Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krezga
A guildwars.hu-ról:

Ez egy 240 oldalas A4-es méretû angol nyelvû könyv, melyben a Guild Wars Factions minden fontosabb mozzanata megtalálható:
- Történelmi áttekintés (Cantha történelme)
- Teljes Skill-lista
- Térképek a játékban található összes küldetéshez, beleértve az elite mission-öket is(!)
- Gyönyörû képek
- PvP tippek minden profession-höz
- és még sok más..
JaSoN HuNTeR
Lehet hogy lámy kérdés de mi az a Offical Guidebook?Valamilyen könyv,de mire jó?<#nemtudom>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Krezga
Jah, nekem ez se jött be, mert nekem nincs szerencsém😊(bár akkor csak kb 2-3 körig tartottuk, de nekem semmi sem esett😞()
farmolni HA-ban a legjobb, tartod másfél óráig a hohot, kapsz 4-5 sigilt, ha nagy mákod van kapsz valami zsír cuccot is (esetleg crystalline ^^)
plusz a fame

Krezga
Amikor még annó bejöttek a zöldek, simán zöld farmból be lehetett szerezni annyi pénzt, hogy vegyél belõle egy fow páncélt.( jó azért annyira nem simán, de könnyen😄)
Sajna nem értek veled egyet, a zöldfarm messze nem akkora pénz, mint régen volt. Aztán el is kell adni... Akkor már inkább Beetletun rúnafarm vagy Droknar Forge trollokért.

Grat Carlos!! én is nyertem^^

kopaszrobert
Pénnz inkább farmolással lehet jól gyûjteni...Mondjuk felmész a guildwiki-re és rámész hogy green items, ott meg ír egy csomó zöld cuccot amit ha megszerzel jó pénzé eltudsz adni.Én például nem rég farmoltam 1 stonereapert és annak most kb. az ára 15k azt eladtam 20-é. és most van még egy fölösleg amit el kéne adni.Szóval lehet pénzt keresni

GW: Axino Hun;

Krezga
Grat Carlos! Aztán majd hadd nézzem meg, mert engem is érdekel😊
Carlos
Akkor hajrá!

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
fasza errõl se tudtam :/

Az a baj, hogy egy karim van és nem tudom miért, de nincs lelkierõm indítani még1et. Most végigvinni ugyanott, ahol már egyszer voltam. Nem tom olyan nem jó gondolat! 😄

Factionsba lehetett volna indítani, de akkor meg GWben azzal is végigszaladgálni. Áh...nem tom! :S NEm kóser! 😄
Carlos
Ehhhe-ehhhe-ehhhe:

Þór vígi þessi rúnar

Pénzt 3-4 kimaxolt karival lehet jól keresni. Néha végignézed öket, és jé, ennél is van két platina, ennél is van másfél... 😛

Random Arenaban nyomtam jah!
Hány óra alatt? :S
Lássuk csak...szombat hajnalban játszottam 3 órát. Szombaton egész nap kb mondjuk: 6 órát + vasárnap még legalább 3at! Szóval össz vissz: 12 játékóra alatt jött össze az 1000! Amúgy azé csináltam mert kellett a pénz. 😄DDD
NEm tom de nekem sosincs aranyam. :S
This coming weekend offers special bonuses for players who enjoy missions, roleplaying, and unique items. Factions players will be granted access to all Canthan elite missions the entire weekend via an NPC in Kaineng Center. In addition, there will be double rare loot drops within Canthan Elite Missions during the weekend! This exciting weekend will begin on Friday, August 4, at 12:01 a.m. PDT (07:01 GMT) and will end Sunday, August 6, at 11:59 p.m. (that's Monday, August 7 at 06:59 GMT). We hope to see you there!

Vagyis minden játékos számára elérhetõk lesznek az elit missionök, és kétszeres lesz az esély a ritka tárgyak megszerzésére. Inkább NF pve weekendet csinálnának<#zavart1>

Nem ígérték... Felvetették, és Gaile talán azt mondta, hogy jó ötlet, és esetleg lehet, hogy lesz... Ékszerek pletyka volt, visszacsatlakozáson és aukcsiós házon dolgoznak is, készen lesz, ha készen lesz szellemben, és új emoteokat ígértek, de nem határidõhöz kötve. Tehát akár 10 év múlva is kaphatnánk végülis 😊 Viszont a Nightfall PvE orientáltabb lesz, tehát talán lesznek új emoteok is...

I Speeder I

Zomil
lol<#banplz>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kata
Hát igen. Ezek szerint már az Anetnél is politikusok dolgoznak? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
persze igértek gyürüt meg nyakláncot meg aukcios házat meg visszacsatlakozást jah és uj emote-okat is, igérettel nem sokra megyünk 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kata
Én is. Egyébként korábban mintha említették volna, hogy lesznek városban hordható "civil" ruhák, amiknél gondolom a sokféleségen lett volna a hangsúly. Ígértek még vmi "fodrászt" is, akinél a karakter haját lehetett volna megváltoztatni a karaktergenerálásnál felkínált lehetõségek közül.

[/cserf][/fülünyúl]

Mondjuk egy kicsit több ruhát vagy lehetöséget a rucikkal/fegyverekkel kapcsolatban én is szivesebben látnék...

