Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

épp meg akartam kérdezni, h hogy csinálod, h ott is vagy, meg itt is😊 én mek

Kata
dettó

[/cserf][/fülünyúl]

100 ecto az scammeles...top5 csak 50 ectot er nezz utana a forumokon;DDDDD

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Kata
No, most hogy valószínûleg sokan olvassák a topikot, két sántítós v. lassítós ember segítségét szeretném kérni egy laza Moddok master rewardhoz. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
<#eplus2>

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
carlos kap 100 ecto-t, ha 22:00-ig top5-be megy a topic? vagy mi is volt a fogadás tárgya??? 😄

Carlos
<#unalmas>

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Te. Megint nincs rajtad füstszûrõs sapka...

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
<#vigyor5>

Þór vígi þessi rúnar

Meg kulonben is

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Kata
Na, fikázzál még egy darabig. Attól olyan nagy ember leszel. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

Nekem van egy törpém tört szerveren és van neki szakálla is megfoghatom a segged ?
Kata
Nem a 'hányszor' hanem a 'miben' a lényeg. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Igen, sajnos így gondolkozik egy "nõ"...

Þór vígi þessi rúnar

Lynx_TWL
fizetsz érte

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Carlos
7. Guild Wars - MMORPG
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Tudom, ez jellemez engem😊 Hehhe😊 Igaz, olvastam az osszes hozzaszolast, bar hozzatennivalom keves van, azert kb minden hozzaszolast olvastam itt beleertve a tieidet is😊

De hat igy mukodnek a forumok: aki sokszor nyilvanitja ki egy forumon lesujto velemenyt az felsobbrendu mint aki ritkan😊

én tudok, leszünk barátok?
Lynx_TWL
ez a játék egy szar, tanuljatok meg wowozni :>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Kata
Sztem féláron elviszi. Ebay lóvét már elköltötte glittering dustra. Igaz, hogy minden inventoryja és a storage is tele van most vele, de amerre megy, most hinti a (csillám)port. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Ismét csak<#idiota><#idiota>😊)))

EmThor
nem, csak 19600 kellett 😛 ^^

Carlos
<#mf1>
<#puszis>

Þór vígi þessi rúnar

Te Carlos azt mondták itt forumon hogy sok oénzed van Ebayröl, megveszed a minipetem ?
Kata
<#lama>
Nehogy már neked álljon feljebb és te legyél még megsértõdve... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Úgy döntöttél, innentõl te parancsolsz? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
blablabla... cut the crap! everyone!

Kata
Nem megyek, muszáj lesz elviselned. Sry. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Eléggé jellemez téged is, h egész évben nem szólsz hozzá semmi érdemlegeset, de mihelyst valami vita, flém vagy történés van, megjelensz szakérteni. 😉 A vitát nem kezdeményeztem, mindössze igyekeztem megvédeni magam az engem ért támadással szemben. Hidd el, én is csak mosolygok a reakciókon. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
mint az 5 éves gyerekek ki nem xarja le ki mit mondott, amíg nem a játékról szól a topic? menjetek másik homokozóba, pls, thx

Igazad van. Elneztem, valoban o hozta elo a temat. Elnezest. A teman folytatott vita mindenesetre nevetseges sztem, de vegul is valojaban ezert jarok erre a forumra (mulatni ezeken), ugyhogy lecci ignoralja mindenki a kommentemet😊 folytassatok csak nyugodtan😄DDD

1. Windows: Vista (Longhorn)
2. Ismerd fel a képrõl a játékot
3. A Pc-s játékoknak leáldozott
4. World of Warcraft
5. Gothic 3
6. Need For Speed: Carbon
7. Mi az élet értelme
8. Armed Assault
9. GUILD WARS - MMORPG
10. Magyar válogatott

Csak így tovább!!!!

Kata
Te. Ezek után, ha ennyire háborogsz és óbégatsz egy ilyen poén miatt, óhatatlanul is valós gyanúba kevered magad a dologgal kapcsolatosan, ahogy a közmondás tartja: "mindig az kiabál a legjobban, akinek a háza ég". Egy "hehe, hülye 😄" hsz-el is le lehetett volna reagálni az egészet. 😊 (igaz, akkor nem indul be a topik, és nem jönnek a fontoskodók beleszólni) 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Kiegészítés: a figyelmes olvasó tapasztalhatta, hogy egy személy volt az, aki felkapta a vizet egy viccen és elõhozakodott évtizedes vélt sérelmével. Ha már belevau, legalább pontosan tudd mihez mit. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

#19049 😊

Kata
Ezt is lexarom. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Kosár alma rulez!

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Én meg a beleszólásod xarom le, hasonlóan "fontos" és "lol". 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Jagi
annak meg nincsen szeme, aki szidja^^ 😊

...én a "bónuszmissonöket" szeretem, fõleg az olyat amkor valamit vinni kell 😊 tök vicces akogy lépked a kari a cuccal xDD

bardocz
OFF:
mi suliba mindent gyurcsánynak tulajdonítunk és csak röhögünk 😄
ON:
quad
ez is a lányok miatt van 😄

Carlos
Egy kis vita eredménye:
Legnépszerübb témák:
9. Guild Wars - MMORPG
<#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
-fav lesz belõle 😞

Igazad van, mindenkinek igaza van 😊.

Én a petséghez annyit szólnék, hogy lóvém még alig, így most vettem egy GS-t Mini Gray Giant-tel, tök elvagyok vele, elsõ petem, olyan édi 😄.

Amúgy meg: haGYjátok 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

quad
nektek semmise jó , én jót röhögök az egészen 😄

Zomil
lol, ez igaz, vagy azé mert vki beszabadul és fikázza gw-t v egymást szidjuk... hát szép<#shakehead>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
istenem mint az ovisok... esküszöm nem gondoltam h mi lesz miutá Kata "viccén" tovább olvasok😞 pls hadjátok abba v folytassátok privibe, egyébként is vicces ez a "márcsakazértisazenyémazutolsoszó"
nem akarok megbántani senkit, de inkább váltsunk témát😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ez a topic csak akkor él, ha flém megy, olvass csak vissza😊)