Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valakinek nem szúrná ki a szemét Banner alatt,OMG
★ 汤姆 李
Nem kell ide linkelgetni ide nem illõ dolgokat,nem kell személyeskedni csak kultúráltan fórumozni.
★ 汤姆 李
Ott van kiírva fent..
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Gondolom a japó kozsó nem a szived csücske, de csak azért mert a poszt már foglalt .
bocs az offér 😄
http://www.youtube.com/watch?v=wrqNKzNrwLU
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Igaz ami igaz, tavasz ota nemigazan gw-ztem, ennyire meghalt volna a TA meg a HB ? Azert delutantol ejfelig , 1 ig , mindig tudtunk jatszani, max egyszer resetelte a countdown timert amig vartunk.
Nem mondtam, hogy annyira szar, mert poennak telleg jo, de sima TA-ban is kreativkodhatott az ember, ha volt hozza erzeke, anelkul, hogy erre kenyszeritettek volna ilyen korlatozasokkal.
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
Biztos olyan sokan TA-ztak meg HB-ztek manapsag, hogy elkellett venni, nehogy meg a vegen belaggoljon a sero, a sok playertol aki visszajön gamelni a codex arena miatt 😄 bah
★ 汤姆 李
Eközben remekül lehet halloween questeket csinálni ajánlom mindenkinek, próbáljátok ki! GL HF
Na vita vége számomra.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Az a lényeg hogy nem kell ide a flame.
Nem kell megint flamelni, ö most egy rossz szót nem szólt.
Ha folytatod akkor a modiknak kell lassan szólni..
+ 20 percenként betelik a Balthazar kvótám.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
ゾルターン
Nekem tetszik a dolog. Akinek van skillje, nem parázik, mert ugyanúgy megtanul ottis terepviszonyoknak megfelelõen harcolni.
ÉS külön örülök hogy azok a töketlenek akik PvPben is farmolnak, de olyan gusztustalan hozzáállással, most szívnak.
Amúgyis, GW nemkis updatet érdemelne...
De igazad van, hogy a régi jó dolgokat eltörölni azért Nem kéne.
de hogy nem pluszban jött be az eddigiek mellé, hanem elvettek egy csomó embertöl olyat amit szeret játszani, ez gusztustalan.
És tényleg 10 RA után mész ebbe a szarba, ahol egy skillt sem fogsz tudni használni mer épp nem a napi metát viszed?
beszarok 😄DD
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
legközelebb milesz random ppl gvg? istenem..<#levele>#levele>
ゾルターン
Veled is ott fogok osszefutni ??? Te hol tanyazol ??
ゾルターン
Annyit szeretnek tudni hogy mennyi ido atjutni a Prophecies-bol a Factions-be mert varnak ram oda at :-) .
Most kerultem at a Shiverpeak Mountains-ra .
Sok van meg ??? Factions , Night Fall , Eye of the North mar meg volt regen de most jatszok elosszor a Prophecies-vel.
Elore is koszi.
ゾルターン
★ 汤姆 李
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
http://www.guildwars.com/events/ingame/halloween_2009/
Ezt az 1 eventet imádom de tényleg.
Hozzászólók a témához, kinyilvánítom a véleményemet.
Adott esetben pedig segítek a kérdezõnek.
De van aki tényleg offolni és flamelni jár ideh.C