Minek örülnél (örültél) ma?

← ElőzőOldal 12 / 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teperinke
Egy baromi nagy hamburgernek, valami jó buszpályaudvarosnak, nem mekdoneldszesnek, mert ma még semmit nem ettem.

Háháááááááá😄DDDDD
Danika is back
remélem hozod a régi formádat és ismét szétröhöghewtjük az agyunkat a szánalmas beszólásaidon😄DD

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Ron Ragm
Egy kiadós kajának

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Adi
Én annak ha tanulóijogviszonyomat nem szöntetnék be!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
😊 én egy olyan 100e forintnak örülnék!!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

zaki
a fõûbergyökérlámaalma visszatért 😄

Danika
Hát,hogy örülnek nekem 😊

The SG oldest KING. xD

Taranov
Hát én ma nem örültem sajnos semminek különösebben 😞 Pedig azért apróbb örömök szoktak lenni minden nap, vagy legalább minden 2. nap.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

na megint öröm a háznál 😊)
párom megkapta az E-bayon vett cuccokat 😊)
ennek örömére 1 kicsit még lehetek a gépnél (legalábbis remélem) 😊))

HuAn82
Éhes disznó makkal álmodik! :-))

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Én annak örülnék ha dughatnék egy jót😄D

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Jó.

magus
hogy kicsöngettek a dupla irodalomrol. elmondhatatlan örömöt éreztem

na nemár, szorítunk neked, jó?😊)

Ja, fõleg a matek, nekem már csak az van hátra.Lehet, h megvág, ah 1-es lesz.

én annak örülnék ha nekem is minimum 2es lenne a kisérettségim 😄 az már nagyon jo lenne 😄DDDD

bogyoka
Nanemondmááá

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Brutal
annak nagyon örülnék,ha megtudnám végre a Harmadik mûszak zenéjének (jó kis d'n'😎 elõadóját és pontos címét 😄
Hátha valaki tudja....

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

ohh, szegény! 😊)
el is higgyük?😊)

én nemtudok örülni 😊

kár , akkor írd le hogy holnap minek örülnél😊)

The Garrett
én meg a hajdúnánási strandba 😊
meg a tiszába.
Istenem de jó is lesz 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Najó, örülnék ha már július lenne, túl lennék az érettségin, felvételin, és a horvát tengerbe áztatnám már a lábam.

zaki
amerikából kaptam levelet a muteromtól, és most jó kedvem van

majd eljön az a nap is, de ne nagyon várd még 😊)

Loál János
Ettem 4 Rudit.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

The Garrett
ma annak örültem hogy 4 es a kisérettségi. JObban örültem volna viszont ha tanárok helyett bikinis csajok iszapbirkózását kellett volna néznem, miközben 1 3 literes heinekenes üveget szorongatok az egyik kezemben, a másikban pedig 1 nagy csirkecomb gõzölgött volna.(de persze olyan csirkecomb ami nem koszolja össze a ruhámat ha ráesik).
A 3. kezemrõl már nem is beszélek 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Voltan
Nekem már mindegy. Pocsék napom van...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

GregSB
Én most jelenleg annak örülök, hogy a torkom már csak negyed annyira fáj, mint reggel, szóval valszeg nem lesz mandulamûtétem

Pyx
jobban örültem volna, ha reggel nem kellett volna felkelni

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Én annak örültem hogy töribõl 5-ösre feleltem, és azt modnta a tanár ilyen jó feleletet az USA-ról már rég nem hallott 😊

War. War never changes.

hát gyakorold, egyszer majd csak sikerül 😊)

Loál János
Ha végre le tudnám írni a nevedet! 😄DD

örvendek 😊)
és minek örültél ma, vagy minek örülnél? 😄D

Loál János
Szia KCT!!!!!!!!!!!!!!!4 😄D

Sadun Tryst
a mai nap annak örültem, hogy nem buktam meg érettségi elõtt fizikából, és németbõl sem fogok... akkor már csak a matekot kéne megúszni...
ja és kéne 2 elmaradt irodalom fogalmazást is írnom, no és tanulnom mint állat, mert abból írunk elõször... 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

wizy
én annak örülnék nagyon, ha nem kéne menni bevásárolni ünneplõt (ergo nem kéne menni szombaton fél nyolcra ballagásra, amugy kötelezõ menni), és ha nem fujna a szél, mert akkor lehetne pingpongozni:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

De gyorsak valakik 😊)
Én ma annak örültem eddig , hogy ismét az alkotás mezejére léptem, illetve nemsokára kézhez kapom az új telcsimet, és hogy Random pajtásunk végre hozzájutott a várva várt ADSL-jéhez😊)

bogyoka
Olyan nincs.
Most annak is örülnék, ha egyedül maradhatnék az irodában.
Vagy pld. nagyon elmennék például sétálni a Dunapartra, (nem egyedül)ott beülni egy teraszos presszócskába, de nem én fizetnék.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Ide írjatok , ha megosztanátok a többiekkel az örömöteket,hogy mi is veletek örülhessünk 😊)

ha fórumozás helyett szorgalmasan dolgoznék, és a kifizetetlen csekkek helyett csak a feladóvevényeket találnám az irattartóban😊

http://gaborszantai.co.uk/

Semminek nem örülnék ma.

← ElőzőOldal 12 / 12