Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dougO
jah..de végülis ha a magic the gathering x éve megy ez is menni fog...hajrá Izzy, meg tudod csinálni! xD Aztán elõkerülnek majd azok a gamerek akik nem veszik meg mindet, csak ami tetszik, vagy csak a 4.nél kezd bele..stb....mi meg fanatikusok majd 2-3 év mulva nem merjük beírni h /age. xDDD
Az a tény, h egy ember aki 100 órát játszik le tud nyomni egy olyat aki 2000+ órát játszott engem megnyugtat azért. És ezért választottam ezt a gamet. (Akkor még nem tudtam, h ennyire k**** joo lesz xD)

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Amúgy meg PvP-t nyomtam egész hétvégén. Szereztem vagy 1000 medalliont azt ennyi. :S
Dehát azt is meg lehet unni! :S ...bár...végülis a CS-t se unom, azt mindig ugyanaz a pálya meg az emberek! 😄
Most miért én?
Kombinatorika? Igen tanultam! Szigorlatom is megvan matekból!

De nem én tetttem ezt a megjegyzést! :S
dougO
Tanultál te kombinatórikát? O.o Már az alapjátékban is annyi kaszt leosztás és skill-kombináció van, hogy az elképesztõ...ráadásul minden chapter külön gameplay (jó a ch2 az annyira nem volt nagy durranás gameplayben (PvP-t azért rendesen feldobta), de az árát mindenképpen megérte)).
Hozzászólásaid alapján azt szûrtem le h erõsen PvE beállítottságú vagy, és a játék gerincét alkotó struktúra számodra legjobb esetben is csak másodlagos.

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Nekem egybõl sikerült regelni. Megcsináltam az accountot és ment egybõl.
Bár voltak a hétvégén olyanok hogy nem tudtam belépni.
mondjuk az tény, hogyha az 5. chapterben is 2 új karakterosztály lesz, azaz akkor azzal együtt már lesz 14(!) fajta kari.. hát azt elképzelhetetlennek tartom... egyszerûen lehetetlen balanceban tartani... gondolj bele, 8*75 skill+6*teszem azt 250..... ennyi skillt lehetetlen kordában tartani, már így 10 (ha jól számolom a dervishel és a paragonnal együtt) karival is baromi durván unbalanced buildeket lehet csinálni.

dougO
Vki mondta h sikerült vennie karislotot..nah én odaig jutok h kitöltöm a reglapot, aztán visszadob hibával, próbálkozzam késõbb.(2 napja próbálom, kb. napi 3szor) Vagy ezt a playNC accountot külön csináljam meg és csak bindeljem hozzá? Nektek hogy sikerült? Elég kevés a hint a regoldalon, lehet vmi rosszul csinálok? O.o

Még kicsit sem unom. Végülis csak fél éve nyomom.
Csak azt mondtam el amiket én szívesen látnék a játékban.

Jó és mégis milyen játékra váltsak? 😄

Mellesleg nem hiszem, hogy neked ez így jó lenne évekig. Kis változatosság csak kell. Vagy nem? :S
dougO
www.guildwars.hu -> FAQ

Foga: Nincsenek külön szerverek. (Amirõl õ beszélt azok "districtek" amik között szabadon lehet választani/utazni.)
Érdekes meglátásaid vannak a játékkal kapcsolatban. Sajnos amikre te vágysz az itt _sosem_ fog megvalósulni (sztem gondolkozz el a játékváltáson, mert tényleg meg fogod unni, ha eddig még nem tetted). És igen lesznek emberek akik megveszik a ch4-5-t, sõt....

És mi is volt a baj a WOWval? :S
MEguntad? Perfekt full voltál azt nem volt kihívás?
ne engem kérdezz ^^
valahova biztos

Jut eszembe...nekem is kéne egy Guild! :S

Valahova be tudnék lépni? :S
tudom ajánlani, hogy egybõl lépj be egy guildbe, ami segít az elinduásban (ha nem is pénzzel, meg kari-húzással, de tanácsokkal).
nézz szét a www.guildwars.hu-n

egyértelmûen semmihez. neki W/Mo-ja van, kért egy skillbart, amit tud használni. kapott.

passz
de Sztem English 1
kabalthenbk
értem, akkor mondjuk meik szerveren találom a legtöbb magyart?😊

\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"

hát én magyar servert még nem láttam!

English, Spany, Német, Franc, Nemzetközi 😄

Kihagytam valamit?
kabalthenbk
szaisztok!
meguntam a wow-ot és lehet, h rászánom magam a GW-re mert nagyon sokan ajánlották.kérdésem, h itt random bedob egy szerverre, vagy esetleg vannak kifejezetten magyar szerverek, amikre át lehet menni?

