Minek örülnél (örültél) ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...és azóta nem is hallottam róla:'((((
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
én most annak örülnék, ha be tudnék írni a cset ablakba :)) oda azt írja ki, hogy nem vagy bejelentkezve , pedig be vagyok , máskülönben ide sem tudnék írni :))

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Végülis így visszanézve, milyen örömteli egy nap a mai..
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyõzte a kétségbeesést!\"
Ja meg örültem ma annak, hogy lifteztünk suliban.
*hihi ** *
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
igaz nem sokáig :))
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
hehe ma oromet okoztam valakinek most ennek orulhetek
amugy igazan annak orulnek ha atmennek szakmai rajzbol meg matekbol