Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
akkor olvasd el még1szer 😄
Kiemelem a lényeget: "mert nem az van, h mindenki angol nyelvü guildeket csinál csak mi vagyunk ilyen parasztok, h magyar nevet adunk neki 😄"

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem a helyesírásról volt szó. Én magával az elgondolással nem értek egyet.
Melyik szerver angol német orosz stb.
Zomil:
Ha neked parasztság a saját anyanyelveden kifejezni magad akkor sajnálom.
Hihetetlen, szégyellitek hogy magyarok vagytok?

Unknow
Béla az ork és stb..ezek ilyen alap fantasys dolgok 😛 A Zoltant is szokták használni meg még sok mindent.

Nézegetve a klánok fórumait itt van pl: Aranyalma Guild. Ami igazából szerintem bele is illik a játékba, valahogy nem az jön le róla, hogy idióták vezetik...még se tetszik. Egyszerûen nem tudok vele megbarátkozni valami miatt. Bár, ezzel még lehet menne is... Viszont amikor jönnek a : "Sötétség Harcosai" , "A Gonosz Sereg" , "Halálosztók" meg a hasonlók... Akkor a bizony jobbnak látom arrébb menni 😄
Zomil
Hát...volt már mikor találkoztam egy random külföldivel egy mmo-ban és azt mondta azért Bélának hivják a karakterét mert olyan fantasy-snak hangzik 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
Én írtam nagynak az Y-t 😛 Náluk ez az indok erre: "A klán név direkt ilyen mert nem szeretnénk átlagosak lenni és már csak ezért is felfigyelnek ránk."

Nálam ez valahogy nem abba a kategóriába tartozik,hogy egyedi...
Unknow
A magyar nyelvû guildekkel csupán az a bajom,hogy egyszerûen a környezetbe számomra nem illik bele. Ez van, én szeretem a fantasyval kapcsolatos dolgokat egy fantasy gameban. Amikor meg szembe jön a "Józsi és a Zenemanók", olyankor meg úgy érzem kicsit eltévedtek.

Bár aláírom, ha valaki ilyen komolytalanabb névvel indít egy guildet, lehet el kap az inger, hogy a tagja akarok lenni mert vicces, de ennyi.
Kb. ízlésrõl vitatkoztok, mindkettõtöknek igaza van.

Rubint
Szerintem szójátékról lehet szó, mivel az Y nagy betûvel van. Pl. karakternév, beavatási szertartás, vagy fantasy sörmárka... akármi lehet.

Unknow
Nem értem miért veszed személyes sértésnek, hogy annyit elvárok,hogy normálisan írják legalább azt ,hogy Hungarian. Igen, szerintem ciki leírni azt,hogy Hungaryan.

Német szerveren németül illik a játékba, spanyolon spanyolul, angolon angolul. Igen, szerintem valahogy így.

A játékban pedig a globál channeleken csak angolul illene írni. Legalábbis én biztos nem szeretnék bloodscalp effektust.
Zomil
Egyet kell értenem, annyira mondjuk én sem szeretem a magyar guildneveket, de el sem itélem öket, mert nem az van, h mindenki angol nyelvü guildeket csinál csak mi vagyunk ilyen parasztok, h magyar nevet adunk neki 😄
Ugyanugy van német nyelvü guildnév/orosz/kinai/francia/ stb. 😊

Olyan esettanulmányt lehetne írni ebbõl, hogy bármelyik szociológus megnyalná mind a 20 ujját. 😄
Azt ugye tudjátok, hogy GW2-ben a guild, a tagok által begyûjtött influencebõl tudja fejleszteni magát komoly bónuszokat szerezve ezzel a tagoknak?
Mindenki inkább a saját kis szekerét tolja döcögve, minthogy magának is nagy elõnyöket szerezve csak egyet toljon lendületesen, de persze közben mindenki a másikra mutogat a másikat okolva... 😄
Igen, tudom, hogy sok az idióta, de gondolom érhetõ a lényeg az összetartás hiánya kapcsán.

Miért nem illik bele? A játék angol német és spanyol nyelveken is elérhetõ lesz. Miért pont angolul illik bele? Német guild név se jó?
Szerintem meg szánalmas.
Mert te már nyelvtudásnak hívod hogy le tudod írni a guilded angol nevét helyesen? Ezek szerint te tökéletesen beszéled. Szerintem akkor a játékba se illik bele a magyar beszéd, csak angolul kommunikálj hiszen az illik bele.
Szerintem neked nagy káosz van odabent és angolul is maximum dadogsz.

drop
én is indítok egy guildet neve: sötét barmok csak charr kari jöhet és alap feltétel 1 rekesz sör nekem havonta amit a többi guildtag áll <#banplz><#boxer>na jóviccet féretéve 2 nap és tolhatjuk istenem végre

Zomil
Running: amugy ti mit fogtok elönybe részesiteni? pve? pvp? vagy vegyesen a kettö között? 😊

Unknow
Nem magyar guildbe, magyar nevû guildbe. Egyszerûen azért nem, mert nem illik bele a játékba, és hülyén veszi ki magát.

