Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The gods have disconnected you ...
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Sajna amondó vagyok..asszonyt , GW2-t nem kölcsönzök senkinek 😄
Viszont valaki aki most nyert béta kulcsot és nincs semmi veszíteni valója, az tényleg megoszthatná vele. Abból úgyse lehet semmi probléma, és végre megnyugodna a kicsi szíve. (Én is utána kérdek, hátha van sikerült valakinek itt béta kulcsot szereznie.)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mármint én értem,hogy érdekel a játék, de szerintem ne idegenektõl próbáld megszerezni, beszélj egy barátoddal, próbáld ki nála. Ne mond,hogy egy ismerõsöd sincs aki megvette.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amúgy mennyiben és mire van hatással a karakter generálásnál a személyes történet választás?
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Camera shake már kikapcsolható volt elõzõ betaba is, de én nagyon kíváncsi vagyok erre az "új" combatra. Amiket írnak róla az mind hozzáad sokat az élményhez.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Sense of hitting... cam shake remélem kikapcsolható lesz, vagy tényleg enyhe.
Geronimo:
CPU prio viszont jó találat, remélem nem csak Prio plugint felejtetted bent. 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
"Combat— “A Sense of Hitting”
Combat in Guild Wars 2 is more visceral than ever. We’re constantly making improvements to the entire combat experience—better timing, enhanced sound design, subtle camera shakes—to enhance what designer Jon Peters likes to call “the sense of hitting.”"
Ez is jól hangzik. Najó jöjjön már péntek 😄
Akkor én azt mondanám, hogy, closed beta pipa, press beta pipa, open beta a BWE2, és utána kapunk release elõtt 30 nappal egy dátumot, és a megjelenés elõttig nincs több beta.
BDO: Jordine
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
(legyen igazad 😊 )
Meg a jobb sarokban kifeketítették az ikonoknál a hátteret, hogy jobban látható legyen! 😄
Ezek olyan apró dolgok amik már utalnak a közeli megjelenésre. Nem lepõdnék meg, ha egy sikeres BWE2 után kapnánk egy dátumot júli végével/aug elejével.
+ options menü kapott egy fadet kilépésnél.
Aztán elkezdi várni az új játékot, amiben megint lesz egy kedvenc class-a, ami tetszik neki.
Egészen addig, amíg fel nem megy a hivatalos fórumra...
Mondjuk ebben a tekintetben a GW2 hatalmas újítása volt, hogy.... nem volt fórum a béta elõtt, és a béta után rögtön be is csukták.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
1000-bõl 100-nak nem tetszik. Nekiállnak sírni. Hangosan, sokat.
A maradék 900 meg nem.
És mikor beüt a változás, a 900-nak egy része lesz morgolódós hangulatban. És ha nem elég hangosak / vérmesek, nem lesz semmi.
Lotro példa (talán azt játszottam legtovább): Minstrelek sírtak hogy vaze nem lehet rendesen solozni.
Oké, lehetett.
Utána mindenki sírt, hogy a minstrelek inkább mennek egyedül mint egész nap nézzék a HP csíkot, meg milyen már az hogy meg tudja magát védeni.
Jött a nerf.
Aztán megint az ellensírás.
Buff. Nerf, buff, új rendszer - akkor az volt a gond, hogy talán segíteni is kell szerencsétlen healernek, meg akkor már buffoljon meg varrjon gombot.
Én ott szálltam ki hogy kb sok évvel a megjelenés után egész értelmes kialakítás lett (3 stance kb mindenre), persze a talentezés átkaival.
Másik példa ugyaninnen a végtelen gyengítésre (kellett a user, túl hc volt):
Onnan, hogy a top über craft receptek rare nyersanyaga outdoor bossból véges számban esett eljutottunk oda, hogy kimegy valaki bányászni random esik neki.
A tömeg tetszésével csak az a bajom, hogy sokszor meg se próbálnak újban gondolkodni. GW2 kapcsán is mennyi bõgés volt amiatt hogy nem lesz raid...
Ez egy ördögi kör.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Itt van mindjárt egy rettentõ egyszerû példa: Vajon hány embert tudnék meggyõzni itt és most arról, hogy a GW2 a béta alapján egy szar? És most tekintsünk el attól, hogy még magamat sem, pedig jóban vagyunk. ;D