Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiemelem a lényeget: "mert nem az van, h mindenki angol nyelvü guildeket csinál csak mi vagyunk ilyen parasztok, h magyar nevet adunk neki 😄"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Melyik szerver angol német orosz stb.
Zomil:
Ha neked parasztság a saját anyanyelveden kifejezni magad akkor sajnálom.
Hihetetlen, szégyellitek hogy magyarok vagytok?
Nézegetve a klánok fórumait itt van pl: Aranyalma Guild. Ami igazából szerintem bele is illik a játékba, valahogy nem az jön le róla, hogy idióták vezetik...még se tetszik. Egyszerûen nem tudok vele megbarátkozni valami miatt. Bár, ezzel még lehet menne is... Viszont amikor jönnek a : "Sötétség Harcosai" , "A Gonosz Sereg" , "Halálosztók" meg a hasonlók... Akkor a bizony jobbnak látom arrébb menni 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nálam ez valahogy nem abba a kategóriába tartozik,hogy egyedi...
Bár aláírom, ha valaki ilyen komolytalanabb névvel indít egy guildet, lehet el kap az inger, hogy a tagja akarok lenni mert vicces, de ennyi.
Német szerveren németül illik a játékba, spanyolon spanyolul, angolon angolul. Igen, szerintem valahogy így.
A játékban pedig a globál channeleken csak angolul illene írni. Legalábbis én biztos nem szeretnék bloodscalp effektust.
Ugyanugy van német nyelvü guildnév/orosz/kinai/francia/ stb. 😊
Azt ugye tudjátok, hogy GW2-ben a guild, a tagok által begyûjtött influencebõl tudja fejleszteni magát komoly bónuszokat szerezve ezzel a tagoknak?
Mindenki inkább a saját kis szekerét tolja döcögve, minthogy magának is nagy elõnyöket szerezve csak egyet toljon lendületesen, de persze közben mindenki a másikra mutogat a másikat okolva... 😄
Igen, tudom, hogy sok az idióta, de gondolom érhetõ a lényeg az összetartás hiánya kapcsán.
Szerintem meg szánalmas.
Mert te már nyelvtudásnak hívod hogy le tudod írni a guilded angol nevét helyesen? Ezek szerint te tökéletesen beszéled. Szerintem akkor a játékba se illik bele a magyar beszéd, csak angolul kommunikálj hiszen az illik bele.
Szerintem neked nagy káosz van odabent és angolul is maximum dadogsz.
Az angol tudás meg nem egy dolog, bárki megtudja nézni azt,hogy helyesen írta le a nevét a guildnek vagy sem. Aki még erre se veszi a fáradtságot, aztán beírja, hogy egyediség miatt van így...
Nem kell ,hogy beszélje az angolt, de akkor tényleg ne csinálja 😄
Azt meg nem is minõsítem hogy nem csatlakozol Magyar Guildbe, inkább csak megkérdezem, miért fórumozol itt?
Mi nem kb 5-en kezdünk neki a játéknak, de mi is saját guildet csinálunk. Egyszerûen azért mert ilyen pl ilyen dolgok születnek: HungarYan
Aki szerint attól lesz egyedi egy guild,hogy a többi nemzet felé azt sugaljuk, hogy még angolul se tudunk, az nem biztos, hogy jó fényt vet a többiekre. Gáz vagy sem, de ilyenkor jobbnak látjuk elhatárolódni a dolgoktól.
Aztán pl magyar nevû guildbe meg a fantasy környezet és angol nyelv miatt megint nem mennénk. Finnyás mocskos banda vagyunk, de szerintem némileg jogosan 😛
Persze guilddel ésszerûbb és jobb elõbb utóbb valószínû oda megy az ember ahol hasonló az érdeklõdés és azonosak a célok.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Már csak két-három nap és kiderül milyen ajándékot kapok ott. 😄
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Köszönöm.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Szerintem is a kisebb a jobb.
fuck mmo's..i.,
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Egy-egy nagy formátumú raid leader = win.
WAR-ban az elején még nem csak a létszám számított, hanem az irányítás is. Ha az egyik oldalon bent volt a vezér, akkor taroltunk, ha épp nem, akkor meg csak fej nélküli csirkeként rohangásztunk a térképen.
De amugy az hogy nem jo dolog a gyüjtöguild csak egy vélemény, nem voltak vele jo tapasztalataim több mmo-ban sem.
szvsz a gyüjtöguildek mindig is rosszak voltak...
Persze ez ma már amolyan kommunista utópiának tûnik, de én emlékszem még pl. a sokat emlegetett DaoC-ból olyanra, hogy vadiúj vadidegenként olyan támogatást, segítséget kaptam, amilyenrõl álmodni sem mertem volna.
fuck mmo's..i.,