\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"

Hát ha csak a dmg-re mész rá akkor jó! Bár amennyi monk van mostanábak a game-ben, meg ahogy játszanak lehet hamar gyilok van belõle. De nem tom ezt így még nem próbáltam konkrétan! :S
"adok egy baromi jó buildet W/Mo-hoz:
Eviscerate, Executioners Strike, Penetrating Chop, Bulls Strike, Frenzy, Sprint, Healing Signet, Resurrection Signet"

Ehhez a buildhez minek a monk masodlagos kaszt?

Szóval szerintem muszáj valami újat hozni. Egyszerûen a 4-5ik kieget nem fogja megvenni senki ha ugyanaz lesz benne. Félre ne érts én szeretem ezt a gamet, de így ki fogjék nyírni.

Fõle most bejött ez az áruházas dolog...egyenlõre még csak kari slot van benne...aztánki tudja lehet minden szarért pénzt fognak kérni.

A végén kiderül, hogy a WOW lesz a legolcsóbb. 😄DDD ( mellesleg sosem játszottam még vele )

Nah szóval aggasztó irányba mennek el a dolgok sztem!
ne aggódj, arénában mindenkinek Sanyi, ha nem jók a társak. még a rank 200as überfasza embereknek is ^^
sok függ attól is, hogy milyen a sorsolás. pl 4 warrior megy 1 monk, 1 necro 1 mesmer meg 1 ranger ellen...
de ha mindenképpen és csak warriorral akarsz bemenni, akkor a dmg-re koncentrálj. a healelés a monkok dolga. (esetleg ritu..)

Carlos
5letnek jó, de szerinem a gw nem erröl szól, mint azt már irátk egyesek!

Þór vígi þessi rúnar

koszi
Köszi...kipróbálom!
Oksi megnézem.

Amúgy én úgy szoktam hogy...res,heal signet,vigorius spirit,gladiator defense,2db axe skill, és a maradék ( valami páncél és gyorsaság növelõ, de akkor egybõl kicsinálnak hex meg Conditinnal) ha meg hex, condition skillt viszek amivel leszedem, akkor meg egyszerûen nem sebzek. 😊

Ennek ellenére elõfordul hogy nyerünk...szóval engem az zavar hogy nem tudok teljeskörû skillsort összeállítani, és ha nem jók a társak akkor Sanyi nekem.

A másik meg az zavar qvára, hogy a skillek 70%a olyan hogy ezt meg az csinálod, de cserébe elveszted ezt, vagy azt, lelassulsz stb stb...szóval nem hogy kedvezne a skill még hátráltat. 😛 Ezért gondoltam hogy kéne skillfabrikálás, mert akkor olyan lenne amilyet én szeretnék.

Amúgy persze nem kötelezõ, hogy bejöjjön mindenkinek és én ezt el is fogadom.

De ne legyen már a harmadik kiegészítõ is ugyanaz...új világ, skillek, 2 új kaszt azt Sanyi! Ettõl azért több kéne!
csak online

W/Mo?... erm... EW-éknek hála már nincs a premade-ben, de jó mély nyomokat hagyott bennem a paladin...
adok egy baromi jó buildet W/Mo-hoz:
Eviscerate, Executioners Strike, Penetrating Chop, Bulls Strike, Frenzy, Sprint, Healing Signet, Resurrection Signet,

hali!

ez csak online/net game v. van single player modja is?
Zomil
jah a kérdés megmarad...ha kell egy build keress vagy találj ki magadnak, pl ott van a google sok mindenben segithet, de a gw.hu warrior forumában és még más gw-vel foglalkozo oldalakon rengeteg féle warrior épitést találsz

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lehet nem nekem való. Még csak fél éve nyomom.
De attól a kérdés megmarad!
Zomil
hát van rengeteg féle build pve-re és pvp-re egyaránt amik nagyon is használhatóak, talán szét kéne nézned picit vagy ez a játék nem neked való

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tényleg rengeteg van. Hozzáteszem nekem W/Mo karim van!

Mondj rá 8 értelmes rendes SKILLt!

