Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem most lett meg eredetibe... 😊
Carlos
Hehe...Az élet szép lenne...

Þór vígi þessi rúnar

Ja, nálam volt. Reinstall megoldotta, még a -repair sem javított rajta. Azért idegesítõ, hogy nagy nehezen megszerzem kb. 2 hét késéssel a Nightfallt, és erre jön egy ilyen probléma.

BF3: csucsorr

Zomil
sztem nálad van a gond:S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem tudjátok mi van most? Én pl egész nap nem tudok belépni, mert csak konnektál, aztán semmi, asszem 53-as kóddal dob ki. Router problémája van elvileg, csakhogy nekem nincs routerem. Másnál is ez van, vagy a hiba az én készülékemben van?

BF3: csucsorr

Kata
Valóban nagyon jó lenne, ha ez igaz lenne ebben a formában. :-/
Pl. széles mosollyal hordanám vissza a gázszámlákat, bájos mosollyal fizetnék a benzinkúton, fõnökségre minden reggel szépen mosolyogva fizetésemeléseket és prémiumokat kapnék, de jó is lenne... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Szerintem te mindent el tudsz érni a mosolyoddal... :p

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
lol 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kata
De jó! Ezt nem is tuttam. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Tombi
Továbbadtam kis haszonnal a peten 😊, amúgy kiváncsi vagyok milyen irányba haladt a gamestar, és ez jó alkalom (a legutóbbit 2 éve vettem)

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Carlos
pfff...lebuktam.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Leleményes, nõi taktika. Esetleg személyesen viszed be, hogy nem vagy elégedett, még vissza is fizetik és még bögrét, satyit és pólót is kapsz.

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Állatkertet nyit. Veled egyetemben. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Most vettél pet-et...akkor minek mégegy? Ehhh...

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Megveszem, felhasználom a kódot, és visszaküldöm az újságot a szerkesztõségbe, hogy köszönöm a többi nem kell. De bunkó is lennék. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Tombi
Pancser egy magazin a gamestar, dehát köll a minipet 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Carlos
Ezt azért tegyük hozzá:

Sajnálattal értesítünk Benneteket, hogy a lapunkat érintõ nyomdai problémák balszerencsés áradása tovább folytatódik.

Egy többnapos leállást okozó üzemzavar miatt a novemberi GameStar magazin megjelenés átcsúszhat szombatra, sõt, a nemrég hozzánk eljuttatott információk szerint egyes településeken elõfordulhat, hogy a lap csak kedden fog megjelenni!. Az ügyben tenni sajnos nem sokat tudunk, így csak megértéseteket, türelmeteket, és persze elnézéseteket kérjük a kialakult helyzetért.

Sajnálkozva bár, de továbbra is maximális tisztelettel:
GameStar Team

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
jeeee😛

Carlos
jaja...

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
holnap Gamestar Gothic 2-vel és GW minipettel!!!

lol?
MrPrise
Minek az XP? Itt a Vista :-DD

Atisz
Gratula az IGN-hez 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

cenobite
TOP 10 PC játék eladás

1. The Sims 2 Pets - Electronic Arts
2. Battlefield 2142 - Electronic Arts
3. Flight Simulator X Deluxe - Microsoft
4. World Of Warcraft - Blizzard
5. Guild Wars Nightfall - NCSoft<#worship>
6. Star Wars: Empire At War: Forces of Corruption - LucasArts
7. Warhammer 40,000: Dawn Of War Dark Crusade - THQ
8. The Sims 2 - Electronic Arts
9. F.E.A.R. Extraction Point - Vivendi Games
10. Age of Empires III: War Chiefs - Microsoft

gamertag: kenobita

SZEG007
uristen már 2 éve játszok GW-t😊

cenobite
Nekem van egy Nightfall trial key. Ha kell valakinek privizzen.

shaba23
köszönöm
Eljött ez a nap is (vajon más is tudja-e, hogy minek).
Kicsit nosztalgiázzunk, már akire ez vonatkozik, hiszen még mindig megvan a bétás sg-s fórum akármilyen hihetetlen 😊
Remélem sokakban felhozza ez a régi szép emlékeket a bétákkal kapcsolatban, ahogy bennem is 😊

hali!

elküldtem mailben.
Jó játékot!

shaba23
izé...shaba23kukacsgmailponthu a cím ha lenne😉
shaba23
nem akad vkinek egy free trial kódja a spájzban?
VLB
eladó pár green:
Victos Battle Axe
Koosun's Fire Staff

IGN: Kelemen Anna

Lalikum

quad
mindig oda van irva hogy mit tud és hogy mibe tudod belerakni , egyfajta upgrade 😊

Titan
Skacok!

