Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
amit nem igazán értek hogy, mert nekem be se jött az oldal ahol meg lehetett volna rendelni...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ja te USA-ból akarsz venni? Hát hajrá, proxyt izzítsad be. Ez tényleg trükközés ahogy Geronimo mondta, szerintem sokkal többet fogsz szenvedni mint nyerni.

Terawatt
Több. *Szájra lakat* 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Faki
CD Galaxist is kifosztották a gwsek 😄

De szerintem meg semmi trükközés nincs benne, itt max akkor lehetne baj ha nincs benne a kód.
Ez a kód legalább fizikailag is meglesz, ha bizonyítanod kell kóddal a játékdoboz is bizonyíték lesz.
Amúgy szerintem meg mindegy, nekem tökéletes a Variance, kártyámat nem is biztos hogy elfogadják digitálishoz (mondjuk valószínûleg azért igen, de így könnyebb).
Nincs ebben semmi trükközés Geronimo, ez a kifejezés nagyon helytelen itt.

Sztem 100 db körül lehetett.
Zomil
€54.99-$59.99=2800HUF
Te is jo vagy 😉

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nagyságrendileg mennyi rendelés futott be, hogy ilyen rövid idõ alatt kifutott?

TDC Geronimo
Nem tudom mennyit kaphattatok, de szépen elfogyott 1 óra alatt 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ha esetleg valamiért nem tudnak hívni, valahogy fel lehet venni velük a kapcsolatot?
Terawatt
A rendelések feldolgozás alatt állnak, erre az idõre további rendelést nem veszünk fel. Rendelések beérkezési sorrendben lesznek feldolgozva, így esetleges túl rendeléskor nem tudunk többet küldeni.

Variance

16300-14990=1310 Ft
Jó vagy matekból Zomil 😊

TDC Geronimo
Ha hivatalos oldalon veszed valóban, de én nem trükköznék akkor se. Késõbb még visszaüthet.

Zomil
azért nem, mert 16300 euroban...és azért 3000FT különbség nem mind1 😊

TDC Geronimo
Hogy tartalmazzon lemezt, ha még ki se jött a játék? Ne legyetek már buták 😄

Faki
Szerintem felesleges trükközni, mert késõbb csak bonyodalmat okozhat és majd vered az okos fejed a falba 😊

Terawatt
UTOLSÓ PÉLDÁNYOK VANNAK HÁTRA VARIANCEON.

TDC Geronimo
azért az 1500ftért szerintem kár trükközni...

Egoraptor
Üdv!

Van rá mód hogy digitális verziót USD-ben fizessem ki és ne Euroban?
Csak mert lényeges a különbség 55 Euro és 60 USD között.

A Guild Wars 2 Elõvásárlási csomag (Pre-purchase) tartalma:

* Guild Wars 2 DVD tok (a képen látható)
* Útmutató a letöltéshez és az aktiváláshoz
* Aktivációs kód
* A csomag lemezt nem tartalmaz!!

A vásárló a teljes Guild Wars 2-t megvásárolja az elõvásárlói csomaggal a teljes vételárat kifizetve. A csomag egy darab aktivációs kódot tartalmaz, ami nem csak a teljes verzió kliensének letöltésére és használatára jogosít, hanem az elõvásárlással járó extrák aktivációját is lehetõvé teszi. Lemezt nem tartalmaz a csomag, a játék kliensét a vásárló online töltheti le és telepítheti.

Mivel a csomag lemezt nem tartalmaz, nyilván le kell töltenem, hmmm? Akkor máris digital download van.
Zomil
Szerintetek Usa proxy-val megérné megvenni?
Mert ugye csak a bejelentkezö szerver menne USA-rol utána meg már tök mind1 hol játszok és $-ban 13500-ba kerül a digitális...

Nem Varianceon dobozos pre-purchase van, digital csak Anetnél van.

picsa nembirom a benti gépeken megnyitni azokat az oldalakt:S

Variancenál pont az van<#puszi>
TDC Geronimo
buy.guildwars2.com

Skacok DIGITAL DOWNLOAD pre purchase is van?

Terawatt
Ezért vagyok, hogy segítsek. 😊 Köszönjük a rendelést az oldal nevében mindazoktól akik nálunk tették meg. 😊

Itt van a lista:
http://wiki.guildwars2.com/wiki/User:Stephane_Lo_Presti/GW2_prepurchase_retailers_list
De külföldön drágábban is jön ki (nem csak futár miatt).

drop
ez jó folyamatos a feldolgozás gondolom remélem hamar hivnak mert megesz az ideg hogy nem tudni jó e a rendelés 0630 irtam csak telonak nem itam +36 az nem baj ugye ?áááá enyi idegeskedést már xd

Running
Bocsi a kérdésért, csak üvöltve rohantam ki az eligazításról, mikor megláttam tádé üzenetét, hogy fussak mert nagyon fogy a termék a variance-on. Gyorsan kitöltöttem az adatokat, nem olvastam el semmit, csak remegtem a cuccért, mint egy hüje kis pöcs... 😊)))

s0n1c
Köszi! <#eljen>
Életemben nem fizettem még ennyit egy darab papírért<#vigyor2>
Opera mióta nem rendes browser... na mind1, a kedvéért leszedtem egy FF-ot, digital deluxe már meg is van. 😄

Terawatt
"Rendelés esetén minden adat megadása kötelezõ, telefonszámra azért van szükség, mert a rendelés leadása után felvesszük veled a kapcsolatot telefonon, hogy egyeztessük a megadott adatokat. Helytelen telefonszám megadása esetén nem tudjuk kiszállítani a terméket."

Rendelések mennek az illetékeseknek és onnantól õk rendezik veletek a további teendõket.

Running
Várunk a TS-en Gero, a többi tRs-es gw2-õs arccal egyetemben...

MeoH
<#eljen><#taps><#nyes> Bezony

fuck mmo's..i.,

kisfigi
Amint ezt elküldtem, és frissítettem egyet zavvi-n, mostmár mûködik ott 😉

Destiny. The design is clearly ancient.

TDC Geronimo
<#eljen>

Elsõ hétvégére remegés indul <#idiota>

Terawatt
50% ELMENT A VARIANCE PRE-PURCHASEBÕL

Running
Variance oldalon leadtam a rendelést a dobozosra, valami visszaigazoló email várható? Egyébként köszi csávók!

Terawatt
Az sajnos nem publikus.

kisfigi
Van itt még valaki aki szintén pre-purchase CE-t akar venni? Mert én nagyon azt szeretnék, de úgytûnik itt Mo-n nemigazán van rá lehetõség... Esetleg valami tipp hogy EU-n belül hol tudnék hozzájutni egyhez?

Destiny. The design is clearly ancient.

s0n1c
jön valami mailes visszaigazolás, vagy csak a telefont várjuk? 😊
TDC Geronimo
"We're working on this error now. Since you're seeing this error during the registration phase, you've already successfully purchased the game, and have a key you can use to complete registration any time. There's no need to stay up tonight waiting. 😊" ~RB2

Mondják ezt a remegõ tömegnek 😄 Még jó hogy itt már reggel van :p

Faki
Na végigszenvedtem és sikerült paypal-al fizetni meg gw1-hez rendelni, meg accot készíteni. Szal kitartás és sikerül 😊

Remélem, mert Én is csak annyit kaptam😊)
Számokat nem mondtok? Csak úgy kíváncsiságból 😊

Terawatt
Á értem, ha beírod az adataid csak akkor fog felvillanni a gomb.

Getting a 502 error? We've got more information on that from Mike O'Brien:

"We're working on this error now. Since you're seeing this error during the registration phase, you've already successfully purchased the game, and have a key you can use to complete registration any time. There's no need to stay up tonight waiting. 😊" ~RB2

Terawatt
VARIANCEON AZ ELÕVÉTEL 40% ELFOGYOTT MÁR EDDIG HÚZZATOK BELE.(Kezdeti roham kezd alább hagyni de estig szerintem elfogy)