Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van egy olyan érzésem, hogy a GW2 mellé már egy új gépre lesz szükségem, ha nyomatni akarom. 😞

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

THE CLASH OF THE TITANS!ya bocs nem of THE CLOWNS!A két bohóc osszecsap a cirkuszi porondon...Sajtos vs Tomika.Gratulálok ti ketten még mindig a legjobb cirkuszi atrakció vagytok.Mit akartok ti meg a gw2vel úgy is,egyest sem játszottátok.Itt ott lenyomtatok egy ra-t a pici wammotokkal meg uwt farmoltatok.Hát GRAT!Vicces,hogy egy olyan cirkuszi atrakció itt a házigazda,aki kb semmit nem ért a játékhoz és feljon sírni,hogy 3egyforma fehér minipetet kapott elso évre fél év utáni beloggolásnál...Sajtos te szintén mi a fasz pattogsz itt.Kb egy szinten csapjátok Tomikával.2race már ki van találva amúgy meg 1.hamburger-gondolom te majd ezt választod Sajtos Mc.2.Bohóc-Tomika választása,avagy hogy is lett Max Zander a bohóc...

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

Ja dehogy írok,túlzottan nem érdekel.Ha írnék az csak a második résszel kapcsolatos lenne<#hehe>

Abból + jó lenne azért az a pár darab/vagyis az ára=)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

RoyalPredator
Eh??! Most hülyítessz, igaz? Írjál már az Anetnek😄
Ezz kész...

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Te meg mit akarsz a wammo-val?
Nyögd már be ide nekünk mire készülsz megint.Jössz a xarságokkal azt a háttérben meg nagy 0?
Érdeklõdjél inkább az után,hogy ki kiváncsi rád.Hamar le vagy szavazva azt pápá nub.

Belogolok azt kapok mindegyik karakteremnek ugyanazt a minipet-et,WTF<#nemtudom>

RoyalPredator
Gyáááh Még mindíg tolja a dumát ez a Tisztaság.

Amúgy. 2011ig akarják ezt a szutykot fejleszteni??...
Hát akkor remélem a Race Trailer után, hogy igen soakt dolgoznak még a karaktereken, mert nem akarok egy guminõvel mászkálni.

Raceket illetõleg mindenkinek lehet minden, "nem kell dönteni".
Szerintem hozzám hasonlóan készítsetek egy tervet, hogy milyen kasztból milyen karaktereket fogtok létrehozni, és h milyen névvel.

"Sztem" meg fogd be a szád. <#vigyor2>
*k

Sztem emg térjetem vissza a jó kis random arenas wammotokhoz osz élvezzetek egy jó nagyot!!!AAAAAHHH<#sniffles>

SZEG007
van idöd kigondolni 2011-ig😊

angelslie
Hát én eddig úgy gondoltam hogy tuti Charr-t. De most már az a sötét tüzes környezet nem túl szimpi...
A Sylvari-ra nem is gondoltam eddig, de most ahogy megláttam a vidiben, hát nagyon megtetszett 😊
Másik lehetöségeknek még ott van az Asura és a Norn 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Nyilast,sok cc-vel!Aztán 1 warrit/tankot majd egy Caster-t😊)
Fõkarakter Ranger lesz itt sz.tem nekem.Vagy ha kínál bármelyik karakter is a megszokottól más játékstílust és lehet vele pvp-ben érvényesülni akkor lehet más leszXD

Ez,ez igen <#wow2>
Karácsonyra a boltokba!!<#idiota>

angelslie
NA ez már valami!<#wow1><#wow1>

Most hirtelen dönteni se tudok mit indítok majd... 😄

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

DA isten<#worship>
Én is azon gondolkozom felhúzok 1 ranger-t még GW-ben,hogy legyen betöltve az utolsó karakter slot is😊Vagy pvp karakternek indítom nemtudom még..

