Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi van wow opportunista, még mindig a mind blast nerfnél tartasz??
Komolyan, ha jön a szülinapod, megveszem az egész fejlesztõbrigádot neked, és az lesz az ajándék, hogy a mind blastból csináltatok egy 60 sec recharge, 10 fire damage 25 mana exhaustion elite skillt.
Meg fogja érni, mert szerintem ha egy görög szigetet ad neked valaki ajándékba nem fog akkora örömöt okozni, mint ez =)
megjegyzem, ha néha örömködnél is vele, nemcsak ellene, akkor tudnád, hogy már mindenki szopatja, nincs értelme nerfelni. water ele, hajrá.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Alap! Le mindblastolom rolad a rosszarcu 1/2 el kombózó sineket, sõt még fel is hilellek dvájna táccsal, mer az prõ.

Hatja, itt legalabb a csak a skin miatt oltodhat az ember, nemazer h a statokat nerfelik a cuccain 😄

Te jó ég minden nabnak pvps obsidian armorja lesz,kárba megy a sok ezer rewardom,amit erre koltottem.NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.Dudi save me

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

Te nagyon rá vagy kattanra erre a mind blastra!

Bár a kedvenc sorom asszem ezlesz:
"We’ve seen a metagame in which rolling dice or playing rock-paper-scissors has determined the outcome of a match"

oh jesus, csak nem kapott egy RC-t a 4 éves blind amit az anet kapott;>

"GvG Tiebreaker - We've been watching and discussing the Mind Blast ele build for some time now. We could just nerf Mind Blast to get rid of it, but the Ranger or Paragon alternatives would then step into its place and nothing will actually be fixed"

ahahahaha

Mc Wolfy
Érdekes, szerintem nem volt akkora áttörés a születésnapi update, max azért, mert elõtte kb 2 hónapig, vagy 3-ig, nem volt.
Én már rég azt hittem, hogy automatikus az event.
Xunlai... inkább nem szólok semmit. 😊
PvP: Érdekes, mondjuk legalább már pvp-seknek is tényleg lesz értelme csinálni a questeket, ha lehet unlockolni.
arénák és HB egybe lesz vonva? vagy mi lesz? sok információ? szerintem inkább sok rizsa és smemi használható. Múltkor is mekkora balhé volt, amikor HB mappokat berakták arenába, bár ha okosan csinálják, még egy, sokkal izgalmasabb dolog kerülhet a játékba. 😊

Never underestimate the power of the dork side!

ILLNeo
Abszolút egyetértek SZEGel! Texturákkal UWmappekkel, Bumpmapekkel fognak ügyeskedni, hogy régi motor is kiszolgálja az új részt (GW2). Max egy particle system módosítás lesz, mert ahogy láttam több fény effectre éjszaka-nappal váltakozásra és hasonló fényelésekre lehet számítani. De ezek is beleférnek a régi motorba. A technológia abszolút lehetõvé teszi.

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

SZEG007
egyértelmüen látszott a traileren is hogy ez nem egy gépigényes grafika ugyanazt a motort használja mint a GW1 igy drasztikus gépigény növekedésre szerintem nem számithatunk Anet-nek is az a célja hogy minél szélesebb körben elterjedjen a játék.

Simán elég lesz! 😄 Amúgy 1680-nál AA nem szükséges.
Kiv leszek majd a gépigényére.. mekkora gép kell majd neki hogy ha maxon akarok vele gamelni 1680-ban AA-val.. remélem nem kell neki ilyen core i7,i5..a maxhoz..és elég lesz neki egy Q9400,GTX260-as.. mert ha nem elég ideges leszek

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

ILLNeo
Szívesen<#smile>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Gubberx
én nem ismertem és ha nem linkeled be akkor nemlátom 😄 köszi 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ILLNeo
OK SRY! Nekem tegnap éjjel érkezett hírlevélbe... <#zavart1>

Mc Wolfy
Igen, már be is volt linkelve. 😊

ILLNeo
Ha vki már járt itt attól elnézést:
GW2 official site
Tegnap kaptam hírlevélbe... a videót HD-ban ajánlom <#wink>

És még akkor nem vetted meg a játékot <#hehe>
Mc Wolfy
GuildWikin is van róla, sõt, még linkek is vannak ott.

