Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Semmi flémre nem ugrotok, borzasztó. <#vigyor>

A Frost Wyrm ha jól tudom a norn race kezdõ területének záró eventje, tehát gondolom mindenképp elindul, ha valaki ott tart a questekben, annyiban dinamikus, hogy a nehézséget ahhoz állítja be, (pl. annyi add lesz) ahány játékos épp csatlakozott az eventhez. Azt hiszem ez után fog kikerülni a játékos a nagyvilágba.
j0nNyKa
arrol tudunk valamit, hogy ezek az eventek milyen surun aktivalodnak ? tehat mondjuk van a tobbszor is latott / bemutatott havas tajon levo csapos szorny, mint event, es mondjuk... teszemazt az napi 1x elobujik? vagy mondjuk... orankent?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Szerintem a dinamikus eventek valahol félúton lesznek a Rift riftjei és a Warhammer PQ-i között, ha így lesz már elégedett leszek, ha meg ennél több akkor pláne.
Hát azért a fizetõs mmo-k questrendszeréhez képest jóval többet nyújt így is..

xXtamasXx
Hát az a minimum, hogy a NASA fejlessze nekem a játékot! <#vigyor3> Amúgy nem errõl beszéltem, hanem arról, hogy a srácok a videóban azt mondták, hogy annyira nem nagy dolog a questrendszer amirõl a fejlesztõk annyit áradoztak. (de ígyse dõl össze a világ, és ettõl még tudtam este aludni szóval minden oké <#nevetes1>)

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Hát igen.Az utolsó mondatoddal nem ártana tisztában lennének sokan(mivel nem lesz havidíj)
Ennyit fog tudni ezt kell elfogadni ami lesz.Én is úgy gondolom ezért a pénzért így is sokat fogunk kapni..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Running
Miért mit gondoltál, majd a gw2-ben valami mesterséges intelligencia adja majd a küldiket, pl a Skynet? Kicsit mélyebb és összetettebb scriptek a dinamikus eventek, ennyi. 12e -ért ne akarj már szupertitkos nasa ûrprogramokat...

FalseHeLL
Pl ha semmi sebzést nem osztasz ki hanem tüzet oltasz folyamatosan elvileg akkor is kaphatsz aranyat. De fene tudja pontos leírás nincs, lehet kell valamennyi dmg is.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

JethroHUN
Sebzés is közre játszik nem? Mert akkor elég lenne csak ott lennem, de semmit nem kellene csinálnom, pl boss ellen. Videóban (lehet yogcast-os volt) amit láttam, event elejétõl ott volt a gyerek, de csak a bosst támadta, és bronzot kapott.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

FalseHeLL
idõ/aktivitást amíg benne vagy/voltál. Ha felénél elmész és végzõdik az event elvileg akkor is megkapod a jutalmat, ha a map másik végén vagy.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

LeWyTy
Hogy is kapod érte a jutalmat? az idõt vagy az aktivitást amennyit benne vagy, vagy fix ha részt veszel?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

FalseHeLL
Nem akkor aktiválodik, folyamatosan történnek a dolgok, a közepébe is belecsöppenhetsz.

j0nNyKa
eddigiek alapjan nekem ugy tunik, hogy a dinamikus event valami olyasmi, hogy 1-1 terulethez hozza van kotve 1-1 ilyen event, amely akkor "aktivalodik", ha odaersz a teruletre
kb... ennyinek tunik nekem
vagy tevedek?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

xXtamasXx
Jó áttekintés, a craftolásról eddig nem is tudtam <#idiota> A másik, hogyha jól értettem azt mondta, hogy a "dynamic event"-ek nem is annyira dinamikusak mint, ahogy a fejlesztõk elmondták, inkább scripteltek, és következményük is alig van. Ha ez igaz, és így is marad az nekem kicsit csalódás.

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

SZEG007
miféle open béta?

FalseHeLL
"Who is Rytlock?" Ezek a büdös életben nem hallottak még gw2rõl. Esküszöm az open beta után sokkal több értelmes videó/cikk fog kijönni.

FalseHeLL
Túl sok a hiba, én meg túl lusta vagyok kijavítani mindet.

egyre jobban nõ a feszültség hogy mikor jön ki egyre több a rinya 😄 imádom. én meg örülök a sok új post-nak 2 másodpercig.gecijólesz ez a játék ennyi kész. ha nem teccik nemjáccccó. ennyi. de még nem is csapta senki. majd te ÜBERPRÓBB leszel az újságírónál aki lehet h le is fossa csak írnia kell róla.könyörgön nûjünk fel bazzeg. btw köszönöm azoknak akik berakják a videókat ide. grammar nazik meg támadhatnak.

