Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Hát nagyon úgy néz ki, hogy ebben a hónapban nem lesz BWE 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

-Sziasztok!
Klánunk Hungarian Unreal Nomination jelenleg aktív toborzást tart a jelenlegi 26+ fõ mellé, ha szeretnél egy baráti-segítõkész társaság tagja lenni, akkor ne habozz 😊 küldj egy rövid leírást magadról emailben és ha elmúltál 16 éves akkor szívesen látunk téged vagy akár csapatod 😊 leveled a [email protected] emailre küld 😊
Hogy beszélhetsz így az élettársadról, aki kiszolgált éveken át és teszi még azt ma is? :o

LeWyTy
Nem a guild wars 2 miatt akarok új gépet... hanem azért mer ez egy elavult hulladék.
Némeik alap játék csak low graf alatti configgal megy és még úgy is épphogy játszható.
Az meg egy másik hogy ez a szar config nem "méltó" a GW2 futtatására sem<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hát az se mindegy milyen az a két magos. Remélhetõleg a VGA is sokat fog majd számítani és akkor gyengébb gépeken is jobban megy majd.

spybot919
Ne vegyél új gépet. Ha nem optimalizálják annyira hogy 2magos procis gépen szépen fusson akkor lehet ez bármennyire jó játék akkor kapják be.. (már bocsánat)

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

LeWyTy
Jó most hogy belegondolok nem hiszem hogy bárkinek is eszébe jutna ez a név...olyan 0.0000000001%...
Bár ez 2tagú szóval GW1bõl is lefoglaltathatom elvileg ugye?
A sylvarik most megtetszettek arra kéne 2 név is eszembe jutott de esély nincs arra sem hogy legalább az egyiket lefoglalják...<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szerintem nagyon sokan megvettük a headstart miatt, pl én is.

De ha azt szeretnéd kérni hogy foglaljak neked nevet, azt felejtsd el. Örülök ha a sajátjaimat sikerül, mert már most BWE-n a tervezett 6 nevembõl 4 foglalt volt, ami nagy szívás, mert akik beelõztek azok szintén ott lesznek a headstarton is, és nagy versenyfutás lesz a nevekért. Sem idõm sem karakterhelyem nem lesz arra, hogy másnak foglaljak még.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

LeWyTy
Nem akarok offolni, de errõl a Adventure Awaits: The Story of a Woman and Her Dog dologról csak nekem ugrott be ez:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

LeWyTy
ÉN már úgy vagyok vele, ne is jöjjön elõbb! Addig be kell szereznem egy új gépet<#zavart2>

TDC Geronimo
Hm... Ha 4-5 hónap múlva jönne csak ki nem hiszem hogy már most ilyenekkel foglalkoznának. Sajnos még mindig bizonytalan ez a megjelenés 😞

LeWyTy
Van itt olyan aki részesülni fog a 3 nap elõnyben? Kérdeznék tõle valamit priviben.

A cikkbõl:
"We actually need to build that list a few weeks prior to the launch of Guild Wars 2."
Igaz ez is van benne:
"We’ll warn the community before we build the list, but that’s irrelevant, because there’s no reason for anyone to wait."

Running

Running

drop
inkább hozzám<#taps><#taps> lehetne köze

Unknow
Hm <#finom> Tudom,hogy semmi köze a GW2höz...de lehetne! 😊
Running
off, a kraft téma kihalása után egy kis nézegetnivaló levezetésnek...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Zomil
Mondjuk low lvl crafting nem tudom mennyire mérvado, egy olyan lvl30ast kéne megnézni, mert én az armorsmithing-et kb. olyan 75-ig huztam fel és ott már elég sokféle sisakot tudtam gyártani. és kisebb szintü Inscription is tudtam használni emlékeim szerint a jobb sisakokban is.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Igazából ugye 3 komponens van pisztolynál, ebbõl kettõ a bronz alkatrész, ami viszont fix. Lehet csak tier probléma.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Zomil
Hm...Viszont én ugy emlékszem, h a korábbi Inscription-t be lehet rakni magasabb szintü cuccba. Vagyis valoban csak lvl15-töl tudsz +healing-eset csinálni, de csak azért mert akkortol van meg a healing-es Inscription. De a +powereset amit 6os szinten gyártottál bele tudod rakni a 15-ösbe is. Legalábbis én igy emlékszem, h korábban felfedezett Inscription-öket bele tudtam pakolni magasabb szintü cuccokba.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Amik azon a szinten rendelkezésre álltak speciális cuccok (X craft szintre unlockolnak) azokból kivettem a recepteket amiket csak lehetett.