Egyszerûen nem lehet!
Zomil
igy is rengeteg skill van válassz abbol, tök hülyeség amit irsz

egyébként a saját skillek kreálása nagyon jó dolog, és élvezetessé tehet egy-egy játékot (pls ryzom, bár csak a bétájával játszottam), de a gw-t hazavágná imo

jah kb ilyen lenne, de nem lenne kötött! Nekem bejönne! 😄
Akkor legyen egy 9ik skillbar amibe 1 ilyet rakhatsz!
Saját gyártású elite! 😛
a saját skillek kreálása totálisan unbalanceddé és ellenõrizhetetlenné tenné a pvp-t (pve-t is, de az nem nagyon érdekel)

a championship kicsit olyan lenne, mintha a focivébén a csapatok akik indulnak eldönthetnék, hogy vagy 15 emberrel játszanak a pályán, de nincs rajtuk cipõ, vagy csak 8-cal de akkor lerúghatnak akárkit. 😊

Krezga
Jah, tényleg😊 De tudod, nem vagyok valami jó Factions témában, még csak ismerkedek vele😄 (belegondolva a wow-ban is vannak olyan helyek, ahol csak egy csapat megy, és nem találkoznak másokkkal, ezek az instans-ok(vagy hogy kell írni😄), és ezek hasonlítanak a GW-s missiokra.)
Jah bocsi nem válaszoltam...nem játékfejlesztésben dolgozom. De a programozáshoz értek egy keveset.
Amúgy mint ötlethez mit szólsz? mert az még nem derült ki! 😛
A skillfabrikálás a mostanihoz hasonló módszerrel mehetne. Igaz midnenkinek egyedileg tárolni kéne, meg számolni a skilljeit ha használja. ( ez egy ekkora serverparknál nem lehet egyszerûen gond )

Páncélfirka: VAzze egy sima szabadkézi rajzolást én is írok rá javaban. 😄DDDDD

Az aukciósház az más...arra külön rá kell állítani egy servert vagy valamit...mert qvasok eladó szar lenne, mindegyikre ár, licit, elad, vesz stb stb...bár azt gondolom ha meg tudták már ezt oldani valahol akkor itt sem okozhat gondot!
Például azért nem csinálják meg, mivel ez a játék nem arról szól. Az egész játék struktúráját borítanák fel ezzel. Ezzel megfosztanák egy értékes tulajdonságától a GW-t. Olyan ez, mintha a World of Warcraftból kiszednének mindent, ami Warcraft.

BF3: csucsorr

Carlos
szkillbárfirkálás, fegyófirkálás, igaz te nem emlitetted, de egyszerünek kiáltják itt ki az aukciós házat is! Szóval ezekre gondoltam.

Játékfejlesztésben dolgozol?

Þór vígi þessi rúnar

Lenne egy kérdésem. Amikor mondjuk egy stone scale kirin megfertõzi az egész party-t, akkor én miért nem fertõzõdök meg? Nem panaszkodni akarok, legalább egyel kevesebb embert kell gyógyítsak, de ezt furcsának tartom. Direkt megnéztem, hogy közelebb mentem a hencsekhez, átmentem rajtuk, de nem ragadt át rám a disease. Ez másnál is mutatkozott?

BF3: csucsorr

Sztem azért mondtam mert van róla valami halvány elékpzelésem! De lehet te jobban tudod. Elõfordulhat.

ÉS mi az ami olyan szörnyen nehezen megvalósítható lenne?
Carlos
Abból, amiket lirtál:
'könnyü megvalósitani', 'meddig tartana berakni'... etc.

Þór vígi þessi rúnar

Na ezt mibõl gondolod ecsém? 😄
Carlos
Látom, te sem értesz a játékfejlesztéshez!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Faction-sben van ilyen.
Plö az Unwaking, meg a Vizunah asszem.
Ott két csapat tolja.

Þór vígi þessi rúnar

Akkor ne missionba, de én összefutnék szívesen másik csapattal...akkor fussunk össze valahol kint, vagy questekben...

A skillfabrikálást meg simán meg lehet oldani. Általában ugye 2-4 tulajdonsága van egy skillnek. Választhatsz mindenbõl egyet. Mondjuk pontozva lennének 1-10ig. ÉS PL 30ig válogathatod össze a 4 tulajdonságot. Lehet valaki csak egyet rakbe 30pont ra vagy ilyenek...de a variációk száma jelentõsen megnõne és nem lehetne full brutál skillt összerakni.

Engem se az zavar hogy mindenkinek van ( én PL ajándékba kaptam 😛 ), de így hogy tudod nincs tovább olyan gáz. Vagy csináljanak egy olyan kieget amibe 20as szint után léphetsz és onnan szedj össze új cuccokat. ( végsõ esetben mondjuk az új brutál fegyók nem sebzik annyira a gyengéket, de ez már ilyen szörszálhasogatás)

Félek kicsit el fog veszni a játék vagy meg fogják unni ha a Nightfallban sem lesz semmi nagy ujítás.

Már ideje lenne valaminek. De ha elmennek az áruházban való vásárlás felé, akkor megölöm õket.