Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja én is hallottam róla de elsõnek ez jutott eszembe amikor megtudtam hogy nem lesz benne a beta ban. Amúgy meg... FIZETTEM HOL A GAME EM??? 😄😄😄

BDO: Jordine

Running
ezerszer szó volt errõl, hogy megvan, csak nem spójlereznek le mindent kiadásig.

Ebben igazad van de ha valami miatt mégsem tudják betartani akkor mindenki enrage el 😊 s ott lesznek ám igazán bajok, mondjuk így beta után felõlem már kiadhatnák én nem láttam benne semmi olyan nagy bug ot ami gond lenne, mondjuk az kicsit megrémített hogy asura meg sylvari nem volt benne (mivan még kész sincs?) de reméljük a legjobbakat 😊

BDO: Jordine

Azért tartom szánalmasnak ezt a when its done dumát, mert olyan nem létezi, hogy nincs valami céldátum, amikorra kész kellene lennie...
Viccet félre téve inkább mondják, hogy when its done, mint kiadjanak valamit elhamarkodottan. Láttam már nem egy félkész mmo-t kijönni. Kösz azokból nem kérek.
MeoH
Nostromoval nyomtam a betat.

fuck mmo's..i.,

Running
D3 akkor sem lesz kész, ha kiadják. 😊)))

Nem? Diablo3 csak egy példa erre.
spybot919
De azért van benne valami. Nem vagyok nagy marketing szakértõ de szerintem ha valami rivális kerül a piacra (most nem akarok neveket mondani de van pár) akkor illene mutatni Anet-nek is valamit. Mert a "When it's done." dumával nem lehet embereket csalogatni...

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

használt valaki Razer Nostromo-t vagy logitech G13-at a játékhoz?

Ilyet szerintem mindenki csinált, wowban a pvp-s raidet sokáig mindig az irodából nyomtam le, ill. mikor munka miatt utaztam de jó is volt a meetingeken meg a szállodákban a bg-s honorpont-farm... 😄

Nem szeretem az ilyen "when it's done" dumákat, mindig a Duke Nukem 3D jut eszemre róla<#violent>
Unknow
Nem baj, legalább nem csökken a hype. Így van idõ még a WoWos hülye gyerekeket áthoznom ide. Meg aztán, TSW-t is ki kéne próbálni hamár lesz béta hétvége. Amíg nem jelentenek be semmit, addig nem kell aggódni az ilyeneket miatt, hogy lemaradsz másról. 😛
És így se értik meg az emberek ...

Unknow
Ezt minden héten 5× elmondják,hogy õk nem mondtak semmit ^^
TDC Geronimo
Na megszólaltak, de csak a szokásos :y

"Reminder: we have not announced a release date. Any dates you see displayed by retailers are THEIR estimates/guesses. ^RB"

When is #GuildWars2 being released? Everybody with me now, "When it's done." Feel free to RT that. =) ^RB

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
június elején

LeWyTy
Ámen

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Omlás
Majd csütörtökön este kiírják, hogy péntektõl béta hétvége <#banplz>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

TDC Geronimo
Ma se valami beszédesek Anetesek twitteren. Biztos dolgoznak ezerrel nade akkor is... :y

/oof

Egyszer volt hol nem volt, az üveghegyen (<-nem visszaváltható) is túl, egy játék, melynek becses (bece)neve UT'99.
Ottan volt egy Real klán.
Abban vala egy Executor nevû dude.

Na az voltam én. 😊

Neo meg Sound is HuN-os volt. Bár elég valószínûtlen, hogy ez a srác pont ugyan az.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Atisz
Közigazgatás? 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Running
Megkérdeztem, nem kaptam értékelhetõ választ, csak azt, hogy te ki vagy. <#vigyor>

már hogyne lehetne kivenni! teheted PAy PAl accountra is a keresett pénzt!

/Off
Köszi.
TBW, Echo, Ddany ismerõs, Echo régi PT-s.

Neotól meg tudnád kérdezni UTzott-e? És ha igen mi van Soundkey bácsival? 😄

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

darth devil
Eddig nem úgy néz ki, h meghatja õket a sírás. Remélem ez így is marad.

War, war never changes.

a.carkey
Ja. Át kell állni centauri idõszámításra: 37 óra 1 nap. 😄

A medve nem játék.

