Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahet
LeWyTy
Most hogy mondod tényleg annak tûnik. De nem<#gonosz3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mondok egy merészet, szerintem te csak trollkodsz!

Unknow
Kicsit azért én sajnálom szegényt. Már mióta ki akarja próbálni ezt a gamet és sose jön neki össze.

Sajna amondó vagyok..asszonyt , GW2-t nem kölcsönzök senkinek 😄

Viszont valaki aki most nyert béta kulcsot és nincs semmi veszíteni valója, az tényleg megoszthatná vele. Abból úgyse lehet semmi probléma, és végre megnyugodna a kicsi szíve. (Én is utána kérdek, hátha van sikerült valakinek itt béta kulcsot szereznie.)
Legalább van egy indokod hogy végigjárd a szomszédságot és ismerkedj 😄

LeWyTy
Nincs! mivel nem rég költöztem nem igazán vannak barátaim<#circling>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Addigra lesz pénzem<#vigyor1>

Zomil
WvW térkép 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
Jogos kérdés...így szerintem teljesen felesleges. Aki 3 rongyot nem tud rászánni most egy béta,hogy késõbb ha olyan megvegye az egész gamet, annak úgyis fölösleges most játszania.

Mármint én értem,hogy érdekel a játék, de szerintem ne idegenektõl próbáld megszerezni, beszélj egy barátoddal, próbáld ki nála. Ne mond,hogy egy ismerõsöd sincs aki megvette.
akkor minek akarod kipróbálni?😊 ha kijön sem tudsz játszani vele

Running
Akkor marad a hoki, az ingyen van. <#ravasz1>

LeWyTy
De nincs pénzem<#bdead>

Unknow
Amazonról egy szimpla pre-orderrel tudsz bwe2 bétára menni... Az azért nem egy hatalmas összeg 😛
De persze.

LeWyTy
Aki esetleg nem tud itt lenni a hétvégén... nem kínálna meg egy béta key-el vagy acc al?

Zomil
Nyugi van emberek 3nappal elötte biztos bejelentik, mert akkor kezdödik a Headstart 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ha igazán vagányak lennének, akkor két nappal késõbb jelentenék be, mint ahogy kidobják 😊
Unknow
Nem lesz 30 nap a release elõtti bejelentés elõtt, már közölték, hogy az csak egy pletyka. Ha kedvük tartja akár 2 nappal elõtte is bejelenthetik minthogy kidobják 😛
frango
Nálam normal.

Amúgy mennyiben és mire van hatással a karakter generálásnál a személyes történet választás?

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Mondjuk nem fogom bánni. MElee panaszkodott a sok effektre, remélem jobb lesz a kedvük hétfõ reggel. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

TDC Geronimo
Nem is használtam olyat.

Camera shake már kikapcsolható volt elõzõ betaba is, de én nagyon kíváncsi vagyok erre az "új" combatra. Amiket írnak róla az mind hozzáad sokat az élményhez.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hmm...
Sense of hitting... cam shake remélem kikapcsolható lesz, vagy tényleg enyhe.

Geronimo:
CPU prio viszont jó találat, remélem nem csak Prio plugint felejtetted bent. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

mirrorba facepalm😄

TDC Geronimo
elindítom a klienst és megnézem task managerbe? :p

Smithwarden
Vegre. Jo jelnek tunik a hetvegere. Need more fps. 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

tetszetõs a bwe2 feature lista, várom a pénteket 😊 szerintem lesz még bwe3, és látunk még release elõtt asura/sylvari területet

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

"most nézed" how?😛

TDC Geronimo
most nézem a gw2.exe cpu prioritása már high a múltkori low helyett

TDC Geronimo

Na raktak ebbe is ilyen gamble-ezõs hülyeséget, viszont a trait tierekrõl nem beszélnek.

<#eljen><#eljen><#taps><#taps>

TDC Geronimo
Najó, megoldották overflowot, chat bubik! 😄 Normális general/map chat. WvWbe dinamikus eventek, jumping puzzlek, skill challangek, új mini undergound dungeon, pvp tournament, átméretezhetõ minimap tetszés szerint

"Combat— “A Sense of Hitting”
Combat in Guild Wars 2 is more visceral than ever. We’re constantly making improvements to the entire combat experience—better timing, enhanced sound design, subtle camera shakes—to enhance what designer Jon Peters likes to call “the sense of hitting.”"

Ez is jól hangzik. Najó jöjjön már péntek 😄

TDC Geronimo
Na megjött a beta változtatásokról a blogpost. Olvasom!

Ha az arenanet nem lenne ilyen... szóval csúnya gonosz, amikor olyan egyszerû kérdést is, hogy a "bejelentés a megjelenés elõtt 1, 2, esetleg 3 hónappal lesz?", amire jönnek a "majd ha elkészült"-tel...

Akkor én azt mondanám, hogy, closed beta pipa, press beta pipa, open beta a BWE2, és utána kapunk release elõtt 30 nappal egy dátumot, és a megjelenés elõttig nincs több beta.
TDC Geronimo
az spvp mapok szerintem megjelenésig nem kerülnek már bele, a WvW dungeon meg gondolom bekerült

Jaj ne. Épp most akarom megutálni ezt az egészet hogy vígan kórházba vonulhassak... 😞

Arról ne is beszéljünk hogy amikor már osztogatnak beta key t fûnek fának az már csak azt jelenti hogy itt a releaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😊

BDO: Jordine

Vajon "darkness falls" és a 2 új spvp map már benne lesz?

