Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a tény, h egy ember aki 100 órát játszik le tud nyomni egy olyat aki 2000+ órát játszott engem megnyugtat azért. És ezért választottam ezt a gamet. (Akkor még nem tudtam, h ennyire k**** joo lesz xD)
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Dehát azt is meg lehet unni! :S ...bár...végülis a CS-t se unom, azt mindig ugyanaz a pálya meg az emberek! 😄
Kombinatorika? Igen tanultam! Szigorlatom is megvan matekból!
De nem én tetttem ezt a megjegyzést! :S
Hozzászólásaid alapján azt szûrtem le h erõsen PvE beállítottságú vagy, és a játék gerincét alkotó struktúra számodra legjobb esetben is csak másodlagos.
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Bár voltak a hétvégén olyanok hogy nem tudtam belépni.
Csak azt mondtam el amiket én szívesen látnék a játékban.
Jó és mégis milyen játékra váltsak? 😄
Mellesleg nem hiszem, hogy neked ez így jó lenne évekig. Kis változatosság csak kell. Vagy nem? :S
Foga: Nincsenek külön szerverek. (Amirõl õ beszélt azok "districtek" amik között szabadon lehet választani/utazni.)
Érdekes meglátásaid vannak a játékkal kapcsolatban. Sajnos amikre te vágysz az itt _sosem_ fog megvalósulni (sztem gondolkozz el a játékváltáson, mert tényleg meg fogod unni, ha eddig még nem tetted). És igen lesznek emberek akik megveszik a ch4-5-t, sõt....
MEguntad? Perfekt full voltál azt nem volt kihívás?
valahova biztos
Valahova be tudnék lépni? :S
nézz szét a www.guildwars.hu-n
de Sztem English 1
\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"
English, Spany, Német, Franc, Nemzetközi 😄
Kihagytam valamit?
meguntam a wow-ot és lehet, h rászánom magam a GW-re mert nagyon sokan ajánlották.kérdésem, h itt random bedob egy szerverre, vagy esetleg vannak kifejezetten magyar szerverek, amikre át lehet menni?
\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"
Eviscerate, Executioners Strike, Penetrating Chop, Bulls Strike, Frenzy, Sprint, Healing Signet, Resurrection Signet"
Ehhez a buildhez minek a monk masodlagos kaszt?
Fõle most bejött ez az áruházas dolog...egyenlõre még csak kari slot van benne...aztánki tudja lehet minden szarért pénzt fognak kérni.
A végén kiderül, hogy a WOW lesz a legolcsóbb. 😄DDD ( mellesleg sosem játszottam még vele )
Nah szóval aggasztó irányba mennek el a dolgok sztem!
sok függ attól is, hogy milyen a sorsolás. pl 4 warrior megy 1 monk, 1 necro 1 mesmer meg 1 ranger ellen...
de ha mindenképpen és csak warriorral akarsz bemenni, akkor a dmg-re koncentrálj. a healelés a monkok dolga. (esetleg ritu..)
Amúgy én úgy szoktam hogy...res,heal signet,vigorius spirit,gladiator defense,2db axe skill, és a maradék ( valami páncél és gyorsaság növelõ, de akkor egybõl kicsinálnak hex meg Conditinnal) ha meg hex, condition skillt viszek amivel leszedem, akkor meg egyszerûen nem sebzek. 😊
Ennek ellenére elõfordul hogy nyerünk...szóval engem az zavar hogy nem tudok teljeskörû skillsort összeállítani, és ha nem jók a társak akkor Sanyi nekem.
A másik meg az zavar qvára, hogy a skillek 70%a olyan hogy ezt meg az csinálod, de cserébe elveszted ezt, vagy azt, lelassulsz stb stb...szóval nem hogy kedvezne a skill még hátráltat. 😛 Ezért gondoltam hogy kéne skillfabrikálás, mert akkor olyan lenne amilyet én szeretnék.
Amúgy persze nem kötelezõ, hogy bejöjjön mindenkinek és én ezt el is fogadom.
De ne legyen már a harmadik kiegészítõ is ugyanaz...új világ, skillek, 2 új kaszt azt Sanyi! Ettõl azért több kéne!
adok egy baromi jó buildet W/Mo-hoz:
Eviscerate, Executioners Strike, Penetrating Chop, Bulls Strike, Frenzy, Sprint, Healing Signet, Resurrection Signet,
ez csak online/net game v. van single player modja is?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De attól a kérdés megmarad!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mondj rá 8 értelmes rendes SKILLt!
Egyszerûen nem lehet!
Akkor legyen egy 9ik skillbar amibe 1 ilyet rakhatsz!
Saját gyártású elite! 😛
a championship kicsit olyan lenne, mintha a focivébén a csapatok akik indulnak eldönthetnék, hogy vagy 15 emberrel játszanak a pályán, de nincs rajtuk cipõ, vagy csak 8-cal de akkor lerúghatnak akárkit. 😊
Páncélfirka: VAzze egy sima szabadkézi rajzolást én is írok rá javaban. 😄DDDDD
Az aukciósház az más...arra külön rá kell állítani egy servert vagy valamit...mert qvasok eladó szar lenne, mindegyikre ár, licit, elad, vesz stb stb...bár azt gondolom ha meg tudták már ezt oldani valahol akkor itt sem okozhat gondot!
BF3: csucsorr
Játékfejlesztésben dolgozol?
Þór vígi þessi rúnar
BF3: csucsorr
ÉS mi az ami olyan szörnyen nehezen megvalósítható lenne?
'könnyü megvalósitani', 'meddig tartana berakni'... etc.
Þór vígi þessi rúnar
Plö az Unwaking, meg a Vizunah asszem.
Ott két csapat tolja.
Þór vígi þessi rúnar
A skillfabrikálást meg simán meg lehet oldani. Általában ugye 2-4 tulajdonsága van egy skillnek. Választhatsz mindenbõl egyet. Mondjuk pontozva lennének 1-10ig. ÉS PL 30ig válogathatod össze a 4 tulajdonságot. Lehet valaki csak egyet rakbe 30pont ra vagy ilyenek...de a variációk száma jelentõsen megnõne és nem lehetne full brutál skillt összerakni.
Engem se az zavar hogy mindenkinek van ( én PL ajándékba kaptam 😛 ), de így hogy tudod nincs tovább olyan gáz. Vagy csináljanak egy olyan kieget amibe 20as szint után léphetsz és onnan szedj össze új cuccokat. ( végsõ esetben mondjuk az új brutál fegyók nem sebzik annyira a gyengéket, de ez már ilyen szörszálhasogatás)
Félek kicsit el fog veszni a játék vagy meg fogják unni ha a Nightfallban sem lesz semmi nagy ujítás.
Már ideje lenne valaminek. De ha elmennek az áruházban való vásárlás felé, akkor megölöm õket.