Az angol tudás meg nem egy dolog, bárki megtudja nézni azt,hogy helyesen írta le a nevét a guildnek vagy sem. Aki még erre se veszi a fáradtságot, aztán beírja, hogy egyediség miatt van így...

Nem kell ,hogy beszélje az angolt, de akkor tényleg ne csinálja 😄
Már volt, de ezt a skill planner-t ki tudjuk rakni a bannerbe?
Pontosabban Magyar nevû Guildbe.

Angol tudás egy dolog, nem hiszem hogy ezen bármi is múlna, jó ha tud valaki más nyelveket, de nincs mit szégyellnie ha nem.
Azt meg nem is minõsítem hogy nem csatlakozol Magyar Guildbe, inkább csak megkérdezem, miért fórumozol itt?

Unknow
Btw a nagy magyar guild témához hozzászólva:
Mi nem kb 5-en kezdünk neki a játéknak, de mi is saját guildet csinálunk. Egyszerûen azért mert ilyen pl ilyen dolgok születnek: HungarYan

Aki szerint attól lesz egyedi egy guild,hogy a többi nemzet felé azt sugaljuk, hogy még angolul se tudunk, az nem biztos, hogy jó fényt vet a többiekre. Gáz vagy sem, de ilyenkor jobbnak látjuk elhatárolódni a dolgoktól.

Aztán pl magyar nevû guildbe meg a fantasy környezet és angol nyelv miatt megint nem mennénk. Finnyás mocskos banda vagyunk, de szerintem némileg jogosan 😛
Running
minket ez nem segít ki a bajbú' <#vigyor>

Rubint:
Persze guilddel ésszerûbb és jobb elõbb utóbb valószínû oda megy az ember ahol hasonló az érdeklõdés és azonosak a célok.

TDC Geronimo
tRs tag kifér :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kajakra ingame is ez lesz a nevem: Member of Horda Thaddeus - Horda Thaddeus

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Lamellus
HT = Horda Thaddeus

<#vigyor3>

-tRs-Raymond

Running
Remélem ebben a játékban lesznek csaj játékosok is, tökjócsajok pl... õket megkaparintjuk mindenképp.<#idiota>

Rubint
Tuti rengeteg statisztikájuk van a GW1-bõl az elmúlt 7 évrõl.

Már csak két-három nap és kiderül milyen ajándékot kapok ott. 😄

Running
Nebassz, már megint csak 4 betûs tag lesz, mint a farok bf3-ban? Ha Horda nem lehet, akkor marad a HT, ami jó nagy foskazal, de ez van. <#vigyor> Egyébként a viccet félretéve, én olyan 10 hordással számolok induláskor, vagyis a csapat nagy részével, de ha vannak ilyen buggyant arcok, akik egyedül hokiznak, azokot berántjuk szó nélkül, persze csak akkor tudnak viselkedni, jó arcok és nem szararcok. <#hehe>

Terawatt
Felveszem veled a kapcsolatot 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Tedd föl itt aztán 8 féle választ fogsz kapni 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Szevasztok.Olvasgatom a hozzászólásokat itt,mint totál új a GW világában.De lenne jópár kérdésem,amit talán jobban,gyorsabban meg lehetne válaszolni "élõben".Ezért arra kérek valaki bennfentest,hogy esetleg vegyen fel Skype-on és picit homályosítson már fel....Skype neven:g.zoli74
Köszönöm.

Rubint
Lehet. Biztos hozzászoktam a guildes warbandünkhöz a WAR-ban. 😄

TDC Geronimo
Nagy plusz Anetnek azért, mert már az elsõ hétvégén van EU szerver, ráadásul ugyanannyi, mint US. Általában nyugati MMOknál telibeszarnak EUra. Jó látni, hogy itt nem így van.

Azért guildet nem feltétlenül kell wvw-vel említeni. wvw tökéletesen mehet guild nélkül is nincs szükség guild leaderre se bárki lehet vezetõ wvw-n, szóval kettõ közt nem kell párhuzamot vonni.
Szerintem is a kisebb a jobb.

