Worms Forts Under Siege
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudja valaki, hogy honnan lehet a teljes játékot letölteni? Én csak a domót találtam meg.<#help>#help>
ne vírusost!
Valaki akinek megvan a a magyarítás, legyen oylan kedves és küldje el nekem emrt sehol nem találom!
Cím: [email protected]
pls.
A demót már próbáltam, nagyon jó. Teganp letöltöttem a teljeset, de amikor belépek sokáig tölt és amikor le kell nyomni egy gombot hibaüzenettel kilép. Miért? Lehet ok az OpenGL? Hol lehetm egnézni, hogy OpenGL 14 van a gépemen?
köszi.
Korábban szépen futott ez a játék a gépemen, de leszedtem és közben a windows-t is újra rakták. Felraktam megint és ezt írta ki:
"Az alkalmazás vagy a DLL C:\WINDOWS\system32\MCD32.DLL nem érvényes windows bináris fájl. Ellenõrizze ezt a telepitõ lemezén."
Mit tudok ezzel kezdeni? <#help>#help>
Ne etesd a trollt!
meg oylan ronda a game, nem oylan minta képeken. vhol nem lehetne állítani?:S
meg látom maygar hangok sincsennek... szedhetem ki megint a wormos world partiból😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem tudjátok, hol lehet állítnai a felbontáson, estleg a frissítési frekvencián?
A játékban az options-nél nem lehet. <#nemtudom>#nemtudom>
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
REAL MADRID
REAL MADRID
már köze nincs rednes wormshoz hangulatban, irányitásban, de semmiben se 😞
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
a gaméról:
nektek tetszik?
mik azok a csillagok?
és a kevés fegyver
talán a sima 3D jobb volt
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Mi lehet a hiba?
Nekem dameon stoll 3.46 van azzal menne?
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Burn with Alcohol 120% v1.9.2.1705, profile: SafeDisc 2/3,speed: 4x.
However as game is protected with new safedisk version 4 there may be
some blacklisting problems for the burned copy as well as it being very hardware
dependant.
vagyis ki lehet írni CDre is
de mûködik úgy is valakinek, vagy csak Daemonnal?
Jimi Hendrix
/RES=1024x768
meg nem probaltam ki, hivatalos forumon olvastam
Worms 3D 11 990Ft
Worms Forts Under Siege 10 990Ft
És a cd galaxis weblapján:
Worms Forts Under Siege 9 990 Ft
Ez nekem egy kicsit furcsa.
bakker köcciii
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
de nem indul a buzi
korrekt cd rom kell neki
ammeg nincs
se crack 😞
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Már régóta várom valaki adhatna egy linket!
Lehet valahogy a felbontást változtani a játékban? Nem találtam semmilyen video options funkciót. 800x600-as felbontásba rakja, és hát ugy elég gagyi. Pedig a worms 3d-t akár 1024-es felbontásba is lehetett rakni. Ha valakinek sikerült valahogy felbontást változtatni akkor az kérem írja meg
Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500