Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
[/cserf][/fülünyúl]
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
De hat igy mukodnek a forumok: aki sokszor nyilvanitja ki egy forumon lesujto velemenyt az felsobbrendu mint aki ritkan😊
[/cserf][/fülünyúl]
Nehogy már neked álljon feljebb és te legyél még megsértõdve... 😊
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
2. Ismerd fel a képrõl a játékot
3. A Pc-s játékoknak leáldozott
4. World of Warcraft
5. Gothic 3
6. Need For Speed: Carbon
7. Mi az élet értelme
8. Armed Assault
9. GUILD WARS - MMORPG
10. Magyar válogatott
Csak így tovább!!!!
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
...én a "bónuszmissonöket" szeretem, fõleg az olyat amkor valamit vinni kell 😊 tök vicces akogy lépked a kari a cuccal xDD
Legnépszerübb témák:
9. Guild Wars - MMORPG
<#banplz>#banplz>
Þór vígi þessi rúnar
Én a petséghez annyit szólnék, hogy lóvém még alig, így most vettem egy GS-t Mini Gray Giant-tel, tök elvagyok vele, elsõ petem, olyan édi 😄.
Amúgy meg: haGYjátok 😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nem akarok megbántani senkit, de inkább váltsunk témát😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"