Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komolyan, ha jön a szülinapod, megveszem az egész fejlesztõbrigádot neked, és az lesz az ajándék, hogy a mind blastból csináltatok egy 60 sec recharge, 10 fire damage 25 mana exhaustion elite skillt.
Meg fogja érni, mert szerintem ha egy görög szigetet ad neked valaki ajándékba nem fog akkora örömöt okozni, mint ez =)
megjegyzem, ha néha örömködnél is vele, nemcsak ellene, akkor tudnád, hogy már mindenki szopatja, nincs értelme nerfelni. water ele, hajrá.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Hatja, itt legalabb a csak a skin miatt oltodhat az ember, nemazer h a statokat nerfelik a cuccain 😄
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
"We’ve seen a metagame in which rolling dice or playing rock-paper-scissors has determined the outcome of a match"
oh jesus, csak nem kapott egy RC-t a 4 éves blind amit az anet kapott;>
ahahahaha
Én már rég azt hittem, hogy automatikus az event.
Xunlai... inkább nem szólok semmit. 😊
PvP: Érdekes, mondjuk legalább már pvp-seknek is tényleg lesz értelme csinálni a questeket, ha lehet unlockolni.
arénák és HB egybe lesz vonva? vagy mi lesz? sok információ? szerintem inkább sok rizsa és smemi használható. Múltkor is mekkora balhé volt, amikor HB mappokat berakták arenába, bár ha okosan csinálják, még egy, sokkal izgalmasabb dolog kerülhet a játékba. 😊
Never underestimate the power of the dork side!
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
GW2 official site
Tegnap kaptam hírlevélbe... a videót HD-ban ajánlom <#wink>#wink>
Viszont wowban a playerek jelentõs része pve-s, es igazabol raidek es egyeb dolgok is rengeteget szamitanak a classok balancolasaban a "pick the player, not the class" alapelv miatt. Viszont ahol kismillio skill meg millio fajta gear van, meg pvp setup, igencsak nehez dolguk van a keszitõknek , hiaba dolgozik rajta rengeteg ember. Fõleg h a blizznel meg nemvezettek be ezt a pve/pvp verziot a dolgoknak (kb 2 skill van ami maskepp muxik pve/pvp a több szazbol) , pedig igazabol maskepp nemnagyon tudnak lebalancolni a jelenlegi allapotok mellett. Balance egyebkent van, csak vannak mindig az aktualis patchekben imba dolgok, bár sztem gw-ben is vannak imba dolgok (lásd mindblast) amier sirhatnak eleget a playerek, ugytunik h szukseg van ra a jelenlegi metaba. Mindkét jatekban igazabol valamilyen szinten valtozik a meta, mindig lesznek az aktualis patchekben imba dolgok.. igazabol ez mar diablo2 ota igyvan , es nagyjabol igyis lesz az összes ilyen virtualis tamagochis jatekban.
A gwrõl meg amugy annyit, h nekem anno summa 28k hufomba volt a jatek, toltam vele masfel evet.. Ennyi penzbol kb 7 honapot lehet wowozni, szal igen, drágább lenyegesen, dehát ha az ember epp azt helyezi elõtérben, hogy épp melyik szorakoztatja (elvegre azer csinalja) , akkor mierne aldozzon ra.
pisz.
Ja és mikor 95% körül jársz az adott szigeten akkor bekapcsolod texmod-ot és megkeresed mit hagytál ki.Simán meglehet texmod nélkül is csinálni a területeket amúgy és nem lesznek textura hibáid a sok idõ alatt míg megy a felfedezés.
Remélem segítettem valamit..
★ 汤姆 李
Azt is megköszönném, ha valakinek lenne valami tuti tippje a térképészkedéshez.
Ez nem wow ahol ha eleget sirnak a playerek az offical forumokon, akkor merlegelnek es szepen hozzanyulnak ahhoz amihez kell, pillanatokon belül.
Amikor pl kijött a legutobbi kieg es laggoltak a battlegroundok, nekiallt par ezer ember hisztizni h nemfog havidijat fizetni egy ilyen lagos szarér, hopp erdekes modon hirtelen lett ra server kapacitas meg minden.
★ 汤姆 李
sokat igért anet amit nem tartott be 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ahogy lehetõségük lesz rá azonnal küldik a kulcsokat az elõrendelõknek.
Elõrendeled és majd egyszer kapsz ez a lényeg nah😊
★ 汤姆 李
Kéne eu-s valami és elõrendelném...
★ 汤姆 李
Nem rendelheted elõ ezt onnan
★ 汤姆 李
1 évet biztosan,rosszabb esetben másfél évet kell még várni rá.
★ 汤姆 李
Idén tuti nem jön ki, jövõ év elejére ígérnek új információkat a gameplay-el kapcsolatban.
FAQ:
"When are you going to release more information?
We will release more info about lore and races later this year. We will reveal more about gameplay early next year."
Szóval szerintem 2010 második fele a reális.
Bár ne lenne igazam, és hamarabb jönne.
Mindenesetre a hírlevélre feliratkozok 😊
Szerk.: Most néztem, pl. az Amazonon is elõ lehet már rendelni 47 dodóért, 2010 dec. 31-es release dátummal.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD