Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát végül is dinamikus eseményekkel élete végéig ellenne 😊

Nem kurva mindegy, ki szeret szintezni és ki nem? GW2-ben ez lesz, vagy tetszik, vagy nem, és kész... Nem kell egymást meggyõzni, ki mit szeressen. Itt is lehet nem rohanni, mert leviszi a szinted, szóval el lehet questelni hetekig benne akár.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Én pedig pve-re írtam, pvp-ben 80-as mindenki (csak wvw-ben nincs skill stb unlock) .
Wowba elégedett vagy mert megvan a 80-as szint (nem tudom mennyi a max, most mindegy írtam ennyit) és? Ennyi? GW2-ben nem ez a lényeg, bárhova mehetsz bármit csinálhatsz ugyan úgy kihívás lesz csak már egy felépített karaktered lesz több skillel trait stb.
Itt nem számít hány questet csinálsz meg, nem attól leszel jó hogy 80-as vagy hanem hogy mit tudsz kezdeni ezzel (akár pvp akár pve) .

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Unknow
Ja miért nem ezt mondtad ,hogy te grindelni szeretsz egy játékba XD A silithus és egyéb questek nagy része ugyanis el kell keserítselek de grindek voltak. Ölj meg 10-et, szedj össze 10-et és stb. A catával jött be az ,hogy lettek "event" szerû questek. De a kis szinteken még így is rengeteg grind quest maradt. Így már érthetõ, hogy ez nem jön be 😛
TDC Geronimo
Itt aztán oda mész vissza ahova akarsz és ugyanúgy kapod a megfelelõ xpt és a szintedhez méltó lootot

Fpocok
Én szeretek qsteket csinálni, élvezni a játékot (WOW). Én még lvl 60on is lementem Silithusba és megcsináltam a qstek nagy részét.
Hova siessek?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Unknow
Ha ennyire vágod,hogy ott csak max szinten kezdõdik el a játék, akkor miért jó végigmászni a sok hülyeséget, hogy el kezdj játszani? Komolyan nem értelek XD
Fpocok

Győri Devi
Ezt is megéltem. 4chanon is értelmesebb vita megy.

やられたらやり返す。倍返しだ!

Nem pont hogy ellenkezõleg. GW-ben nem leszel attól jó hogy elérted a max szintet (mint látod nem lesz nehéz) , nem leszel automatikusan erõs sehol se mivel leszintez az adott terûletre. Innentõl csak az számít hogy mit kezdesz a traitekkel milyen skilleket hasznalsz (milyen fegyvereket) és hogyan.
Szóval pont ellenkezõleg, profizmust erõsíti hiszen szinttel nem leszel automatikusan erõs is, kapsz viszont hatalmat (trait, skill) amivel viszont jobb lehetsz ha jól használod fel.

Unknow
Btw, ugye tudod,hogy miután elérted WoW-ban a max szintet, azzal pont,hogy nem értél el semmit? Igazából olyan mintha végre elkezdted volna a játékot?😛
Fpocok
Én PvE szemszögbõl nézem: WoWban is a szintezés volt a kedvencem. Elégedettséggel töltött el, amikor elértem a max szintet, mert ott már annyi qstet kellett csinálni, hogy csak na. Szerintem ez akkor is egy hülyeség... persze, nem az a lényeg... de így nem nagyon lehet érezni a fejlõdést szerintem, ha minden szintet egy óra alatt be lehet húzni.

Unknow
Feladom, fogjatok kezet Fpocokkal XD
Zomil
És miért jo, h más mmo-kban pár utolso szintet annyi idö elérni mint elözöleg 40-et? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Miért jó neked hogy 2 napig nyomod napi 8 órában hogy 79-rõl 80-ra lépj?
Nem jobb hogy ugyan úgy megvan 1 óra alatt?
Itt nem az lesz a fontos, hogy elérted a 80-as szintet hanem az hogy ezek utan mennyire ismerted ki a karaktered, milyen builded van hogyan tudod alkalmazni. GW2-ben a szintek csak szemleltetes a fejlõdésre ebben a játékban nem ez lesz a kihívás.
Hasonló mint GW-ben, ott 20-as szint a max, de nem attól vagy jó hogy elérted hanem attól amit kezdeni tudsz ezzel (buildelni a karaktert) .

Fpocok
Vagy mondjam azt, hogy le van butítva a casuálharcosok miatt?

Fpocok
Valaki elmondhatná, hogy ez miért jó? Szerintem tökéletes az, hogy minél nagyobb szintû az ember, annál több idõt kell rászentelni.
Miért jó?

Terawatt
Feladom...jóéjt srácok. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Rosszul értelmezed a grafikont, nem a maximális szint eléréséhez szükséges teljes idõt mutatja.
A grafikon az egyes szintek eléréséhez szükséges idõt mutatja. Szóval GW2 esetén minden szinthez egy óra kell. Más MMO-ban pedig ahogy a görbe mutatja egyre több idõ kell minden szinthez. Elsõ néhány szint még gyorsabban megszerezhetõ más MMO-ban, de utána egyre több idõ kell majd minden egyes szinthez.
A grafikon nem mutatja a maximális szint eléréséhez szükséges teljes idõt, azzal nem foglalkozik csak az egyes szintlépésekhez szükséges idõvel.

Terawatt
Jézusom emberek vagy 20 wall of textet olvastam el és mind ugyan arról szólt máshogy megfogalmazva. Itt egy kis elterelés:

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

frango
"Elmondom szájbarágósan, hátha úgy mostmár megérted, de ha ezután se megy, nem fogok tudni segíteni:" - Most attól, hogy ilyen nagyokosnak akarsz tûnni ilyen mondatokkal, attól még mindig ugyan az maradsz...

"A két grafikon egymás mellett halad mondjuk lvl 30ig. Ez azt jelenti, hogy mindkét játékban LvL30-ra elérni 10 óra. Eddig világos? Tehát a szintek közötti idõ, mindkét helyen úgy van,hogy 10 órára jön ki.

LvL30 után viszont elválnak a grafikonok, az egyiknél lvl 60hoz 30óra, míg a másik ugyanúgy 10 óra kell továbbra is. " - Na itt a számítási hibád. Az egyik játéknál 1-60-ig 20 óra kell, míg a másiknál 1-60-ig 40. Ugyan annyinak kéne lennie a max. szintig....nagyokos. Ne folytasd ezt tovább, mert belebonyolódsz még jobban és nem is megy ez neked😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Unknow
Pedig de...ha logikusan gondolkozol is ezt mutatja a grafikon.

Elmondom szájbarágósan, hátha úgy mostmár megérted, de ha ezután se megy, nem fogok tudni segíteni:

A két grafikon egymás mellett halad mondjuk lvl 30ig. Ez azt jelenti, hogy mindkét játékban LvL30-ra elérni 10 óra. Eddig világos? Tehát a szintek közötti idõ, mindkét helyen úgy van,hogy 10 órára jön ki.

LvL30 után viszont elválnak a grafikonok, az egyiknél lvl 60hoz 30óra, míg a másik ugyanúgy 10 óra kell továbbra is.

A grafikon természetesen azt akarja mutatni,hogy itt a szintek között nem változik az eltelt idõ, míg máshol igen, de ezzel együtt jár az is,hogy emiatt itt nem tökölsz annyit mint más mmokban. Ergo nem lesz az,hogy 79-80-ra annyi idõ alatt teszed meg az utat mint lvl 1-rõl 60-ra.

Mint azt már elmondtuk, és a készítõk is elmondták, itt kb maximum 1 óra egy szintet lépni. Ezekután könnyû neked is értelmezned, hogy mit mutat a grafikon. Amennyiben nem megy, feladom. Summázva annyi, hogy azért egymás mellett a grafikon mindkét esetben végig, mert máshogy ezt nem lehet szemléltetni.
TDC Geronimo
Marha egyszerû. GW2ben minden egyes szint között a szükséges idõ szinte ugyanannyi, mint elõtte. Más MMOban ez folyamatosan nõ. Mit olyan nehéz megérteni ezen? 😄

frango
Leírod válaszba, amit én elõzõleg már írtam és most ez a te igazad lett? Jézusom...

"Pontosan az van rajta,hogy máshol hosszabb a szintezés" - Na pont nem. A szintlépések közötti idõ másként oszlik el. Ha úgy lenne, akkor lenne lépcsõ berajzolva és értékek is.

MeoH
Nezd meg a grafikon jobban 😊 De ertem mit akarsz mondani, hogy osszidoben a fejlodes ugyanannyi lv1-maxig (pl: 80ora). Viszont nem mindegy, hogy mennyit vagy egy szinten, igy kevesbe erzed nyugnek, mintha az utolso 5lvl 30ora lenne kijatszani, es alig mozdul az xp szamlalo.
WvWben is lv80 leszel statokban, persze cucc es skillben gyengebb leszel. De WvW nem arrol szol, hogy egyedul ramboz. PvPben pedig max karit kapsz stattal, cuccal, skillekkel.

fuck mmo's..i.,

TDC Geronimo

Unknow
...töki, az a grafikon azt mutatja,hogy egyes szintek között az idõ ,hogy változik. Nem azt,hogy 120 óra alatt ugyan oda jutsz mint a másik. XD

Tehát míg a GW -ben 50-tõl 60-ra 10óra marad, addig a legtöbb mmoban itt már nem annyi mint 40-rõl 50-re , ami mondjuk 10óra, hanem 50-rõl 60-ra teszem azt 15 óra.