A páncélrajzolgatásra egyszerü a magyarázat: senkinek sem hiányzik, hogy a Lions Archban szaladgáló WTS-WTS 76 karakter mindegyikének rajzocskáját letöltse, és a 64 MB videókari memóriájába belegyömöszölje.

dougO
én nem bírnám félretenni egy hónapra sem 😄
minden hétvégén event, világbajnokság, seasonok, abba meg belegondolni sem merek mennyit változik a meta-game egy hónap alatt 😄

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Zomil
ha láttad a videot ami be lett linkelve akkor sztem bizakodhatsz 😄
ami benne van zene nagyon jó

Remélem Soule testvérek megint nagyot alkotnak, én egyrészt a zene miatt is veszem meg a játékot.

Krezga
"2-3 év mulva nem merjük beírni h /age." És lehet, hogy ez igaz lesz😄
Valószínüleg én is meg fogom venni az új chapterket, mert engem érdekel, bármennyire is szutyok lesz(de nem lesz az😄). Az lehet, hogy kicsit meg fogom unni, és akkor pihentetem 1-2 évig, de utánna újra elõveszem(mint a dio2-t😄), mert ez a játék is, olyan, mint a magic, megunhatatlan😄
dougO
Vigyázat ez már 2003 😄D (E3)
Ez valami prealfa...láthatóan nem a grafikán van a hangsúly. Igen most hétvégén is azért lehetett csak nõi dervisht meg férfi paragont választani mert a többi még nincs kész! Elõbb csinálják meg a skilleket meg a játékmenetet aztán jöhet a grafika, zene körítés stb.
A hétvége alapján asszem kijelenthetjük, hogy van még min dolgozni, balanszolni.

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Jah ott nem enged tovább! :S Nem készíti el az accot...ékezetes karit lehet használni? Account névre van vmi megkötés? Semmi hint nincs ott, csak a zöld nyilak, de azok mind ki vannak pipálva...sokáig megy a processing, aztán error 06x ha jool emléxem. :S unalbe to blablabla, try few minutes again later :S

dougO
hol szereztél 1000 medált? RA? hány óra alatt?
bocsi, nem akarok flamelni, csak amiket írtál (egyéni skillek stb.)alapjaiban ellentmond annak amire a játék épül (+ az Anet elképzeléseinek is 😛)

JaSoN HuNTeR
Ok ok...Nálunk nincs fent officer..<#alien>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Jah most be vagyok lépve egy Guildbe ami megszünt! :S
Onnan ki kell lépnem elõbb nem? :S Azt csak hétvégén tudom megcsinálni!
The Darkness Tooth
kabalthenbk
azt megköszönném!
Skizzo Hun, most is fent vagyok, még a legelsõ városban

\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"

JaSoN HuNTeR
mi a neved a gwbe?

Jó nekem nálatok is, ha nem gond!
JaSoN HuNTeR
AH?Beszálsz hozzánk?Vagy irhatok allianceba és ott van 9 clan azt bisztos bevesz valaki.

Nekem egy Guild kéne, ahova belépnék. 😛
JaSoN HuNTeR
Segithetek,csak ird le a neved és mehetek segiteni mutathatok pár jó dolgot meg adhatok pár jó cuccot...

Jaj én már csak legále nyomom, mióta játak nálam AZOK! 😄
kabalthenbk
az igazság az, h tört szerveren nyomtam, oké persze más és nem tuti messze van a rendes szerverektõl, de annyit nem ér, h havi 3ezret ráköltsek.Kipróbáltam a 14 napos teljes verziót is, de vhogy képtelen vagyok rászánni magam, h annyit fizessek érte, talán majd a diablo3 miatt😊
Most kaptam kölcsön egy GW-t, elindultam egy harcossal, aztán ha bejön akkor beruházok énis egyre

\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"

JaSoN HuNTeR
Ahogyan akarsz ugy,egyszere bele van épitve mind2õ.Szerintem igy jobb mert nem kell rohangálni az ellenségek után.Wowba ezt utáltam.

panther112
Huhh, ez megnyugtató, köszi a gyors választ, amúgy a lineageben ez nem állítható? (nekem eddig enm sikerült)

JaSoN HuNTeR
Három év.De szerintem mmo közül ennek van a legjobb grafikai motorja.Körülnéztem Everquest1-2,lineage2,wow,de ezek alatt nincs ilyen jó grafikai motor.Mondjuk a wow annak a grafikája hozzá állo nem is kéne jobb,meg aztán én azt is toltam 1évig de tört szerveren,hát nem volt valami nagy durranás de a haverokal jokat szorakoztunk...Aztán jöt a gw.<#szeret>

spatz
Lehet mindkettõ

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

panther112
Lenne még 1 kérdésem a GW-vel kapcsolatban (bár már megrendeltem). wasd-os wow-szerû irányítása van, vagy pedig az a borzalmas egeres-mutogatós, mint a Lineage2-nek?

spatz
Ezek voltak az elsõ preview-ok, hát igen érdekes, ez volt annak idején a terv, és mennyit fejlõdött azóta...

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

JaSoN HuNTeR
Hmm találtam egy egész érdekes dolgot végülis nekem érdekes. 2002ben igy nézet volna ki a gw?Nagyon fun.2002ben GW

spatz
Én voltam <#smile> Igen elõbb csináld meg a playNc accountot és utána tudod megvenni. De minden adatot tölts ki és csak dombornyomott bankkártyával fizethetsz!

Én már néha most is letagadok 5 évet, azt azt írom hogy 20 vagyok! 😄DDDD