Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF3: csucsorr
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
BF3: csucsorr
Pl. széles mosollyal hordanám vissza a gázszámlákat, bájos mosollyal fizetnék a benzinkúton, fõnökségre minden reggel szépen mosolyogva fizetésemeléseket és prémiumokat kapnék, de jó is lenne... 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Þór vígi þessi rúnar
[/cserf][/fülünyúl]
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Sajnálattal értesítünk Benneteket, hogy a lapunkat érintõ nyomdai problémák balszerencsés áradása tovább folytatódik.
Egy többnapos leállást okozó üzemzavar miatt a novemberi GameStar magazin megjelenés átcsúszhat szombatra, sõt, a nemrég hozzánk eljuttatott információk szerint egyes településeken elõfordulhat, hogy a lap csak kedden fog megjelenni!. Az ügyben tenni sajnos nem sokat tudunk, így csak megértéseteket, türelmeteket, és persze elnézéseteket kérjük a kialakult helyzetért.
Sajnálkozva bár, de továbbra is maximális tisztelettel:
GameStar Team
Þór vígi þessi rúnar
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
1. The Sims 2 Pets - Electronic Arts
2. Battlefield 2142 - Electronic Arts
3. Flight Simulator X Deluxe - Microsoft
4. World Of Warcraft - Blizzard
5. Guild Wars Nightfall - NCSoft<#worship>#worship>
6. Star Wars: Empire At War: Forces of Corruption - LucasArts
7. Warhammer 40,000: Dawn Of War Dark Crusade - THQ
8. The Sims 2 - Electronic Arts
9. F.E.A.R. Extraction Point - Vivendi Games
10. Age of Empires III: War Chiefs - Microsoft
gamertag: kenobita
Kicsit nosztalgiázzunk, már akire ez vonatkozik, hiszen még mindig megvan a bétás sg-s fórum akármilyen hihetetlen 😊
Remélem sokakban felhozza ez a régi szép emlékeket a bétákkal kapcsolatban, ahogy bennem is 😊
elküldtem mailben.
Jó játékot!
Csak egy irányelvet akartam mondani, ami az azonnali lespikeolás ellenszere lehet, véleményem szerint a többit (pl. milyen és hány hencsit visz) mindenki fedezze fel magának.
CD Galaxis, 576 Kbyte shop, Media Markt, Tesco...ezekben mind megvásárolható, még a collectors edition is.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
GW: Dor Von Hun [HD]
- a 2 monk hero-t átskilleztem bonderfélére - az egyik protos volt, vele life bondot, a sebzéscsökkentö elitet, a hp-t adó bondot stb. A másikat úgy állitottam hogy ö és én is kapjunk energiát ha ütnek, valamint egy heal party-t is kapott.
- emellett vittem 2 monk hencsit, paragont meg ilyesmiket.
- shift click-es skill letiltás után raktam fel magamra a bondokat, mert anélkül leszedte
- megfelelö távolságban lezászlóztam öket és egyedül mentem elöre SS-t és Insidious-t szórni
- igy nagyon jól sikerült életben maradnom, általában engem ütöttek (de hiába) az a kevés meg ami hátrament, kezelhetö mennyiség volt a hencsiknek
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
- hosszú távon elkötelezettek a GW mellett (PvP);
- szeretnének komolyan játszani és eredményeket elérni a játékkal;
- van némi PvP tapasztalatuk legalább tombban, még jobb, ha GvG-n is;
- heti 3-4 napon, este tudnak jönni játszani (19-24 óra között, ebben az idõszakban legalább 2-3 órát);
- tudják mi az a csapatjáték, hajlandóak ennek megfelelõen játszani;
- egy jó hangulatú társasághoz akarnak tartozni;
- elég érettek ahhoz, hogy egy 18+ éves társaságban is megtalálják a helyüket.
Elérhetõség: [email protected]
IGN: "R P"
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
"Feltöltési információk:
# JPG, PNG, vagy GIF típusú képet lehet feltölteni
# A maximális fájlméret:
- 200 Kbyte a VIP felhasználóknak
20 Kbyte a VIP joggal nem rendelkezõknek
# A fájlnév nem tartalmazhat ékezetes és speciális karaktert
# A rendszer a fájlnevekben megkülönbözteti a kis és nagybetût"
gamertag: kenobita