Running
Aion-ban a gatyáravalót én is munkahelyen farmoltam ki mobilneten. Héha iszonyat lagos volt. 😊))

OFF

Rosszul tudod. Ha egyszer már rákerül a blizzard pénzként az accodra akkor már nem lehet kivenni, de be lehet majd állítani úgy hogy ne oda kerüljön. Ezért természetesen majd fizetsz még egy extra fee-t 😊

Ohh igen és goldot is lehet majd eladni, szóval nem para az sem ha goldért mennek el a kevésbé ritka cuccok.

ON

Azt hiszen lesz itt sírás nerfért WvWben ha az emberek rendesen kihasználják majd a csapatmunkára adott lehetõségeket 😊

Jabar
Hc-ban nincs rmah és kilehet venni a pénzt paypal-on keresztül.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Omlás
Aki sokat alszik keveset él.. <#eljen><#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

a.carkey
Ez Malinovkán és Komarinon szerintem senkinek fel se tûnt. 😊

A medve nem játék.

Az alvás luxus. 😛

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

ahogy mondod Omlás.
Omlás
OFF
HC-ban meg lesz RMAH így az ki esik SD meg engem nem mozgat.
Amúgy RMAH-val keresett pénzt tudtommal nem lehet kivenni csak blizzes cuccokara költheted el havidíj meg blizzstore ha jók az infóim.
ON

persze,tisztában vagyok vele😊 csak mostanában ez a menõ szöveg😛

JethroHUN
Ahhoz hogy te ott pénzt keress bele kell majd farmolnod az összes szabad idõd. Csak a nagyon ritka cucc fog valódi pénzért menni. Amit meglehet venni ingame goldért az kizárt (szerintem)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

DummyBoy
Nekem WoT-ban volt olyan guildtársam, aki vitte melóba a laptopot, mobilnet, leült játszani, és ha hívták akkor csak otthagyta, és ha elkészült akkor visszament és játszott tovább 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

a.carkey
Két gyerekkel egyszerûen nem lehet annyit keresni, ami az egész évre elég lenne, úgyhogy, közben dolgoznom is kell, pedig egy gyerekkel még hasonlóan csináltam, mint te. 😄

A medve nem játék.

Hát az úgy necces azért😄
Az én esetem más bár nem érdekes.Minden év elsõ 4-5 hónapban megkeresem az egész évre valót többi idõszakba gyakorlatilag azt csinálok amit akarok.
Aki meg tudja oldani annak simán elfér 2 mmo szvsz de így ez durva lehet ahogy haverod toltaXD

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

LeWyTy
Én is..csak remélem lesz rá pénzem<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

a.carkey
Van egy haverom, akivel anno még SWGztem. Na õ este fél hat 6 után megjelent ingame, bent volt éjjel háromig-négyig, nyomta a bioenget, majd félálomban bement dolgozni, és a munkahelyén aludt 11ig. 11 után kezdte a munkát és kb. 5ig dolgozott, majd sietett haza játszani. Õ így oldotta meg. Egy idõ után rájöttek, és kitették, de hónapokon át mûködött. Hiába no, nem mindenki Don Draper, aki ezt tényleg megteheti. 😄

A medve nem játék.

jaj gyerekek látom elõre,hogy abból a pár euróból amit a DIO3-ban fogok megkeresni RMAH-ban😛 és amit spórolok azon,hogy nincs havi elõfizetésem semmire pár forintot elfogok csengetni GW2 gem store-ba😄 Fõleg a páncélok/fegyverek-re vagyok rágyógyulva😄

TDC Geronimo
Na hát ezaz. Én az alvást nem adom fel semmi pénzért 😄

Délnél korábbi kelés nekem még hajnal kategória, persze csak ha épp nem kell dolgozni reggel 😄

Bezony😄<#eljen>

Nekem jól meglesz a TOR mellett a GW2, sõt, ha kijön az ESO és megtetszik, az is. 😊 Pedig sok túlórám van és pluszmunkák. Szervezés kérdése és kevés alvásé. 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Nincs kép róla,valami mást mutat.

Szerintem ha játszol komolyan valamivel és mondjuk életed is van mellette akkor nem túl sokat tudsz mással játszani. MMO-val legalább is nem igazán ami általában nagyon sok idõt igényel, mert egy MMO mellett épp aktuális FPS õrültséggel is játszol az mondjuk nem akadály (SP-be végigviszed), de két MMO komolyan nem hiszem hogy megfér egymás mellett (vagy te akkor egy idõ milliomos vagy).

TDC Geronimo
Párszor ezt is átrágtuk. Hiába ingyenes, attól még NEM, nem fér el mellette más, mert mindenkinek 24 órából áll egy nap. Ami szabadidõm van szeretném gw2re szánni és nem fér el mellette más. Szerintem sok másnak se...