Szerintem csak mindenki a Dragon Age világában ragadt. Úgy 2 hét múlva visszatérnek....ÉN IS! 😊
Ja hát az Ally-k igen😊Volt sokminden amin nevettünk de voltak olyan beszólások is ami már fájtXD
De már Ally sincs,azaz van csak játékos nincs benne:C
Mind1 ez van.Nem csak ez a game fújt ki..

angelslie
Hát elég régóta kifujt ez igazából...
Amikor még játszottam akkor se volt a végefelé már szinte soha szó a játékról, mindig valami másról dumáltunk. Meg persze mentek a baromkodások allyban. Volt mikor már majdnem leestem a székröl a sok hülyeségtöl <#idiota>

Aham,én is felnézek,havi szinten<#idiota>
Meg ahogy látom a guild-ben még 3-an😄D

"Sõt innen már szinte senki nem is játszik vele lol😄"

Azért ez hülyeség. Sok ismerõsöm kockul vele napi szinten+ én is felnézek.
Ennyien érdeklõdnek a játék iránt.Nincsenek új játékosok sem.Másik,hogy nincs már mit kitárgyalni amit lehetett oda-vissza kielemeztük újdonság meg semmi.
Sõt innen már szinte senki nem is játszik vele lol😄

Következõ rész megadja majd a hangulatot de ennyit várni nem normális dolog én még mindig azt mondom..

Ez így uncsi <#bdead>
Hááát, jah. Még armort sem ad. :/
RoyalPredator
Most nem azért, de a skeleton miért facepaint, miért nem rendes model mint a mummy mask? Mennyivel jobb lenne, nem? Lazán beraknám akármien gearbe, nemtörõdve az insigna és armor veszteséget.

Charr Hat, és Skeleton Face Paint.
Milyen sapkát lehetett kapni idén?

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

RoyalPredator
Na mivan? Megevett titeket a MadKing?

RoyalPredator
SJMben nem találkozol primary questekkel, az Kainengbõl fut ha más kontinensrõl van a karaktered. Ott csak pár kezdõszintû quest lesz.

http://guildwars.wikia.com/wiki/Storyline
Remélem segít.<#circling>
gurubefree
Sziasztok

Olyan gondom lenne hogy sikerult mar atmennem Shing Jea Monastery de nem talalok semmi quest-et . Ez miert van??

koszi

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

RoyalPredator
Hat dudovec, en spec altalaban szóltam neked hogy a te véleményeden vagyok, csak szarul írom le.
Volt, hogy harmadszorra sikerült ezt megértetnem veled, már-már bosszankodtam is egy picit.
blabla.

Hülyeségekkel nemigazán tömtem a fórumot, max nem vettem figyelembe pár tényezõt, amit más tapasztaltabb GWs elmondott helyettem, és szólt is érte.
De eztis már tisztáztuk, ahol magad mondtad hogy érted a dolgot és sorry.

Nyugodtan kritikálhatod a postjaimat, nemutolsó sorban a fórum erre van, persze kultúrált keretek között, "fórumképesen"
Nekem ez a véleményem, lehet ezt szeretni-nemszeretni, sõt, lehet nem magadra venni is, hiszen egyértelmûen nem neked ill rólatok beszéltem, hanem tudjuk jól kikrõl.
Ígyhát nyugodtan lehet kommentelni

Np az offért részemrõl, én szeretem tisztázni a dolgokat, kultúráltan, higgadtan.

Hat Pred en spec altalaban elfogadtam es vegigolvastam a velemenyed.
Volt, hogy probaltam még elmagyarazni a dolgokat a sokadik, már-már bosszantó tárgyi tévedésed után, de ezt általában valami ujabb kapitális baromság követt, ami arra engedett követketetni, hogy alapvetõ dolgokkal nemvagy tisztában a játékkal kapcs. Ezzel még nemis lenne "akkora baj" , ha utána nem az lenne a konkluziod, hogy itt mindenki betonkocka és csak ki akar téged oktatni, pedig annyira vágod a dolgokat.

Számtalan esetben nyilvanitottal velemenyt dolgokrol megfelelõ ismeretek/tapasztalatok hiányában, amit természetesen megtehetsz, de szerintem nemkell csodalkoznod azon, ha ezekután leoltanak.
Klárika stilusa valoban sok esetben nem forumképes, de legalabb nemfajdul meg a fejem a sok hülyeségtõl.

