sejtettem, mégse ilyen egyeszerű a beüzemelése -
totyi #36 Le huztam de nem indul.Hogy kell elinditani. -
#35 -
CéZé #34 ugynéz ki, hogy megy :)
-
#33 Próbálta vki. műxik rendesen moutolva a daemonnal,vagy marad a kiírhatatlan romantikus cd elb....szós.?? -
#32 KIJÖTT!!!!!!!!
Worms.Forts.Under.Seige.Clonecd-CXZISO 615MB -
#31 Worms: Forts Under Siege GOLD!
[2004-11-01 @ 10:43 - sHadeS]
Hehe, jönnek a kukacok :) Már bevették a Monostori erődöt is, és egyre csak haladnak a főváros felé. Ezközeik kenterbe verik az atombombát, az összes "fajtársával" együtt. Olyan csúcsfegyverek vannak a kis férgek birtokában, mint a katapult, hogy csak egyet említsek. De ne is beszéljünk a fegyvereikről, még van idő felkészülni rájuk. Az előzetes becslések szerint november 19-ére érkeznek a város stratégiailag fontos boltjaiba. Szóval vigyázzatok, a kukacockák fel vannak fegyverezve! És nem félnek használni őket :)
info:Gamestar -
#30 Worms 3D topic -
Saby #29 Helló! Tudom ez f.u.s topic de nem találtam 3D-t. Elakadtam a Worms 3D-ben vki segítsen!!!! A tutorialban a "The Driving Range" nevű pályán. A pályán nem tudok mozogni 1 életem van és egy csomó célkereszt található. Azokba ha belelövök felrobbannak és új jön helyettük mindaddíg míg vízbe esnek. Az összeset vízbejuttattam de nem lett vége a pályának!!! Mit kell itt csinálni???? A campaign menüben meg a "Plaice holder" nevű pályán akadtam el! Egy világítótoronyra kell (a végén) feljutni de csak 2 girderem van (semmi más), ez kevésnek tűnik mert nem tudok felugrani, pedig sztem ott lenne vége a pályának... SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!! -
#28 ja hibás a neve :) -
#27 worms armageddon-ig keresem hogy honnan lehet letölteni őket valaki nem tudja?jó a worms2-ig is valamelyik. -
#26 rakjam bele a linket? -
#25 Akkoör a topic címet javíttasd már ki a Moderátoroknak topicban... -
#24 csináltam egy worms forts under siege-es weblapot itt -
#23 az egér kezelés szerintem is gáz -
#22 Nem rossz, bár az egérkezelése elég gáz, a grafikán meg kellett volna még javítani... -
#21 Milyen gép kell a Worms Forst Under Siege-nek? -
#20 Na én is leszedem mert a a Sötét Doom 3 mellett kell valami más is. -
#19 Vágtam ki videot de amikor a felvevést elinditottam annyira elkezdett akadni...utána megnéztem a videót és azis ugyan olyan lassú volt.még hozzá az a 1perc 60mb.
nem igazán érte meg kivágni... -
#18 Az a helyzet hogy én még a worms 3d-vel nem játszottam csak az armageddon,united,world party-val és az irányitás kicsit szokatlan volt. -
#17 weblapja -
#16 meg lehet -
#15 az utosó kép tetszik :) -
#14 elkezdtem szedni -
coltcannon #13 Forts Under Siege demó (egy single és egy multiplayer pálya, 145MB) -
#12 Worms Forts Under Siege októberben -
#11 Massziv járműhasználat... :)))