Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy 240 oldalas A4-es méretû angol nyelvû könyv, melyben a Guild Wars Factions minden fontosabb mozzanata megtalálható:
- Történelmi áttekintés (Cantha történelme)
- Teljes Skill-lista
- Térképek a játékban található összes küldetéshez, beleértve az elite mission-öket is(!)
- Gyönyörû képek
- PvP tippek minden profession-höz
- és még sok más..
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
plusz a fame
GW: Axino Hun;
Factionsba lehetett volna indítani, de akkor meg GWben azzal is végigszaladgálni. Áh...nem tom! :S NEm kóser! 😄
Hány óra alatt? :S
Lássuk csak...szombat hajnalban játszottam 3 órát. Szombaton egész nap kb mondjuk: 6 órát + vasárnap még legalább 3at! Szóval össz vissz: 12 játékóra alatt jött össze az 1000! Amúgy azé csináltam mert kellett a pénz. 😄DDD
NEm tom de nekem sosincs aranyam. :S
Vagyis minden játékos számára elérhetõk lesznek az elit missionök, és kétszeres lesz az esély a ritka tárgyak megszerzésére. Inkább NF pve weekendet csinálnának<#zavart1>#zavart1>
I Speeder I
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[/cserf][/fülünyúl]
minden hétvégén event, világbajnokság, seasonok, abba meg belegondolni sem merek mennyit változik a meta-game egy hónap alatt 😄
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
ami benne van zene nagyon jó
Valószínüleg én is meg fogom venni az új chapterket, mert engem érdekel, bármennyire is szutyok lesz(de nem lesz az😄). Az lehet, hogy kicsit meg fogom unni, és akkor pihentetem 1-2 évig, de utánna újra elõveszem(mint a dio2-t😄), mert ez a játék is, olyan, mint a magic, megunhatatlan😄
Ez valami prealfa...láthatóan nem a grafikán van a hangsúly. Igen most hétvégén is azért lehetett csak nõi dervisht meg férfi paragont választani mert a többi még nincs kész! Elõbb csinálják meg a skilleket meg a játékmenetet aztán jöhet a grafika, zene körítés stb.
A hétvége alapján asszem kijelenthetjük, hogy van még min dolgozni, balanszolni.
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
bocsi, nem akarok flamelni, csak amiket írtál (egyéni skillek stb.)alapjaiban ellentmond annak amire a játék épül (+ az Anet elképzeléseinek is 😛)
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Onnan ki kell lépnem elõbb nem? :S Azt csak hétvégén tudom megcsinálni!
Skizzo Hun, most is fent vagyok, még a legelsõ városban
\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"
Most kaptam kölcsön egy GW-t, elindultam egy harcossal, aztán ha bejön akkor beruházok énis egyre
\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])