Ezek vannak most DB-ben

Bizos hiányos, mert én is többet láttam, de még itt se bukkant fel level 5 +vitality pistoletto.

De ha van konkrét referenciád van leírásod szívsen elolvasom, mert érdekel milyen komponens maradt akkor ki.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Hát a Charr úgy néz ki mint valami óriás féreg, Asura meg nem is tudom mint egy mini stormtrooper, Honor of the Waves is inkább érdekes mint jó wow jut eszembe errõl a bazi nagy vállvértekrõl (szerintem nagyon elcseszett). Human vértek legalább jók, most már azt is tudom hogy nem lesz heavy armoros Charrom vagy Asuram. Remélem a Nornoknak nem ilyenek a Heavy armorok, mert azon meg nevetségesen hat, hegyi nép és Fullplatemailbe rohangál (bár ha egy macskára felerõltették akkor õk se kivételek).
Közbe olvasom egy fullos armor beszerzéséhez 105x kell végignyomni az adott dungeont (jelenlegi token rewarddal).
Lehet hogy jó lesz egy darabig az a láncing is ami kezdõre ad.

darth devil
A magassarkú combközépig érõ csizmát ne hagyd ki. 😄

War, war never changes.

MeoH
Nem veszes ez. Nalam az a koreai, mikor a csajokon a heavy cucc, egy melltartobol es egy tangabol all 😊

fuck mmo's..i.,

Running
de nem is jók, nagy koreaiak...<#hehe>

drop
armor setnem rosszak

Arra gondolt, hogy ha a jövõ hétvégén lenne a BWE, ami május utolsó hétvégéje, akkor most kellene szólniuk. Ha jövõ hétvégén nincs, akkor májusban nem lesz BWE, csak júniusban. 😊
s0n1c
nem tartom valószínûnek, hogy stressz teszt után beraknak egy bwe-t is ugyanarra a hétre
TDC Geronimo
Nem. Most fejeztük be dio3 coopot mára (dél óta) <#idiota>

LeWyTy
Te mag csak azért nem alszol még mert azt várod?

TDC Geronimo
Hát ha ma estig nem jelentik be következõ hétre a BWE-t, akkor bizony ez átcsúszik júniusra. Múltkorit is valahogy így jelentették be.

Zomil
"De nem ugyanaz a fajta. Tehát +powerest csak 6os szintre tudtam gyártani míg +healing itemet meg lv 15-re."

Ez nem igy van, maximum nem találtad meg a receptet 😊

Craftolás hasznossága:
Én Huntsman ágon indultam BWE-ben, kb 20-as szintig tudtam gyártani.
Észrevételek:
Volt LV 6, LV15, etc item.
De nem ugyanaz a fajta. Tehát +powerest csak 6os szintre tudtam gyártani míg +healing itemet meg lv 15-re.

Ez nekem nagy nyûg. Jobban örültem volna valami dinamikusabb rendszernek, mert pl lv 18-on lukra futottam, legközelebb kb az lv 20 ahol itemet gyárthatok magamnak, és még nem tudom melyik fajtát.

Jobban örültem volna neki ha van egy base recept, pl bronz pisztoly, és a szintjét vagy az én szintem határozza meg, vagy legyen akár diszkrét szintekkel, de kihozhassam bármelyik szintû alapból azt a + statot amit én szeretnék.