JethroHUN
Én látok rosszul? Vagy azonkívül, hogy állnak egy helyben és megy az autoattack, mást nem is csinálnak? Se dodge, se más skill használat, még a healt se használják. Ez így tényleg lelombozó, mert nagyon az jön le a videóból, h dög unalmas az egész játékmenet. Az egész a csapatjátékra, cc-re van építve. Amíg nem tudatosan, kiismerve jó párat játszanak, addig siralmas.

Dettó mikor a demo videókat nyomatták tavaly,bénák hozzá sajnos.Tényleg jobb nem megnézni ezeket mert lehangol inkább😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Running
Ezek akkora lámák, hogy az valami botrányos, mintha életében nem játszott volna PC-s játékkal. Ilyen sügérek minek készítenek videót?

Győri Devi
Yogscast dungeon spotlight

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Fpocok
Én anno jelentkeztem bétára, de visszaigazolást egyik emailemre sem kaptam. Akkor még játékban vagyok érte?

Parasite Eve 2, best game EVER!

FalseHeLL
Miért? több tizezer az elérheti akár a 100kt is. 1 millán regisztráltak, akkor az 10% esély.

LeWyTy
Mike Ferguson Reddit-en válaszol 5. rész (utolsó sor)

"több tízezer emberre lesz szükségünk a teszthez."

....még így is elég reménytelen.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy

FalseHeLL
Csak beszólni akartam nyugi. 😉 én is mindig nõi karit csinálok. 😄

LeWyTy
(De továbbra sem tudom befogadni azt a logikát hogy ha nõi karaktert csinálok mitõl vagyok gaaaaayyyyabb mint más.Kérem az értelmes kifejtést... mer van rá válaszom.)

FalseHeLL

JethroHUN
én ezt nem nevezném armornak, messze van attól. De tõlem kaphatsz, de max 10 def-et érhet <#mf1>

LeWyTy
Ilyen armort akarok!(és leszarom mit gondoltok<#mf1>)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Rubint
Meg aztán SWTORban már mindenki (aki játszott) köpenymérgezést kapott. 😄

Zomil
mi? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Running
Minek köpeny, inkább aggya, ennyi.

Győri Devi
egy kis WvW TBtõl (mondjuk közben másról beszél)

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

JethroHUN
Nehéz is rá jó, hiteles animációt csinálni. Ha meg lebeg mint 1 deszka, az rosszul néz ki.

TDC Geronimo
Én örülök hogy nincs mert szerintem a legtöbb köpeny otrombán néz ki :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

s0n1c
*lookgear
s0n1c
Jódehát õk nem tudják, hogy lookgar > all? 😄
Zomil
Jaja, én is olvasgattam, h sok helyen ez az egyik gondja az embereknek a játékban, szoval még berakhatják 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BEAST
Örülj neki, ha ez lesz a legnagyobb problémád a játékkal. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

FalseHeLL
Van rajta nyomás, lehet, hogy a végén még csinálnak bele. Elég sokan panaszkodtak miatta.

s0n1c
Számomra ez egy talány (és egyben óriási csalódás (igaz eddig az egyetlen), hogy miért nem került cloak a játékba...
😞 elég megkülönböztetés lenne az is mint a többibe, az ellenek piros a neve és hp csíkja ally nak zöld 😊

Kösz a választ

BDO: Jordine

FalseHeLL
Valószínüleg ilyen lesz, mivel nem lesz cape. Egyszerû megkülönböztetés miatt csinálják a piros-kéket.

Hy all,

Lehetne egy teljesen n00b kérdésem? 😊 (nem vagyok nagy gw tudor) Láttam pvp videókat nem wvw hanem ilyen battleground féléket hogy mindenki egyen "robe" ba van vagy piros vagy kék ami nekem nem igazán tetszik mert pl a warri elég hülyén nézki benne, s az lenne a kérdés hogy ez tényleg ilyen lesz a release után is és vagy ki lehet e kapcsolni hogy a rendes armor od látszon?

Kösz elöre is

BDO: Jordine

LeWyTy
Mert éppen éjszaka volt mikor készítették a vidiket? 😄
(azért mert az emberek 99% szereti ha látja is amit néz)

Smithwarden
Miert csak ejszakai videot csinal szinte mindenki ? 😞
(Es azt is altalaban csak HD-ben.) 😞

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D