Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Nekem ez inkább káosznak tûnik mint szervezett harcnak <#vigyor2>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

TDC Geronimo
No #GuildWars2 beta invites have been sent out as yet, more news to follow this week 😊 ~AT

Elképzelhetõ a hétvégén egy beta így.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Még a daoc-nál is izgalmasabbnak tûnik ez a wvwvw rendszer. Jól értem, hogy három ugyanolyan területbõl fog állni? Bármennyire is a célszerûség miatt van így, ez picit szúrja a szemem.

Győri Devi
újabb Yogscast

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Frosty01
flame on? <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

Running
Nekem csak az nem tetszik, hogy lagolnak az ellenfelek. <#hehe>

Frosty01
vannak staffosak is 😊)

Zomil
persze lehetett tudni, de azért más ha a saját szemeddel látod ugy pvp-ben, h aki játszik vele az ért is valamennyire a karakteréhez 😄
Pl. eddig kb. mindegyik mesmer videoban great sword-ös mesmereket láttam csak 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TDC Geronimo
Ezt már rég lehetett látni, hogy a 2. résznek nem sok köze lesz az elsõhöz.

Zomil
Megnézve igy a video felét azt kell mondja, h a játék nem sok mindent tartalmaz a gw1 játékmenetéböl(nem azt mondom, h rossz, nem kell félreérteni 😊 ). Sokkal inkább akcio orientált ütögetös játék lett, minthogy spelleket nyomogatos, mint a gw1.
A harc nagy részét a fegyver skillek nyomogatása teszi ki, mivel igy ezt a mesmer videot elnézve a spelleken elég nagy cd van, szoval a skill majd leginkább a fegyver váltásán/skillek sorrendjének nyomogatásán jön ki. Ami nem baj, csak nem tudom, h nem fullad-e unalomba egy idö után azért, mert a fegyver skillek kötöttek és azokat nem lehet váltogatni...igazábol ettöl félek :S
Meg a videot elnézve a mesmer gw1-es counter spelljei helyett(anit-melee és anti caster spellek) inkább sokkal aggresszivebb játékmenetet kap.
Továbbra is nagyon kiváncsi vagyok a játékra 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Smithwarden
Olyan videokat kerunk, mint ennek a videonak az utolso 3 perce: vilagos, nappali pvp-t jo effektekkel (ja es persze full HD-ben) 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Panzeradler
Rendes Ranger videó van már kint? Vagy sorban jönnek a kasztok?
TDC Geronimo
Na megjött a part 2

TDC Geronimo
Rendereli meg tölti fel újra addig meg se nézem

Győri Devi
Jó mesmer pvp rossz minõségben

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

FalseHeLL
A thiefnek elvileg az a lényege, hogy nincs CDje a skilleknek. Ergo amig van initiativeod addig spammelheted a high dmg skilleket. Thieffel sokkal taktikusabban kel PvE-t játszani.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

TDC Geronimo
Na hétvégén lesz vajon beta? 😊

JethroHUN
Megnéztem nagy unalmamban pár beta videót. Az elemntalist spelljein csak cd van. Gyorsan is újratöltenek. Míg a thief stamina bart kapott (initivie? vagy vmi hasonló) Ebbe mi a logika? elementalist szinte spammolja ezerrel a nagy sebzést. magasabb lvl dungeont gond nélkül tolta le. Human kezdõterületen. Míg a thief videóban, ott charr kezdõterületen meg is halt, mert kifogyott abból a Initiative-bõl. 1nél több ellenfél ellen megint csak gondba volt. Csak nem értem, mért jó ha egy kaszt op. <#fejvakaras>

Zomil
hát azért gw1-böl kiindulva mesmer elég szépen meg tudja majd fogni az eléket 😊

Szaruman: nekem is ez jutott eszembe 😄

valaki lagolt 1 videón és pánikhangulat söpör végig a zinterneten 😄 beszarok

Győri Devi
európaiak de említette is, hogy tengeren túlról nyomja

SZEG007
Arra nem is gondoltok, hogy annak az egy játékosnak voltak connetion problémái? Gondolom a teszt szerver amerikában volt, viszont a világ minden tájárol hivtak ujságirokat igy elöfordulhat hogy egy nagyon rossz kapcsolattal rendelkezö ember is bekerült.

LeWyTy
JA nekem elsõre érdekesnek tûnt hogy 1v1 laggol mikor az atom nagy fps/netzabáló ûberfigt jelenet nem.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Frosty01
más videóban sem láttam hasonlót, szerintem ez a szar nettel vagy géppel vagy a kettõ kombinációjával együtt járó anomália lehet

LeWyTy
Nemtom feltûnt-e hogy a csapattársaid és késöbbi nagy harcnál nem laggolnak?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

JethroHUN
De azért nem bírja megállni senki h ne folytassa az offolást.