Cook:
Nagyon, ismétlem NAGYON idõ és pénzigényes. A hatások nem nyûgöztek le, +10 condition stat 10 percre és hasonlók.
Mivel nagyon sok anyag kell hozzá, sok alap kaja eleve alapanyag másba ezért én ezt altnak javaslom felvenni. A hozzá való nyersanyagokat úgyse használod el másra, és a bank közös.

Így tudnál két 'átlagos' craftot tanulni míg erre ráér az alt is.

Ehhez hozzátartozik, hogy nem futottam be karakter szint korlátba. HA ilyen mégis létezik, annyira nem jó ötlet. 😊

Unknow
A community már jelölgeti kifele a szervereket 😛 Redditen is ott az összegyûjtött lista,hogy kb mit merre ,hogyan. (Legalábbis ami a béta szervereket illeti.)

Kb ez lesz majd az indulásnál is. Lesz olyan szerver ami ilyen "nem hivatalos" RP szerver lesz.
Győri Devi
de van olyan szerver ahova a különbözõ rp communityk fognak gyûlni

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Zomil
itt nincs olyan, h rp szerver 😄

Unknow
Elolvasva a sztorijukat nekem is nagyon szimpatikusak.

Ahogy egyre többet tudok meg a loreról és a világról, annál inkább vonz magához az RP szerver. Lehet ebben a gameba megérné bepróbálkozni vele ^^
Zomil
köszi!
Iszonyat tetszik ez a sylvari faj 😄

Zomil
Én még BWE-nél merültem bele a craftingba és armorsmithing-re feküdtem rá. Ugy vettem észre, h a szintednek megfelelöen jobb armorokat tudtam csinálni, mint amiket találtam(persze vanna kivételek, amikor éppen mázlim van és kiesett valami jo cucc), de összességében nekem ugy tünt, h pl. 20-as szinten jobb armorokat tudok késziteni, mint amiket találok ezen a szinten. Persze ez késöbb érdekes lesz, mert nemtudom, h 30-as szinttöl amikor már lesznek insták is, lesz-e értelme továbbra is craftolni...ez majd csak a végleges játékban fog kiderülni.

A másik dolog, ugy tudom, h craftolásnál a tárgyak critelhetnek is, mondjuk ez nem tudom mivel jár.

- én úgy olvastam (variance blogon) ua. a szintû tárgy (ruha, fegyver) elérhetõ instából, pvp-bõl és craftból, csak a kinézete lesz más

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Kannibálburger, a legjobb 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

JethroHUN
Remélem pvpben nem esik ilyen alapanyag. <#duhos2>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Husi esett hullákból, aha, tudod, megölöd szegény nyuszikát, õzikét, fincsi jégkukacot és lesz belõle sütnivaló... 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Running
Hullákbú' köll e kiütni a cuccot?<#zavart1>

Cookkal simán, kell hozzá husi, sajt, kenyér 😄

Running
Ilyet lehet e kraftolni:

Ahet
Alacsony skillel (50-75) mestermunka dolgok készíthetõek amik azért jobbak, mint a droppolt vagy karmaért vehetõek. Ékköveket pl. nem érdemes belerakni "nyersen" a páncélokba, mert az ékszerész felfejleszti õket, ill. ezek nélkül nem tud gyûrût készíteni (pontosabban gyakorlatilag semmit (: ).

Szerintem ha hamarabb nem is, de az elsõ instához érdemes a lehetõ legjobb páncélba felöltözni. Ezek pedig érzésem szerint részben karmáért vehetõ, részben craftolt holmik lesz.

The gods have disconnected you ...

Ahet
Korábban már bemásolta valaki: "Each race has several armor sets which are restricted to that race. Other armors are designed to be worn by all races."

Lesznek faj specifikus páncélok és olyanok, amelyeket minden faj hordhat.

The gods have disconnected you ...