Minek örülnél (örültél) ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Danika is back
remélem hozod a régi formádat és ismét szétröhöghewtjük az agyunkat a szánalmas beszólásaidon😄DD
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
párom megkapta az E-bayon vett cuccokat 😊)
ennek örömére 1 kicsit még lehetek a gépnél (legalábbis remélem) 😊))
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Hátha valaki tudja....
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
el is higgyük?😊)
meg a tiszába.
Istenem de jó is lesz 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A 3. kezemrõl már nem is beszélek 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
War. War never changes.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
és minek örültél ma, vagy minek örülnél? 😄D
ja és kéne 2 elmaradt irodalom fogalmazást is írnom, no és tanulnom mint állat, mert abból írunk elõször... 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Én ma annak örültem eddig , hogy ismét az alkotás mezejére léptem, illetve nemsokára kézhez kapom az új telcsimet, és hogy Random pajtásunk végre hozzájutott a várva várt ADSL-jéhez😊)
Most annak is örülnék, ha egyedül maradhatnék az irodában.
Vagy pld. nagyon elmennék például sétálni a Dunapartra, (nem egyedül)ott beülni egy teraszos presszócskába, de nem én fizetnék. 

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
http://gaborszantai.co.uk/