Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De tudod mit, igazad van!
Beleszarok.
A nyomik higgyenek amit akarnak.
Þór vígi þessi rúnar
Ezt hivják kereskedelmi ármeghatározónak, nem az óbégatós embert Drokiban és nem az amerikai áras aukciós házat!
Köszi, befejeztem.
Þór vígi þessi rúnar
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Azért mert lány és naiv vagyok, nem jelenti azt feltétlenül, h át kell vágni, majd miután ez nem sikerül még jól fel is háborodni.
[/cserf][/fülünyúl]
Þór vígi þessi rúnar
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Tusy, armort a challenge missionök helyszínén tudsz, a többit meg ugyanott, ahol magadnak is vennél
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Szóval nemtom Kata most miért ilyen ellenséges. Ráadásul egyszer le is scammer-ezett, mert 100+15-20-ért akartam megvenni a Bone Dragonját egykét hónapja. Tegyük hozzá, hogy az ára azóta is ennyi, de ezt ö keveselte gondolom. Azért vagyok scammer-, mert nem akartam 100+40-et fizetni érte? LoL.
Þór vígi þessi rúnar
Nefürgyé le!
SOHA nem ebay-eztem!
Kikérem magamnak és ezt most kib***tt komolyan mondom.
Megdolgoztam a fissure-mért, mégha farmoltam is érte.
Þór vígi þessi rúnar
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
amugymeg a herokkal szoktam ittott irtani picit hátha dob valami jót , általában radiant insigniát dob ami jobb értékü (2K asszem most tradernél) de dobott nem is olyan rég egy arany swordot amit megvettek tölem egy 20asért 😊
Én annó farmolgattam amikor unatkoztam, mostanában ez ugye nem megy olyan könnyen. A fissure meg összejött. Akkoriban 500K-ért vettem 100 ectot akciós áron. (csávó mondta, hogy 6K per darab, de ha kell mind, 500. Nálam meg épp volt annyi. 😄 )
Þór vígi þessi rúnar
Dervishemnek szeretnék majd egy Primevalos armort csak lövésem sincs honnan lehetne összeszedni annyi zsét 😊
Þór vígi þessi rúnar
Én megszereztem eddig mindet, és csak vannak. Van/volt pénzem és nem tudtam mire költeni. Ennyi.
p.s.: fehéret nem vettem 20-nál, lilát 35-nél, aranyat 75-nél többért.
Egyedül a bone dragon volt drága (100+20 ecto)
Þór vígi þessi rúnar