Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a háttékrépet sehogy sem, ha csak nem instatálod az egyik kieget😊mert minden kiegnél más hátteret kapott a játék
Lenne egy kérdésem hogy belentkezö háttérképet hogy lehet változtatni mert már eléggé unom azt a havazást😄
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Ilyenre általában szerencsével lehet bejutni de mostmár pre-order kulcsokat lehet venni amivel regisztrálhatsz.
Béta kliensek hivatalos vagy más oldalról tölthetõ lesz és belépsz majd a pre-orderes kulcsoddal vagy máshonnan másmódön szerzett kulcsal.
Általában fél évig szokott folyni a béta fázis megszakított idõközönként(ez változó annak függvényében milyen bugos a kliens).
★ 汤姆 李
(Aion jó választás addig csak úgy tippnek)
★ 汤姆 李
Never underestimate the power of the dork side!
Túl széles a topic. Töröljétek már azt az értelmetlen hozzászólást, amelyik elcseszte az oldalt!
www.gportal.hu/bioshock
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
De komolynak tûnik,ott vannak a charr-ok,ott áll a hídon 1 assa aki tényleg úgy néz ki mint 1 assassin,brutális grafika gyönyörû zene igazi fantasy világ.Ez igen na megnézem még párszor😊)
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
GW2 Video
★ 汤姆 李
Never underestimate the power of the dork side!
Kint van a piacon az Aion, ne meg tessék elolvasni mit ígért a hétre Mike O'Brien. Illetve a sárkány már mozgásban van. Talán lesz valami 😊
Amúgy a héten figyeljetek, jönnek az új infók a GW2-rõl 😊
Remélem a GW-ben elért titleök tényleg jutalmazva lesznek a GW2-ben. Meglátjuk 😉
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Eladó guildwars account fullos(proph+factions+nightfall+eotn) r9 hero r5 champion r5 commander r5 gladiator, minden skill unlockolva. 9 karihely fullos karikkal vannak vmi cuccok a ládában is meg 450k ha pvere kell. Irányár: 25000 Ft.Érdeklõdni emailben ([email protected])
Csak azthittem,hogy csináltak törtet gw-hez.Mondjuk manapság ezen már nem lehetne csodálkozni mivel olyan mmo-nál is van már tört ami nyugaton még meg sem jelent😄
★ 汤姆 李
csináltam egy trial accot, de sehol se láttam kiírva hogy mennyi ideig tudom használni? 14 nap? aki tudja válaszoljon plz
★ 汤姆 李
factions+nightfall, akár cd-kkel is, de olcsón😊
további infó: priviben, vagy msnen: [email protected]
köszi, és bocsi😛
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
Lantee: Alapíts guildet, legyél leader, lesz kihívás is. Meglátjuk, bírod-e 😉
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok