Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
vmi plusz bar ami pvp-vel növelhetõ...vagy új titulusok, esetleg vmi vehetõ dolgok
á lá DAOC vagy WAR?
stevyxix: Jóva'! Lássék, hogy az uraságnak leszen igaza...Bódogságot a serecske mellé.
én is számolom a perceket bwe-ig, mint mindenki aki megvette 😛
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
fuck mmo's..i.,
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Don Kartács :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
★ 汤姆 李
Igen jól mondod 😊
Szakadjatok már le a témáról 😄
Azon az látszik, hogy egy szint hány óra.
Ha mind a két játék ugyanannyi szintes lenne, akkor a vonal alatti TERÜLET adja ki, hogy összesen hány óra kell. Szóval a függvény deriváltja lenne a dolog, feltéve, ha mind a 2 játék ugyanannyi szintes lenne.
Csak hát nem túl sok 80 szintes játékot ismerek, ezért csak azzal a bizonyos 80 szintessel lehet összehasonlítani.
Bejelentették a BWE-t, vagyis lesz, nem attól függ hogy hányan "lájkolják" a GW2 facebookos oldalát, az csak egy figyelemfelkeltõ akció.
Vagy ez nálad a téma terelés? 😊
/troll off
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Grafikonból olvasható le a max szinthez szükséges idõ, ha elosztod 80 részre és egyes részeknél leolvasod az értéket ezeket összeadod akkor kék jóval több lesz a végén.
Na ez csak egy kiegészítés, de tényleg hagyjuk, maximális szint eléréséhez szükséges idõrõl nincs is szó a grafikonban szóval felesleges.
Dobjatok fel valami jó témát, szerver neveket nem lehet béta elõtt megtudni? Bár indulásnál is össze lehet egyeztetni mondjuk (csak jó lenne klánok maguk szintjén legalább elõre megbeszélhetnék).
Arról nincs szó a grafikonba hogy összesen mennyi idõbe telik elérni a 80-as szintet!
Azt nézd amire válaszoltam:
"Én PvE szemszögbõl nézem: WoWban is a szintezés volt a kedvencem. Elégedettséggel töltött el, amikor elértem a max szintet, mert ott már annyi qstet kellett csinálni, hogy csak na. Szerintem ez akkor is egy hülyeség... persze, nem az a lényeg... de így nem nagyon lehet érezni a fejlõdést szerintem, ha minden szintet egy óra alatt be lehet húzni."
Ergo kommentje alapján neki a max szint elérése a célja (illetve valaki olyat is írt hogy ismerõsei pont ezt élvezték a max szinthez vezetõ utat), de GW2-ben nem lesz lényeges hogy mikor éred el a max szintet. Bármit bárhol csinálhatsz az egész játékban ugyan olyan kihívás lesz (ha magasabb szinten vagy leszintez ügye, annyival lesz könnyebb hogy több képességed lesz több trait stb ezáltal azok kicsit könnyebbek lehetnek), szóval az egész játék endgame ha azt vesszük. Nem a fejlõdés a cél hanem a játék, csinálhatod a main questeket vagy mellék questeket vagy dinamikus eseményeket, vagy dungeonokat vagy pvp-t vagy wvw-t teljesen szabadon mozoghatsz és csinálhatod amihez kedved van, olyan kihívás lesz mint mikor elõször vagy ott.
Ezért nem is az a lényeg hogy milyen gyorsan éred el a max szintet és nem vagy megkötve merre kell menned ahhoz hogy elérd a max szintet (elvileg csak dinamikus eseményekkel is el lehet érni a max szintet). Ez az amit te nem értesz meg (ha már ilyen lekezelõ stílusban írogatsz, amit én nem tettem eddig).
Ez volt az utolsó postom ebben a témában (mármint a grafikonnal kapcsolatban), tényleg teljesen felesleges itt vitatkozni ezen, ha ugyan annyi idõ ha nem, lépjünk tovább.
Azt mondom, hogy összességében ugyan annyi idõ kellhet a max. szinthez(ezt sugallja, mert, ha nem akkor konkrét MMO-k lennének felsorolva). Csak máshogy vannak elosztva a szintek.
"Wowba elégedett vagy mert megvan a 80-as szint (nem tudom mennyi a max, most mindegy írtam ennyit) és? Ennyi? GW2-ben nem ez a lényeg, bárhova mehetsz bármit csinálhatsz ugyan úgy kihívás lesz csak már egy felépített karaktered lesz több skillel trait stb.
Itt nem számít hány questet csinálsz meg, nem attól leszel jó hogy 80-as vagy hanem hogy mit tudsz kezdeni ezzel (akár pvp akár pve)." - nem vagy valami rutinos MMORPG-s az látszik. Melyik játékban van vége max. szint után a mókának? Hol? Ha, így lenne fél évet nem élnének az MMORPG játékok. Tudod ami utána van azt hívják ENDGAME-nek. Most ne mond nekem, hogy ez olyan rohadtul nagy újdonság meg más ebben a GW2. Minden modern MMO kõkemény endgame-mel jön ki, mert csak így tudja megtartani a játékosait. Azért mert a kiadó azt kommunikálja, hogy húúú ilyen még nem volt és ez mekkora újdonság attól még az nem biztos, hogy úgy is van ám.
Én nem a játékot szidom, mert sok dolog van ami tetszik benne. Asszem meg is veszem, ha olcsóbb lesz. Én mindig próbálok reálisan, elfogulatlanul véleményt alkotni...
Most ez nem is kritika a játékkal szemben, hanem, hogy valótlant ne állítsál már ugyan. Vagy, ha annyira nem vagy jártas a témában akkor informálódj. Vagy ne szólj hozzá. De valótlant ne állíts!
Geronimo:
Tomy Lee a házigazda, lehet neki kellene írni.
Kompromisszumokat kell kötni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
- gw1 azért pörgõsebb volt, AB-n még reggel is voltak népek (nemzetközire kellett menni) és 1-1 quest (odautazással együtt) belefért az 1-2 órás idõtartamba
- gw2-ben lesz rá lehetõség, hogy WvW-ben akár a kezdés után részt vehess és az ott szerzett XP-vel fejlõdj fel a tényleges max. szintre. De ez csak lehetõség, nem kötelezõ -- viszont ilyen lehetõség máshol nem jellemzõ. Wow-ban mérgelõdtem is miatta, miért kell felhúznom egy karaktert pve-ben ha csak pvp-zni akarok vele, miért nem lehet létrehozni egy 'only pvp' karit
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Viszont annyi uj dolgot hoznak be az eddigi megszokott (es szeretett vagy megunt) dolgokkal szemben, hogy neha csak kapkodja az ember a fejet es nagyon furcsanak tunik sokminden.
Es sok kerdes is felmerul, ha ez igy es ugy megvaltozik, akkor hogyan hat ki sokminden masra (loot/xp/fejlodes/tortenet/stb/stb).
Ha sikerul jatekon belul kiprobalni es bejovosek ezek az ujitasok, akkor tudom majd mondani, hogy igen, ezt szuperul talaltak ki.
Nehez atlatni igy kivulrol foleg ugy, hogy nem 1-2 dolgot ujitanak es reformalnak meg ebben az MMOban.
Persze egesz nap lehetne bongeszni a videokat es infokat, de arra se idom, se energiam. :p
Majd beta utan kiderul mi tetszik ebben es esetleg mi nem a regiekhez kepest. 😊
Remelem tenyleg jol oldjak meg a legtobb dolgot a fejlesztok. 😊
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Questelni pedig lehet még szabadabban mint feljebb írtam, itt a szint csak egy fejlettségi mutató nem jelent se korlátot se nem jelzi hogy mennyire jó a játékos.
GW2-ben mondjuk personal story miatt is lehet érdemes lesz újra és újra új karaktert csinálni.
Nekem jo lesz a GW2-es rendszer ahogy le van irva (bar mindenrol inkabb akkor mondok konkret velemenyt, majd ha betaban kiprobalom es tenylegesen megismerem, nem csak leirasokbol es videokbol kapom az infokat), viszont sokan szeretik a WoW fele szintezest, questezest, partyzast es rendszert.
Sot, ismertem nem egy embert, akik kifejezetten csak ezt szerettek! Amint meglett a 60-70-80-85-os szint, mar kezdtek is az ujabb karaktert.
Persze lehet, hogy nem tetszett nekik a a max szint feletti tartalom es GW2-ben ez szuperul lesz majd megoldva.
Viszont az biztos, hogy van akik igenis szeretnek hosszan szintezi es fejlodni es ezt a reszet (is) nagyon elvezik MMO-kban.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D