Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uh, ez az új login képernyõ odab*sz!

EmThor
szerinetm a játék megjelenése elõtt nem az event elõtt.. amúgy pcgamer.com, a számozás elõrébb jár mint gondolnád 😄

pcgamer FTW 😊van pár bolt pesten, ahol lehet kapni külföldi újságokat... szerintem nem lehetetlen!

Carlos
Namost nem értem:

For an added bonus, the November 2006 issue of PC Gamer magazine, due in stores a week before the event, boasts a Guild Wars Nightfall cover story, and includes an access key for an exclusive, in-game, Gray Giant miniature. The Gray Giant will be useable during the World Preview Event, and then may be reactivated with a Guild Wars Nightfall account upon release.

2006 novemberi újságban lesz egy kulcs, amit hozzá kell adni, és az eventen használhatom. Hogy lehet nekem meg szept 22-én a novemberi újság? Vagy férreértettem valamit?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A Grey Giant-et csak az újsággal lehet megszerezni!
Ez milyen kibaszás már!

Þór vígi þessi rúnar

oops nem tudok gépelni: "aoe smiter _jelentéktelen_ mértékben nerfelve"

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Kezdem unni hogy a monkokat mindig szivatják...pedig sztem eddig se volt túl sok belõle (legalábbis amikor szükség volt rájuk).<#szomoru1><#schmoll2>

GW: Dor Von Hun [HD]

Naszóval elsõ nekifutásra a lényegesebbek szerintem:

Monk - Boonprot nerfelve, aoe smiter jelenték mértékben nerfelve, soj spike picit nerfelve. Azt sajnálom, hogy az Extinguish casttime-ot növelték, eddig valamennyire lehetett fogni vele az oppgaze-t.

Elementalist - Prodigy sebzése növelve, picit jobban oda kell figyelni, de nem különösebben zavaró. Mind Burn, Mind Freeze, Mind Shock erõsítve, talán lesz értelme használni õket.

Assasin - szerintem jelentõsen erõsítve lett, rengeteg változás van

Mesmer - Leech Signet és Signet of Disruption recharge csökkentve, mantra of inscriptionnal együtt már egész használható 😊

Ritualist - Rengeteg változás, szépen balanceoltak rajta. Ritual Lord picit nerfelve, restoration erõsítve, channeling erõsítve.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

koszi 😊

btw , a login es a zene odab*sz 😄

Saint of Underworld N/Me

Azt a mindenit, nagyon kemények ezek a skill balance update-ek és a gvg módosítások. Teccik 😊
Még ezerrel tanulmányozom, itt a lista: http://www.guildwars.com/support/gameupdates/

sracok mi ez az uj update? eleg sokat tolt le 😊
a login screen megujult azt lattam , de azonkivul?

Saint of Underworld N/Me

Atisz
Igen csak az ellenkezõ irányba...egyébként pedig roham.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

A charge- az is futás nem? :S
Atisz
És nem, nem iway-jel voltam...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ne is mondd, az nagy halál...fõleg amikor egy olyan csapat ellen a te csapatod nem azonnali charge-dzsal, hanem elfutással reagál -.-

ja, egy 100-as jó ha van, habár amikor olyan helyen vagy, ahol degen-eket teszik rád ezerrel, akkor csak nézed a szép páncélt lassú haldoklás közben

Atisz
Én a 100-ast javasolnám, mert az minden ellen véd (kivéve atomtámadás természetesen)

Atisz
Õõõ...nem lehet csalni? Akkor nem is nevezek 😛

Tuti mivel mondták hogy számla nélkül nem kapom meg a Gamet ingyen! 😊
A Pro-Order az ugyanaz mint a Pre Release Bonus Pack! A CDGalaxisban Pre Ordernek híjják! Sztem csak össze vissza vannak a nevek, de ugyanarról van szó! 😄
Tuti? En azert rakerdeznek meg egyszer a helyedben.

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

Ezt hol olvastad? Nem is hallottam meg pre order lehetosegrol.

Bocsi erre akartam válaszolni! 😄
Hát sztem nem így van...Én megvettem a Pre Release Bunus Pack-ot. Ha beviszem a számlát a NF megjelenése napján, akkor kapok egy Gamet ingyen. Szóval nem kell kétszer 7eFt-ot fizetni!!!!
Vagy most nem egyrõl beszélünk? :S

Én már teljesen belezavarodtam! 😄
Bocsánat, elírtam, de nem ez volt a hozzászólás lényege<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Carlos
Nem teljesen.
Ha megveszed a preordert, akkor a nf-hez adott kettön kivül kapsz még egyet!

