Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Witcher
Mennyi lesz itt a max level?

TDC Geronimo
Ahogy vége az egyiknek, kis számolgatás után elossza servereket és megy a másik rögtön.

Amúgy ez a guardian se nézz ki rossznak :y Egyre nehezebb a döntés ezért betat követelek 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

LeWyTy
Egyébként ugye 2 hetes lesz egy wvwvw.
De ezek milyen idõszakonként lesznek? Többhavonta?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Te nemtom mit néztél?... de ha az eddigi infók alapján valakinek nem tetszik a wvwvw annak van baja.
De!!Az eddigiek alapján olyan ûbernagyonfasza a wvwvw hogy olyan még nem volt.
Ne egy olyan vidibõl itéld meg ami bemutatja kb a 5-10%az egész wvwvw nek xD
Ráadásul csak 1 béta.
(én meg alapból nem szerettem a pvp-t de eeeeeeeez kötelezõ)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szaruman
Nekem ez alapján a videó alapján kb olyan, mint a WAR (=szar). Remélem, h izgalmasabb lesz...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Frosty01
nem bazzeg ez a high end... minimum követelmény hogy legalább 5 gtx 560at köss egybe, és talán 30 fpsel fog menni

<#wilting> kezdem nehezen fogadni az ilyeneket

practitioner of the forbidden arts of death

TDC Geronimo
low

Running
De az, a teljesben kicsit még vissza is vesznek, hogy minden gépen fusson. <#vigyor5>

Ez ugye nem a full grafika? Ennél még az elsõ rész is jobban nézett ki...
Győri Devi
Kicsit késve reagált a chat figyelmeztetésre 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

TDC Geronimo

Győri Devi
Itt van egy videó amiben látni mintát fegyveren lévõ emblemrõl...

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Győri Devi
Igen elõbb belekerestem én is és megtaláltam, de köszi.
Kíváncsi vagyok, hogy akarják megoldani az armorra és fegyverre rakható emblemeket, hogy azért jól is nézzen ki meg látható is legyen.

JethroHUN
Ezt láttam tegnap, tisztára mint AoC az ottani necro-nak is lehetett egy rakás petje, 8 asszem? (max szinten) Mondjuk itt csak 4. De ami nagyon jó ötlet, hogy a peteket fel lehet használni, nem csak summon és elvan vele az MI, hanem gomb nyomásra felrobbantani öket pl.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Zomil
tessék 😊

(vagyis, csak link, h honnan az infom)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Győri Devi
Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy akkor a back slotra mit lehetne tenni? Háti zsákot? 😄

Zomil
most is Q&A-ban kérdezte valaki és az volt a válasz, h nem lesz csak armorra rakhatod a guild emblémát, de ne legyen igazam.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Győri Devi
"még1 dolog ami gw1-böl hiányozni fog az a guild köpeny 😞"

hát van külön accessory slot köpenyre szóval nem látom miért nem lenne

TVelvet
Mennyi pet! Kell 😊

Zomil
Szép kis összeszedett lista a Q&A-rol 😊

még1 dolog ami gw1-böl hiányozni fog az a guild köpeny 😞

Smithwarden
Nehany (uj?) dolog WvW pvp-vel kapcsolatban:

1. It is possible to destroy walls that protect that outpost, or the gates. It is not possible to raze a tower to completely nothing.
2. You are not able to use enemy siege at any time.
3. PvE gear will drop in WvW.
4. Guilds taking an outpost is based on active participation. If you bring all of your 20 member guild and another 1000 person guild only brings 15 people to the fight, as long as all 20 of your people kill guards or help take the location in some fashion, you will get first priority for the claim.
5. Different objective types are worth different amounts of points toward the overall score.
6. Arenanet is aiming for WvW to function much like PvE. You will be able to gather and craft.
7. They will be adding alerts to game that will communicate when an objective your guild owns is under attack. There is no quick travel though, you have to hoof it there and hopefully make it before the enemy breaks through and captures it.
8. The only waypoints that exist in the map are at the safe areas and at keeps that have been upgraded to have a waypoint.
9. Score is only gained by holding objectives, capturing orbs, and killing dolyaks. You can deathmatch if you really want to, it just doesn’t help your world’s standing in the battle at all.
10. When a battle resets, so do your world bonuses.
11. You can see the scoreboard from anywhere in the game and the scoreboard has a chart that shows who owns what, but for exact breakdowns you have to be in WvW to look at the map.
12. If you can stockpile enough supply and want to build a rampaging army of golems for example, go for it.
13. WvW will have an idle timeout.
14. There are currently no underwater objectives. This is not to say they won’t make their way in later.
15. Guild tags are still displayed.
16. There are mercenary camps that you can befriend to have them support your war efforts for a short amount of time. Other than that and the standard WvW objectives PvE mobs are neutral or hostile to everyone.
17. The commander is self-appointed. We have an item that people purchase for gold that gives the ability to turn on the Commander function. When you become a commander, anyone not in a squad will see the commander icon over your head and can select you, right click on your portrait and select ‘join squad’. Also, when someone is following a commander, you can right click on their portait to join their squad and follow the same commander.
18. There will be no observe mode for WvW.
19. You cannot claim something that another guild has claimed that is on your side.
20. Ranged players will have an advantage if they can keep their distance from melee. However it is very easy for the melee to switch to a ranged weapon, or to use one of their abilities to close the gap.
21. Big banners hang from the walls all around each objective that show the color of the team that owns that objective and will also show the guild emblem if it’s claimed.
22. Siege weapons can be placed anywhere in the world.
23. There is an underdog buff that applies when a team is drastically outnumbered. They are still playing with what the buff should do, right now it’s a fairly decent magic find boost.
24. They are still debating about whether or not they should allow assaulting underwater doors as they don’t have any underwater siege apparatus.
25. Siege weapons are very important right now, and cater to different types of assaults.
26. Home server is account based, every character you create will be on your home server.
27. Resource nodes in WvW will work exactly like they do in PvE. They are instanced per player so you aren’t competing with other players for resources.
28. Everyone is invulnerable inside their safe area and that’s where the asura gates are located.
29. 2 coordinated players could hold off an army depending on the gear, levels and play style, of the attackers. It would be very difficult though.
30. Gear is very important to your efficiency in PvP.
31. You can befriend mercenaries to charge to nearby objectives, and assault, or defend them.
32. There is some collision in WvW and you can also use the terrain to your advantage. Knocking players off cliffs, using a tree as cover, jumping into water from a very high cliff, these are just some of the things you can do.
33. Defenders do have the advantage, and there have seen situations where a coordinated small group is able to decimate the enemy. These situations are hard to come by though, as it depends on the builds and the coordination of the players defending, as well as the builds and the coordination of the attackers.
34. Anyone on your team can use a siege weapon you create.
35. Arenanet scales the rewards that you receive in WvW on the level your character would be in PvE. You can see your current level at all times in WvW, but their level adjustment formula may bump you to 80, but you’ll always get gear that’s around your actual level.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

jólvan már! Inkább menj vissza bf3mazni<#vigyor><#beka2>

Running
Nem tudom mit izgultok annyit, minden fasza lesz és rendesen fog mûködni. 😊

Tatyla
de szép lett ez a totyik 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nincs iz ezzel a "high end pvp" dologgal gond(azért megfordultam itt-ott gw1-ben😊.Mert valóban többet játszottam GW2 féle pvp rendszerrel más mmo-ban,ezért is várom évek óta GW2-t mert tudtam,hogy ilyen lesz és nekem ez a megvalósítás sokkal jobban tetszik😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Zomil
reméljük...bár tökéletes balance nem létezik...mindig lesznek aktuális "legjobb" buildek...iway-t is senki nem használta aztán mégis ilyen csapatok daráltak egy ideig amig nem nerfelték 😄

nah mind1, sztem amig ki nem probálhatom élesbe addig megmarad bennem ez a félelem...inkább kellemeset csalodnék a játékban, mintsem aztán azért csalodjak, mert teljesen rozsaszin köd uszik elöttem 😄

Hát ennyire nem volt megvalósítva mint itt lesz és nem azt írtam,hogy nem kellett használni hanem,hogy weapon switch-re nem módosultak a skillek,csak a stat.

Ahet
A gw1-ben a buildekhez választottunk fegyvert, itt pedig a fegyverekhez készítjük majd a buildket. <#vigyor2>

The gods have disconnected you ...

SZEG007
Igy hogy kevesebb a skill, és fegyversetekhez van kötve sokat fog dobni a balance-on. Mert GW1-be hiába volt több mint 1000 skill is talán, annak mindösze töredékét használták az emberek, mert a többség gyenge volt, haszontalan volt. Most viszont lesz az a pár skill amit könnyebben tudnak majd balancolni, és valoszinüleg emiatt élvezetesebb, kiegyensulyozottabb lesz a pvp az elsö részhez képest.

Zomil
nah igen, már gw1-ben is nagyon fontosak voltak a fegyverek, nem akkora ujdonság ez gw2-ben, csak itt skillek is kapcsolodnak hozzájuk 😊
ahh, de rég is volt 😄

Na és ott vannak a special movement-ek is.
Cross-profession combo is ráadásul ahogy Ahet írta.Elite skill ad +újabb skilleket szinte új build-et.Sokkal változatosabb lesz az egész én így látom.

Zomil
ez ugyis majd akkor derül ki, amikor valaki olyan jut a bétához akinek némileg több rálátása van a dolgokra és tudja is mi az a gw1... 😄
Mármint nem fikázni akarom a mostani sajtosokat, de sztem elég egyértelmü a videoknál, h azért nem sok közük volt a játékhoz... 😄

Persze legjobb lenne saját szememmel látni, h igen, ebben tényleg van annyi, mint anno a gw1-ben volt, de már az is elég lenne nekem, ha ezt egy "ösgws" bétás irná le valahol 😊

Egyelöre még kicsit szkeptikus vagyok a játékkal, mert tul szép az egész, h igaz legyen valamiben csak rosszabbnak kell lennie a gw1nél, és egyelöre most nekem ez a skilles dolog szurja a szememet, de persze nagyon remélem, h csak beleképzelem, h ez nem lesz annyira variálhato, mint anno gw1-ben(bár akkor is a 2. prof hiányát fájlalja a szivem...az is hozzátett a gw egyediségéhez)

SZEG007
nem játszottál te high end pvp-t, ha azt hiszed weapon switch-nek nem volt szerepe😊
Volt egy pajzsos+ hp seted ami szinte non stop a kezedbe volt, volt két fast cast seted, amit castolásra használsz, és volt egy hi energy seted, amire végszükség esetén váltasz amikor valmit nagyon el kell tolni, de kevés az energiád, és ez csak casterekre vonatkozik, wariknál volt egy elementál sebzö seted warik ütésére, volt egy phisical dmg seted ranger, és egyébb ütésére, volt egy vampiric seted, és volt egy hi energy seted, hogy amikor a death pact signetet tolod minél több energiát kapjon a felélesztett ember. GW1-be bizony iszonyat fontos volt jol használni a weapon seteket, mert aki rossz seten volt halálakor az nagy lebaszást kapott. GW2-be pedig még fontosabb lesz jokor váltani weapon seteket, hiszen ehez vannak kötve a skillek is😊

Ahet
Ez így van, a weapon skillek nem módosíthatóak. De azért nem egészen úgy áll a helyzet, ahogy elsõ látásra gondolod.

A fegyver váltással + a 3 other skill-el + elite skill, az elsõ részhez képest 8 helyett 14 skillhez férsz hozzá és akkor az elsõ gombon lévõ chain skilleket, az elementalista Fiery Greatswordjét, a necro Death Shroudja, a thief lopását, stb. ... nem is számoltam. A készítõk is jelezték, hogy a trait-rendszerrel kiegészülve többféle buildet lehet összerakni, mint korábban, ahol csak a skillekkel lehetett variálni. Tehát a komplexitás megmaradt, csak kétfelé osztották.
Egyelõre személyes tapasztalatom nincs ez ügyben, de az látszik, hogy a traitekkel érdekes kombinációk érhetõek el.

Végszónak pedig. Bár nem kapcsolódik csak érintõlegesen a buildekhez, de egy újabb olyan dolog ami csak színesíti majd a harcokat, ez pedig a Cross-profession combok léte.

Zomil
hát ha 2kezest használsz akkor ott bizony nincs nagyon variácio...és variálhatsz össz-vissz 3spell-t a gw 8-hoz képest...

"és utána monoton azt használod." nyilván mert itt nem azt fogod használni amit berkatál 2fegyvert és 3class spell-t -.-

nemtudom én egyelöre csak azt látom, h az egész játék tök fasza lenne, csak pont a gw1 legérdekesebb részét butitották le...(a 2. prof választás és ezzel együtt a nagy mennyiségü spell variácio)
én szvsz nagyon kevésnek tartom a 3db prof spell variáciot, mert ugye a fegyverekhez fix lesz a spell, azokat nem lehet variálni azon kivül, h a fegyvert cserélgeted.

LeWyTy
Egyébként akkor most minden fegyver más spelleket jelent vagy csak minden fegyverkategória a megadott classokhoz?

Én nem bánom,hogy nem kell majd build-et sokat variálni.Ez már nem errõl fog szólni.Nekem jobban tetszik ez a weapon switch rendszer.Elsõ részben ennek semmi szerepe nem volt.Így lesz változatosabb a játék nem úgy,hogy 8 skill-t változtatunk Town/outpost-on és utána monoton azt használod.
Másik,hogy ez a skillrendszer része fog bõvülni tippre itt is(patch/kieg) mint a Gw1 kiegészítõknél.

LeWyTy
Hehe beta singnups 1M és kiakadt<#idiota>

Zomil
mondjuk nekem a gw1-hez képest nagyon kevésnek tünik a skillek variálhatosága :S

LeWyTy
Remélem kitalálok valami jó elosztást mer én 5 felett sosem használtam a számokat és itt az F.sor is alapból foglalt...<#szomoru1> problémás

Ahet

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

JethroHUN
Akkor 1M regisztrálónál zárták. Akkor indulhat is a beta <#alien> jöhet az inv

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

"The Guild Wars 2 beta sign up is currently closed."
"If you missed your chance to sign up for this beta, follow us on Twitter and friend us on Facebook for news about future Guild Wars 2 beta events!"

😊<#eljen>

TDC Geronimo

SZEG007
Ha negyede bejut már örülhetünk

TDC Geronimo
Na 1 milla, most már zárják le, mert így sincs esélyünk bejutni 😄

TDC Geronimo
Elsõ

Blacksheep333
Két opció van.
A: Mekkora rajok lesznek az újságokban és a weblapokon, hogy 2 nap alatt 1 millióan regisztráltak.
B: Kell nekik annyi ember (stress test?) és mindenki bejut! 😄

Az operációs rendszeren is túl...