592
Ide írd hogy minek örvendenél vagy örültél a mai nap folyamán. ( az élet apróbb vagy nagyobb örömei, melyek boldogabbá teszik a mindennapjainkat )
-
#192 hogy nem kellett melóznom
hogy még mindig fáj a pofám mint állat
hogy bandázunk egyet este -
#191 gyakorlatilag 16:12-ig voltam bent :) -
#190 kösz! -
#189 -
#188 nesze bazdmeg legyél boldog... -
#187 úgy örülnék ha erre valaki válaszolna! -
#186 elméletileg 4-ig gyakorlatilag nem tudom -
#185 meddig vagy bent ? -
#184 -
#183 neked tudom :) -
#182 hol vagytok ? -
#181 dettó -
#180 ha végre elhúzhatnák haza -
#179 hogy elment az áram -
#178 Ma várt rám egy férfi a folyosón.
Ez a férfi a főnököm volt, mert elkéstem, és nem volt kucsa az irodához, és telefonált is nekem -
#177 hogy nyert a Fidesz -
KTC #176 hát hogy itt voltam :DDDD,
viszlát 1 hónap múlva:DD -
Robbb #175 Egy zsák gyűrött 10ezresnek:P -
#174 Jól sikerült a kerti parti -
#173 Nagyon szeretném, ha szép napos időnk lenne ma, mert megyünk egy kis kerti partira, az meg esőben nemigen lenne olyan jó. -
#172 hogy a csillagászat tantárgyból 4-est kaptam (meg 2 kreditet). -
#171 minek is , hát hogy szép az idő, csak ülni kellett az iskolába , beszélgettünk , egyebek ... persze jobb lett volna ha órákat se tartanak :] -
Torry #170 Elmaradt 3 órám -
#169 Elvittek ma ebédelni étterembe, és finom volt nagyon a kaja, nagyon örültem neki. Jha, és főleg, az a jó, hogy a mai nap megsporóltam a kajapénzem. -
#168 remélem megunja :P -
#167 Majdcsak megunja... Törölni gondolom csak néhány kattintás, regisztrálni 24 óra... -
#166 tudom már 2x törölték az accountját, de mivel datanet adsl es ezért nem tudják bannolni, csak tartománnyal együtt... -
#165 #163: Garrett, szólj itt (esetleg írj St-nek), és megoldják, az ilyesmit nem nagyon csípik ők sem... -
#164 Annak, hogy kiújult az allergiám... -
#163 annak hogy 1 hülye 10 éves fasz regelt itt egy TheGarett accot és lelopta az logom szal mindenki összekever vele. -
#162 Megyek strandra.... -
#161 én annak, hogy 3/4 11-kor arra kell kellnem, hogy ütvefúróval vésik a ház előtt a járdát:)
Bogyoka légyszives beszélj az én főnökömmel is:) -
#160 Nagyon örülnék, ha a főnök végre áldását adná egy új számítógép megvételére, mert begolyózok különben, vagyis inkább agresszív leszek. -
#159 Már is jobban érzem magam!KÖSZI!!! -
#158 én szívesen felhívom
hadd örüljön
ennyit megér :D -
#157 Nem hiszem, hogy a nyerteseket felhívják. -
#156 ok, felhívlak -
#155 Ha valaki felhívna hogyenyém a LOTTÓ 5-ös! -
#154 Biztos láttátok, csak én most tudtam megnézni, a Magas feszültséget, kemény volt. -
#153 Melyik filmet?