Þór vígi þessi rúnar

En meg Pre Order Packrol nem hallottam NF-hez. Amihez a plusz karislot jar az a Pre Release Pack, ami nem tekintheto preordernek, mivel nem jar hozza Nightfall, de 7 ropit elkernek erte. (Azaz NF masik 7 ropi lesz)

Ha kulon megveszed hozza a Nightfallt, kapod a plusz slotot meg a plusz fegyvereket, ahogy most is irta Gaile.

Valodi Pre Order lehetosegrol tud valaki valamit?

- azt nem értem igazán, miért drágább az online store-ben vásárolni mint a boltban

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Tehát, ahogy már korábban is kibeszéltük, se reconnect lehetõség, se aukciós ház. Ellenben Gray Giant, nagyobb Elona, több mission, több quest, több eladható CE, egyéb fizetési lehetõség az online store-ban és aminek lesz értelme is, 1 extra character slot a preorder packhez. GG

Nefürgyé le!

Faki
Szept 13. történt Gaile-el való beszélgetés rövid összefoglalója:

* Skill balances coming before the end of the week
* The rumored skill changes were NOT accurate
* New login screen coming soon
* Friends will be invitable for the World Preview Event, it is recommended that they download thr client and start streaming content so they have less to download when the event begins
* The WPE will take place on the island province of Istan, home of the Sunspears, which apparantly has a pirate problem (sounds like Shing Jea )
* The Gray Giant will be obtainable during the WPE, and can be re-obtained during release
* However, since all WPE characters will be wiped when the event ends, don't bother buying or selling a Gray Giant during the WPE
* No news yet on a mini-pet offer for Europeans
* Elona is larger than Cantha, and has more missions and quests
* Yes, there WILL be Assassin and Ritualist skills in NF
* No news yet on Elonian pets- the Scribe said he would look into it
* The extra character slot in the PRP (Pre-Release Package) only activates when you purchase a copy of Nightfall and add it to your account
* Nightfall will be available in the online store on October 27th
* The first run of the NF CE will have more copies than the Factions CE did
* Mike O'Brian mentioned offering alternate means of payment for the GW Store, such as Paypal
* Auction houses "not forseen" for Nightfall
* Saving builds "no idea when"
* There might be something for Halloween, but don't expect too much since it's the same week Nightfall comes out
* ANet is currently undertaking a fansite review
* Random Gaile Fact of the Day: Gaile has Pointy-Toed Boots of Banning

forrás: gwonline

Zomil
Aki ott van Monastery int 1-be pls mesélje majd el miket mondott gaile😊)
nekem sajnos nem sikerült bejutni 😞((

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

apró és mégis túl nagy 😄
Akkor te velem vagy egy alliancéban. 😛 😊

BF3: csucsorr

Szaruman
Mindössze apró különbség😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

kisfigi
MBA,de közben rájöttem hogy a mi alliancénkben GoS-van és nem GoH!

Destiny. The design is clearly ancient.

bardocz
én csak kinézetre mondom bár nekem a paragonok nem tetszenek
JaSoN HuNTeR
Szerintem a Paragorn faszáb.Föleg ha egy kis rangerel izesitem.<#hawaii>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Már félre is raktam a pénzt...Eddigi legjobb expasion lesz<#beka2>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

ez fura, melyik guildben vagy?

bardocz
el birom képzelni a dervsht fekete fow armourban 😄
Carlos
Fú de zsir!!!

Þór vígi þessi rúnar

dávidnak és seaedge-nek is igaza van sztem.
Én ugycsinnám h megpróbálnám kiszedni a 20/20-at, mertha veszel bele 30 hápét akkor annyit ráköltessz h annyit fog érni a cucc, mintha 20/20at adtad volna el.
Belowos fegyót árulni különbe is lutri, kivéve sephis,dwarven axe, stb. -de ilyesmi nemnagyon esik

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

kisfigi
U.I.:Istenem,...NINCS ARRA KIGEJEZÉS SZÓ HOGY MÁR MENNYIRE VÁROM ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!

kisfigi
hmmmm 😄
Asszem ezzel a guilddel alliancéban vagyok 😄DD

tiszta Kaszás feeling..vajon miért?<#nevetes1><#nevetes1>

kisfigi
EZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ!!!!!!!!!!!!!
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!
NA így néz ki egy igazi,félelmetes dervish-katt ide
(teljesült az álmom<#gonosz1>)

nem magyar

sztem ez elég exotikus skin, hogy találjon rá vevõt

kastil
szedi halál, ugyse jönne ki, inkább csinalok egy rangert XD

Szinte semmivel sem erne tobbet.
Erdemesebb lenne inkabb megprobalni kiszedni a sundering modot.

kastil
Mit érne ez +30 hpval?