HORD leszünk mint bf3-ban 😄 Na jó nem, vagy , vagy , vagy ha Running megint erõsködik akkor marad a 😄 hyperthreading ftw

MeoH
Hat az jo lenne, ha osszejonne egy jo jatekos allomany, es mehetne egy minosegi es elvezetes WvW. ÛUgy tunik az alap meg van, azt meglatjuk mi sul kibelole.

fuck mmo's..i.,

TDC Geronimo
Running, kitaláltad már a guild 4 betûs guildtagjét? <#nezze>

s0n1c
Na, ezt jól megaszondtam! Szóismétlés rules...
s0n1c
Imo ömleni fognak az exdaocosok a wvw miatt, onnantól meg már csak egy lépés a roaming meg az fgvsfg 😄, mert a terület ugye meg van hozzá. Sírok.
s0n1c
És "vicc", de ez még mindig megvan! Pár hónapot megint toltam mid-en és altomnak adtam át cuccokat, beírtam generalra jött egybõl 6 reply hogy hova menjenek segíteni. Aztán amikor adtam át a cuccokat a playernek, az altomnak adott 10 p-t, hogy vegyek cuccokat. Na ez nálam a community.
Rubint
Így gondoltam a jó irányítást. 😊 Saját guild legyen szervezett és a leadered képes legyen másokat is összefogni (alliance, random ppl, akármi). Bár az üzenetembõl ez valóban nem jön le.

Ennél azért több kell egy szerver vs szerverhez.
Egy-egy nagy formátumú raid leader = win.

WAR-ban az elején még nem csak a létszám számított, hanem az irányítás is. Ha az egyik oldalon bent volt a vezér, akkor taroltunk, ha épp nem, akkor meg csak fej nélküli csirkeként rohangásztunk a térképen.
Zomil
WvW-nek az a lényege, h többen összefogjanak 😊
De amugy az hogy nem jo dolog a gyüjtöguild csak egy vélemény, nem voltak vele jo tapasztalataim több mmo-ban sem.

Rubint
WvW-ben szerintem nem így lesz. Jól irányított sok fõs guild = win.

Zomil
nagy létszámu guildnél az a baj, h nem lehet megakadájozni a kisebb csoportosulásokat, onnantol meg semmi értelme az egésznek...
szvsz a gyüjtöguildek mindig is rosszak voltak...

Majd maximum összeállunk vmilyen formációban és akkor még talán... kimondani is alig merem... az elképesztõ 10 fõt is elérhetjük! 😄

Egyetértek, hiszen abból kell fõzni ami van, de elvonatkoztatva a tényektõl, pont ez a rákfenéje a dolognak. Hiszen ha meglenne az a bizonyos összetartás, akkor 50 fõs "gyûjtõguildben" is ugyanúgy viszonyulna mindenki mindenkihez, mint az egymást ismerõ 20-asban.
Persze ez ma már amolyan kommunista utópiának tûnik, de én emlékszem még pl. a sokat emlegetett DaoC-ból olyanra, hogy vadiúj vadidegenként olyan támogatást, segítséget kaptam, amilyenrõl álmodni sem mertem volna.

Running
Ácsi, mi Battlefield felõl érkeztünk, ott nem kellett 80 fõ, elég volt 12 is... egyébként sem 4-en vagyunk, hanem többen, csak sokan nem vásárolták még elõ, szóval megjelenésre talán 5 fõre is felduzzadunk.<#hehe>

MeoH
😊 Jo, de hosszutavon az sem mukodik, hogy minden embert bevesz a guildba, aki csak elmegy mellette. Attol, hogy vannak 300an meg nem biztos, hogy jo egy "gyujtoguild". Minoseg>mennyiseg. De egy ~50 aktiv, jo jatekos elegseges, foleg ha laza szovetsegben vannak masik 40-50fovel, raid es pvp teren.

fuck mmo's..i.,

Zomil
Én voltam már nagy 50-100fös guild-ben és kicsi 20-30fösben is és szvsz a kisebb guild sokkal jobb...szvsz sokkal jobb egy kisebb baráti közösség ahol mindenki ismer mindenkit, mint egy hatalmas guild ahol azt se tudod a fele emberröl, h mégis ki a franc...

Szevasztok😊 Ha már oly sokan oly sok felé vagyunk, fel ajánlok egy állandóan mûködõ TS3 szervert, ahová csinálhatok zárt GW2 szobát, alszobákkal, aki úgy érzi aktív játékos vagy az lesz írjon. Közösen többre mennénk s kezdõknek is jobb, ha hallják mit hogy kellene csinálni 😊