Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Off-Topic" hozzászólások törölve lesznek!

Ha valakinek nem szúrná ki a szemét Banner alatt,OMG

★ 汤姆 李

Most azonnal be lehet fejezni ezt a tömérdek OFF xart amit irogáltok ide.Innentõl nemérdekel ki-kicsoda,ki kezdte törlésre fog kerülni és ha nem nyugszik le bárki is az megy a neve moderator topic-ba!
Nem kell ide linkelgetni ide nem illõ dolgokat,nem kell személyeskedni csak kultúráltan fórumozni.

★ 汤姆 李

angelslie
Tommy Lee
Ott van kiírva fent..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Amúgy ki a HG?
RoyalPredator
Nem kívánok flamelni<#ejnye1>

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

<#gonosz1>
Hát kan szemmel nézve a kiscsajok aranyosak, akarmilyen röhöjes az egész😊
Gondolom a japó kozsó nem a szived csücske, de csak azért mert a poszt már foglalt .

bocs az offér 😄

^^ ez is epic csak én nem szeretem a japókat <#bdead>
Ez legalabb olyan jovolt, mint a kiskedvenceim...
http://www.youtube.com/watch?v=wrqNKzNrwLU

A kultúra magasröpte by te. Köszönjük szépen. <#puszis>
Szerinted mi volt a cél? ^^
Rip
Tudod mit jelent a szám címe? Én már csak amiatt sem hallgatom 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Kösz a linket. 2-3 pve karim van kb. Csak ez a törlök belõle, hogy tudjak olyat krealni ami epp nincs az accon kicsit macerás. Dehat irtam is a postomban , hogy "ebbol adodoan törlök 2 pvp karit" , nemtom hogyjön ide most a 10😊

Igaz ami igaz, tavasz ota nemigazan gw-ztem, ennyire meghalt volna a TA meg a HB ? Azert delutantol ejfelig , 1 ig , mindig tudtunk jatszani, max egyszer resetelte a countdown timert amig vartunk.

Nem mondtam, hogy annyira szar, mert poennak telleg jo, de sima TA-ban is kreativkodhatott az ember, ha volt hozza erzeke, anelkul, hogy erre kenyszeritettek volna ilyen korlatozasokkal.

Codex arenaAmúgy meg itt kint vannak a skillek,szóval nem tom miért kéne 10pvp karaktert kreálnod...Amúgy is,ha 8pve karaktered van,akkor = fail.

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

Az a pointless arena sokkal jobb,mint a ta vagy a hb.Csokkentették az eroforrásokat,mert hát minek,ha senki sem játsza.Érted,nem?

Inkabb rageles helyett nyomjatok ezt a csodalos pointless arenat. Persze fun lenne ez egy add-kent. De ha egy heten nehanyszor belogolnek 4v4 zni egy kicsit, kezdhetem azzal, hogy vegignezem az összes classt, ebbõl adodoan törlök 2 pvp karit, merthat 10 class 10 slot biztos kemenyen leterhelne a mar amugyis tul nepes servert. Aztan epithetunk varat kakibol es hurray csodas elmenyben lehet reszunk 😄

Biztos olyan sokan TA-ztak meg HB-ztek manapsag, hogy elkellett venni, nehogy meg a vegen belaggoljon a sero, a sok playertol aki visszajön gamelni a codex arena miatt 😄 bah

<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

http://www.youtube.com/watch?v=QjI8DABTCPE

Eközben remekül lehet halloween questeket csinálni ajánlom mindenkinek, próbáljátok ki! GL HF
megmondalak az óvónéninek!<#ejnye1>

Szerintem meg nyomjál egy kis halloweeni questet,hátha megnyugtat.Biztos Royalal lehetsz egy guildben,szóval megkérheted egy kis hackelésre is,hogy konnyebben menjen.

angelslie
Régóta olvasom a topikot úgyhogy van fogalmam a dolgokról. De te látom azzal se vagy tisztában, hogy ez csak egy topik, létezik ám más is a fórumon.
Na vita vége számomra.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Plz kezd el olvasni a fórumot elejétol,az után gyere ide okoskodni.Amúgy meg persze,hogy nem fontos ki vagy.Egy kovetkezo áldozat a sok kozul.Így tudnálak jellemezni. <#action>

angelslie
Nem hiszem hogy fontos lenne.
Az a lényeg hogy nem kell ide a flame.

Te meg ki a kábel vagy?

angelslie
Na szépen csöndben maradhatsz te is.
Nem kell megint flamelni, ö most egy rossz szót nem szólt.
Ha folytatod akkor a modiknak kell lassan szólni..