Így már érted a grafikont?

Pontosan az van rajta,hogy máshol hosszabb a szintezés...csak nem tudod értelmezni XD
TDC Geronimo
na téma végleg elnyakalt? 😞

frango
De én az arányokról beszélek!!!!!!!!!!! Amit írtam az csak példa!!!!! A lényeg, hogy a végén az össz. idõ ugyanannyi legyen!A grafikon is csak ezt mutatja, hogy GW2-ben a szint elérés között eltelt idõ lineáris, míg más MMOkban folyamatosan növekszik. Nem azt, hogy hosszabb a szintezési idõ!!!! Csak növekszik!

MeoH: Értelmezd a grafikont! Nem az van rajta, hogy más MMO-ban hosszabb a szintezés. Nem. Annyit akar mutatni a grafikon, mint amit a példában írtam.
Igen vannak grind MMOk, ahol lassú nagyon a fejlõdés, de ez most itt nem releváns.
WvW lvl1-en.... Hát igen RF Onlineba is lehet menni lvl20-tól ChipWarra, de onehitelnek a highok(annyira nem fun😊...

Unknow😮k. Van olyan is ahol belépsz a játékba és max lvl. vagy, de ez megint nem tudom hogy jön ide? Nem errõl van szó...

TDC Geronimo
Pár tipp/trükk betara, új játákosoknak

Andrii's Tips and Tricks for "Getting the Most out of Your Beta Experience"

- Don't just skip through the questions after you design your character. Your answers impact your story and will also impact some NPC interactions in different areas.

- Guilds can be created the second you are out of the cinematic. Hit "G" to create a guild or to represent/stand down from a guild.

- The intro instance boss encounter WILL down you. This is so you can see how downed works. Even if you stay downed, the NPCs will win the encounter for you. For most classes, the 3 button will get you back up.

- Right away, hit H then select the PVP tab. Hit "Be in the Mists". After you port, there will be an Asura Gate in front of you. Take it to Lion's Arch. After this port, cross the bridge to Lion's Arch. At the fountain make a left. Here there are Asura Gates to every major city. The gates to Asura and Sylvari land will be blocked. Port to each major city and get the waypoint for zippy travel around the world. (This of course will also let you choose your newbie leveling zone)

-Waypoints are graveyards. As you begin exploring and leveling, you want to collect waypoints as fast as possible. Before you start working on a heart or dynamic event, get the closest waypoint or you will be very sad when you die and have to schlep all the way back.

- Go to Divinity's Reach because... god drat it's amazing. Best city in any MMO ever.

- Your weapon skill unlock makes progress by killing a mob. When you get a new weapon, grinding out the unlocks real quick will make for a more varied and strategic game experience early on.

- You can buy AND sell to the auction house (trading post) from anywhere. You have to go to a city to pick up what you have bought or sold however. You can also place buy orders.

- There are no breadcrumbs and no quest hubs. You progress in this game by EXPLORING. Pick a direction that looks good and you will stumble upon adventure. Getting sidetracked is how you will spend most of your time.

- There is no character trading. The mail system is instant, can be done from anywhere, requires no mailbox, and is the primary method for exchanging things between characters.

- You want to gather. There is no gathering skill. If two people hit a node, both get full reward. You can get upgrades for your equipment in the form of crystals from gathering. Even if you don't intend to craft you should gather for the crystals. You will need a consumable to gather. Axes are for logging, picks are for mining, sickles are for herbs and veggies. Most merchants sell these.

- You will start getting karma quickly. When you fill up a heart, the NPC will sell you gear or other goodies for karma. DO NOT BANK KARMA. Keep in mind you aren't getting gear quest rewards... because there are no quests. If a karma vendor has an upgrade for you, buy it then and there. This will insure that your relative power stays above the mobs you are fighting.

- DO NOT RUN AWAY AFTER COMPLETING ANY DYNAMIC EVENT. This is the best advice I can give. Most of the time, after a dynamic event completes, the NPCs will chat for a minute and then another dynamic event will start. You owe it to yourself to hang out and see what the next bit is. If you stay in a place for 3 minutes or so and nothing happens, it is safe to move on. The world around will change A LOT. Whether you are there to see it, is entirely up to you.

