Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
★ 汤姆 李
Csak azért írom,hogy ne legyen már ennyire reklám feeling,másnak szemet szúrhat..
★ 汤姆 李
Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu
igazábol semmi extra nincs meg, obsi armor, néhány pet(mert ranger karakter), mondjuk minipetböl van egy pár, de az meg nem nagy csoda mivel 1karakter a játék indulásakor készült a többi meg szépen folyamatosan. Igazábol semmi farmolos cuccom nincs a hall-ban(persze obsi armoron kivül, de azt meg igen könnyü volt megcsinálni, mikor még nem voltak uw-ban enchant leszedös mobok, igy csak türelem kérdése volt összefarmolni). Rank-om meg 7-es azt sem mondanám tul nagynak, sött ma már kb. tucatrank-nak számit, bár mikor még aktivan játszottam elég jónak számitott 😊
De lehet, h vmeik nap visszalogolok, h bekapoljak pár cuccot 😄
Növekedjen csak az e-pénisz gw2-ben 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amugy nekem 14/50 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
★ 汤姆 李
Nem, mert nem ugrik be másik, esetleg ami még lehet, az a Natural Babe, Flawless Kastylx, Oldskool Babe. De ezek szerint nem is ez a baj, hanem talán a password. Resetelni nem tudom, mert valamikor évekkel ezelõtt playnchez, arra meg aztán végképp nem emlékszem, supportnak is csak a serialokat tudnám elküldeni, adatokra nem emlékszem..
Mi a hibakód?
★ 汤姆 李
Akkor baszottul nem értem, hogy miért nem enged be... Ez volt az egyetlen dolog, amiben nem voltam biztos, email/pw egészbiztos h jó... =/.
★ 汤姆 李
Milyen olcsóbb megoldásokról tudsz, mint modolni egy fegyvert? Zöld? Mert zöldbõl nincs mindenfajta amire a játékban szükség van.
A helyes megfogalmazás - nem mintha szavakon akarnék lovagolni - inkább az, hogy "jómagam nem osztom a véleményed" stb.
Ezt elfogadom.
Ezért is kezdtem akként, hogy ha nagy fan vagy, akkor vedd meg, mert egy fant lázba tudnak olyan dolgok hozni mint a skinek, stb. Ha viszont nem érdekel, hogy nem balról jobbra görbül egy fegyver spirálmintával és mellesleg kék, hanem jobbról balra, egy szfinxet formáz és zöld, akkor tök felesleges erre költeni.
Ízlések és pofonok, ennyi.
Ami a modolást illeti, hát annál finoman fogalmazva is vannak olcsóbb megoldások. Nem néztem senkit analfabétának, inkább gazdaságilag racionális döntéshozónak. Kivéve a fan, mert õ - érthetõ módon - nem racionális döntést hoz, mert az õ döntése mögött más motiváló tényezõk vannak, ami persze szintén teljesen rendben van.
Egy kicsit figyelmesebben szíveskedjék olvasni...
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
http://wiki.guildwars.com/images/thumb/7/71/HardModePartyPanel.jpg/180px-HardModePartyPanel.jpg
http://guildwars.wikia.com/wiki/Category:Bonus_Mission_Pack_items
Itt a link a fegyverekrõl, Ákos. Szerinte megéri beruházni rá. <#wave>#wave>
annyi az egész hogy ilyen gagyi 5-10 perces kalandok (kis epizód történetek) erejéig gwen, meg mittudomén kinek a bõrébe bújhatsz, és ha végigcsinálod, akkor kapsz egy max damage, adott karira custozott arany fegyvert. ha 23-szor csinálod végig akkor 23szor kapsz. de jelzem, hogy modok nélküli a fegyó, így olyan hú se sokat nem érsz vele.
Én is megvettem, gwen-el végigbohóckodtam a menekülését (ez a története, ahogy menekül a charr fogságból) kb 5-6szor aztán ennyi. a többit még csak ki se próbáltam, de lehet ez az én hibám.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Mivel gw1-ben is egész jó testre lehetett szabni az felületet, ezért remélem ebben is eldönthetem én, h gömb alaku v csik hp-t akarok.
Az úgy ne maradjon már kicsit vicces jah😊
★ 汤姆 李
Lásd GW1 még mindig ott vannak néha a magyar ill. külföldi játékosok akiket vagy 5 évvel ezelött tettem friend list-be na ez ritka az mmo játékokban,sõt..
Nem lesz csalódás sem a játékban(láthatjuk mennyire összetett lesz nagy content jó story profi zene olyan mai kornak megfelelõ mmo) sem populáció terén nem lesz hiány.
★ 汤姆 李
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
★ 汤姆 李
Az igazat megvallva nem mondhatnám, hogy nagyon megy a PVE. Régebben elnyomtam egy necrot 20-as szintig, de kb. itt meg is álltam a story-ban és a skillekkel. Elite skillem pl. nincs még. De tudom, hogy ha kell meg tudom venni azokat a store-ban.
Igazából még nem tudom nekem való-e a dolog. Én is ritkán játszom. Ha 1 héten 1x-2x megyek, találok valakiket a guildedben, akikkel lehet pvp-zni nem csak random arena-t és kicsit hajlandók elviselni egy kezdõt? Vagy ilyen kondíciókkal nem sokra megyek? 😊
Kösz
(Egyébként jó a PvX oldal, nem is tudtam róla, tényleg sokat lehet tanulni 😊)
Ha érdekel dolog, megbeszéljük, találkozunk ingame és felveszlek.
Az aláírásomban megtalálod a karaktereim neveit, ami alapján kereshetõ vagyok ingame. De inkább elõtte itt beszéljünk mert sokat dolgozom mostanság.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Szeretnék pvpzni GW-vel, de kezdõ vagyok. Random Arena-kat már nyomtam, de az egy idõ után unalmas. Máshova meg tudtommal nem tudok menni egyedül. Nem ismerek magyar játékosokat meg guild-eket. Ahogy hallottam nehéz bekerülni egy csapatba, mert nehezen vesznek be tapasztalatlanokat. Van javaslatotok hogyan lehetne egyedül érvényesülni, csapatot találni, esetleg van magyar guild, aki bevesz kezdõket, ilyesmi?
Kösz
Lesz kicsit több idõm napokban meglesz!
★ 汤姆 李
Nem ártana egy FAQ beilleszteni a head-be, hogy "ez nem kéregetõs fórum, ha játszani akasz vedd meg", gondolom értem mi miatt írtam ezt ide...
Aki netán betévedne ide, és olvasná ezt a hozzászólásomat, azonka a figyelmébe ajánlom, hogy KÉREGETNI AZ ÚT MELLET SZOKTAK, tehát ti is tegyétek ott...
CD key-t nem adunk ki a kezünkbõl, ha ki akarod próbálni, akkor látogass el az NCSoft honlapára generálj egy acc-ot és próbáld ki a játékot 15 órán keresztül...második eshetõség vásárold meg, hidd el nem havidijas!!!
mini Chernobyl...
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
mini Chernobyl...