A fegyvereknél ez az "inscriptions" micsoda és mit tud???

Ha "kicsitmondást" akartam volna csinálni, csak két monkot mondok semmi mást 😄 Nem áll szándékomban felvágni, hogy milyen kevés hencsivel vagyok képes életben maradni 😛

Csak egy irányelvet akartam mondani, ami az azonnali lespikeolás ellenszere lehet, véleményem szerint a többit (pl. milyen és hány hencsit visz) mindenki fedezze fel magának.

SZEG007
elég 3 monk, meg egy support paragon és mindent megcsinálsz

Atisz
Hol laksz vidéken vagy a fõvárosban (vagy annak környékén)?
CD Galaxis, 576 Kbyte shop, Media Markt, Tesco...ezekben mind megvásárolható, még a collectors edition is.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

PanzerWolf
Hogyan kell kimenni a kezdõszigetrõl?Körbejártam már szinte az egészet!Már az ucsó városban is voltam már,meg utánna kint a sekély partoknál.Ha jól emlékszem akkor 1 küldetést nem tudtam össz vissz megcsinálni.Nem volt kedvem már rohangálni 1 cuccért,hogy mikor dob már végre.

Én megcsináltam és le is adtam az összeset. 2 volt ami nem sikerült de pár napra rá elfogadta végül.

GW: Dor Von Hun [HD]

quad
hm látom a kezdöszigetes missionok nincsenek benne pedig ott is van pár amit pl nem lehet leadni...

Ha esetleg valakinek gondot okozna hencsikkel a skill capture meg ilyenek a Nightfall vége felé, mert majdnem azonnal lespikeolják a teljes partit, nálam nagyon jól bejött:

- a 2 monk hero-t átskilleztem bonderfélére - az egyik protos volt, vele life bondot, a sebzéscsökkentö elitet, a hp-t adó bondot stb. A másikat úgy állitottam hogy ö és én is kapjunk energiát ha ütnek, valamint egy heal party-t is kapott.
- emellett vittem 2 monk hencsit, paragont meg ilyesmiket.
- shift click-es skill letiltás után raktam fel magamra a bondokat, mert anélkül leszedte
- megfelelö távolságban lezászlóztam öket és egyedül mentem elöre SS-t és Insidious-t szórni
- igy nagyon jól sikerült életben maradnom, általában engem ütöttek (de hiába) az a kevés meg ami hátrament, kezelhetö mennyiség volt a hencsiknek

XP-t feloszlatjatok? Pedig eleg jol csengo nev, nem is beszelve arrol hogy immortalized guild. Vagy uj emberek vmiert nem akarnak XP-be menni es ezert oszlatjatok?

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

új update, fõleg javítások, 2 új inscription (highly salvagable és precios)
1107

Szaruman
Még semmi.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

o_O És az XP-vel mi lett?

quad
köszi a választ

Szaruman
Tagokat keresünk egy új pvp guildhez. Olyan emberek jelentkezését várjuk, akik:

- hosszú távon elkötelezettek a GW mellett (PvP);
- szeretnének komolyan játszani és eredményeket elérni a játékkal;
- van némi PvP tapasztalatuk legalább tombban, még jobb, ha GvG-n is;
- heti 3-4 napon, este tudnak jönni játszani (19-24 óra között, ebben az idõszakban legalább 2-3 órát);
- tudják mi az a csapatjáték, hajlandóak ennek megfelelõen játszani;
- egy jó hangulatú társasághoz akarnak tartozni;
- elég érettek ahhoz, hogy egy 18+ éves társaságban is megtalálják a helyüket.

Elérhetõség: [email protected]
IGN: "R P"

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

cenobite
nem.

"Feltöltési információk:
# JPG, PNG, vagy GIF típusú képet lehet feltölteni
# A maximális fájlméret:
- 200 Kbyte a VIP felhasználóknak
20 Kbyte a VIP joggal nem rendelkezõknek
# A fájlnév nem tartalmazhat ékezetes és speciális karaktert
# A rendszer a fájlnevekben megkülönbözteti a kis és nagybetût"

Carlos
igen

Þór vígi þessi rúnar

quad
képet ide csak viptagok tudnak feltölteni? mármint az sg-re ?