- If you have no idea where to go, look for a scout. They are marked with binoculars. They will reveal hearts for you. Also sometimes NPCs will beckon to you or run up to you and say "hey jerky, help a bro". Talk to these NPCs. They will reveal previously hidden dynamic events.

- If you see a different looking dynamic event box that has a background and stays active in a wide area, this is the zones meta dynamic event and requires coordination over a wide area to progress. The end of these events are usually really really satisfying. For instance in the human zone, there is a gigantic scary netherworld monster.

- There is no reason why you have to go to a higher level zone. You will automatically downlevel for an area and get appropriate rewards. If you finish a 1-15 zone, consider going to another 1-15 zone.

- Combat: Your 1 skill is autoattack. Everything else has a cooldown. Since you have a small number of skills this means you can do something you've probably never done in an MMO: look up. The primary thing holding your attention should be where and how you are moving and tells from the mob. To take care of that, you've got to watch carefully.

- Combat: Circle-strafe is your friend.

- Combat: If you run up to a mob, usually they will pause for a split second to punch you or to wind up a big attack. Use this to your advantage.

- Combat: Look at your skill tool tips and check for conditions. Conditions are fight changers. Sure you can just spam 1 and win, but proper use of conditions will greatly increase your survival and speed of killing.

- Combat: COMBOS - If you pull off a combo (a special attack combining your skills with another players skills) you will see "combo" in the heads-up combat spam. Experiment with this for hilarity and hi-jinks. The easy combos involve a field + a projectile or a field + a jumping/leaping attack.

- Combat: Move, move, move!

- Your 7, 8, 9 skills unlock at 5, 10, and 20 respectively. To get skills you need skill points. Do skill challenges for skill points. Every major city has a few skill points that you can just buy.

- Traits unlock at 11.

- In combat weapon switching unlocks at 7.

- PvP: You can do structured PvP from level 1. You will be sidekicked to level 80 and given access to every ability and trait in the game. Technically, you can do WvW as a level 1 guy as well but it's not really a good idea. Unlike in structured PvP, you aren't fully sidekicked to level 80. You should unlock some of your utility skill slots before you dive into WvW.

- PvP: The PvP in GW2 is quite different than in other MMORPGs. Your gear and level are completely meaningless in structured PvP. Like mentioned before, everyone has access to the same stuff. There is no stat comparing, PvP armor or any other typical MMORPG PvP bullshit. If you lose a fight, it was because the other guy was better at PvP than you. No excuses. Of course, this also means that if you beat a guy in PvP, it was because of your own ability. This isn't a big deal for many of you, but for a PvP guy like myself it's very important. I just really hate it when someone in PvP has a number advantage over another person! However, if you really like number comparing contests, look into WvW! In WvW, your PvE gear is still relevant. You will be stronger than lower leveled dudes too, but not by too much.

- PvP: There's a lot more thinking involved in GW2's PvP. Rather than playing whack-a-mole with your cooldowns, you actually have to look at your enemy and see what he's doing. If he's dueling with you 1v1, stack conditions like vulnerability, weaken, and blind on him (limit his DPS, buff your own). If he's trying to escape or kite you, use cripples and immobilizes. If he's channeling stuff, interrupt him with a daze or a knockback. Stuns are always useful for every situation. There is no resource (except for thief's initiative), so the only thing that limits your abilty use is time. You can only use one ability at a time, so make sure you're using the right one at the right time. You will most likely have only a few abilities that deal pure damage. The rest have at least some utility aspect to them, so always check what exactly your abilities do.

- PvP: Also, remember that you can change your abilities and traits whenever you want to. There is no reason not to constantly experiment with different builds.

- PvP: Even if you don't usually like PvP in MMORPGs, you should try WvW anyway. According to testers, it's apparently like PvE against intelligent opponents. There's a bunch of things that make it a lot less stressful than typical PvP. You can't see the enemies' names and they can't see yours, so you're basically anonymous. Also, the overall pace is much slower than in structured PvP. You can just chill out and defend a keep all day if you want to.

Guild Wars 2 pre-purchasing megvásárolva😊

- “A Guild Wars 2 jelentõs részben arról szól, hogy úgy játszhasd a játékot, ahogyan te akarod” -- Variance blog
- én most ezen agyalok. Eddig minden játékban volt valami 'béka' amit lenyelettek velem/velünk, legyen ez csak simán a szintezésre szánt idõ, ami általában egyre több minél magasabb szintrõl van szó. Hivatalos magyarázat szerint, hogy 'minél jobban megismerd a karaktered képességeid', az én verziómban meg, hogy minél tovább fizesd a havi díját. Mivel itt nincs havi díj, megtehetik (és ígéret szerint meg is teszik), hogy úgy fejlõdj, ahogy neked a legjobb

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Fpocok
Az én vagyok.
De már leszoktam róla.