TDC Geronimo
Hát voltam pár betaba, hogy tudjam ezek az utolsó lépések mindenhol 😊

Nekem is nagyon amolyan "utolsó simítások a tortán, rakjuk fel a marcipánnyulat" érzésem van... 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Az Arenanet nagy és TDC Geronimo az õ prófétája?

(legyen igazad 😊 )
TDC Geronimo
😮

Meg a jobb sarokban kifeketítették az ikonoknál a hátteret, hogy jobban látható legyen! 😄

Ezek olyan apró dolgok amik már utalnak a közeli megjelenésre. Nem lepõdnék meg, ha egy sikeres BWE2 után kapnánk egy dátumot júli végével/aug elejével.

Unknow
A cursor is megváltozott...csak, hogy tudd te se figyelsz mindenre oda 😄

+ options menü kapott egy fadet kilépésnél.
TDC Geronimo
Na látom resetelõdtek a graf beállítások is. Tuti hozzányúltak enginehez. Olyan apró dolgokat vettem észre most menübe, mint az új hangok, amikor tabot váltasz optionsbe stb. Ezek olyan apró "polish" dolgok, amik nem fél évvel a megjelenés elõtt kerülnek betaba, hanem az utolsó fázisokban. Nem kezdek el theorycraftolni, de erre nem kell várnunk év végéig az biztos.

Csendes többség szerintem az, aki felmegy a hivatalos fórumra, megnézi, hogy mit írnak pl kedvenc class-áról (fos, szar, gyenge, unalmas, miért engem nerfeltek és nem az OP-t), esetleg megnézi, hogy milyen fejlesztések lesznek a teszten (fos, szar, imba, értéktelen lesz az eddigi cuccod), és utána megvárja, amíg kifut a jelenlegi elõfizetése, és nem újítja meg, mert elment a kedve.

Aztán elkezdi várni az új játékot, amiben megint lesz egy kedvenc class-a, ami tetszik neki.
Egészen addig, amíg fel nem megy a hivatalos fórumra...

Mondjuk ebben a tekintetben a GW2 hatalmas újítása volt, hogy.... nem volt fórum a béta elõtt, és a béta után rögtön be is csukták.
A Lotrot nagyon elszúrták.. 😞 Pedig a legjobb játék volt, nehéz, hangulatos (mondjuk ez utóbbi megmaradt). Ott döbbentem rá, hogy nagyon nem kerek a dolog, mikor egyszer egy puggal elmentem egy questre, amit vért izzadva csináltunk meg az eredeti verzióban, taktikus volt, egy élmény, ott hárman (fél csapat) oda se figyelve meglett. Szétnerfelt, összevissza változtatott pénzgyár lett belõle.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Nem, fordítva.
1000-bõl 100-nak nem tetszik. Nekiállnak sírni. Hangosan, sokat.
A maradék 900 meg nem.

És mikor beüt a változás, a 900-nak egy része lesz morgolódós hangulatban. És ha nem elég hangosak / vérmesek, nem lesz semmi.

Lotro példa (talán azt játszottam legtovább): Minstrelek sírtak hogy vaze nem lehet rendesen solozni.
Oké, lehetett.
Utána mindenki sírt, hogy a minstrelek inkább mennek egyedül mint egész nap nézzék a HP csíkot, meg milyen már az hogy meg tudja magát védeni.
Jött a nerf.
Aztán megint az ellensírás.
Buff. Nerf, buff, új rendszer - akkor az volt a gond, hogy talán segíteni is kell szerencsétlen healernek, meg akkor már buffoljon meg varrjon gombot.
Én ott szálltam ki hogy kb sok évvel a megjelenés után egész értelmes kialakítás lett (3 stance kb mindenre), persze a talentezés átkaival.

Másik példa ugyaninnen a végtelen gyengítésre (kellett a user, túl hc volt):
Onnan, hogy a top über craft receptek rare nyersanyaga outdoor bossból véges számban esett eljutottunk oda, hogy kimegy valaki bányászni random esik neki.

A tömeg tetszésével csak az a bajom, hogy sokszor meg se próbálnak újban gondolkodni. GW2 kapcsán is mennyi bõgés volt amiatt hogy nem lesz raid...

Ez egy ördögi kör.

TDC Geronimo
Ma is updatelt a game

Remélem abban egyetértetek, hogy a gw2guru fórum elég mérvadó, sokan és sokféle rétegbõl megfordulnak ott. Az a tapasztalatom, hogy ott a "csendes többség" bizony határozottan lehurrogja azt, aki valami blõd baromságon elkezdi verni a nyálát.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

A lényeg azon van, hogy mindenki minõség-érzékeny, csak nem biztos, hogy tudatában van ennek, ergo nála lassabban fog kialakulni a hiányérzet a silányabb minõség esetén, a fórumozás maximum csak felgyorsíthatja ezt.
Itt van mindjárt egy rettentõ egyszerû példa: Vajon hány embert tudnék meggyõzni itt és most arról, hogy a GW2 a béta alapján egy szar? És most tekintsünk el attól, hogy még magamat sem, pedig jóban vagyunk. ;D