Azert unbalanced mert sokkal inkabb "pve"-s jatek. GW-ben telleg a pvp ami igazan jo, sokan emiatt jatszanak vele a mai napig. Sztem ittis kb azvolt h eveken at probaltak balancolni a jatekot, de mivel lattak h ez igy q nehez es nemis megy igazan (mert valamelyik oldal mindig sir) , ezert kitalaltak azt a megoldást x év után, hogy csináltak pve/pvp verziot a skilleknek, ezaltal igazabol a sajat dolgukat megkönnyitve jobban tudnak balancolni.

Viszont wowban a playerek jelentõs része pve-s, es igazabol raidek es egyeb dolgok is rengeteget szamitanak a classok balancolasaban a "pick the player, not the class" alapelv miatt. Viszont ahol kismillio skill meg millio fajta gear van, meg pvp setup, igencsak nehez dolguk van a keszitõknek , hiaba dolgozik rajta rengeteg ember. Fõleg h a blizznel meg nemvezettek be ezt a pve/pvp verziot a dolgoknak (kb 2 skill van ami maskepp muxik pve/pvp a több szazbol) , pedig igazabol maskepp nemnagyon tudnak lebalancolni a jelenlegi allapotok mellett. Balance egyebkent van, csak vannak mindig az aktualis patchekben imba dolgok, bár sztem gw-ben is vannak imba dolgok (lásd mindblast) amier sirhatnak eleget a playerek, ugytunik h szukseg van ra a jelenlegi metaba. Mindkét jatekban igazabol valamilyen szinten valtozik a meta, mindig lesznek az aktualis patchekben imba dolgok.. igazabol ez mar diablo2 ota igyvan , es nagyjabol igyis lesz az összes ilyen virtualis tamagochis jatekban.

A gwrõl meg amugy annyit, h nekem anno summa 28k hufomba volt a jatek, toltam vele masfel evet.. Ennyi penzbol kb 7 honapot lehet wowozni, szal igen, drágább lenyegesen, dehát ha az ember epp azt helyezi elõtérben, hogy épp melyik szorakoztatja (elvegre azer csinalja) , akkor mierne aldozzon ra.

pisz.

Én aztmondom ne használj texmod-ot csak ha szükség lesz rá.Szóval elindulsz az explo.area-ba és egyböl a széleket járod végig tehát kigondolod honnan indulsz elkezded az egyik szélét teljesen a falnál mész és mikor úgylátod,hogy megvan akkor jöhet a közepe és a körülötte lévõ szakaszok.Valami sprint ilyenkor jól jön mikor felfedezel.
Ja és mikor 95% körül jársz az adott szigeten akkor bekapcsolod texmod-ot és megkeresed mit hagytál ki.Simán meglehet texmod nélkül is csinálni a területeket amúgy és nem lesznek textura hibáid a sok idõ alatt míg megy a felfedezés.
Remélem segítettem valamit..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Aprópopó! Errõl a Texmod-ról találok valahol valami hasznos leírást? Egyelõre a térképészkedéshez használom, de egyrészt az AVG és az AVIRA is sír minden egyes indításnál, másrészt Elonában olyan szinten szétesnek tõle a textúrák, hogy az valami borzasztó.
Azt is megköszönném, ha valakinek lenne valami tuti tippje a térképészkedéshez.
<#eljen>
Én tényleg nem értem, min is megy a vita. WOW vs GW? Könyörgöm, a WoW-ért havi szinten ki kell pengetni kb. 3 ezer forintot, ha játszani akarsz. Ez egy GW kieg ára! Én megvettem a komplett GW csomagot 9 ezerért, több, mint egy éve játszom vele, és folyamatosan jönnek a frissítések. Nem lehet összehasonlítani egy FIZETÕS és egy INGYENES online játékot. Én fõleg azért a GW-t választottam, mert kicsit lehúzásnak érzem, hogy vegyél meg valamit drágán, aztán még havonta fizess is ha játszani akarsz. A GW igenis nagyszerû játék, még csak PvE-zek, de annak is kb. a 30%-át "vittem végig", mert egyszerûen mindig ad valami új kihívást.
Mc Wolfy
Nem azért, de ennyit egy játékkal se foglalkoznak. wow meg fõleg unbalanced.

