Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
Abból + jó lenne azért az a pár darab/vagyis az ára=)
★ 汤姆 李
Ezz kész...

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Nyögd már be ide nekünk mire készülsz megint.Jössz a xarságokkal azt a háttérben meg nagy 0?
Érdeklõdjél inkább az után,hogy ki kiváncsi rád.Hamar le vagy szavazva azt pápá nub.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Amúgy. 2011ig akarják ezt a szutykot fejleszteni??...
Hát akkor remélem a Race Trailer után, hogy igen soakt dolgoznak még a karaktereken, mert nem akarok egy guminõvel mászkálni.
Raceket illetõleg mindenkinek lehet minden, "nem kell dönteni".
Szerintem hozzám hasonlóan készítsetek egy tervet, hogy milyen kasztból milyen karaktereket fogtok létrehozni, és h milyen névvel.
A Sylvari-ra nem is gondoltam eddig, de most ahogy megláttam a vidiben, hát nagyon megtetszett 😊
Másik lehetöségeknek még ott van az Asura és a Norn 😊
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Fõkarakter Ranger lesz itt sz.tem nekem.Vagy ha kínál bármelyik karakter is a megszokottól más játékstílust és lehet vele pvp-ben érvényesülni akkor lehet más leszXD
★ 汤姆 李
Karácsonyra a boltokba!!<#idiota>#idiota>
★ 汤姆 李
Most hirtelen dönteni se tudok mit indítok majd... 😄
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Én is azon gondolkozom felhúzok 1 ranger-t még GW-ben,hogy legyen betöltve az utolsó karakter slot is😊Vagy pvp karakternek indítom nemtudom még..
★ 汤姆 李
De már Ally sincs,azaz van csak játékos nincs benne:C
Mind1 ez van.Nem csak ez a game fújt ki..
★ 汤姆 李
Amikor még játszottam akkor se volt a végefelé már szinte soha szó a játékról, mindig valami másról dumáltunk. Meg persze mentek a baromkodások allyban. Volt mikor már majdnem leestem a székröl a sok hülyeségtöl <#idiota>#idiota>
Meg ahogy látom a guild-ben még 3-an😄D
★ 汤姆 李
Azért ez hülyeség. Sok ismerõsöm kockul vele napi szinten+ én is felnézek.
Sõt innen már szinte senki nem is játszik vele lol😄
Következõ rész megadja majd a hangulatot de ennyit várni nem normális dolog én még mindig azt mondom..
★ 汤姆 李

専用アダプタ
Remélem segít.<#circling>#circling>
Olyan gondom lenne hogy sikerult mar atmennem Shing Jea Monastery de nem talalok semmi quest-et . Ez miert van??
koszi
ゾルターン
Volt, hogy harmadszorra sikerült ezt megértetnem veled, már-már bosszankodtam is egy picit.
blabla.
Hülyeségekkel nemigazán tömtem a fórumot, max nem vettem figyelembe pár tényezõt, amit más tapasztaltabb GWs elmondott helyettem, és szólt is érte.
De eztis már tisztáztuk, ahol magad mondtad hogy érted a dolgot és sorry.
Nyugodtan kritikálhatod a postjaimat, nemutolsó sorban a fórum erre van, persze kultúrált keretek között, "fórumképesen"
Nekem ez a véleményem, lehet ezt szeretni-nemszeretni, sõt, lehet nem magadra venni is, hiszen egyértelmûen nem neked ill rólatok beszéltem, hanem tudjuk jól kikrõl.
Ígyhát nyugodtan lehet kommentelni
Np az offért részemrõl, én szeretem tisztázni a dolgokat, kultúráltan, higgadtan.
Volt, hogy probaltam még elmagyarazni a dolgokat a sokadik, már-már bosszantó tárgyi tévedésed után, de ezt általában valami ujabb kapitális baromság követt, ami arra engedett követketetni, hogy alapvetõ dolgokkal nemvagy tisztában a játékkal kapcs. Ezzel még nemis lenne "akkora baj" , ha utána nem az lenne a konkluziod, hogy itt mindenki betonkocka és csak ki akar téged oktatni, pedig annyira vágod a dolgokat.
Számtalan esetben nyilvanitottal velemenyt dolgokrol megfelelõ ismeretek/tapasztalatok hiányában, amit természetesen megtehetsz, de szerintem nemkell csodalkoznod azon, ha ezekután leoltanak.
Klárika stilusa valoban sok esetben nem forumképes, de legalabb nemfajdul meg a fejem a sok hülyeségtõl.
Ezen okok miatt jomagam feladtam egy ideje veled a jatekkal kapcs diskurálást, pl ezert se reagáltam a 32672-re, ahol te Skillrol meg skilless "gusztustalan hozzáállású" TA farmingról beszélsz.. nemis kommentálom most se inkább.
sry a sokadik offer:p
Sokak mögé bújva öntik a faszságukat azokra, akik "csúnyabácsik".
Sokak azt hiszik, ha a nemlétezõ erejüket fitogtatják itt, majd rájuk, a kis vérpistikékre felfognak nézni a szûz tiniszemek.
Ebbe én nem kívánok se beleszólni, se az árba belekerülni.
Egyszerûen hagyom õket a francba, majd benõl a fejük lágya elõbb utóbb.
LOOL <#nevetes1>#nevetes1>
Gl.Enjoy.Amúgy meg nem tom honnan tudod,hogy Klárinak hívnak,de van egy sejtésem.Meghackelhettél pár intézmény rendszerét.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Nektekvaló.
És nagyon jól tudod mire gondoltam, mivel pontosan megmondtma hogy TA módszerrel.
Klárykám, figyelj, nemtudsz minket érdekelni.
Egyetlen bajunk hogy ha vki idejön, a te pofádat látja, elmegy inkább vóvozni. Ezt nemszeressük, mintahogy a te zseniális hozzászólásaidat a duplasmileval amit neked írtam jópár hete. Nem a fórumot tartod életben, hanem az emésztésünket cseszed el és mozgatod visszafelé a drága eleséget =(
Mostantól nem méltatunk semilyen formályú válasszal.
★ 汤姆 李
Itt fog flémelni egész életében, 2 microÜBER GvG közt.
Kitiltááááás?
- Sorozatosan megszegi a fórum egyetlen írott szabályát.
- A Hg-t átveri, hülyéreveszi, sértegeti.
- Hasznos kommentjei erõteljesen minimálisak.
"Idiotizmus"
gyáh miért nem lehet csapatban kosztümös bált tolni?
ffs tessék abbahagyni 😄