Hm, egyesek leszokhatnának már a királyi többesrõl >.>
gurubefree
Igy igaz baratom .... eleg szomoru .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Jól van, értem, legyen akármilyen fasz, de betér ide valaki, és mit olvas? 2 hülye (HSZ-ekbõl ezt lehet levonni) ugat egymásnak. PM-be intézzétek pls, vagy beszéljetek meg egy helyet, oszt' üssétek egymást. Amúgy nem vagyok Dobri😉
Nem tom mit pattogsz itt.Azt sem tudok ki az a Royal Predator,szóval én inkább befognám a számat helyedben.Ok?100embernek próbálta venten bizonyítgatni,hogy o champ 12,mert meghackelte a gw-t.Ne ugasson nekem egy olyan emberke,aki azért rakja fel a gw-t,hogy Halloweenkor lenyomhasson egy pár tok unalmas pve questet.Aztán betelik a kis 10k balthazar és happy.GTFO SRSLY DOBRI!<#boxer>

Hagyd már abba...
A 10k-s maximum konnyen betelik.Mondjuk 12es champel minimum 60k-snak kéne lenni Sajtos,szóval ez egy nagy dilemma.

RoyalPredator
Muris ez az event. Szeressük.
+ 20 percenként betelik a Balthazar kvótám.

gurubefree
Semmi gond ... Gyorsan meglesz .... a Factions-tol mar nincs gond arra jartam mar .

Nem, nem kerülsz át RAból Codex Arenába, 25 winig elviheted RA-t, aztán visszadob RAba. ^^Kezdheted elölröl ugyanonnan.
Óó hát én bejártam az egész Gw-t, mindenhol tudok segíteni. (Csak nf kéne :/ )
RoyalPredator
Ez a lényeg.
Nekem tetszik a dolog. Akinek van skillje, nem parázik, mert ugyanúgy megtanul ottis terepviszonyoknak megfelelõen harcolni.
ÉS külön örülök hogy azok a töketlenek akik PvPben is farmolnak, de olyan gusztustalan hozzáállással, most szívnak.

Amúgyis, GW nemkis updatet érdemelne...
De igazad van, hogy a régi jó dolgokat eltörölni azért Nem kéne.

alszok egyet erre az uj arenára. nem tom minek minõsítsem.
de hogy nem pluszban jött be az eddigiek mellé, hanem elvettek egy csomó embertöl olyat amit szeret játszani, ez gusztustalan.
És tényleg 10 RA után mész ebbe a szarba, ahol egy skillt sem fogsz tudni használni mer épp nem a napi metát viszed?
beszarok 😄DD

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Megjo h par napja jöttem vissza gw-zni Ta miatt. gz anet
legközelebb milesz random ppl gvg? istenem..<#levele>

gurubefree
Ahol most vagyok az elso Main Quest szivat .... lehet el fog tartani egy darabig . A kivalaszthato karakterek ( segitseg ) nehol inkabb hatrany mint elony ... sokszor hasznalhatatlanok .

gurubefree
Koszi szepen .... Solten mar tukon ul hogy mikor erek mar oda :-)

Veled is ott fogok osszefutni ??? Te hol tanyazol ??

Már nem kell sok, LA-ig (Lion's Arch) kell menned, max 2-3 óra még. (ha lassan haladsz)
gurubefree
Sziasztok

Annyit szeretnek tudni hogy mennyi ido atjutni a Prophecies-bol a Factions-be mert varnak ram oda at :-) .

Most kerultem at a Shiverpeak Mountains-ra .

Sok van meg ??? Factions , Night Fall , Eye of the North mar meg volt regen de most jatszok elosszor a Prophecies-vel.

Elore is koszi.

Na ezt én is megnézem:-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Mc Wolfy
Nekem még a tavalyi cukorkából is van. 😛

Never underestimate the power of the dork side!

Heffi
Nekem is kedvemcem volt, ilyenkor néha úgy elövenném a játékot, de felhagytam vele 😊

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Én most azért raktam fel GW-t.
RoyalPredator
Összefoshatjuk magunkat.
http://www.guildwars.com/events/ingame/halloween_2009/

Ezt az 1 eventet imádom de tényleg.

RoyalPredator
Nem offolok.
Hozzászólók a témához, kinyilvánítom a véleményemet.
Adott esetben pedig segítek a kérdezõnek.
De van aki tényleg offolni és flamelni jár ideh.C

pro kommentátor, firefox afk, miközben csak duplát futottak :d

Mephike
Nem szoktam ebbe belefolyni, mert nem a topicról, nem a GW-rõl szól, de magadba azállhatnál már végre pls, hónapok óta asok hülyeséget és a felesleges dumát nyomod itt. Nem tetszik a játék? Ok, megértettük, nem köt le? ezt is megértettük. De ha ezenkívül van más mondanivalód, akkor kérlek mond. De ha nincs, akkor menj már másik topicba offolni. Köszi, és a soha viszont nem látásra...