Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
ritkán él enyire a topik 😄
quad
legalább van valami téma 😊

bardocz
látom te is tudod m az a vicc csak nem érted😄 Kata qrvára nem komolyan mondta hogy e-bay-en vetted a pénzt...
Carlos
Majdha lescammereznek, meg le-ebay-en vásároltad a pénzedet-eznek, akkor te is háborogsz.
De tudod mit, igazad van!
Beleszarok.
A nyomik higgyenek amit akarnak.

Þór vígi þessi rúnar

bardocz
szerintem is😊
bardocz
most komolyan carlos egypet árán veszekedni ráadásul egy ezer éves történeten semmi értelme😄
Carlos
Minipet vásárlóknak: link
Ezt hivják kereskedelmi ármeghatározónak, nem az óbégatós embert Drokiban és nem az amerikai áras aukciós házat!
Köszi, befejeztem.

Þór vígi þessi rúnar

quad
kösz a helpet

quad
valóban , de köztünk van kivétel nálatok meg mind ugyanaz 😄

Es ez igy is fog maradni sztem😊

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

bardocz
huha akkor ide se jövök többet<#idiota>bár nekünk sikerült még nem öszeveszni 😄
Gordon az kick box-ot oktat, úgyhogy vigyázz vele Bardocz 😉
azt en ballisztikus ivben lekummantom hogy vege lesz-e vagy sem😊 csak ez mar annyira nevetseges vita volt hogy muszaj volt beleszolnom, hatha egyszer rajonnek az erintettek mekkora lol amit csinalnak😊

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

bardocz
vazz kussolj már így sose lesz vége<#idiota><#banplz>
lol, hipernevetsegesek vagytok. Egyik igy felkapja a vizet egy artalmatlan hulye viccen, a masik meg evtizedes sertelmet huz elo, mert egyszer 20 ectoval kevesebbet kinaltak vmiert ahhoz kepest mint amit er es ez termeszetesen verben oldodo halalos sertes, lebecsules es a masik teljeskoru lejaratasa es megsemmisitese.

<#idiota><#idiota>

Te Carlos hallom vettél ebay-en pénzt, nehéz volt elintézni ?
Ahet
...and Worlpeace. 8)

The gods have disconnected you ...

Kata
Csak nem szeretem ha vki hazudik, és szándékosan rossz színben akar feltüntetni. A többi má nem izgat. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

bardocz
jójó de folytatod és fölösleges😊 lehet kéne nyitni vita topikot is és ott lehetne eszekedni az ilyen dolgokról 😄
Kata
Nem is én hoztam fel és kezdtem el vele vagdalkozni. Én már akkor túltettem magam a dolgon.

[/cserf][/fülünyúl]

bardocz
jóvan ezt be lehet fejezni 😄tök fölösleges ilyen afxságokon öszeveszni...
Kata
Tökéletesen tisztában voltam az árakkal. Belém akartad beszélni, hogy már csak annyit ér. Ha azt mondtad volna, hogy "baráti áron" csak ennyit akarsz adni érte, az teljesen más lett volna. De hülyére akartál venni, hogy csak annyit ért akkor. Én meg felmentem gurura meg több oldalra is, és megnéztem az árakat. Úgyhogy ne hazudj és ne erõltesd, hogy én nem értettem hozzá. Köszi.
Azért mert lány és naiv vagyok, nem jelenti azt feltétlenül, h át kell vágni, majd miután ez nem sikerül még jól fel is háborodni.

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Emlékezz vissza! 100+15-20-at akartam baráti áron, amikor ennyi volt az ára. Azért mert nem ismered az árakat, azért nem kéne beszólogatnod. Amúgy akkoriban nagyon is bennevoltam a pet árakban, úgyhogy szerintem ne haragudj, de ehhez nem értettél!

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
Én a paragonomnak vettem primeval armort befestettem aranyra és nagyon szép😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ahet
Lehet azért, mert szeretünk kellemesen csalódni. 😉

The gods have disconnected you ...

Dasha már megvan😊) Elég trükkös, ha Whisperst választottad anno

Dasha Vestibule-ba hogy lehet eljutni? Kodash felett van, a térképen kívül. Ez a 3. challenge mission, a Shadow Nexus, vagy az is máshol van?

Kata
A hímfélék is hajlamosak a rosszat feltételezni azonnal. Még könnyedebben, mint mi. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem vagyok ellenséges, csak vicceltem, kár ennyire hergelned magad. Másrészt ne kamuzz, alig 200K-t akartál adni a bone dragonért, amikor még vígan 400 felett ment. Szal csitu.

[/cserf][/fülünyúl]

-password"jelszó"

Tusy, armort a challenge missionök helyszínén tudsz, a többit meg ugyanott, ahol magadnak is vennél

- NF: szereztem néhány hõst (hero), hol tudok ezeknek jobb ruhát, rúnát és fegyvereket adni?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Carlos
Egy az, hogy az ebay-ezés EULA ellenes, mint tudjuk. Nekem nem ér semmi annyit, hogy bannolják az accomat.
Szóval nemtom Kata most miért ilyen ellenséges. Ráadásul egyszer le is scammer-ezett, mert 100+15-20-ért akartam megvenni a Bone Dragonját egykét hónapja. Tegyük hozzá, hogy az ára azóta is ennyi, de ezt ö keveselte gondolom. Azért vagyok scammer-, mert nem akartam 100+40-et fizetni érte? LoL.

Þór vígi þessi rúnar

quad
a nõstényfélék már csak ilyenek ;]

Hûha...ennyire azért ne vedd már ezt komolyan<#vigyor2>Nem azt írta, hogy embert öltél...

Nefürgyé le!

Carlos
Menny a francba!
SOHA nem ebay-eztem!
Kikérem magamnak és ezt most kib***tt komolyan mondom.
Megdolgoztam a fissure-mért, mégha farmoltam is érte.

Þór vígi þessi rúnar

quad
valaki letudná nekem irni azt a commandot amivel a kliens automatán beirja a jelszot? köszi elöre is

EmThor
unique weekend elona-ban + dervish wallpaper

amíg el nem fogy a GS

dougO
?

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

SZEG007
de gonosz itt valaki<#vigyor3>

Kata
Ebay-rõl könnyen van nálad épp annyi. <#ravasz1>

[/cserf][/fülünyúl]

quad
eh szép , én uwztam anno ss nekroval dehát már az is befuccsolt , most kb 30-40-et lehet összeszedni a játékmenet alatt

amugymeg a herokkal szoktam ittott irtani picit hátha dob valami jót , általában radiant insigniát dob ami jobb értékü (2K asszem most tradernél) de dobott nem is olyan rég egy arany swordot amit megvettek tölem egy 20asért 😊

Carlos
Hát igen...
Én annó farmolgattam amikor unatkoztam, mostanában ez ugye nem megy olyan könnyen. A fissure meg összejött. Akkoriban 500K-ért vettem 100 ectot akciós áron. (csávó mondta, hogy 6K per darab, de ha kell mind, 500. Nálam meg épp volt annyi. 😄 )

Þór vígi þessi rúnar

quad
nekem is csak Saintnek van 15k-s armorja de az Sunspear elite - nagyon keményen néz ki - de a többinek sincs meg mindegyiknek az 1.5k-s sem
Dervishemnek szeretnék majd egy Primevalos armort csak lövésem sincs honnan lehetne összeszedni annyi zsét 😊

Carlos
Nekem megvannak. Lindi a mindenem, úgyhogy csak neki van megengedve a fissure. A többinek az az armor van, ami tetszik. Monk 1.5K kurzick, warinak eddig Knight, de most lesz lecserélve majd 15K-s primeval-ra. Dervish meg még gyerek. 😊

Þór vígi þessi rúnar

quad
fu bazzeg ha nekem ennyi pénzem lenne már az összes karimnak meglenne a toppos páncélja topfegyverekkel 😄

Carlos
Nem.
Én megszereztem eddig mindet, és csak vannak. Van/volt pénzem és nem tudtam mire költeni. Ennyi.

p.s.: fehéret nem vettem 20-nál, lilát 35-nél, aranyat 75-nél többért.
Egyedül a bone dragon volt drága (100+20 ecto)

Þór vígi þessi rúnar

quad
de most komolyan árulják 60k ért a peteket egyszerüen vicc hogy ugyanannyiból veszel egy guildet cape-el és hallal vagy egy iszonyat fegyvert. Mások meg megveszik a petet és naphosszat nézegetik? 😊

Carlos
Sztem is!
De azért aranyosak. Egész kis állatkertem van már...

Þór vígi þessi rúnar