Ezen okok miatt jomagam feladtam egy ideje veled a jatekkal kapcs diskurálást, pl ezert se reagáltam a 32672-re, ahol te Skillrol meg skilless "gusztustalan hozzáállású" TA farmingról beszélsz.. nemis kommentálom most se inkább.

sry a sokadik offer:p

Nos, szerintem igen diszkriminatív a vérpistikézés, szeretném ha a jövõben engem vérmariskának szólítanál. Mondjuk. A szûz tiniszemek pedig csupán a te aberrációid.<#mf1>
RoyalPredator
Ezt el kell fogadni, hogy nem mindenki eléggé kultúrált ebben a digitális álomvilágban amit mi kikapcsolódásra használunk.
Sokak mögé bújva öntik a faszságukat azokra, akik "csúnyabácsik".
Sokak azt hiszik, ha a nemlétezõ erejüket fitogtatják itt, majd rájuk, a kis vérpistikékre felfognak nézni a szûz tiniszemek.
Ebbe én nem kívánok se beleszólni, se az árba belekerülni.
Egyszerûen hagyom õket a francba, majd benõl a fejük lágya elõbb utóbb.

RoyalPredator
Ha nem lett volna a sokunk kommentje kitörölve "Valaki" hazug sírása miatt, teis tudnád. Nemkellnekünk, se az az egyszem gyerek aki itt hûen védi. Kommenteljenek értelmeset, vagy legalább ne csak flameljenek, mert mint látod, Azóta IS azt csinálják.

<#wink>
.Amúgy meg nem tom honnan tudod,hogy Klárinak hívnak,de van egy sejtésem.Meghackelhettél pár intézmény rendszerét.

LOOL <#nevetes1>

Ha másra nem is jó neked ez a fórum,akkor sztem legalább arra jó,hogy megtanulj írni pár szót helyesen.Pl Olyan - Ojan<--royal edition.
Gl.Enjoy.Amúgy meg nem tom honnan tudod,hogy Klárinak hívnak,de van egy sejtésem.Meghackelhettél pár intézmény rendszerét.

SZEG007
Nem is igaz tagnap is láttam Szopjál Faszt, meg hasonlo nevü ujonc játékosokat, ha párat Clarity hozászolásai elriasztnak akkor még jot is tett a játéknak

Ismét a süket duma. Tehát: te nyavalyogtál azért hogy csapatban játszhasd, hát én megmondtam hogyan lehetséges. Mármint olyan csapatban mint mondjuk TA-ban, gondolom erre gondoltál. Bár néha egyáltalán nem értelek, biztosan én vagyok hülye. Söt, tuti. És akkor nem kell lehülyézned. A királyi többes pedig még mindig nem áll jól neked.<#boxer>
Szaruman
Miért a királyi többes, kedves retardált barátom?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

RoyalPredator
Az olyan csalás féle, nem tisztességes.
Nektekvaló.
És nagyon jól tudod mire gondoltam, mivel pontosan megmondtma hogy TA módszerrel.

Klárykám, figyelj, nemtudsz minket érdekelni.
Egyetlen bajunk hogy ha vki idejön, a te pofádat látja, elmegy inkább vóvozni. Ezt nemszeressük, mintahogy a te zseniális hozzászólásaidat a duplasmileval amit neked írtam jópár hete. Nem a fórumot tartod életben, hanem az emésztésünket cseszed el és mozgatod visszafelé a drága eleséget =(

Mostantól nem méltatunk semilyen formályú válasszal.

Nem azt mondtam h igy kell, hanem hogy lehet. Egyébiránt pedig csak csapatban lehet játszani a costume brawl-t. <#hamm>
Cheat,fõleg ha ventri is van hozzáXD

Kedves nagytudású barátom, hogyhogy nem hallottál még a syncrõl? <#conf>
Már bocs Sajti,de sztem az én kommentjeim sokkal hasznosabbak,mint a tiéid.Életben tartják a fórumot <#gun><#kocsog>

RoyalPredator
Már nemtudunk neki mit mondani egyszerûen.
Itt fog flémelni egész életében, 2 microÜBER GvG közt.

Kitiltááááás?
- Sorozatosan megszegi a fórum egyetlen írott szabályát.
- A Hg-t átveri, hülyéreveszi, sértegeti.
- Hasznos kommentjei erõteljesen minimálisak.
"Idiotizmus"

gyáh miért nem lehet csapatban kosztümös bált tolni?

Akkoris az én apukám erõsebb...
ffs tessék abbahagyni 😄