Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mini Chernobyl...
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
mini Chernobyl...
Új banner+headline+háttérkép.
Próbáljuk meg GW1 és 2-t valahogy egyesíteni mivel továbbra is topic szólni fog az összes gw-vel kapcsolatos témáról.
Igényes kell legyen nagyon és nem túl csicsás.
Idõd van bõven,ráérsz csak jól sikerüljön😊
Megnézzük eldöntjük milyen és érdemes lesz néha a készülõ munkát bemutatni,hogy alakul
★ 汤姆 李
Mars innen, de gyorsan!!! 😄
mini Chernobyl...
De látom annyira nem rajong senki az öltetért.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
★ 汤姆 李
Ha nagyon akarjátok nem fogom ellenezni persze de szavazzatok ps.
Többiek beleegyezése nélkül nem lépek ez ügyben..
★ 汤姆 李
Fel szeretném látványilag tunningolni egy kicsit ezt a topicot, a TDU2 topic mintájára.
Esetleg megkérdeznéd nekem, hogy milyen lehetõségeink vannak?
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Tudom, hogy ki az a GWEN 😊 Nem EOTN outpostra gondoltam, hanem cakkom pakk magára a kiegészítõre, tudtommal azt is GWEN-nek rövidítik 😉
Amíg nincs meg összes attribod. De mondom észre sem veszed és lvl 20.
Át tudsz menni lvl20 alatt de utána ott kell fejlõdnöd 20-ig mert ilyen hipp-hopp lvl20 vagyok ez felejtõs.
Gwen az sztori karakter ill.hero-ként fog csatlakozni hozzád ahova te elszeretnél jutni az inkább EOTN:-)
Rajtad áll melyik részt viszed végig elsõnek itt ajánlottak inkább azok a részek ahol kapod a hero-kat..
★ 汤姆 李
Attribut pontok miatt nem leszek hátrányban? Mármint a két +15 atrribos quest miatt.
Amúgy bõven megleszel legalább 15 mire átérsz Lion Archba, de lehet hogy 20 is.. hosszú az út... 😊
Kloner: Neked is köszi
Egyébként in game nevem Mick Roby (tudom, hülye név, de ez jutott eszembe 😄)
msn címed még a régi?
HSGA - Hunagarian SG All Stars
Az itteni emberekbõl páran guld tagok, és Tomy Lee a házigazda a leader.
Szólj ha érdekel még felveszlek.
Réges réegen még én is GW-ztem (még Factions elõtt). Most megint elõvettem a játékot, de már nagyon megváltozott minden, meg hát 5 év alatt el is felejtettem nagyjából az egész játékmenetet 😊 Az lenne a kérdésem, hogy nincs-e egy magyar guild, ahova csatlakozhatnék újrekezdõként. Elõre is köszönöm a választ!
Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu
mini Chernobyl...
★ 汤姆 李
Tegnap megtörtént a csoda, meg van a gáme...bent is vagyok a GUILD-ban... nemrég küldtem neked PÜ-t abban benne van a számom, üzenj vagy hívj fel, mert ILLNeo nem találja a számodat...volt egy kis szoftverfrissítése és nem csak a telefonján 😄😄😄
mini Chernobyl...
Szerintem új tippet kell kérni az ilyentõl
★ 汤姆 李
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
http://guildwars2hu.wordpress.com/2010/08/29/blog-nyeremenyjatek-mikor-jelenik-meg-a-gw2/
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
★ 汤姆 李
Ja és eleve rangerrel akartam kezdeni mert néztem infõkat a játékról és nagyon megtetszett a ranger.
Még azt akartam kérdezni ha meglesz a játék(kb. 1-2 hét)akkor segítesz majd benne???
Lepd meg a májad,igyál vizet!
Van azért 2 class ami leghasznosabb és szerintem az assa meg monk de akkor sem nevezhetjük õket legjobbaknak.
Ranger 1 külön téma mert egyetlen távoli fizikai sebzéssel bír(ja bocs de itt paragon is ide tartozik de az 1 0 ha nem support build-et használ) és vannak brutál AoE trap-ok is meg ugye pet ami jó tank ill.dps+van defense.
Többit 2 felé elkülöníthetjük,hogy caster vagy közelharcos.Talán azt kell eldöntened,hogy dps-t akarsz vagy support inkább.
Fejlõdni mindegyikkel full könnyû pvp-re viszont már felkészült kell legyél mert vannak iszonyú pro játékosok.
Itt láttam már pl olyan assa-t aki megmaradt egyedül a csapatból és egyedül leszedte egyenként az ellen összes!tagját😊
Build-et azóta sem adja oda😞
Szvsz kezdj Ranger-t nah😄
★ 汤姆 李