Bocs ez Dobronak ment, nem Claritynek

Hát egy havidij mentes jatekban ne is nagyon vard azt, hogy a kényed kedved szerint alakitgassak a jatekot. Sztem kb annak is lehet örülni h megmindig mûködnek a serverek ennyi év utan.😄

Ez nem wow ahol ha eleget sirnak a playerek az offical forumokon, akkor merlegelnek es szepen hozzanyulnak ahhoz amihez kell, pillanatokon belül.
Amikor pl kijött a legutobbi kieg es laggoltak a battlegroundok, nekiallt par ezer ember hisztizni h nemfog havidijat fizetni egy ilyen lagos szarér, hopp erdekes modon hirtelen lett ra server kapacitas meg minden.

Sajnos ilyenrõl nem tudok, mert nem kezdetek óta játszok.
Mindenek felett viszont sokat nyújtott mint havidíjmentes mmo..

Zomil
hát ööö nagyon nem erre gondolt 😄DDD

sokat igért anet amit nem tartott be 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jó, tudom hogy sokat nerfelt, meg buffolt stb., de honnan tudod, hogy nem jogosan?
Ha nem tudod mirol beszélek,akkor ne írd azt,hogy betartja az anet amit igér,mert ez nem így van.És,ha csak kicsit értenél a játékhoz ,akkor át is látnád a dolgot.DE sztem ez után sem érted meg... <#falbav>

<#nemtudom>
Persze hogy!Amit Anet beigér,azt be is tartja.Ez az évtized vicce 😄

Mc Wolfy
milyen bejátszható? Eddig is mindenbõl volt preorder.

És MO-n is bejátszható lenne? Nem hiszem...
Leírtam már #32150
Ahogy lehetõségük lesz rá azonnal küldik a kulcsokat az elõrendelõknek.
Elõrendeled és majd egyszer kapsz ez a lényeg nah😊

Pre Order kulcs? Szóval, ha elõrendelsz a megjelenés elõtt, vagy fél évvel, neked vágnak egy preorder kulcsot?
Viszont Pre-order kulcsot garantálják!:C
Kéne eu-s valami és elõrendelném...

"item can be shipped only within the U.S. and to APO/FPO addresses"
Nem rendelheted elõ ezt onnan

És szállítás mennyibe fáj?
Így van ez.
1 évet biztosan,rosszabb esetben másfél évet kell még várni rá.

Rip
Nem tudom, szerintem még korai 😊
Idén tuti nem jön ki, jövõ év elejére ígérnek új információkat a gameplay-el kapcsolatban.

FAQ:
"When are you going to release more information?

We will release more info about lore and races later this year. We will reveal more about gameplay early next year."

Szóval szerintem 2010 második fele a reális.
Bár ne lenne igazam, és hamarabb jönne.
Mindenesetre a hírlevélre feliratkozok 😊

Szerk.: Most néztem, pl. az Amazonon is elõ lehet már rendelni 47 dodóért, 2010 dec. 31-es release dátummal.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Elõrendelni honnan kéne?
Nem kell rinyálni, ingyenes lesz, és az évtized játéka. Az Anet amit megígér, azt be is tartja, és ha olvastátok a gw2.hu-n az interjúkat, akkor tudjátok hogy beszarás lesz a játék....
Rip
Így van.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Rendbe fog jönni az elsõ játékba lépés után, nyugi 😊

Jagi
elvileg az uccsó kieg hangulata köszön vissza nem? szóval akármit raksz fel nem változik, talán ha csak az alap játék van meg akkor is ezt kapod mert az aktualizálódik.

Jagi
Az Eye of the North megjelenése után nem sokkal töröltem a gamet, most megint feltettem, DE a kakteremim skinjei megváltoztak a kariválasztó menüben. most a rangerem úgy néz ki mint egy zsákos "hazai afroamerikai"... egy hányás. Valakinek volt már ilyen? Most tölt vagy 20k filet.. remélem mire belép olyan lesz mint volt. Bennevan néhány játékórám ár 😊

Installáltam a NF-kieget ..de még mindig havas a táj😄

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD