Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennél vannak sokkal jobb videók is.
kis vid : Human

mini Chernobyl...

ILLNeo
Rendben srácok, ha lesz egy kis idõm csinálok egy szép topicok ide nekünk... és persze "FOR ASCALON"!

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Bal oldal a múlt, a jobb oldal meg a jövõ lesz 😊

mini Chernobyl...

SZEG007
dobj össze valamit aztán rakjunk ki a topicba egy szavazást hogy kell-e vagy sem.

Nézzük akkor mit tudsz mutatni ez ügyben,hajrá:-)
Új banner+headline+háttérkép.
Próbáljuk meg GW1 és 2-t valahogy egyesíteni mivel továbbra is topic szólni fog az összes gw-vel kapcsolatos témáról.
Igényes kell legyen nagyon és nem túl csicsás.
Idõd van bõven,ráérsz csak jól sikerüljön😊
Megnézzük eldöntjük milyen és érdemes lesz néha a készülõ munkát bemutatni,hogy alakul

★ 汤姆 李

Neo neked nincs most fontosabb dolgod, mint a topic arculatának áttervezése?!?!?!
Mars innen, de gyorsan!!! 😄

mini Chernobyl...

De, dee jó lenne, csak nem olyan csicsás mint a tdu2
ILLNeo
GW2 mintára készítettem volna... akkor esetleg GW2 arculati tiszta headline?

De látom annyira nem rajong senki az öltetért.

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Nem erõltetném ezt a design, ha rajtam múlna.....

Maga a design váltás jó lenne, de szerintem valami egyszerûbb jobb lenne 😊 Nekem egy kicsit túl sok ez a TDU topichoz hasonló.

Szép, szép, de otthonra nem kéne.
GW 2 mintára készülne?gw2 téma lenne amúgy meg jól áttekinthetõ?

★ 汤姆 李

Ezt a többiektõl is megkérdezzük én javaslom,hogy ne legyen ilyen(alig fogja betölteni topic-ot stb..).
Ha nagyon akarjátok nem fogom ellenezni persze de szavazzatok ps.
Többiek beleegyezése nélkül nem lépek ez ügyben..

★ 汤姆 李

ILLNeo
Tomy Lee!

Fel szeretném látványilag tunningolni egy kicsit ezt a topicot, a TDU2 topic mintájára.

Esetleg megkérdeznéd nekem, hogy milyen lehetõségeink vannak?

szia erpáj mi ujság veled? 😊 tolod még a géwét? én tettem egy kis kitérõt aion felé a gw2 érkezéséig, várom nagyon 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Szaruman
Én sem eddig^^ Gyere online.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Olvass kicsit vissza (Mick Roby) 😛 Nem mintha láttalak volna fent eddig 😊

ILLNeo
De csak az alap játék van meg neki meg a GWEN. Egyébként szerintem GWEN akkor is gyorsan lehet már haladni. Van olyan map ahol több mint 500 mob van... ráadásul ha követed a storyline-t akkor lsznek olyan questek amiért 15000 XP is kapsz.

Szaruman
Mi a karid neve te núbság? 😊

Ja, látom már, "csak" egy buffot kapok. Így már világosabb egy fokkal 😊
Tudom, hogy ki az a GWEN 😊 Nem EOTN outpostra gondoltam, hanem cakkom pakk magára a kiegészítõre, tudtommal azt is GWEN-nek rövidítik 😉

ILLNeo
Hát bajba nem leszel addig okosan kell runáznod magad és az új Heroidat.
Amíg nincs meg összes attribod. De mondom észre sem veszed és lvl 20.

Ilyen nincs,hogy pve karakternek free max armor/attrib.
Át tudsz menni lvl20 alatt de utána ott kell fejlõdnöd 20-ig mert ilyen hipp-hopp lvl20 vagyok ez felejtõs.
Gwen az sztori karakter ill.hero-ként fog csatlakozni hozzád ahova te elszeretnél jutni az inkább EOTN:-)
Rajtad áll melyik részt viszed végig elsõnek itt ajánlottak inkább azok a részek ahol kapod a hero-kat..

★ 汤姆 李

12 és fél vagyok most, és Gates of Krytánál járok 😊 De akkor megcsinálom a missont és átmegyek.
Attribut pontok miatt nem leszek hátrányban? Mármint a két +15 atrribos quest miatt.

ILLNeo
Csak Herokat kapsz gwenben. Minden mást meg kell szerezned. Természetesen kapsz XP-t, amíg kicsi vagy addig többet is mint hinnéd. Ha Lions Archig eljutottál mindenképpen érdemes átmenni ha másnem a Herokért. De egyébként meg nagyon gyorsan lvl 20 leszel. GWENben is vannak skilltrainerek. Sok skill van GWENben is.

Amúgy bõven megleszel legalább 15 mire átérsz Lion Archba, de lehet hogy 20 is.. hosszú az út... 😊

Na megvettem a GWEN-t. Olvastam wikin, hogy lvl 10-tõl át lehet menni a kieges területekre Lion's Archból, és hogy ilyenkor a karakter automatikusan 20-as szintû lesz, maxos armorral és attriubtokkal. Gondolom skillek azok nem lesznek meg, csak amiket eddig megszereztem. Egy kérdésem viszont van. Ha nem 20-asként megyek át, akkor XP-t kapok az új területeken és fejlõdök (elérhetem-e a lvl 20-at GWEN-ben?), vagy ha szintezni akarok, azt csak a régi területeken tudok? És amíg nincs meg a lvl 20, nem is érdemes átmenni?

ILLNeo
Rendben Bro, este jelentkezem!

Dehogy gond. Nem kell fent maradni 😊 Elboldogulok egyedül még az elején, ha jól emlékszek, akkor a sivatagig régen sem volt semmi probléma. Segítséget amúgy sem úgy értettem, hogy valaki fogja a kezem és vigyen végig a játékon, leginkább csak tanácsok kellenek majd, hogy késõbbiekben hogy alakítsam a buildet, meg majd ha oda jutok a dungeonökhöz, akkor ott mi-merre-hogyan 😊

Kloner: Neked is köszi

Egyébként in game nevem Mick Roby (tudom, hülye név, de ez jutott eszembe 😄)

Én is segítek ha szükséged van rá.<#vigyor2>
ILLNeo
Jól van, megkereslek, de nem tudok fent maradni veled ha nem gond, mert dolgozom.

Szaruman
he?^^
msn címed még a régi?

Tudtam, hogy számíthatok rád Airpy 😄

Szaruman
Majd segítek 😊

Mindenképp érdekelne. Szerintem én olyan 8-9 óra körül tudok majd felmenni, de lehet hogy még elõbb is. Felveszlek friendlistbe és majd jelentkezek, ha látom, hogy fent vagy.

ILLNeo
Van egy barátom aki most kezte el frissen a játékot. Hozzánk csatlakozhatsz bármikor. Beszéljünk meg egy találkát ingame.

HSGA - Hunagarian SG All Stars

Az itteni emberekbõl páran guld tagok, és Tomy Lee a házigazda a leader.
Szólj ha érdekel még felveszlek.

Hello!
Réges réegen még én is GW-ztem (még Factions elõtt). Most megint elõvettem a játékot, de már nagyon megváltozott minden, meg hát 5 év alatt el is felejtettem nagyjából az egész játékmenetet 😊 Az lenne a kérdésem, hogy nincs-e egy magyar guild, ahova csatlakozhatnék újrekezdõként. Elõre is köszönöm a választ!

fubenalvox
Készítettem egy kis összehasonlítást a GW2, WoW bejárható területeinek méretérõl. Aztán az egészet megnéztem, hogy mekkora lenne Angliához viszonyítva. Bónuszként pedig magyar hazánkra is rábiggyesztettem. Akit érdekel, az itt meglesheti a képeket. 😊

Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu

Thx Mate xD

mini Chernobyl...

<#worship>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Hát ez LoL volt "amikor online vagyok" 😄
Tegnap megtörtént a csoda, meg van a gáme...bent is vagyok a GUILD-ban... nemrég küldtem neked PÜ-t abban benne van a számom, üzenj vagy hívj fel, mert ILLNeo nem találja a számodat...volt egy kis szoftverfrissítése és nem csak a telefonján 😄😄😄

mini Chernobyl...

Van már ugyanolyan tipp és ez nem jó most néztem(nem az enyém persze😊.
Szerintem új tippet kell kérni az ilyentõl

köszi
kis infó kéen mik ezek a HoM regisztrált tárgyak hogyan szerezhetõk és hogy kerülnek át gw2-be?

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

uraim: hadd ajanljam figyelmetekbe uj nyeremenyjatekunkat, ahol a fodij egy armbrace of truth😊 Cserebe csak tippelni kell mikor jelenik meg a GW2😊

http://guildwars2hu.wordpress.com/2010/08/29/blog-nyeremenyjatek-mikor-jelenik-meg-a-gw2/

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Igen,mikor online vagyok bármikor keress

Nem igazán tudom mit mondtál, de a játék során majd megtanulom 😊
Ja és eleve rangerrel akartam kezdeni mert néztem infõkat a játékról és nagyon megtetszett a ranger.
Még azt akartam kérdezni ha meglesz a játék(kb. 1-2 hét)akkor segítesz majd benne???

Lepd meg a májad,igyál vizet!

Nem unbalanced játék tehát mindegyik kaszt perfekt mindenre(pvp-pve),nincs OP class ilyen itt nem létezik.
Van azért 2 class ami leghasznosabb és szerintem az assa meg monk de akkor sem nevezhetjük õket legjobbaknak.
Ranger 1 külön téma mert egyetlen távoli fizikai sebzéssel bír(ja bocs de itt paragon is ide tartozik de az 1 0 ha nem support build-et használ) és vannak brutál AoE trap-ok is meg ugye pet ami jó tank ill.dps+van defense.
Többit 2 felé elkülöníthetjük,hogy caster vagy közelharcos.Talán azt kell eldöntened,hogy dps-t akarsz vagy support inkább.
Fejlõdni mindegyikkel full könnyû pvp-re viszont már felkészült kell legyél mert vannak iszonyú pro játékosok.
Itt láttam már pl olyan assa-t aki megmaradt egyedül a csapatból és egyedül leszedte egyenként az ellen összes!tagját😊
Build-et azóta sem adja oda😞
Szvsz kezdj Ranger-t nah😄