Bigblind
Öreg ezzel inkább magadat égeted! Witcher kiosztott privátban amit teljes mértékben meg is érdemeltél, erre bemásolod ide a topickba! Mekkora suttyó vagy te b+! <#levele>

Smithwarden
Ha privatban kuldte csak neked, miert kell ide bemasolni. Foleg ilyen stilusut. Ezzel akartad egetni? <#levele>
Pont ezert van a privat. Ott szidjatok egymast, ne a GW2 topikban.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Blacksheep333
Mindenesetre leszarjuk, ez nem Mónika show.

Az operációs rendszeren is túl...

Witcher
Tomi én nem akartam senkivel összeveszni, csak megkérdeztem mennyi a max level, mert itt jártam a topickban, és nem volt kedvem most azért böngészgetni! Na most erre a kérdésre egy normális ember beírja hogy 80 nem? ( mint ahogy ezt Lewy meg is tette ) Ha ez a buzi nem tud normálisan válaszolni egyszerûen ne válaszoljon!

Tudom,No problemo😊
Majd swtor ts-en elmondok mindent GW2-rõl amit tudni kell.
Amúgy néztem csak,hogy ilyen 2 jó arc mint ti ketten,hogy össze tudtok veszni😄

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Szaruman
Végre vmi flame. Kezd emlékeztetni a dolog a régi gw1es idõkre 😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

JethroHUN
Ahogy néztem, az a WvW videót nekem az jött le, hogy az elementalist eléggé überelhetetlen lesz ilyen csatákban. A riporter a charr warijával, meghalt ~10 sec alatt <#nevetes1>

Witcher
Nem privát üzenetezel? Miért szerinted amit privátban küldtem neked (aminek természetesen minden szava igaz rád) a GW2 topick-ra tartozik? No comment idióta! És én innentõl kezdve befejeztem a veled való kommunikálást, de ha mégis erõltetni akarod privátban írtam hogyan tedd! A topickgazdának pedig az elnézését kérem, én megpróbáltam privátban lerendezni az ügyet!

Running
"mert lehet hogy én vagyok az apád..." - És maradt még benned valami jó? <#hehe>

Running
nagyon nehéz a döntés...

TDC Geronimo
ele, de lehet thief meg guardian is tetszik 😄 Meg kell nézni õket.

Frosty01
Feladó: Witcher
Elküldve: 2012. 02. 26. 12:03
Tárgy: Baromarcú
Figyelj már ide kiskomám! Hogy jössz te ahhoz hogy így beszélj olyan emberekkel akikrõl gõzöd sincs hogy kicsoda, te kis buziszájú! Beszélj tisztelettel velem te kis gyökér, mert lehet hogy én vagyok az apád, bár kétlem hogy ilyen retardált kis szarcsimbók lenne a fiam, mondjuk ki tudja hogy az idióta anyádtól mit örököltél! És innentõl kezdve be is fejeztem a veled való kommunikációt, ha valamit még bugyogni akarsz hozzám, dobj egy telefonszámot te kis buzi, és én elmondom neked hogy ki az agyatlan! Bár kétlem hogy ez bekövetkezne mert, az ilyen hozzád hasonló kis gyáva férgek csak anyuci szoknyája mellõl, névtelenségbe burkolózva merik megmondani a frankót, mert ha szemtõl szembe állnánk az összes fogat kiverném abból az kibaszott pofádból, amivel le agyatlanozol másokat!

semmi gond, nem privátüzenetezek, nyugodtan lökd a sódert

frango
Ez 'Speed Hack'. Mint RF Online-ba<#zavart1>

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Running
Biztosan így fognak, le is mondom az elõrendelést.

JethroHUN
HA így fognak laggolni az ellenfelek, akkor értelme nem lesz az egésznek. Össze-vissza teleportál 2 perc körül.

Iceman
Jöhetne már a béta 😊 (ennek örömére fel is rakom az elsõ rész addig 😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Running
Gero te mit indítasz main-nek? Én aszem maradok az elénél.

Running
Kezd elszabadulni a pokol...

Frosty01
ez ugyanugy vonatkozik rád is, ha kíváncsi vagy valamire akkor használd a fenti linkeket.

"Mennyi lesz itt a max level? "

ezen a kérdéseden felröhögtem. konkrétan süt rólad hogy egy agyatlan levelbuzi vagy, aki még arra se veszi a fáradtságot hogy beírja a googleba.

ráadásul ha lenne némi fogalmad a játékról, akkor sejthetnéd hogy nem igazán fog számítani elég sok helyen hogy ki - mekkora.

gyökér.

Witcher
Ha nem tudsz normálisan válaszolni inkább kussolj humorherold!

Frosty01

FalseHeLL

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

LeWyTy
80?!

Frosty01
négyezer