SZEG007
akkor Aulah-val keverlek, ö az aki ugy váltogatja a játékokat, mint a rossz kurvákat

TDC Geronimo
Leírták elõttem. WvWt kipróbáltam és nekem az a minden. Ugyanúgy fog mûködni lvl 80on, mint most alacsony szinten. Engem az már bõven meggyõzött. Amúgy meg legyen kivel játszani, ez a lényeg. Mivel havidíj nincs, így lesz is 😊

TDC Geronimo
BFel tolom még most is :p

Unknow
Õõõ nem értem a párhuzamot.

Azt mondod,hogy:
-A bétázók közül nem kezdték el a játékot sokan. Ergo a béta nem hozta a hozzáfûzött reményeket.

-Én meg azt mondtam ,hogy itt a béta is hozza a hozzáfûzött reményeket. Tehát a teljes játékkal se hiszem,hogy problémák lesznek.
SZEG007
GW 1-be is voltak béta hétvégék, aztán 10 ujjamon megtudom számolni hányan kezdték el a játékot azok közül akikkel a bétát toltam miután kijött.

Unknow
Igazából nem hiszem, hogy itt túl sokan pofára tudnak esni, mert a pvp igazából fullba kipróbálható 😛 A többi alap dolgot meg szintén látni lehetett a béták alapján. Nagyjából amit leírnak itt a játékról/látsz a videóban, azt veheted készpénznek.
SZEG007
nem gondolod hogy többet vársz ettöl a játéktol mint amennyit adni tud majd? A vége az lesz hogy 1 honap után megunod azt megy a levesbe mint a Battlefield

TDC Geronimo
Volt már pár hónapja linkelve, de már nagyon új videó nincs. Hájp keltésre hétvégi betaig meg jó lesz ez is 😄

MeoH
Persze, hogy kell szintezni. CSak esszeru. Nem 0,001% egy mob max szint kozeleben sem.

Endgame alatt azt ertettem, hogy lv1en nyitott a WvW es pvp. Nem kell max szint hozza.

Grafikont meg nezd meg jobban.

fuck mmo's..i.,

Nem csak 20 szintrõl van szó, 80-as szintig számold tovább, ha 10-20-as szintre 13 óra volt akkor 20-30-as szintre már több lesz mondjuk 15 óra, 30-40-re pedig mondjuk 17 óra. A lényeg hogy ahogy a grafikonon van egyre több idõt vesz igénybe, még GW2-ben 10 óra marad 10 szint lépés.
GW2-ben meg nem azért fogsz játszani hogy a végére eljuss elérd a max szintet végre és ne csinálj semmit.

Unknow
Nem tudom kipróbáltad -e a GW2-t, de 1 szintet belépni ilyen 1 óra maximum. Ergo 80 óra alatt kihúzol egy karaktert mindenféle szenvedés és hülyeség nélkül maxra.

Kérlek csináld ezt meg bárhol máshol mint kezdõ gamer. Még a WoWban is ahol ez viszonylag könnyû, kb 20 órával több és vannak részek ahol lehet ,hogy feladod.

A többi játékról nem is beszélek mint pl Aion és társai ahol beledöglesz se húzod ki dupla annyi idõ alatt a karakteredet maxra.
frango
Mi az hogy "...nem a xp vadaszatrol kell szolnia"? Akkor a GW2 se jó mert ott is "kell" szintezni.

"Es a GW2 ebben zsenialis sztem, hogy az endgamet jatszhatod mar lvl1tol." - elméletben, SS Sensei is tud 5700CPI-t(11400CPI), de épelméjû ember nem használja annyin

Az a szintezõs grafikonon meg mindkettõ ugyan az.Mondjuk lvl1-20 20óra mindkét játékban. "A"(GW2) játékban lvl1-10 10óra, lvl10-20 10óra . "B"(other MMO) játékban lvl 1-10 7óra, 10-20 13óra. Ennyi a nagy különbség... 😊

FalseHeLL
Nem lesznek. Skillekkel tudsz gyorsitani tempón amik swiftet adnak + waypointok.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Unknow
Szinte mindenhova tudsz teleportálni, szóval annyira nem lesz vészes a dolog.
JethroHUN
Eddig még nem láttam sehol, mountok lesznek a GW2ben? (vagy GW1be sincs?) elég nagynak nézett ki a térkép ahhoz h végig gyalogoljuk.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

s0n1c
ez az engineer is felháborítóan hangulatos <#rinya>